خوب چرا میخوایین از جای دیگه دانلود کنین؟؟ بزارین خودش دانلود و نصب بکنهنقل قول:
به هر حال با این برنامه امتحان بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوب چرا میخوایین از جای دیگه دانلود کنین؟؟ بزارین خودش دانلود و نصب بکنهنقل قول:
به هر حال با این برنامه امتحان بکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نیازی به نرم افزار یا دانلود نیست:
1.دی وی دی ویندوز رو بذارید تو دستگاه
2. روی استارت کلیک راست کنید و گزینه Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنید
3. متن زیر رو اونجا کپی کنید و Enter کنید و منتظر بمانید تا 100% بشه و تموم. دقت کنید به جای "X" درایوی که دی وی دی در اون هست رو بذارید.
کد:dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:X:\sources\sxs
دمت گرم به روشدیگری درستش کردم ممنوننقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
دوستان کارت گرافیگ من جی فورس جی تی ۳۲۰ هست الان اخرین نسخه درایور را از سایت انویدیا دانلود کردم ولی مشکل ریپ زدن تصویر هنگام تماشا فیلم و بازی کردن را دارم زمانی که وارد تنظیمات گرافیک می شوی لگوی شرکت انویدیا در حال چرخش هست که نشان میدهد کارت گرافیگ درست کار می کند ولی حتی لگو انویدیا که میچرخه پس از یک مدتی ریپ میزنه تنظیمات را روی پیشفرض گذاشتم مشکلم حل نشد حتی تنظیمات رزولیشن را کم کردم ولی فایده ای نداشت رفتم درایور گرافیک را انیستال کردم اومدم یک فیلم پخش کردم دیدم دگه ریپ نمیزنه و درسته مجددا درایور را نصب کردم دیدم مشکل ریپ زدن شروع شد حالا نمیدونم چکارش کنم؟ می خواستم بدونم مشکل از دایرکت ایکس نیست؟ اخه گرافیک من بیشتر از دایرکت ۹ را پشنیبانی نمیکنه و ایا اینکه ویندوز ده به دایرکت ایکس بالاتری نیاز داره؟ زمانی که وارد dxdiag می شوم داریکت را ۱۱.۱ نشون میده و در قسمت دایرکت هم هیبچ خطایی را نشون نمیدهد ایا راهی هست مثل ایکس پی بشه از دایرکت تست گرفت؟ منظورم همون مکعب هست که زمان تست دایرکت ایکس در صحفه میبچرخید
یک ویدیو از مشکلم اپ کردم لطفا ببینید
با تشکر از راهنمایی شما دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
با سلام
در ویندوز 10 ستاپ ها فوق العاده کوجک نشون داده میشن.به ظوری ک کاملا نا خوانا هستند.صفحه نمایشم هم4k هست.لطفا راهنمایی بفرمایید.
این نسخه جدید که قرار بیاد مشکل کرک نداره؟یعنی کرک میشه به قضیه اپدیت رایگان تا امروز، که ربط نداره؟
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
من ویندوزم رو آپگرید کرده به ویندوز 10.از اون وقت تا حالا برای ورو به بعضی از سایت ها مخصوصا سایت اپلود بوی برای دانلود با ارور 521 رو به رو میشم.این مشکل از چیه؟
من ویندوز 10 نصب کردم ولی هر درایوری برای کارت گرافیک amd 4600 نصب میکنم مثل اینکه مشکل داره برای نمونه بازی های دو سه
سال پیش یا قدیمتر را به صورت slow-mo اجرا میکند انگار که کارت کرافیک نمی کشد لطفا" راهنمایی کنید.
من الان Windows Update رو چک کردم و دیدم این Anniversary update اومده (Feature update to Windows 10 - version 1607).
سلام
من دو مشکل با ویندوز 10 دارم
4 روز مسافرت بودم تا سیستم رو خاموش کنم همه چی درست بود
وقتی برگشتم دیدم منوی استارت باز نمیشه بدون ارور
صداش هم کار نمیکنه. ترابلشوت هم مشکلی پیدا نکرد
کمک کنید
سلام
من الان 8.1 دارم یه ssd گرفتم میخوام ویندوز جدید نصب کنم رو اون کاره خاصی داره یا پارتیشن خاصی؟
بعدش کدوم نسخه ویندوز 10 بگیرم 64 میخوام پرو یا home?
اکتیو کردن قانونیش چجوریه؟ اسکایب هست مثل قبل؟
- - - Updated - - -
سلام
من الان 8.1 دارم یه ssd گرفتم میخوام ویندوز جدید نصب کنم رو اون کاره خاصی داره یا پارتیشن خاصی؟
بعدش کدوم نسخه ویندوز 10 بگیرم 64 میخوام پرو یا home?
اکتیو کردن قانونیش چجوریه؟ اسکایب هست مثل قبل؟
به خدا فوریه کمک کمک کنیدنقل قول:
ريست فكتوري كن ببين درست ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ريست فكتوري كن و به حالت كارخونه بزن برگرده توي قسمت ستينگ ويندوز هست اونجاي كه آپديت زدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ، وبندور من بیلد 10240 هست ، چجوری می تونم به بیلد های بالاتر آپدیتش کنم ؟
خود آپدیت ویندوز مینویسه ویندوز به روز هست .
سلام. از بین buildهای موجود کدومه بهتره؟
چه تفاوتی بین اینها وجود داره؟
نقل قول:
برای نصب روی SSD فرق خاصی نداره فقط بعد از نصبش بهتره خودتون یه سری تعییرات توی ویندوز ایجاد کنید.
تا الان که مشکلی برای نسخه های کرک شده پیش نیومده. کلا مایکروسافت از 7 به بعد زیاد روی این مورد سخت گیری نمیکنه (برخلاف اون زمان Vista). یه ISO دست نخورده 10 رو پیدا کنید و همون رو نصب کنید.
من میخواستم نسخه بتای ۱۰ رو تو ویندوز ۱۰ نصب کنم
نتونستم لینک معتبری براش پیدا کنم. صفحه معتبری واسه نسخه بتا ندارند؟
یعنی
وقتی میخوام نسخه ۸ رو دانلود کنم حجمش میشه حدود ۱۶۰ مگ و لی نسخه بتای ۱۰ میشه حدود ۱۳۰ مگ
به نظرتون نصبش کنم؟
اگه بتا رو نصب کنم میتونم بدون از نصب درآوردنش ، به نسخه اصلی آپدیت کنم دیگه؟
نسخه ۸ رو رو هم میشه بدون از نصب درآوردن به به نسخه اصلی ۱۰ آپدیت کنیم دیگه؟
سلام.
آیکون وای فای یا همون نت ورک بعضی وقتا مخفی میشه...
منم مجور میشم از روی ناتیفیکیشن روی وای فای رایت کلیک کنم و وارد ستینگ بشم تا از اونجا بتونم به مودم وصل شم.
چرا اینجوری میشه؟
سلام من بعد از اپدیت هر چندساعت یبار blue screen با پیغام SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION igdkmd64.sys برام میاد کسی از دوستان نمیدونه مشکل از چیه و چجوری حل میشه؟َ!
سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟
سلام دوستان عزیزم
ویجت برای ویندوز 10 وجود داره که بتونم بذارمش روی دسکتاپ و باهاش سریع Ethernet رو فعال و غیرفعال کنم ؟؟؟
سی دی ویندوز میذارم اما بوت نمیشه بره واسه نصب. حتی توی خود ویندوزم میزنم واسه ستاپ ارور میده. باید چکار کنم :n37:
دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست
- - - Updated - - -
دوستان من ویندوز جدید رانصب کردم وقتی می خوام مرورگر اج استور ایمیل هرکدام که می خوام باز کنم می نویسد که نمی توانی بایک سرپرست دیگر اقدام کنید مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ارور برای همه برنامه ها می دهد
با سلام
فرق این چهار تا ویندوز 10 در چیه ؟
Windows 10 N (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)Windows 10 (Multiple Editions), Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)
Windows 10 Enterprise, Version 1607 (Updated Jul 2016) (x86) - DVD (English)Windows 10 Enterprise 2016 LTSB (x86) - DVD (English) - NEW
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان من هر کاری میکنم یکسری از برنامه هام و نمیتونم پاک کنم حتی از تو ریحستری هم رفتم ولی نیست
نمیدونم مشکل کجاست مسیر رو هم در ریجستری درست میرم ولی نمیشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام لبتاب من به اینترنت وصل نمیشه نمیدونم چرا یهو اینطوری شد داشتم میرفتم اینترنت یهو قطع شد و نمیره.تو کنترل پنل نتورک شارینت سنتر اصلا اون نوشته اینترنت نمیاد میزنه موجود نیست.درایورای لبتابم نصب کردم ولی نشد.امکان داره از قندشکن باشه چون اونو پاک کردم اینطوری شد.
مشکلم از خود لبتابه و از مودم یا اینترنت نیست چون الان دارم با گوشی میام
سلام دوستان شرمنده مزاحم شدم لب تاب داداشم عکس ها و فیلم ها رو باز نمیکنه هر چی هم برنامه و نرم افزار میریزیم جواب نمیده هم فیلم و هم عکس ویندوز هم عوض کردم ولی باز هم نشد دوستان چکار کنم لب تابش ایسوس ویندوز 8 و 64 بیتی اصلا فرمت فایل ها رو شناسایی نمیکنه با همه نرم افزار ها هم آزمایش کردم ولی نمیشه انگار کلا فایل های عکس و فیلم ها خراب شده .شرمنده میخاستم عکسی از فایل ها آپلود کنم ولی نمیشه نمیدونم مشکل چیه راستی لازم به ذکره هم ویندوز عوض کردم هم ویروس کشی کردم .تو رو خدا جواب بدین فقط
سلام
بیشتر توضیح بدید. یعنی دوربین دارید وصل میکنید و عکس و فیلم را آپلود میکنید: ولی ویندوز باز نمیکنه؟
یا فیلم و عکس از وب دانلود کردید؟ بقیه برنامه ها مشکل ندارند؟ روی وب فیلم و عکس را راحت نگاه میکنید؟ (با مرورگر)
دوستان دو روزه برا منم همین ارور رو میده کسی میدونه چجوری میشه غیر فعالش کرد اینو؟نقل قول:
ممنونم
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم
می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرکدر مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟
به نظر میاد تمامی راه ها رو امتحان کردید جز یکی،نقل قول:
CMD رو باز کنید (جستجو -> cmd -> run as admin)
برای درایو ویندوز و درایوی که بازی نصب شده این دستور را بزنید:
به جای :x درایو ویندوز و سایر درایو ها را وارد کنید، مثلا :cکد:chkdsk x: /f /r
چرا وقتی تو استور ویندوز 10 داخل هر برنامه ای که میرم دانلود کنم کرش میکنه؟یعنی کلا استور بسته میشه.
ممنون از پاسختنقل قول:
انجام دادم نشد
بازی تو درایو دی بود و انجام دادم نشد
راه دیگه ای سراغ نداری ؟
سلام مهندسین عزیز.من سه روزه که وقتی سیستم رو میذارم روی اسلیپ و بعدش از حالت اسلیپ درش میارم کیس روشن میشه ولی مانیتور بالا نمیاد.گرافیکم رو هم آپدیت کردم و نسخه ویندوزم هم 1607.حتما باید ریستارت کنم تا بالا بیاد.لطفا راهنمایی کنین.:n30:
راه اولنقل قول:
در این روش Hibernation را غیر فعال میکنید، این روش برای خیلی ها جواب داده و البته توجه کنید اگر لپ تاپ داریدبا اتمام باتری، جلسه ذخیره نمیشود و ممکن است برنامه های باز را از دست بدهید.
در منوی استارت، Command Prompt را باز کنید(Run as admin) و عبارت زیر را نوشته اینتر را بزنید.
و سپس سیستم را ری استارت کنید.کد:powercfg /h off
راه حل دوم
منوی استارت را باز کنید و تایپ کنید: Power options و اولین نتیجه را کلیک کنید. در سمت چپ روی “Choose what the power button does” کلیک کنید.
اکنون روی “Change settings that are currently unavailable” کلیک کنید.
سپس گزینه ی Turn on fast startup را یافته و تیک آنرا بردارید.
تنظیمات را ذخیره و سیستم را ری استارت کنید.
راه سوم
ممکن است مشکل از تنظیمات شبکه باشد، در این صورت از منوی استارت، Network and sharing را تایپ و Network and Sharing Center را باز کنید.
روی Change adapter settings کلیک کنید
روی آداپتر فعال اینترنت خود راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
روی دکمه ی Configure کلیک کنید و به سربرگ Advanced بروید.
گزینه های “Wake on Magic Packet” و “Wake on Pattern Match” را پیدا کرده و تیک آنها را بردارید.
روی OK کلیک کنید و سیستم را دوبار ری استارت کنید.
راه حل های دیگر:
آپدیت کردن تمامی درایور ها
چک و فیکس کردن تمامی درایو ها:
کد:chkdsk X: /f /r
به مسیر زیر بروید:نقل قول:
و تمامی فایل ها را پاک کنید.کد:C:\Users\user_name\AppData\Local\Packages\Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
پاک کردم ولی مشکل حل نشد.نقل قول:
سلام
جدیدترین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم از 700 کیلوبایت به 250 کیلوبایت رسیده.شنیدم که خود ویندوز باعث این کندی میشه
راه حل مشکل چیه؟