سلام دوستان
نظرتون در مورد تک نت چیه؟:n36: بسته های خیلی خوبی داره..
Printable View
سلام دوستان
نظرتون در مورد تک نت چیه؟:n36: بسته های خیلی خوبی داره..
سلام دوستان
چه سرویس یا شرکتی رو برای استریم بازی آنلاین توصیه میکنید، سرویس آپلود بالا + پینگ پایین
اروزنترین و بصرفه ترین سرویس کدومه؟
سلام....
من یه خط تلفن نو گرفتم برای ADSL .....شرکتی که ازش اینترنت گرفتم یه 15 تومن هزینه راه اندازی گرفت و یه 12 تومن هزینه جمع آوری !
مگه هزینه جمع آوری برای زمانی نیست که قبلا روی همین خط یه ADSL دیگه باشه ؟
ولی قبلا روی این خط ADSL نبوده !
خیر ، هزینه جمع اوری برای زمانی است که شما بخواهید از همین شرکتی که الان سرویس گرفتید پورت رو تخلیه کنید که هزینش رو همون اول موقع ثبت نام از شما میگیرن.نقل قول:
ضمنا جمع اوری سرویس بر عهده ی شرکتی است که ازش سرویس فعال دارین نه سرویس دهنده جدید.وظیفه سرویس دهنده ی جدید فقط دایری سرویس هست و تخلیه با شرکت قبلی هست.
من روی این خط قبلا هیچ سرویس فعالی نداشتم !!! پس هزینه جمع آوری نباید از من میگرفته! چون اصلا چیزی نبوده که بخواد جمع کنه ! درسته ؟نقل قول:
دوست عزيز شما مثل اينكه متوجه منظور من نشديد شايد من بد توضيح دادم، شما وقتي adsl ميخريد يك هزينه بابت روزي كه بخواهيد جمع اوري كنيد يا سرويس دهنده رو تغيير بديد از شما ميگيرن و ارتباطي به اينكه قبلا روي خط سرويس داشتيد يا بعدا قراره از جايي سرويس بگيريد نداره ، شما از هر شركتي كه سرويس بخريد ، خودش هم بايد جمع اوري كنه در نتيجه هزينش رو همون موقع ثبت نام از شما ميگيره.نقل قول:
سلامنقل قول:
از کدوم شرکت گرفتی؟
اون 15 واسه نصبه ( که یکی مثلا کارشناس بیاد و تنظیمات مودم رو انجام بده)
و 12 هزینه رانژه (دایری و تخلیه خط توسط مخابرات )
که اولی اختیاری و دومی اجباری ( البته برای رانژه بعضی مواقع طرح مثلا جشنواره میزارن و نمیگیرن)
که بعضی نمایندگیها هر دو رو میگن اجباریه که چارش یا منصرف شدن از خرید یا شکایت یا پرداخت
پارس انلاین بهترینه برای پینگ و کلا توی کیفیت و تک لینک تا اونجای که من دیدمنقل قول:
ولی خوب حجماش کمی کمتره والی الان جشنواره سالیانه داره 1200 گیگ سرعت 8 مگ 300 تومن که به نظرم میرزه
ماهیانه 1200 گیگ ؟نقل قول:
سالانه. در کل جشنواره اخیر پارس نه قیمت و نه حجمش جذابیتهای قبل رو نداره. و خیلی ریسکش بالاست که یکساله با این شرایط قرارداد ببنده مشترک جدید.نقل قول:
بنظرت نمی ارزه به این قیمت ؟نقل قول:
خیر سالیانهنقل قول:
در قیاس با سایر تعرفه ها ماهانه 100 گیگ حجم برای سرویس 8مگ، حجم زیادی محسوب نمیشه! (همون ایرادی بود که به نعرفه مخابرات گرفته میشد) خصوصا که الان هم مخابرات در طرح غزال سرویس 6 ماهه یا یکساله 8 مگ رو با قیمتهای 150 هزار و 300 هزار بفروش میرسونه که ترافیک ماهانه 90 گیگ دارند. و البته برگ برنده مخابرات اینه که سرویس 16مگ هم جشنواره وجود داره که با تخفیفی که خورده خیلی بصرفست.نقل قول:
عملا پارس انلاین خودش رو تا سطح تعرفه های مخابرات پایین کشیده! با این تفاوت که مخابرات حداقل طرح و جشنواره ای میزاره برای تمدیدی ها هم هست ولی پارس خیر.
درسته:n01:نقل قول:
به نظر شما حداقل سرعت و حجم لازم برای یوتیوب-گردی هر فرد چقدره ؟ البته با فرض اینکه سراغ کیفیت 1080p نریم
برای کیفیت 720 سرویس 4 مگ کفایت میکنه (با فرض خوب بودن تک کانکشن شرکت سرویس دهنده)نقل قول:
در هر ساعت استریم ویدئو با کیفیت 720 حدود 1 تا 1.4 گیگ ترافیک مصرف میشه.
اگه خیلی اهل یوتیوب باشید 100 گیگ در کنار استفاده های دیگه کم میاد.
بعضی از دوستانی که غزال گرفتند میگن که کیفیت سرویس کمتر از وقتی هست کهنقل قول:
سرویس معمولی میگیریم؟
مثلا سرویس 2 مگ که چهار برابرش میشه 8 مگ ضعیفتر از سرویس 8 مگ هست
که بطور معمول خریداری میشه.
بنظر شما این موضوع واقعیت داره؟ واقعا ضعیفتر هست؟
متاسفانه چون دوستانم که 8 یا 16 مگ خریدند همه از شرکتهای دیگه هستند (بخاطر ترافیک بیشتر) نمیتونم تجربه واقعی و شخصی داشته باشم از این سوال شما. تنها حدس میزنم که درست نباشه و مخابرات احتمالا نتونه از لحاظ فنی تفکیک کنه 8 مگ معمولی رو با 8 مگ جشنواره.نقل قول:
دوستان وضعیت اینترنت در شرق تهران به خصوص پیروزی چطوره؟ کدام سرویس ها در این منطقه خوب عمل کرده؟
یادم رفت به شما سرویس پیشنهاد بدم :n36:نقل قول:
با توجه به نوع نیازی که دارید سرویس 6 ماه (جشنواره) پیشگامان مناسبه. 16 مگ - 1500 گیگ- 275 هزار تومن - 6 ماهه. بعد از اون اگه جشنواره تمدید نداشت میتونید هشت مگ بگیرید.سرویس 8 مگ پیشگامان هم قیمت خوبی داره در نبود جشنواره ( 8 مگ- ماهانه 42500 تومن - 200 گیگ حجم ماهانه)
مزیت فعلی پیشگامان اینه جت گام که در واقع ترافیک زمان دار هست رو با قیمت مناسب ارائه میده. (200 گیگ رو میده 28 هزار تومن) که در کنار حجم اصلی برای یوتیوب گردی به مقدار خیلی زیاد هم جواب میده.
سلام، ما خونمون خط تلفن نداریم، حالا حالا هم فک نکنم مخابرات بهمون خط بده
راه حلی ندارین که جایگزین خط نلقن کنم؟؟؟؟
وایمکس و... . گرونن؟؟؟
هزینه 200 تومن امتیاز تلفن رو میدم واسه یه چیز دیگه
Point to point گرونه؟؟
واسه مازندران، ساری میخوام.
سلامنقل قول:
بالاخره شما خط تلفن لازم دارید یا نه؟
تا اونجایی که یادمه اون 200 رو هم میشد قسطی ش کرد روی قبض
در هر حال اگه تلفن لازم ندارید واقعا و ساعت بیکاری و زود بیدار شدنتون هم مثل منه که بتونید 5 تا 7 کاراتون رو بکنید من باشم فعلا از همین بسته های همراه اول استفاده میکنم به شرطی که پوشش شبکه شون برقرار باشه اونجایی که هستید معمولا
سایر راه های دسترسی به اینرنت با اینکه الان دقیقا بررسی نکردم ولی میتونم بگم معمولا از اینترنت خونه و موبایل گرون تر میشه
حالا منتظر باشید شاید دوستان دیگه راه های بهتر دیگه ای هم به نظرشون برسه که بهتون بگن
دوستان بنده مشترک فعلی های وب هستم قبلا هم از مخابرات استفاده میکردم. مخابرات برای من که خونمون خیلی بهش نزدیکه ، عالیه و پینگم حدود 10 بود.
های وب هم بد نیست.
کلا فرقی برام نمیکنه از کجا نت بگیرم.
چند روز دیگه اشتراک 1 ساله م با های وب تموم میشه میخوام بدونم با توجه به نیاز من چه ISP بهترین تعرفه ها رو داره:
ماهیانه بین 70 تا 100 گیگ ترافیک بین الملل
سرعت 8 مگابیت
قیمت ماهیانه کمتر از 40 تومن
پیشاپیش با تشکر
سلام دوستان من از پارس آنلاین سرویس 8 مگ دارم بدلیل لینکه نقطه آخر مخابرات منطقه ( شیخ فضل الله ) هستم به سختی 5 مگ میگرفتم از یک ماه قبل همین هم شرو ع کرد به قطعی دادن و الان شده 3 مگ !! .. کسی از دوستان سمت ونک خیابان سئول شهرک سئول هست ؟ سرویس 8 به بالا از جایی رو خط تلفن داشته باشه ؟ اگه خبر بدید ممنون میشم :n40:
سلام
برای بازی آنلاین احتیاج به اینترنتی دارم که NAT Type 1 یا 2 داشته باشه. در حال حاضر td-lte ایرانسل دارم، در کل خوبه ولی NAT Type 3 هست و پشتیبانی ایرانسل هم میگه امکان تغییر وجود نداره.
خط خونه هم ظاهرا فیبر هست و از پارسآنلاین سرویس خریدم گفتند امکانش نیست و پول رو پس دادن! حدود یکماه هم چندبار رفتم مخابرات برای تغییر فیبر به مسی و اینکه حتی اگر بشه یک خط مسی جدید بخرم، ولی نمیدن! حتی با خود رئیس مخابرات منطقه رفتم صحبت کردم و از این سامانه (bazresi.telecom.ir) شکایت ثبت کردم باز هم گفتند نمیشه و باید از خود مخابرات ADSL بگیری!
حالا 2 تا سوال دارم.
1. کسی راه دیگهای میشناسه که بشه خط مسی گرفت و از همون شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم؟
2. اگر هیچ راهی نیست، اینترنت مخابرات برای بازی خوبه؟ NAT Type چنده؟ (چندبار با 2020 تماس گرفتم، هربار 15 دقیقه تو صف بودم، کلا نمیدونند NAT Type چی هست!)
نقل قول:
1- اگه کل کافو یا کافوهای محله مسکونی شما به کافوی نوری تبدیل شده باشند، کلیه خطوط فیبر شده یا میشند و امکان دریافت خط مسی نیست.
2- اینترنت مخابرات مشکا ای پی نداره ولی بسته به شهری که هستید ممکنه پینگ بد یا خوبی داشته باشه. اگه تونستید پینگش رو مطمئن بشید
شاتل در تهران ستارخان ضعیف هست می خام اسیاتک بگیرم
دیروز بالاخره از مخابرات (البرز، کرج، مرکز شهید کاظمی) ADSL رو گرفتم. سرعت 8Mbps یک ماهه مبلغ ۵۰ هزار تومان.
همون شب وصل شد، تنظیمات مودم رو انجام دادم، بعد از اتصال تست سرعت از چند سایت مختلف 1.9Mbps بیشتر نمیشد. امروز صبح بعد از تماس با ۲۰۲۰ تغییر دادن و گذاشتن روی ۸ و باز هم تست سرعت از ۵.۵ یا ۶ بالاتر نمیره! این هم ظاهرا یکی دیگه از روشهای دزدی مخابرات هست، حتما باید تماس بگیرید تا سرعتی که خریدید رو تنظیم کنند براتون! (شخصا از سال ۹۳ تا ۹۶ از پارسانلاین روی همین خط سرویس داشتم، سال آخر سرعت 16Mbps خریده بودم و هیچ مشکلی نبود)
مشکل دوم هم مربوط به پینگه که میانگین 300ms هست! برای پینگ هم با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتم پینگ بالاست بررسی کنید، میگه برای بازی آنلاین میخواید، گفتم بله، میگه اینترنت که برای بازی نیست!!! (پشتیبان بیشعور تا این سطح تا حالا ندیده بودم!) و در نهایت هم گفت پینگ همینه که هست و ما کاری نمیکنیم.
پول رو هم گفت پس نمیدن اگر بخوام کنسل کنم.
در ضمن NAT Type هم ۲ بود.
به هر حال دوستان هر کاری میکنید، اگر در حال حاضر از شرکت خصوصی ADSL دارید به هیچ وجه کنسل نکنید، اگر برای مدتی لازم ندارید هم به نظرم با ارزونترین سرویس اشتراک رو نگه دارید.
واقعا برای خودم متاسفم که دارم توی همچین مملکتی زندگی میکنم که اجازه خرید یک اینترنت رو هم به آدم نمیدن.
با سلام خدمت دوستان برای 8 مگابیت در اصفهان از بین شرکت های فن آوا ، پیشگامان و شاتل کدام را پیشنهاد می کنید؟ ( خودم فعلا مخابرات و صبانت دارم ولی طرح های جدید پیشگامان وسوسه کننده است).(در پوشش داتک ، های وب ، آسیاتک و پارس آنلاین نیستم)
پیشنهادی نیست ADSL ... مثله هندونه در بستس ... شما فاصله تا مرکز مخابرات رو کیفیت کابلت شرط اول داشتن ی سرویس خوبهنقل قول:
وایرلس بگیرنقل قول:
حرف شما درست ولی مثلا الان پیشگامان 8 مگابیت 6 ماهه و 1500 گیگ را 150 هزار می ده ولی صبانت همین طرح رو تازه با300 گیگ کمتر یعنی 1200 گیگ 285 هزارتومان می ده و الان من مشترک صبانت هستم حالا می خواستم ببینم نکنه آخرش همین پیشگامان هم بازی در بیاره و سرعت 8 بفروشه ولی سرعت 4 به مشترک بده و خلاصه از این کلاه ها که این شرکت ها همه جوره دارن سر مشترکین می زارن. و در نهایت پشیمون بشم.نقل قول:
خط من بیشتر از 4 یا 5 مگ سرعت رو نمیکشه، میخواستم ببینم که دوستان کدوم سرویس و یا جشنواره رو پیشنهاد میدن که هم برای گیم و هم برای دانلود مناسب باشه
البته الان از شاتل سرویس دارم و زیاد راضی نیستم
یه چیزی به شما بگمنقل قول:
تجربه ثابت کرده هرچی تو ایران اینا مفت بدن یه چیزیش هست همینه که های وب افتضاح ترین isp هست یه روز کلا قطعه یه روز پینگش 100 روز بعد 300 و غیره چون حجم خیلی بالا با قیمت کم میده شما یه چیزی بگیر حد وسط که پشیمون هم نشید , چیزی هم که من از تاپیک پیشگامان میبینم همیشه شبا پهنای باند کم میارن و پینگا میره بالا سرعتا میاد پایین
شما تست کردی که میگی ؟ پینگ واس من تو کل روز ثابت تازه شبا یکم بهترم هست :) سرعتم من 8 مگ گرفتم واس من همون سرعتی که باید میده دیگه نمیدونم به چی ربط داره از نظر خودم کیفیت خط مهم که واس من همچین کیفیتی میدهنقل قول:
بله من های وب داشتم دقیقا همون وضعی که گفتم بود و همین الان هم میتونید به تاپیکش سر بزنید ببینید چه خبره , الان هم صبانت دارم خودم پس بله من تست کردم که میگمنقل قول:
در مورد پیشگامان نداشتم و ندارم ولی تو تاپیکش همه دارن مینالن حالا ماله شما خوبه شانستون هست وقتی اکثریت ناراضی هستن ایشون بگیرن احتمال زیاد ممکنه بد دربیاد احتمال کم هم مثل شما خوب باشه
در مورد پیشگامان تو تاپیکش خیلی بزرگنمایی میشه. مثلا اینکه ساعت 11 شب تک کانکشن افت کنه تقریبا همه جا هست. همش بستگی به میزان پهنای باند اون شرکت تو مرکز مخابراتی شما داره. من و 4 نفر دیگه که میشناسم خارج از این فروم پیشگامان داریم. اونا سرویس 8 دارن و هیچ مشکلی احساس نکردن، من که 16 دارم بعضی شب ها سرعت تک کانکشنم از 1800 مثلا نهایت افت میکنه میاد روی 1200. اگه بخوام با آسیاتک و فن آوا که قبلا داشتم مقایسه کنم اونا افتضاح بودن. در طول روز سرعت میومد 500 کیلوبایت از 1800 کیلوبایت! تازه دقت کنید این سرعت دانلود آسیاتک و فن آوا بود نه تک کانکشنشون! سرعت دانلود پیشگامان همیشه بالاست.
در مورد پینگ هیچوقت خود به خود بالا نمیره همیشه 80 ثابت میده مگه اینکه مودم آیپی خاصی بگیره، بعضی آیپی ها پینگ 130 میدن با اروپا ولی اکثرا درستن.
تنها مشکل پیشگامان nat type عه. به این صورت که هم آیپی اشتراکی میده که اینا nat 3 میدن هم اختصاصی که داخل مودم و برای اینترنت یکسانه اینا nat 2 میدن. تا حالا با nat 3 به مشکلی نخوردم تو ps4 ولی با قطع و وصل کردن سیم تلفن مودم یا همون ریست کردن مودم معمولا میشه nat 2 گرفت
زنگ بزن بگو برات درست کنننقل قول:
نقل قول:
وایرلس دارم (tdlte ایرانسل) ولی NAT Type 3 هست و به درد بازی آنلاین نمیخوره.
وایرلس p2p بگیر , ببین چه شرکت هایی اونجا سرویس میدن و بهترین قیمت و سرعت رو برا یخودت بگیر وایرلس ها nat type 2 دارن منم خودم دارمنقل قول:
سلام
من تازگی یک منطقهای رفتم که سرعت adsl بسیار کمه بخاطره نویزه (راهی هست نویز خط رو از بین ببرم)؟
بعید می دونم بشه
بهترین سیمکارتی که میشه بستنه های خیلی حجم بالا گرفت چیه؟
من ماهی حدقال 50 گیگ مصفرفمه
از چه وایرلسی استفاده کنم؟
سایت ایرانسل و همراه اول رفتم هیچکدوم بیشتر از 70 گیگ در سال نمیدن!:n27: