راضی هستی پشیمون نیستی از خریدتنقل قول:
Printable View
راضی هستی پشیمون نیستی از خریدتنقل قول:
کسی هست بتونه کمکم کنه?چجوری میتونم es file explorer نصب کنمنقل قول:
سلام
میشه لطفا بفرمایید چطور های کپی رو میشه تشخیص داد؟نقل قول:
در مورد لیبل هم شما نمی تونید با استناد به نظر شخصی خودتون با قطعیت بگید که تحت لیسانس نیستن. مگر اینکه مقایسه ای انجام داده باشید. که در این صورت باید نتیجه گرفت که های کپی هستن و در صورتی که های کپی باشن به راحتی میشه تشخیص داد. بنابراین یا های کپی هستن یا تحت لیسانس، چیزی بین این دوتا وجود نداره...
این مشکی و نقره ای بودن پایه ربطی به تحت لیسانس بودن و نبودن نداره.
های کپی از روی زاویه دید و کیفیت تصویر و پنلش کاملا قابل تشخیصه.نقل قول:
اگه تولید کنندش توان اینو داشت که پنلی بسازه که در سطح کیفی سونی باشه، قطعا های کپی نمیساخت و با برند خودش وارد رقابت میشد...
از روی چیزای دیگه مثل چک کردن سریال دستگاه در سایت سازنده هم میشه اورجینال و تحت لیسانس بودن دستگاه رو تشخیص داد.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
1-دوست عزیز در مورد شماره سریال تو سایت سونی مالزی و سایتهای دیگه هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
2-در مورد سه آیتم زاویه دید وکیفیت تصویر و پنل میشه لطفا بیشتر توضیح بدین .قاعدتا باید یک تلویزیون دیگه داشته باشیم تا با اون مقایسه کنیم .مشکل زاویه دید که همه پنلها کم و ببش دارند.
احتمالا میدونین سونی پنلهاشو از شرکتهای دیگه میگیره.از جمله یک شرکت تایوانی.(منبع rtings.com)
بیینید زاویه دید این تلویزیون هیچ مشکلی نداره و دوستانی که گفتن زاویه دیدش کمه، واقعا کم لطفی کردن. اگر برای خرید این تلویزیون اقدام کردید و در هنگام خرید احساس کردید که زاویه دید خوب نیست و به وضوح دچار افت کیفیت میشه، در اصل بودنش شک کنید.نقل قول:
از طرفی حتما توی نمایندگی رسمی سونی برید و کیفیت پنل رو از نزدیک ببینید تا بتونید با موارد بدون گارانتی مقایسه کنید.
در مورد شماره سریال، من صرفا برای سونی نگفتم و خودمم این مورد رو فرصت نکردم برای تلویزیونم تست کنم. اما تا یک هفته دیگه بیشتر بررسی میکنم و راههای تشخیص اصل و غیر اصل بودن رو کامل میگم.
اما بهترین کار اینه که از یک فروشنده آشنا و معتبر بخرید. من از جوانرود گرفتم؛ فروشنده های خوب و قابل اعتمادی داره. البته فروشنده آشنا بود...
سونی تو ایران هیچ نمایندگی رسمی نداره.نقل قول:
از طرفی حتما توی نمایندگی رسمی سونی برید و کیفیت پنل رو از نزدیک ببینید تا بتونید با موارد بدون گارانتی مقایسه کنید.
تا اونجایی من اطلاعات دارم همه پنلهای lcd مشکل زاویه دید دارند.(OLED رو نمیدونم) وقتی میگی زاویه کم نسبت به چه مترو میزانی کم؟اینکه میگی مشکلی نداره منطقا درست نیست چون ماهیت LCD همینه.اگه منظورت اینه که زاویه دید کپی بیشتر از اصله باید ببینیم برا اصل زاویه چنده؟ یا اینکه بغل هم باشن و مقایسه کرد.نقل قول:
بیینید زاویه دید این تلویزیون هیچ مشکلی نداره و دوستانی که گفتن زاویه دیدش کمه، واقعا کم لطفی کردن
عزیز من، کدوم شرکت نمایندگی رسمی توی ایران داره که سونی دومیش باشه؟!نقل قول:
دوست خوبم، تلویزیون هایی که با گارانتی بازرگانی هستن کاملا قابل اطمینان هستن. برید و توی نمایندگی های فروشش تصویرش رو ببینید و مقایسه کنید.
در ضمن مدل w800c مدل های کپی و غیر اورجینالش وجود نداره.
مواردی هم که گفتم صرفا برای تشخیص کلی بود.
قبلش ال جی 50 اینچ lb58داشتم ,واقعا کیفیت رنگاش بهتره اینطوری بگم از داداشم که 4k ال جی داره کیفیت رنگش بهترهنقل قول:
ال جی رنگهارو غیر واقعی نشون میده
من با گوشی اون فایل منیجر و mx player دانلود کردم ریختم تو فلش وتموم همه فیلمهارو مثل اب خوردن پخش میکنه
الان با دقت که نگاه کردم با زاویه خیلی زیاد هیچ افت کیفیتی دیده نمیشه من نمیدونم چطور میکن زاویه دیدش کمه!!!
وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیدهنقل قول:
داداش چرا با گوگل پلی دانلود نمیکنینقل قول:
دوستان من عینک 3 بعدی سامسونگ مدل 4100 امتحان کردم روی w800c جواب داد
همش میزنه انتظار برای نصب هیچ افاقی نمیفتهنقل قول:
[QUOTE=arman_real;8885357]وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده[/QUOTE
شرمنده یادم رفته بود es file فقط با tv باید دانلود بشه بعد فلش باز میشه]
[QUOTE=arman_real;8885357]وقتی فلش یا هارد رو نصب میکنم فقط گزینه برای عکس ویدئو و موسیقی میاد.فایل نصبی نشون نمیده[/QUOTE
شرمنده یادم رفته بود es file فقط با tv باید دانلود بشه بعد فلش باز میشه]
اقا من برنامه که میریزم تو لیست بعضیاش نمیاد دلیلش چیه نصب میشه همون لحظه اجرا هم میشه ولی تو لیست نمیاد
اینکه بدون مودم و با استفاده از هات اسپات گوشی وصل میشم به نت ربطی داره به دانلود نشدن از گوگل پلی?
تبریک بابت خرید تلویزیون. میشه بگید از کجا و چند گرفتید؟نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
از خیابان جمهوری کوچه رم فروشگاه ناصر گرفتم آشنا هم بود 3150 گرفتم 50w800
سلام مدل w800c دارم چطوری ضبط کنم کنترل دکمه خاصی نداره . اصلا میشه یا نه تو این مدل؟
باید برید داخل Setting و بعد Apps و از اونجا اجرا کنید...نقل قول:
سوال منم هستنقل قول:
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من یه جا خوندم نوشته بود کشور رو روی نیوزلند بزارید رکورد اضافه میشه درست و غلطش رو نمی دو نمنقل قول:
سلام به همه دوستان!
لیبل پشت خورده ساخت مالزی ولی آدابتور برق زده ساخت چین لطفا نظر بدید.
با احترام
توی تمام دستگاه ها لوازم جانبی رو چین می زنهنقل قول:
چرا یک شرکت معتبر یکی از مهمترین قطعات رو از چین وارد کنه؟
اپل به اون اپلیش چین تولید میشهنقل قول:
کسی امتحان کرده اینو ؟نقل قول:
سلام تنظیمات رس ی و ر w805c را کسی بلد هست توضیح بده ؟ پورت ها را کجا باید مشخص کرد ؟ سیسیکم میشه وارد کرد؟
سلام به همه
با عینکهای سامسونگ سه بعدی رو تست کردم خوب بود آیا اگه عینکهای سونی (TDG-BT500A) استفاده کنم بهتر میشه یا نه؟ هم خیلی کم پیدا میشه وهم گرونه (چهار برابر سامسونگ).
با تشکر و احترام
نقل قول:کنترل دستگاه من ساخت مالزیه...نقل قول:
دوستان بازی با کیفیت هم برای این مدل وجود داره یا نه ؟ تو گوگل پلی استور بازی جالبی نبود ش
سلام خدمت اساتید محترم
ورژن نرم افزار تلویزیون من PKG2.343.0010EUA هست تو سایت سونی میرم پسوند همه نرم افزارای موجود PAA هست ، نمیشه اینو نصب کرد؟
از کجا میشه مخصوص خودشو تهیه کرد که بتونم دانلودش کنم؟
اگه خدایی نکرده اشتباها وسط اپدیت تلویزیون برق قطع بشه چیکار میشه کرد؟؟؟
راستی مدل تلویزیون من 43W805C هست
اگه کمکی میکنه بهتون بگم من هم یه مدت دنبال عینک سه بعدی خودش که bt500 هست بودم ولی هم کمیابه هم گرون، رفتم یه جفت عینک سه بعدی سامسونگ خریدم از جمهوری 85000 راحت کار میکنه فقط واسه اولین بار که میخواد کانکت شه باید یه چند بار خاموش روشن کنی بعدش دیگه مشکلی نداره
ممنون از کمکتون
سلامنقل قول:
بله منو رکورد فعال میشه ولی مشکلی که به وجود اومد این بود که ترتیب کانالهای تلویزیون بهم میریزه و مرتب هم نمیشه کرد.
در مورد ترتیب کانال ها فروشنده برای منو گذاشت رو سنگاپور و گفت به این خاطر که ترتیب کانال ها رو سنگاپور بهم نمیریزه. البته خودم هنوز امتحانش نکردمنقل قول:
رو سنگاپور گذاشتم منو ضبط نیومد رو نیوزیلند منو اضافه شد البته فلش حداقل 32 گیگ باید باشهنقل قول:
sony w800c
کیفیت بسیار عالی دارد برای شبکه های داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]