[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوستان من تست 3g با گوشی گرفتم ساعت چهار صبح دانلود حول 8مگابیت بود با انتن فول پیش پنجره خونه،از پنجره که فاصله بگیرم میشه سه و دو تا انتن، دانلود میره رو پنج مگا بیت یا کمتر،این دانگل e3372 رو اگه استفاده کنم و 4gبشه ،سرعت تا چه حد میره بالاتر؟(مصرفم ۲ تا ۸صبحه فقط،روز با وایمکس میرم)رو انتن دهی تاثیر داره دانگل؟و این دانگلو حتما باید بچسبونیش به ورودی usbکامپیوتر یا میشه یا سیم وصلش کرد که بشه دانگلو گذاشت پیش پنجره؟دوستانی که از مودم های ۳g ۴gاستفاده میکنن راهنمایی کنن،اگه میشه بگین با گوشی چقد انتن داشتید و با مودم چقد وضعیت تغییر کرد یاسرعت دانلود چطور شد،ممنون
یک میتونی ی سیم افزایش طول یو اس پی پاور دار بخری.پنج ده پونزده بیست متری تو بازار هست. پنج متری معمولی هم خوبه.من خودم ده متری دارم پاوردار نیست و جواب میده. منتها چون usb کام پاورش و امپرش کمه پاوردار بهتره لابد. سرعتم با سیم تا سی مگ میره. کنار کام هم حدود ۲۰تا ۲۶ .البته نُرم سرعت تو بیشتر جاها همونه که شما گفتی.نقل قول:
دوم میتونی انتن تقویتی خوب بگیری. چون دارم میدونم تاثیرش خوبه
Send from Tapatalk
سلام
برای اضافه کردن ussd در مودم E8372 من این ادرس رو پیدا کردم ولی طرز استفاده شو نمیدونم
https://www.dropbox.com/s/49ha06tp5v1tdoq/Changing%20WEBUI%20of%20huawei%20E8372h-153.txt?dl=0
تو این ادرس میگه اول فایل 7 مگابایتی webui رو دانلود کن بعد با دستورات زیر رو مودم بریز
اول اینکه یه نفر که این ادرس رو داده درباره اون گفته :
did you find web ui with ussd and manual network mode option ?
جواب
yeah and but for changing it you should have telnet access to your device here is the link of document contain WEBUI download link and how to replace it.
مشابه این دستورات که نمی دونم ویندوزی یا لینوکسی برای e3372 استفاده شده در این ادرس:
http://sh.com.hr/en/modificiranje-huawei-e3372-lte-sticka/
===============================================
البته ادرس دومی هم هست
http://unlock4modems.com/downloads/huawei-e8372-webui-17-100-08-01-983/
که ادعا میکنه ussd رو فعال میکنه :
Huawei E8372 17.100.08.01.983 Generic WebUI with USSD
و بعد از اکسترکت فایل exe رو که اجرا کنی تا نصفه میره بعد ارور میده
================================================== ==============
================================================== ======
اینا که میبینید من مدت ها پیش پیدا کردم ولی نتونستم کاری کنم راستین بازار هم نتونست اینجا گذاشتم شاید شما بتونید
دورد
وينگل زاكسل 3604 چه فرقي با مدل e8372 هواوي داره ايا سيگنال دهي بهتري داره
چه مزيتي داره كه از هواوي بيشتر از صد تومن گرون تره
سلام و درود.نقل قول:
زایکسل برتری بالاتری دارد. از لحاظ آنتدهی. مدیریت بهتر کلاینت های WiFiو .... پشتیبانی از NAT نسخه سوم و ....
زایکسل به نظر من جز اشغال ترین برند هاس. هرموقع سرکار م بهش افتاد اذیت کرد.حتی ی کانفیک ساده. هواوی که بدی ندیدم جایی که انتن فورجی رو گوشی قابل دریافت نیست مودم هواوی وصل میشه. حالا هر نوعش.
Send from Tapatalk
از اون حرف ها بود... [emoji23]نقل قول:
حقیقتهنقل قول:
Send from Tapatalk
درودpar-haam
من چند روزه از هواوي e8372 دارم استفاده ميكنم حالا شما زاكسل رو پسند ميكنيد
تو چند سايت ديدم شما اين مودم رو براي فروش گزاشتيد دست دوم :n13::n13:
هواوي انتن خارجي ميشه وصل كرد اما زاكسل نه مشكل داغ شدن هم مهم نيست گارانتي سه ساله داره اما زاكسل يك ساله
والا هوااوي تو تجهزات مخابراتي كم كسري نزاشته اما تو گوشي من قبولش ندارم
با عرض مغذرت اين تايپيك جاش نبود
با تشكر از دوستان
من احساس ميكنم بعضي از دوستان جهت دار راهنمايي ميكنن
حالا يا قصد فروش دارن يا قصد تخريب نميدونم
ولي در كل بهترين مودم در ايران و شرايط اپراتور هاي داخلي مخصوصا ايرانسل هواوي است كه حرف اول رو ميزنه
دوستان كلي گفتم كسي ناراحت نشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
کسی اینجا مودم tp-link mr200 داره؟
من چند روزی میشه این مودمو خریدم ولی مثل اینکه با سیمکارت ایرانسل و همراه اول مشکل داره, وقتی از این دو اپراتور استفاده میکنم پینگ به شدت میره بالا و سرعت هم بشدت میاد پایین در حالی که همون موقع با مودم دیگه مشکلی ندارم و همه چیز نرماله
اما با سیمکارت رایتل مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه
ایرانسل و همراه اول رو در حالت 3g و 4g تست کردم که در هر دوحالت مشکل داره
کسی میدونه دلیل این مشکل چیه؟
فريمور رو آپديت كردي آپديت جديد هم اوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظر شما با قدرت سیگنال 95- dBm سرعت دانلود 4G باید چند باشه ؟! :n13: سیگنال و سرعت دانلود شما چند هستش ؟!
بله فریمور هم آخرین ورژن نصب کردمنقل قول:
غیر از پروفایل دیفالت خود مودم هم چندتا پروفایل با apn های دینامیک و استاتیک مختلف ساختم اما بازم مشکل داره
قدرت سیگنال هم خیلی خوبه و بهتر از مودم های دیگه آنتن میده
تنظيمات رو ريست كن يه سيم كارت ايرانسل ديگه بزار تست كن
من با اين مدل كار كردم مشكل شما جالبه
دیفالت ریست هم چندین بار انجام دادم قبلانقل قول:
جالبه موقع تنظیمات اولیه بعد از اینکه تنظیمات زمانی رو میگیره وقتی میخواد کانکشن رو تست کنه fail میزنه و روی علامت وایرلس ویندوز هم مثلث زرد میاد ولی اینترنت نصف جون وصله
اما با رایتل عالی کار میکنه
ممکنه مشکل از مودم باشه؟
سلام دوستان
کسی موفق به آنلاک کردن این مودم شده برای رایتل هست ؟؟
اینم سایت سازنده هست هیچ آپدیت یا فریم فری نداره که ما بزنیم آنلاک شه !!:n13:
کسی بتونه راه حلی ارائه کنه ممنون میشم از وقتی که رایتل تعرفه هاش نمیصرفه این مودم دیگه مصرفی نداره برام
- - - Updated - - -
سلام یه مودم همراه هواوی مدل e5377ts دارم که لاک شرکت fastlink عراق هست از همونجا هم خریدم
وقتی شروع کردم به یافتن انلاک کدش با یهسری گشت گذار کد انلاکشو با imei پیدا کردم ولی وقتی خواستم کد وارد کنم دیدم 10 باری که محلت دارین کد رو وارد کنید رو زدن و 0 شده این باعث میشه نتونم تو قسمت مربوطه چیزی بنویسم کلا میخواستم بدونم راح حلی داره این مشکل ؟ میشه به این مودم ها فلش زد ؟ اپگرید کنم یا داونگرید یه راهنمایی کنید ممنون میشم
با سلام
دوستان من میخوام یک مودم 4g بگیرم برای استفاده از سیم کارت ایرانسل و فقط برای دانلود
حالا میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم بهتره ؟
مودم با آداپتور یا بدون آداپتور و چه مارکی و چه مدلی ؟
ممنون میشم اگر بصورت کامل راهنمایی بفرمایید چون تا حالا استفاده نکردم و ندیدم .
راستی من با گوشی microsoft xl640 که هات اسپات کردم البته آنتن 4g رو هم نشون میداد سرعت متغیر بین 3 مگابیت تا 12 مگابیت گرفتم
حالا سوال اینه که سرعت دانلود با مودم بیشتر میشه یا نه خیلی فرق نمیکنه ؟
و سوال آخر این که مودم اگر وای فای داشته باشه و قابل حمل خوب بهتره ولی برای من مهم همون دانلود هست پس ممنون میشم اگر برای هر کاربری پیشنهاد بدید .
باز هم ممنون
Huawei. E 8372.نقل قول:
یا
Huawei. E 5786.
ببر گارانتی برات تست کنن پارس ارتباط خیلی شرکت خوبیه اگه مشکل داشته باشه برات تعویض میکنننقل قول:
سلام به همگی یک کمکی به من بکنید :
من مودم wifi 3g /4g یخوام بخرم که همه سیم کارت ساپورت کنه و تو انتن دهی خوب کار کنه به نظره شما کدام مدل مودم تو بازار میتونه جواب کار من بده ؟
سلام من مودم e5172 همراه اولو خریدم و انلاک کردم و به خوبی و خوشی استفاده میکردم تا.این که رو حس کنجکاوی که داشتم واسش باطری طراحی کردم و باطری رو ساختم و بهش زدم. روشنش کرد و مکالمات رو میشد انجام داد ولی وای فای و لن بعد 30 ثانیه خاموش میشه. خلاصه نشد. ولی فک کنم ی اسیب بهش زدم. یکی اینکه با این که باطری روش نیست ،نشانگره باطری تو نرم افزار رابط کاربریش در حال شارژ نشون میده و جالبه بعد چند ساعت پرم میشه و وقتی خاموش روشن میکنم باز شروع به شارژ مصنوعی میکنه. چند باری هم چراغ صورتی روشن شده و مجبور به ری استارت شدم .این چراغ معنیش اینه که مودم خرابه و ری استارت کن البته ری استارتشو نمیدونم ولی خوب انجام میدم درست میشه همیشه هم روشن نمیشه این چراغ.خلاصه به 9990 زنگ زدم چیزی از تعمیرات یا خدمات بعد از فروش اون نمیدونستن. حتی خود نمایندگی هم نمیدونست. چه کنم؟ هزینش واسم مهم نیست
ولی نمیدونم اصلا کسی تو ایران اینا رو سرویس میکنه یا نه. دوتا نمایندگی تو نت که میگفتن رسمیه پیدا کردم ولی گفتن کار ما گوشی و تبلته.همراه اولم که فعلا جواب نداده.
حالا کسی از دوستان میدونه چه بلایی سر این مودم اوردم؟
راهکاری دارین؟
همین متنم با نت این مودم مینویسم.:n24::n13::n10:
از نظر ولت و آمپر و قطب درست بود
اگر فقط مشكل نشانگر هست و در كار عادي مودم موردي خاصي نميبينيد بيشتر دستكاري نكنيد
احتمالا مقاومتي كه سر راه آي سي تغذيه يا بورد شارژ بوده به مشكل خورده
نميتونين باز كنين
ولي دست نزن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
امروز دوباره با همراه اول تست کردم مشکلش رفع شده بود و عالی کار میکردنقل قول:
اما ایرانسل هنوز مشکل داشت:n13:
پارس ارتباط شهرستان هم نمایندگی داره؟
اره داره این مشخصات نمایندگی پارس ارتباط توی اهوازهنقل قول:
خوزستان -اهواز -بازار بزرگ- فروشگاه نیک نگار آقای نمازی 061-32239042-3
از اونجایی که مشکل همراه اول خود به خود حل شد بهتره قبل اینکه ببرم گارانتی یکمی صبر کنم شاید مشکل ایرانسل هم حل شد:n38:نقل قول:
کلا خیلی مشکل عجیبیه:n02:
با سلام
چطور رمز ورود به تنظیمات روتر 3220را از admin به چیز دیگر می توان تغییر داد؟توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم. با تشکر
خب چندین مدل هست که قیمتش با توجه به امکاناتش فرق میکنه !نقل قول:
Huawei E8372 رو دارم . گزینه خوبی هستش .
سلام دوستان.من الان دبی هستم اینجا قیمت گرفتم مودم dlink -DWR-953 که فورجی و وایرلس هست حدود 480 تومن هست.میخوام بدونم این گزینه خوبی هست یا نه چونکه تو خونه ما گوشی انتن 4جی خیلی ضعیفی میده.ایا با این انتن بهتری دارم.ممنون
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
شما مطمئنی مدل رو درست نوشتی ؟!نقل قول:
اگه دانگل گزینه فعال و غیر فعال می داشت خیلی خوب میشد .
مساله اینه که دانگلE8372 من که یه USB وصل هستش و از این فقط برای دانلود آخر شب استفاده میکنم. طی روز برای استفاده از اینترنت به HotSpot گوشی وصل میشم اما وقتی وصل میشم چون دانگلE8372 به سیستم وصل هستش هیچی باز نمی کنه و انگار پیش فرض سیستم دانگل هستش و تا دانگل رو از سیستم جدا نکنم نمی تونم از اینترنت HotSpot گوشی استفاده کنم ! که مجبورم برم از Device Manager قسمت شبکه یکی رو رو غیرفعالش کنم (وقتی E8372 رو وصل میکنی مثل شبکه میشناسه ). منظور اینه که نمیخوام هی دانگل رو بکشم و وصل کنم و می خوام بزارم وصل بمونه به سیستم و از طرفی هم بتونم از نت دیگه استفاده کنم واسه همین میگم اگه گزینه فعال و غیر فعال می داشت خوب بود.
اگر به سيستم وصل هستنقل قول:
نوشته شده توسط [emoji769
به عنوان لوكال آريا كانكشن هست
كه ميتوني ديسيبل كني
هات اسپات واي فاي يا كابل
برونقل قول:
open netwok...
change adapter setting
alt رو بزن
advanced
advance setting
اونجا اولویت اینترنت رو انتخاب کن
با این نرم افزار هم می تونی اولویت شبکه رو مشخص کنی و حتی لود بالانس کنی اما بالانسش خیلی جالب نیست
لینک اصلی
به طور کلی توی ویندوز اولویت با شبکه ای هست که متریک نامبرش پایین تر باشه
امروز توی تاپیک ایرانسل هم نکاتی برای فعال کردن کامندی نوشتم که می تونه اونها هم به دردت بخورهنقل قول:
با task scheduler ویندوز و خیلی چیزهای دیگه می تونی برای اجرای کامندها زمان تعیین کنی
بله برادر درست نوشتمنقل قول:
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
خب دیدی اشتباه نوشتی :n01::n02: .نقل قول:
مدلش Wireless AC750 4G LTE Router هست . خب دیگه دوتا آنتن تقویتی داره که مطمینن روی دریافت سیگنال تاثیر میذاره . به نظر من همین گزینه خوبی هستش مگه اینکه بخوای آنتن تقویت سیگنال بخری . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چطور رمز ورود به تنظیمات روتر 3220را از admin به چیز دیگر می توان تغییر داد؟توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم. با تشکر
مگه میشه چیزی نباشه تو تنظیماتش ؟!نقل قول: