آدرسش اینه:نقل قول:
ميشه بگي آدرس اون سايت رو تا من هم اسکن کنم؟
ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.کد:http://www.mrbios.com
Printable View
آدرسش اینه:نقل قول:
ميشه بگي آدرس اون سايت رو تا من هم اسکن کنم؟
ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.کد:http://www.mrbios.com
سلام به همه
هركي اطلاعات در مورد پرينتر hp1005 داره ممنون ميشم برام بگه؟
يه هفته اي هست اين پرينتر را خريدم به قيمت 228000تومان
پرينترش خوب كار ميكنه dpi ان هم هست 1200
ولي اسكنر آن توي اسكن با dpi 1200 و 600 هنگ ميكنه
كابلي را كه براش خريدم حدود 3 متر است
كابل آن را با كابل نيم متري box HDD عوض كردم تا حدود 95 درصد اسكن خوب شد يعني با 1200 هم اسكن ميكنه ولي بعضي از وقتها هنگ ميكنه و تصوير اسكن شده نصفه مياد و بقيه سياه است
آيا مشكل از كابل است
آيا كابل ها ي usb1 , 2 با هم فرق ميكنن
چجوري ميتونم مشكلم را حل كنم
به شركتش زنگ زدم ولي جواب درستو حسابي نداد
ممنون ميشم از دوستان :20:
يادم رفت بنويسم سه كاره است و آيا چيز خوبي انتخاب كردم چون بعضي ها ميگن اين سه كاره ها زود خراب ميشن
آيا درست است
حالا گرفتم ولي اطلاعات كافي ندارم
ممنون ميشم از همه:11:
در مورد این سوال که چیز خوبی انتخاب کردی یا نه باید قبل از خرید سوال کنی و بهتره که از خریدت راضی باشی .نقل قول:
این که سه کاره ها زودتر خراب میشن عقیده بسیار غلطی هست چون خودم یه سه کاره رو تقریبا 3 سال ازش استفاده می کردم روزی 5 صفحه اسکن و مشکلیهم برخورد نکردم .:46:
سلام
امشب رفتم خریدمش ، اچ پی 1020 .
آخرش تصمیمم را گرفتم.
از راهنمائی شما دوستان هم خیلی متشکرم.
101000تومن خودش شد و 1500 تومن هم کابل یو اس بیش.
مبارکم باشه!!!
فقط یه سوال رزولیشن را کجا میشه کم و زیاد کرد؟
اينطور كه ميگي، مشكل 100% از كابل هست.نقل قول:
برو توي تنظيمات Setup گزينه Useb2 رو Disable كن، ببين حل ميشه يا نه.
البته راه منطقي تر اينه كه يه كابل USB2 بگيري. احتمالاً اينطوري حل ميشه.
باسلام
پرينتر منHp Photosmart C5183 All-in-One سه كاره است ميخواستم بدانم وقتي ميخواهيم كارتريجهاراتعويض كنيم بايدهر6تاكارتريج راهمه باهم عوض كرديااينكه ميشود مثلارنگ زردكه جوهرتمام كرده رافقط عوض كرد
متشكرم
نشنیدی میگن "مفت باشه ، کوفت باشه " !؟ (البته من که قبول ندارم ، فقط گفتم)نقل قول:
ولی فقط چک کردنش مجانیه برای آپدیت کردنش باید پول بدی.
مبارکت باشه !!!نقل قول:
مبارکم باشه!!!
اما این پرینتر که فقط 600*600 داره! چی رو میخوای کم و زیاد کنی؟؟؟!
از سایت hpنقل قول:
رينتر منHp Photosmart C5183 All-in-One سه كاره است ميخواستم بدانم وقتي ميخواهيم كارتريجهاراتعويض كنيم بايدهر6تاكارتريج راهمه باهم عوض كرديااينكه ميشود مثلارنگ زردكه جوهرتمام كرده رافقط عوض كرد
همان طور که میبینید، کارتریج ها جدا هستند. پس مدل کارتریج رو ببین و همون رنگ مورد نظر رو بخر (البته خودت هم احتمالا میتونی شارژ کنی، اطلاعات دقیقی ندارم)نقل قول:
محتويات جعبه:
دستگاه HP Photosmart C5183 All-in-One، نرم افزار HP Photosmart، راهنماي نصب، راهنماي پايه، منبع تغذيه، كابل برق، بسته نمونه كاغذهاي قابل استفاده، كارتريج:
- HP 177 Black Ink Cartridge
- HP 177 Cyan Ink Cartridge
- HP 177 Magenta Ink Cartridge
- HP 177 Yellow Ink Cartridge
- HP 177 Light Cyan Ink Cartridge
- HP 177 Light Magenta Ink Cartridge
نه موقع چاپ میشه رزولیشنش را 1200*1200 هم کرد.نقل قول:
اما این پرینتر که فقط 600*600 داره! چی رو میخوای کم و زیاد کنی؟؟؟!
البته من چاپ نکردم فقط گزینش را دیدم.
همون دیشب یه کتاب 290 صفحه ای را از توی هاردم زدم روی کاغذ.
دوسال پیش میخواستم بخونمش چشمم داغون شد نصفش را بیشتر نخوندم.
البته روی کامپیوتر 1550 صفحه بود!!!
فقط یه سوال : از کجا میشه بفهمیم که تا حالا چند صفحه بطور کلی چاپ کردیم و چقدر برای پرینتر جوهر باقی مونده؟
نقل قول:
مبارک باشه . :46:
روزلوشن رو هم می تونی از قسمت print سپس properties و سپس Finishing ، در قسمت Print Quality تنظیم کنی در ضمن پیشنهاد می کنم برای چاپ متن هایی که کیفیت در اون مد نظر نیست گزینه Economode ( save toner ) در همون قسمت Finishing انتخاب کنی که این کار باعث میشه که 40 % در مصرف پودر صرفه جویی بشه .
در مورد تعداد صفحات پرینت همه پرینتر ها ( به استثنا 1020 ) 1 دکمه ای قرار داره که اطلاعات پرینتر رو چاپ می کنه که تعداد صفحات پرینت شده نیز جز این اطلاعات هست که متاسفانه این پرینتر این امکان رو به ما قرار نمی ده .:13:
دستت درد نکنه از راهنمائیت ، فقط کاشکی یکمی زودتر این صرفه جوئیه را یادم میدادی من فکر کنم نصف پودر پرینترم تموم شده باشه! یه کتابی چاپ کردم شاهنامه ایه برای خودش ،
یه سوال دیگه هم دارم بعضی وقت ها مثلا میخوایم روی یه صفحه کوچولوتر از آ 4 چاپ کنیم ، بعد میخوایم یه جای خاصی از این صفحه هم مطلبمون چاپ بشه ، برای این کار نرم افزار خاصی هست که کار باهاش راحت باشه؟
که ابعاد کاغذ و محل مورد نظر را بهش بدیم و...
نقل قول:
رينتر منHp Photosmart C5183 All-in-One سه كاره است ميخواستم بدانم وقتي ميخواهيم كارتريجهاراتعويض كنيم بايدهر6تاكارتريج راهمه باهم عوض كرديااينكه ميشود مثلارنگ زردكه جوهرتمام كرده رافقط عوض كرد
از سایت hp
نقل قول:
محتويات جعبه:
دستگاه HP Photosmart C5183 All-in-One، نرم افزار HP Photosmart، راهنماي نصب، راهنماي پايه، منبع تغذيه، كابل برق، بسته نمونه كاغذهاي قابل استفاده، كارتريج:
* HP 177 Black Ink Cartridge
* HP 177 Cyan Ink Cartridge
* HP 177 Magenta Ink Cartridge
* HP 177 Yellow Ink Cartridge
* HP 177 Light Cyan Ink Cartridge
* HP 177 Light Magenta Ink Cartridge
همان طور که میبینید، کارتریج ها جدا هستند. پس مدل کارتریج رو ببین و همون رنگ مورد نظر رو بخر (البته خودت هم احتمالا میتونی شارژ کنی، اطلاعات دقیقی ندارم)
دوستاني كه ازاين مدل اطلاعاتي دارندميشودبفرمايندچطورميش ودفهميد كدام يك ازرنگهاتمام شده است يعني پرينتراصلا اين اطلاع رابه كاربرميدهدكه كداميك ازكارتريج هارنگشان تمام شده.
متشكرم
نقل قول:
روزلوشن رو هم می تونی از قسمت print سپس properties و سپس Finishing ، در قسمت Print Quality
جالب! چون توي خود سايت Hp نوشته 600*600. حالا بايد ببينم اين Canon LBP 2900 هم هم چين چيزي داره(اين قسمت رو ديدم در تنظيماتش اما خيلي باهاش ور نرفتم)
متاسفانه اين Canon 2900 هم نداره! من يک کمي پيرامون برنامه جانبي براي اين کار هم جستجو کردم اما چيزي پيدا نکردم. خيلي چيز خوبيه.نقل قول:
که متاسفانه این پرینتر این امکان رو به ما قرار نمی ده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي چه کتابي پرينت کردي ؟؟
در همون تنظيمات يک قسمتي به نام Add custom page داره که ميتوني سايز صفحه مورد نظر رو بهش بدي ، بعد در موقع پرينت اون اندازه رو در قسمت Output Size يا Page Size انتخاب کني.نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم ...
براي انتخاب جاي دقيق پرينت شدن مطلب در صفحه من هم برنامه يا روش خاصي رو نميشناسم و برام جالبه.
اما مثلا من براي زدن Label CD ، با Photoshop اين کار رو ميکردم ، يعني ميتونه در مواقع بحراني يک کلک رشتي خوبي باشه، يا مثلا يک برنامه درست کردن PDF که بتوني درش چيدمان دقيقي بکني.
درسته که میگن تونر Hp به Canon می خوره ؟ یادم اومد شما یه جایی گفتین که درام پرینترتون خراب شده . مشکلتون حل شد ؟نقل قول:
فکر می کنم فقط پرینتر های سامسونگ این قابلیت رو دارند .
من هم همیشه با این مشکل که بتونی سایز بدی و در جای مخصوصی چاپ کنی مشکل داشتم.
من دیروز میخواستم روی قسمت مربوط به فرستنده نامه روی یه پاکت نامه آدرسم را پرینتر کنم اما نصف آدرس افتاد بیرون! کلی هم با خط کش اندازه گیری کرده بودم.
تازه از اون طرف نامه هه از اینا بود که توش یه روکش پلاستیکی داره براثر گرما هوای نامه رفته بود توی قسمت انتهائیش و پلاستیک اون قسمت هم پرس شده بود اونجا شده بود مثل بادکنک دیگه پاکت از توی پرینتر در نمیومد پیش خودم گفتم دیدی به یه روز نکشید خرابش کردم!آخرش هم به زور کشیدمش بیرون.
من کتاب سینوهه پزشک فرعون را چاپ کردم.
چند تا رمان هم روی هاردم دارم دلم میخواد بعدا اونها را هم چاپ کنم ولی حیفم میاد اول باید قشنگ شارژ کردن را یاد بگیرم بعدا...
راستی شما عکسی از کیت شارژ دارید ببینیم چه شکلیه اصلا؟
تونر که تونره، فرقي نداره. (کارخانه هاي سازنده، Hp , Canon فقط کارتريج ميفروشن و نه جوهر يا تونر خالي ، اين هم که شما تو بازار مثلا تونر HP ميبيني مثلا جنس چينيه که خوب روش يه چيزي نوشته !)نقل قول:
درسته که میگن تونر Hp به Canon می خوره ؟
کارتريجم رو هم گفتيم درست کنه ، تا شنبه ببينيم چي ميشه.
من در نمايشگاه اله کامپ امسال فکر کنم يک مدل Brother بود ديدم هم چين چيزي داشت. نه، فقط به Samsung نيست.!نقل قول:
فکر می کنم فقط پرینتر های سامسونگ این قابلیت رو دارند .
(من هم علاقه به خوندن اين کتاب داشتم ، اما نرفتم دنبالش ، اگر جالبه برم !؟)نقل قول:
راستی شما عکسی از کیت شارژ دارید ببینیم چه شکلیه اصلا؟
من که چيزي نديدم در مورد ليزري تا حالا، البته به جز اون PDF که در اين جا گذاشتم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196901
نقل قول:
احتمالاً به خاطر خطای اندازه گیری بوده !!!:20:
اگه توی گوگل یا یاهو سرچ بکنی :Refill Kit عکسش رو هم می بینی .
سلام من پرینتر hp 7260 دارم ولی نمیدونم چطوری فایلها و عکسهایی که رنگی هستن رو سیاه سفید بزنم
تو ستینگ هم هرچی گشتم گزینهای که فقط سیاه سفید بزنه پیدا نکردم
لطفا راهنماییی کنید
باسلام
ازدوستاني كه باپرينترHp Photosmart C5183 All-in-One آشنايي دارندلطفا بفرمايندچطورميشودفهميد كداميك ازشش كارتريج جوهرتمام كردندونيازبه شارژياتعويض دارند واينكه نحوه شارژ كردن چگونه است آياخودم ميتوانم اينكارراانجام دهم وچطور.
باتشكر
نقل قول:
ممنون از تمام دوستان
مشكل از كابل بود و الان خيلي سريع اسكن ميكنه
آره برو دنبالش البته ممکنه 50 صفحه اول توی ذوقت بزنه ولی بعدش دیگه نمیتونی نخونیش.نقل قول:
من هم علاقه به خوندن اين کتاب داشتم ، اما نرفتم دنبالش ، اگر جالبه برم !؟
من الان روزی 60-70 صفحش را میخونم فردا هم تمومش میکنم.
راستی کتابش توی بازار 12000 تومن پولشه ولی میتونی از اینترنت بگیری و خودت چاپش کنی.
آره برو دنبالش البته ممکنه 50 صفحه اول توی ذوقت بزنه ولی بعدش دیگه نمیتونی نخونیش.نقل قول:
من هم علاقه به خوندن اين کتاب داشتم ، اما نرفتم دنبالش ، اگر جالبه برم !؟
من الان روزی 60-70 صفحش را میخونم فردا هم تمومش میکنم.
راستی کتابش توی بازار 12000 تومن پولشه ولی میتونی از اینترنت بگیری و خودت چاپش کنی.:5:
باسلام
ازدوستاني كه باپرينترHp Photosmart C5183 All-in-One آشنايي دارندلطفا بفرمايندچطورميشودفهميد كداميك ازشش كارتريج جوهرتمام كردندونيازبه شارژياتعويض دارند واينكه نحوه شارژ كردن چگونه است آياخودم ميتوانم اينكارراانجام دهم وچطور.
باتشكر
كسي بااين پرينترآشنايي نداردكه يك پاسخي هم به بنده دهد.
در مورد شارژ کردن باید کیت شارژ و رنگ مختلف که بهشون نیاز داری رو بخری هر رنگی رو با سرنگ به داخل کاتریج تزریق می کنی و سپس هواگیری می کنی . بگه می خوای به طور کامل یاد بگیری باید سرچ کنی :
Refill instructions C5183
با سلام
من پرینترمو با راهنمایی شما خریدم hp1018
الان بعد از استفاده ی تقریبا زیاد حدودا بعد از هر 4 یا 5 برگ پرینت کیفیت پرینت کم میشه و یه خط سفید در طول صفحه میفته که واسعه رفع این مشکل کارتریج رو خارج می کنم و چند بار می چرخونمش خواستم بدونم مشکل از چیه؟
شارزش داره تموم میشه؟
1 سوال دیگه: اگه شارژ تموم میشه می تونم خودم 2باره شارژش کنم؟
شیطوری؟
ممنون
سلام
آخرش کسی میدونه که برای شارژ کارتریج سیاه پرینر لیزر رنگی Hp1600 چیکار باید کرد. میگن کیتش رو باید عوض کرد و بعد شارژش کرد. اگه کسی میدونه کجا کیتش رو میتونم با قیمت مناسب گیر بیارم و شارژش کنم و یا روشش رو توضیح بده ممنون میشم.:20:
نقل قول:
چند برگ تا حالا پرینت گرفتید ؟ احتمال داره مشکل از درام باشه .
امکان شارژ وجود داره می تونید از این فایل pdf استفاده کنید .
کد:http://www.futuregraphicsllc.com/lit/tg/hp1012.pdf
براي من هم همين مشکل پيش آمد. دادم شارژ اما هنوز 50 تا صفحه هم پرينت نگرفته بودم که دوباره همون طوري شد.نقل قول:
الان بعد از استفاده ی تقریبا زیاد حدودا بعد از هر 4 یا 5 برگ پرینت کیفیت پرینت کم میشه و یه خط سفید در طول صفحه میفته که واسعه رفع این مشکل کارتریج رو خارج می کنم و چند بار می چرخونمش خواستم بدونم مشکل از چیه؟
دوباره دادم يک جايي گفت درام خرابه.
شما هم يک جاي مطمئن بده، قيمت درام 15000 تومن هست. قيمت شارژ هم استاندارد 10000 تومن.
البته اون Pdf رو هم بخون و اگر تونستي خودت شارژ کني به ما هم بگو.
سلام اين پرينتر clp 300 بفرماييد وقتي كارتريجاش تموم شد بايد عوض بشه يا پر و چقد هزينه داره. بعد اين درام چيه؟ اون چقد درمياد.
يه چيز ديگه. وقتي يكي از كارتريجاش تموم بشه ديگه كار نميكنه ؟
ممنون
نقل قول:
از سایت hp
نقل قول:
محتويات جعبه:
HP 177 Black Ink Cartridge
HP 177 Cyan Ink Cartridge
HP 177 Magenta Ink Cartridge
HP 177 Yellow Ink Cartridge
HP 177 Light Cyan Ink Cartridge
HP 177 Light Magenta Ink Cartridge
همان طور که میبینید، کارتریج ها جدا هستند. پس مدل کارتریج رو ببین و همون رنگ مورد نظر رو بخر (البته خودت هم احتمالا میتونی شارژ کنی، اطلاعات دقیقی ندارم)
جنابLordMMD
ميشودلطفكنيدوآدرس سايتي كه اين مشخصات رادرآنجانوشته به من بدهيدچون هرچي سرچ ميكنم سايتي كه اين اطلاعات راداشته باشدپيدانميكنم.
متشكرم
شما جاي درست رو نگشتيد. اين تقديم به شمانقل قول:
نوشته شده توسط gholam14
کد:http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=185&lang=Fa
مشاوره براي خريد Printer
با سلام.
قصد خريد يك دستگاه پرينتر براي مصرف در منزل را دارم.كيفيت دستگاه و كيفيت چاپ براي من مهمه.از اين پرينتر بيشتر براي پرينت گرفتن مدارك موجود در سيستمم ميخوام استفاده كنم.بعلاوه زمانيكه ميخوام از عكسها پرينت بگيرم كيفيت بالايي داشته باشه.امكان چاپ روي CD , DVD را هم اگر داشته باشه بهتره.مصرف تونر يا كارتريجش مناسب باشه و نيز قيمت تهيه تونر يا كارتريج آن مقرون به صرفه باشه.قيمتش بين 200-300 هزار تومان باشه.نميدونم پرينتر جوهر افشان بگيرم يا ليزري رنگي.خودم نظرم روي پرينتر ليزري رنگي سامسونگ مدل CLP 300 است.
ممنون ميشم دوستان از تجربيات و تخصص خودشون در اين زمينه راهنمايي بفرمايند تا بهترين انتخاب را داشته باشم.
با تشكر.
با سلام
دوستان مي خواستم ببينم كسي كار سخت افزاري انجام داده يا نه و اينكه آيا ميدونيد وقتي سوزنهاي پرينترهاي سوزني ايراد پيدا ميكنه يعني داخل فرو ميره چه جوري تعمير مي كنن
سلام خوبين
آيا كسي كار تعمير پرينتر تابحال انجام داده من خيلي مشتاقم بدونم اين پرينترهاي سوزني كه وقتي هد اونها ايراد پيدا مي كنه يعني سوزنهاش تو ميره بر اثر استفاده وگذشت زمان چه چه جوري تعمير ميشه ؟
باسلام
يك سوال درمورد كابل يو اس بي 2دارم اگربخواهم ازاين كابل براي اتصال پرينتربه سيستم استفاده كنم نيازبه پورت مخصوص هست يابا همين پورتهاي يو اس بي كه روي سيستم نصب است ميتوانم ازكابل يو اس بي 2استفاده كنم واصولاچه مزيتي نصب به كابلهاي معمولي دارد.
متشكرم
بله با همین پورت ها میشه.نقل قول:
مزیتش در سرعت بیشترش هست.
در ضمن رایانه شما هم باید این ورژن (یعنی usb 2 ) را ساپورت کنه. البته اگر نکند هم مسئله ای نیست ، و باز هم کابل کار میکنه ، اما خوب با سرعت usb معمولی.
كسي جواب ما رو نميده ؟!
ضمنا اگه تو تنظيماته پرينتراي ليزري سياهي رو كم كني مقدار مصرفشم كمتر ميشه ديگه ؟نقل قول:
اين پرينتر clp 300 بفرماييد وقتي كارتريجاش تموم شد بايد عوض بشه يا پر و چقد هزينه داره. بعد اين درام چيه؟ اون چقد درمياد.
يه چيز ديگه. وقتي يكي از كارتريجاش تموم بشه ديگه كار نميكنه ؟
باسلام
دوستان پرينترمن اعلام ميكندرنگ زردتمام كرده چرانميتوانم ازيك برگ بانوشته هاي مشكي كپي بگيرم ومدام چراغ قرمزنزديك كليد كنسل چشمك ميزندوروي مونيتورپرينتراعلام ميكند كارتريج خالي راتعويض كنم درصورتي كه من يك كپي مشكي ميخواهم بگيرم كسي ميداندمشكل چيست وچكاربايد بكنم ضمنا تادوسه رخوب بودوباوجودنداشتن رنگ زردولي كپي ميگرفت
مدل پرينتر:HP Photosmart C5183 All-in-One
پيغام روي مونيتورپرينتر:Replace the follwing empty ink cartridge(s)to resume printing
سلام دوستان
من باید دو تا پرینتر بخرم (یکی dotmatrix و دومی inkjet) فقط بایدسه تا ویژگی داشته باشند:
1-مستقیما و بدون پرینتر سرور به شبکه LAN وصل بشن
2- این پروتکل رو ساپورت کنن SNMP(Serial Network Management Protocol)
3- در بازار ایران قابل تهیه باشه
هر نوع پرینتری از هر سازنده ای که میشناسید بگید(قیمتش هم مهم نیست)
اگه گاتالوگ یا توضیح فنی از پرینتر داشتید ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.
قبلا از توجهتون سپاسگذارم