دوستان یک مودم میخوام که محدود به ایرانسل نباشه و ثانیه ایا بین مودم های 4g و 4.5 g فرقی هست یعنی اونی که 4g ساپورت میکنه همون 4.5g رو هم ساپورت میکنه
Printable View
دوستان یک مودم میخوام که محدود به ایرانسل نباشه و ثانیه ایا بین مودم های 4g و 4.5 g فرقی هست یعنی اونی که 4g ساپورت میکنه همون 4.5g رو هم ساپورت میکنه
نقل قول:
مودمی که 4.5 هست نسل 4 هم هست اما عکسش نه
رومیزی 4.5 جی می خواهید e5186s-22a
اگرم باتری خور 790 netgear و 5786 هواوی
ایرانسل باتری خور کت 6 داره عالیه اما لاکه به قیمت 350
دوستان نظرتون در مورد این مودم ها چیه و کدوم بهتره؟Irancell LH92 3G/4G Wi-Fi Modem
Irancell LH96 4G Modem
ببخشید من هر مودمی گشتم روش نزده 4.5g آیا مودم هایی که زده LTE 4.5 رو هم ساپورت میکنه با تشکرنقل قول:
نسل چهار رو کلا lte میگن حالا 4 یا 4.5. پلاس میشه کت 6 . منتها برای ایرانسل باید کت ششی باشد که اف دی دی 1800 و 2600 رو تجمیع می کنه.نقل قول:
لزوما هر کت 6 به درد ایرانسل نمی خوره مثلا 5186-61 یه نوع کت 6 هست اما فقط برای 2300 تی دی و روی اف دی دی اصلا تجمیع نداره و کت 6 حساب نمیشه
یک عدد mf910 به فروش میرسد در حد تست استفاده شده کلیه سیم کارت هارو ساپورت میکنه دارای شبکه super fast میباشد توضیحات بیشتر اگر کسی خاست بیاد پیام خصوصی بده یا بیاد تلگرام @mr_n4ser
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سلام به دوستان
در خصوص مودم جدید ایرانسلCA60 آیا کسی اطلاعات کافی دارد که چه باندهائی پشتیبانی میکند
Bandsنقل قول:
FDD_LTE – B1/B2/B3/B7/B20
TDD_LTE – B38/B40 (optional)
WCDMA – B1/B2/B5/B8 & GSM
این ca60 کی اومده ؟؟
منبعش رو هم لطف می کنید.نقل قول:
برای 38 و 40 اپشنال معنا نداره. بالاخره مودم ایرانسل یا داره یا نداره
ایرانسل مشخصاتشو اعلام نکرده. اینو از دیتا شیت مدل مرجعش گرفتم. وقتی آپشنال بوده و ایرانسل هم میخواسته اینو واسه FDD بیاره به نظرم به احتمال زیاد مدل ایرانسلی این دو باندو پشتیبانی نمی کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا صد در صد همین مودم ایرانسله؟ قیمت خارجیشو نتونستی در بیاری؟نقل قول:
والا من خودم ندارمش ولی یکی از بچه های همین جا مودمو باز کرده بود رو چیپش نوشته بود ASKEY – WWRC051 .نقل قول:
ضمن این که از نظر ظاهری هم کاملا مشابهه و به نظر میاد دقیقا همینه
منم نمیدونم
روی چیپش ننوشته بود - بلکه روی بردش نوشته شده بودنقل قول:
سه عدد چیپ یا ایسی داشت که درون یک خنک کننده مسی سربسته بودن - متاسفانه این محافظ ها لحیم کاری شده هستند و به راحتی در نمیان - حتما دلیلی برای این مخفی کاری دارن
دوستان با مودم ca60 به یه مشکلی خوردم - لطفا کسانی که این مودم رو دارن کمک بکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کار دلیلش مخفی کاری نیست بلکه جهت ایزوله کردن و جلوگیری از نویز هست.نقل قول:
مودم ثابت با 150 گیگ حجم یک ساله
مودم رو همین امروز خریدم.
مدل مودم: GP-2101
حجم بسته خریداری شده: ۱۵۰ گیگ یک ساله
متاسفانه در منزل ما که در حاشیه اهواز قرار داره آنتن نداد و مجبورم بفروشم.
شماره موبایل: 09357975097
hazf shavad
سلام دوستان وقت بخیر
دوستانی که مودم با مدلهای Huawei e5186-22a یا Huawei e5786 دارند لطف بفرمایند اعلام کنند که آیا این مودمها 4.5g ساپورت میکنند یا خیر؟
اگر بله ؛ بفرمایند در منوی تنظیمات چگونه باید به این موضوع پی برد؟
با تشکر
سلام دوستان میخوام از adsl مهاجرت کنم به 4g
1-چه مدل و برندی مودم براش بگیرم؟ مودم های خود ایرانسل بهترن یا مودم های آنلاک؟ لطفا مدل دقیقشو بگید(مودم وایرلس دار میخوام یه طبقه رو کامل پوشش بده 100 متر مربع و 5 تا دیوایس به طور همزمان بهش متصل بشه به صورت 24 ساعته)
2-آیا مصرف حجم اینترنت در این سرویس بیشتر از adsl میشه (من ماهیانه 15 گیگ مصرف نرمال دارم)
3-از چه سایتی مودم تهیه کنم چون شهرستانم.
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام دوستان.
درمورد مودمD-Link DWR-910 4G USB WiFi Router ، سوالم اینه که تو ویندوز10 ساپورت میشه یا خیر؟ و آیا میشه اینترنت رو قطع کرد؟ (من فعلا برای ارسال اس ام اس میخوام نیازی به اینترنت ندارم میشه دستی قطعش کرد؟)
سلام دوستان
آیا مودم 8372 هواوی امکان اتصال به مودم adsl رو داره؟ من قبلا دنبال یه مودم همراه بودم ولی از اونجایی میخوام اینترنت رو تو کل خونه پخش کنم میخوام یه مودم دانگل بخرم. مدل مودم adslم asus ac52u هستش که 3g & 4g ساپرت هستش. تو بعضی از نظرات سایتا گفته شده بود که دانگل 8372 مثلا به AF23 هم وصل نشده ولی خود سایت اصرار داشت که میشه. کلا اگه دانگلی بخرم که وای فای داشته باشه خیلی خوبه که بتونم به یک پاوربانک در مواقع سفر وصل کنم و از اینترنتش استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا کسی اطلاعی نداره وانگل هایی مثل ۸۳۷۲ به روتر هایی مثل Mr3220 وصل میشه یا نه؟
من وصل کردم و ذاحت کار کرد البته باید تنظیمش کنی که زیاد سخت نیستنقل قول:
لطفا راهنمایی میکنید در حال حاضر چه مودم های همراهی مناسب استفاده 4g+ داخل ایران هست و چه مودم هایی مناسب هست و هنوز وارد نشده.
میخوام لاک نباشه و قابلیت تنظیم باند و اطلاعات جانبی داشته باشه.
سلام دوستان
من میخوام مودم 4G ایرانسل مدل Irancell Huawei E3372 LTE را خریداری کنم و آنلاکش کنم با سیم های اوپراتورهای دیگه هم استفادش کنم. آیا این مودم هنوز هم قابلیت آنلاک شدن داره ؟ با توجه به محتویات تاپیک زیر:
ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=715264
سلام دوستان عزیز
می خواستم یک مودم با قابلیت 4.5 جی برای ایرانسل بخرم می خواستم راهنماییم کنید
1-به جز مودم cat6 خود ایرانسل مودم بهتری هست که همه ی اپراتور ها رو جوابگو باشه ؟؟؟ ( رومیزی یا ... )
2-مودم خود ایرانسل باطری داره ! یعنی میشه وقتی باطری در حال شارژ هست از مودم استفاده کرد؟؟؟
3-مودم ایرانسل قابلیت وصل انتن تقویتی رو داره ؟
4- در صورتی که از مودمی غیر از ایرانسل استفاده کنم تاثیری در سرعت داره ؟
5- نظر خودتون چیه استفاده از مودم خود ایرانسل یا ... ؟
*فقط برای 4.5 جی مودم میخواستم * استفادم اکثر مواقع دانلود هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید
مدل رومیزینقل قول:
e5186s-22a
مناسب شماست
ممنون عزیز ممنون میشم بقیه سوال هام هم پاسخ بدیدنقل قول:
این مدل دقیق رو جایی نمیفروشن ! بعضی جاها هست وقی -22a رو ندارن
سلام.
1. کیفیت مودم LTE زایکسل (ZyXEL) از نظر «گیرندگی سیگنال» چطوره؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آیا از مودم های هوآوی بهتره؟
2. آیا مودم هایی هستن که سیم کارت های ایرانسل و همراه اول، هر دو رو ساپورت کنند؟ (بدون این که آنلاک کنیم.)
دوستان بین مودم های LH91 و CA60 و D100 یکی رو باید فردا بخرم، لطفا راهنماییم کنید کدام مورد برام مناسب تر هست،
اتصال وای فای که هر 3 تاشون بهم میدند اما یه ----- دارم که با پورت لن متصل میشه اما وای فای رو هم پشتیبانی میکنه اگه دانگل وای فای چند نمونه امتحان کنم قطعا یکی روش کار میکنه
با این حساب پیشنهادتون رو بفرمایید
سلام دوستان آیا مودم LH92 ایرانسل به روتر TP-LINK TL-MR3220 متصل میشه؟ من نیاز به ورت لن دارم که این مودم ایرانسل نداره میخوام مطمین شم این روتر به این مودم متصل میشه مودم های یو اس بی ایرانسلو ساپورت میکنه اما اینو نمیدونم
احتمالا زیاد جواب نمیدهنقل قول:
برای چه کاری لن می خواهی
یه ریپیتر وای فای بگیر که خروجی لن هم داشته باشه
بله.من خودم همین یک هفته پیش این مدل رو انلاک کردم.نحوه انلاک هم میتونید تو گوگل سرچ کنید.
کسی این مودم cat6 که ایرانسل میفروشه تست کرده؟ ایا خوبه بخرم؟ چون بعضیا خریدن به بهانه فلان دارن میفروشن؟ مشکلی چیزی داره داستانش چیه؟؟؟
کسی این مودم cat6 که ایرانسل میفروشه تست کرده؟ ایا خوبه بخرم؟ چون بعضیا خریدن به بهانه فلان دارن میفروشن؟ مشکلی چیزی داره داستانش چیه؟؟؟
خرید مودم باید ی سری نکات را رعایت کنید
1.حتما اینترنت نسل جدید ساپورت کنه
2.حداکثر تعداد کاربرانی که میتوانند کانکت بشن کم نباشه.بعضی از مودها فقط 8دستگاه رو پشتیبانی میکنن بعضی ها تا 24 دستگاه هم ساپورت میکنن.
3.چندساعت میتونه شارژ نگه داره
4.بعضی از مودم ها هستن به عنوان پاور بانک هم استفاده میشن.
سلام.
من یه مودم میخوام که هم برای ایرانسل هم همراه اول خوب 4.5G با تجمیع جواب بده. (اگه نسل قدیم تر 4G و 3G هم ساپورت کنه که چه بهتر) روزانه میخوام ایرانسل استفاده کنم شبانه همراه اول. برای جایی هم که سیگنال ضعیف هست خوب جواب بده. برای عوض کردن سیم کارت مودم هر سری باید تنظیمات خاصی عوض کنم یا فقط با تعویض سیم کارت خودش وصل میشه؟
بعد یه سؤال دیگه خریدن مودم هواوی با مارک ایرانسل چه مزیتی نسبت به اصلش با همون مارک هواوی داره؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان عزیز
از بین مودم های TD-LTE ایرانسل کدوم مدل بهتره
Z6000 (TD-LTE)
DT-350 (TD-LTE)
GP-2101 (TD-LTE)
لطفا هرکی از مودم های بالا داره یه شات از تست سرعتشون بذاره!
منطقه ای که من ساکن هستم توش یه خورده بده از نظر گیرندگی به خاطر همین می خوام بهترین اشون رو بخرم برای قدر سیگنال و دریافت