دوست عزیز مشکل از رزولیشن شماست، .قتی به تلویزیون وصل می کنی رزولیشنو بیار پایین بعد با مانیتور تست کن.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز مشکل از رزولیشن شماست، .قتی به تلویزیون وصل می کنی رزولیشنو بیار پایین بعد با مانیتور تست کن.نقل قول:
اشتباه ....
سلام
مونيتور من چند روز كه فقط نصف تصويرش مياد كسي ميدونه چه مشكلي پيدا كرده وهزينه تعميرش تا چه حدودي هست؟مونيتور من Lg795 هست كه گارانتيشم تموم شده
سلام مانیتور من Lg F700b یا همون سری لبخند هستش ...
یه مدتی است که وقتی کامپیوتر را روشن می کنم باید چند بار زیاد مانیتور رو روشن و خاموش کنم تا صفحه بیاید مشکل چیست ؟؟؟
با تشکر / بهزاد
نظرتون در مورد اين مانيتورهاي ال جي چي هستش.
من ميخوام اولي رو بخرم.
قيمتشون رو هم مي نويسم اگه تغييري داشت لطفا بگين
M228wa قيمت 457.000 Tv
M208wa قيمت 425.000 Tv
L226wtq قيمت 362.000
L206wtq قيمت 341.000
با سلام
نظر شما در مورد مانیتور LG L2000CN چیست؟ به عنوان یک مانیتور که وضوح 1600 در 1200 را میدهد چیز خوبی است؟
مشخصات:
TFT Panel Spec Size 20.1"
Resolution 1600 x 1200 (UXGA)
Brightness 300 cd/m2 ( Typical)
Contrast Ratio 2000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 170°, V: 170°
Supported Colors 16.8 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital (Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub, DVI
Power Supply 90 ~ 246 Vac (47~63Hz), Built-in Power Brick
Net Dimensions (WxDxH) 444 x 243 x 448 mm
Net Weight 7.7 Kg
Wall / Arm Mount Type VESA
Power Consumption Normal Operation Less than 50 watts
Suspend / Standby Less than 1 watts
Power Off mode Less than 1 watts
Plug Play DDC DDC CI
USB NA
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance TCO-03, ISO 13406-2, UL, TUV-GS, SEMKO, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 6ms, Pivot, Tilt
فکر میکنید مناسب ترین قیمت در بازار برای این مانیتور چقدر است؟
سلام
من ميخوام بدونم Sumsung Bf1931 با Cw1931 چقدر فرق داره؟
نقل قول:
خب Cw1931 سری wihte هست ولی Bf1931 معمولی
من می خواستم فرق CW1931 با BW1931 رو بدونم
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام خدمت همه دوستان،
من يه مانيتور Lg مدل 575c دارم... شيش هفت ساله كه دارمش ... تازگيها موقعي كه روشن مي كنمش تصويرش جمع ميشه و بايد قسمت آهني پائينش رو فشار بدم تا تصويرش درست بشه...
به نظر شما مشكلش از چيه؟
نقل قول:
چه جالب برای من هم همین مدل دقیقا همین اتفاق میفتاد
میدونی چی کار کردم؟
دل و رودش رو در آوردم ، آخرم ریختم دور:27:
حالا لنگ مانیتورم
البته الان از یکی از فامیل ها قرض گرفتم
نقل قول:cw یه سیستم داره اسمش یادم نیست .که شنیدم رنگها رو طبیعی تر نشون میدهنقل قول:
سلام دوستان
مانیتور من از نوع ال جی هست مدتیه بعد از روشن کردن سیستم رنگ صفحه مانیتور یک دست سبز یا گاهی نارنجی میشه و بعد از ریاستارت کردن مجددا به حالت عادی برمی گرده نمی دونم علت از ویندوز هست یا از مانیتور
ممنون می شم منو راهنمایی کنید
با تشکر ساره
از مانیتور نیست - اما ممکن از کارت گرافیکت باشه . یک بار کارت گرافیک رو در بیاد و دوباره جابزن ممکن درست بشه اگر نشد دیگه نرم افزارینقل قول:
ببرش گارانتی اگه دارهنقل قول:
مشکل از مانیتوره
ممنونم دوستان
بالاخره مشکل از مانیتوره یا از کارت گرافیک یا نرم افزاری ؟!!
من تا حالا کارت گرافیک رو عوض نکردم حتی نمیدونم چه شکلی هست میشه منو راهنمایی کنین چطوری باید اونو جابجا کنم .می خوام خودم این کارو یاد بگیرم
با تشکر ساره
من یه مورد این جوری دیدم که تصویر کلا زرد میشد. که با ضربه زدن به بغل مانیتور مشکل حل میشد.نقل قول:
دادیم گارانتی درست کردن
یه دستی به سیم وردودی برق به مانیتورت که از پشت فیش داره بزن و یک بار درش بیار دوباره محکم بنداز.
اگه از سخت افزار سر در نمیاری بهتره کیس رو باز نکنی.
به احتمال زیاد مشکل از مانیتور باشد.
سلام دوستان
تو دفترچه راهنمای مانیتور امروز خوندم اگه همچین اتفاقی افتاد همونطور که محمد عزیز گفتند باید کارت گرافیک رو جابجاکنم که خودم با هر زحمتی بود امروز اینکارو انجام دادم و فعلا مشکلش حل شده
ممنونم
سلام دوستان
كسي ميتونه driver اين مونيتورو به من بده من خيلي دنبالش گشتم اما پيدا نكردم .
كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم .
samsung syncmaster 17940 mb
سلام.مانیتور Lcd 17 چی پیشنهاد می دید که بخرم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=127299&page=246
سلام من چند روز پیش یک LCD 931 CW گرفتم
ولی شدت نورش خیلی زیاده
طوری که خط های باریک دور کادر ها رو نمیتونم ببینم
البته نور و کنتراست رو کم کرد ولی زیاد تاثیری نداشت
می خواستم ببینم کسی تنظیماتش رو کامل بلده
سام سرویس ال سی دی که پیکسل سوخته داشته باشه رو تعویض می کنه یا تعمیر ؟
مانیتور جدیدا خریداری شده ؟
سلام.
من یه مانیتور دارم که مدلش LG FLATRON 795FT Plus هست که از سری اول این مانیتور ها هست که اصل اصل LG هست و مربوط به 4،5 سال پیش.
الان صفحه نسبتا سیاه هست و ظاهرا لامپ تصویر ضعیف شده. چیکار میتونم بکنم؟ ایا شرکت مادیران میتونه لامپ رو تعویض کنه ایا بعدش درست میشه این مشکل؟
سلام دوستان
نظرتون راجع به مانیتور 19 اینچ Lcd سامسونگ ساخت مالزی(ضمانت غیر سام سرویس) چیه؟
قیمت 245000 تومان
منم همين مشكل رو دارم .نقل قول:
حداقل 3 تا باید باشه فکر کنم , کمتر نوچ .نقل قول:
چه مدلی منظورتون هست سامسونگ چند مدل در این رنج داره .نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجع به مانیتور 19 اینچ Lcd سامسونگ ساخت مالزی(ضمانت غیر سام سرویس) چیه؟
قیمت 245000 تومان
از DynamicContrast خارجش کنید (البته فکر کنم وقتی کانتراست رو تغییر میدین خودش خارج میشه) بعد رویه حالت Internet یا Text اگه داره مانیتور رو بزارین برای کار روزانه ببنید اصلا بهتر میشه .نقل قول:
دستت درد نکنه عزیزنقل قول:
حداقل یکی جواب داد
من همه چیز رو امتحان کردم
حتی رو حالت Text که دیگه بهترین
حالتش هست گذاشتم ولی بازم خیلی
نورش زیاده
( حالا شاید چشم ما به چیز های خوب حساسیت داره :31: )
سلام
brackete عزیز مدلش رو نمیدونم ولی واید نیست فقط می خواستم بدونم ارزش داره کمتر هزینه کنم یا نه همون سام سرویسو بگیرم
مرسی
باسلام
من يك سوال غيرمعمول دارم كه نميدانستم كجامطرح كنم وبالاخره بخش مونيتورراانتخاب كردم اميدوارم پاسخ سوالم رابگيرم.من ميخواهم بدانم فرق تلويزيونهاي lcd و`پلاسماچيه همين.
متشكرم
سلامنقل قول:
ببخشيد كسي نميتونه من رو راهنمايي كنه در مورد اين مشكل ؟
نقل قول:
سلام
brackete عزیز مدلش رو نمیدونم ولی واید نیست فقط می خواستم بدونم ارزش داره کمتر هزینه کنم یا نه همون سام سرویسو بگیرم
مرسی
:13:
نقل قول:
کسی نبود سوال من رو جواب بده؟:41:
سلام . من يه مانيتور LG studioworks 17 اينچ دارم چند وقتيه خودش تغيير رنگ ميده بعدش دوباره خوب ميشه . مثلا موقع كار يك دفعه تقريبا ميره تو مايه هاي رنگه قرمز . لامپه تصوير مورد داره ؟
دوستان گل مانیتور من LG FLATRON 775FT هست راستش میشه لطف کنید درایور این مانیتور رو برای ویستا بدید...چون تو پراپرتیز میزنهPNP MONITOR ......ممنون میشم
سلام. نمیدونم اینجا جاش هست یاکه نه!!!
من می خوام از کیسم که یه دونی خروجی 15 پینه مانیتور داره، به سه تا مانیتور بدم. ولی مشکل کار جای دیگه است. یکی از مانیتور ها رو می خواهیم تو اتاق بغلی که 6-7 متری ازما فاصله داره بذاریم. حالا این کابل مثل کابل شبکه تقویت کننده ایی چیزی داره؟
تشکر از راهنماییتون
من درایور مانیتور Lg 585e را از کجا دانلود کنم؟
من درایور مانیتور Lg 585e را از کجا دانلود کنم؟ لطفا اگه کسی می تونه به من کمک کنه :10: