بیشتر آرشیو فیلم ، سریال ، انیمه کارتون و یه چندتایی بازی هست . اینها به مرور زمان جمع شدن و از سال 88 هم شروع کردم در واقع اولین هارد اکسترنال رو سال 88 خریده بودم (فاکتور و جعبشو تا الان هم نگه داشتم و هارد هم همچنان سالم) . بنظر من 27 ترابایت اصلاً زیاد هم نیست . خیلی ها هستند که چندین برابرشو دارند . یکی از کاربرهای فعال همین انجمن یه عکس از هاردهای اکسترنال گذاشته تو امضاش و جمع آرشیوهاش هم 28 ترابایته . 120 ترابایت هم تو یکی از انجمنهای دیگه دیدم .
یه تجربه جالب هم تعریف کنم : یکی از همکارها (جایی که کار میکنم) بعضی اوقات یه چندتایی فیلم و سریال میخواست براش میریختم تو فلش مموری بهش میدادم . این کار چندباری تکرار میشد که خب هیچ مسئله ای هم نبود . ولی وقتیکه متوجه شدم که همه فهمیدن آرشیو فیلم و سریال دارم (حتی نگهبان دم در هم میگفت برام فیلم بیار :n04:) خودمو زدم به کوچه علی چپ و همه چی رو انکار کردم که من هیچی ندارم تا اینکه بالاخره دست از سرم برداشتن . تجربه خوبی بود که صداشو برای هرکسی درنیارم حتی اگه بهترین دوست یا همکار باشه ! اینجا خب کسی منو نمیشناسه و ندیده خوشبختانه :n02: .
اتفاقاً آرشیو بازیها اصلاً زیاد نیست . گرچه کنسول PS3 دارم ولی اصلاً به فکرش نبودم که بازیهاشو جمع کنم چون هر موقع که لازم داشتم میرفتم فروشگاه (میدون ولیعصر - تهران) هارد اکسترنالمو میدادم ، اون بازیو که میخواستم برام میریختن . الان اون فروشگاه جمع کرده خیلی وقته که دیگه PS3 رو روشن نکردم ولی باید یه فکر اساسی براش بکنم :n02:
نچ :n02: