آقا این ورژن بازی به شدت رو اعصاب آدمه
تیم داره همه رو لوله میکنه یهو میره به یه تیم ته جدولی مفت میبازه و شروع میشه گند زدنا. دیگه مگه میشه تیم رو جمع کرد؟!!
تو بازی میگی سنتر کوتاه کن بعد بازیکنات توپ رو سیخ میکنن هوا میره تیر 3 !!!
من یه گزارش از وضعیتم بده:
من کارمو با رم و بدون مدرک مربیگری شروع کردم و بعد از 3 سال که تیمم بین رتبه های 2 تا 5 جا به جا میشد و هیچ قهرمانی هم نگرفتم فصل چهارم به دلیل نتایج افتضاح اخراج شدم! اون فصل تیم افتاده بود رو دور باخت و هیچ جوره درست نشد
البته هر سال مدرکمو ارتقا میدادم
بعد از حدود نیم فصل بیکاری بالاخره FC lorient که وسط جدول بود ما رو قبول کرد و رفتیم فرانسه. چندتا بازی تا آخر فصل مونده بود که به خوبی رد شد. فصل بعدش از همون اول تیم گند زد تا باز اخراج شدم!!
اواخر همون فصل رفتم LOSC که تیم بهتری بود و برای سهمیه جام یوفا میجنگید. در کمال ناباوری خودم و باشگاه و هوادارا تیم رو هفته آخر موفق شدم سهمیه لیگ قهرمانان براش بگیرم!!
سال بعدش تیم اصلا پول نداشت چون داشتن باشگاه رو میفروختن و وقتی تیم فروخته شد و اومدن بودجه رو تنظیم کنن شد روز آخر نقل انتقالات و یهو 60 میلیون دادن که نتونستم ازش استفاده کنم اون زمان!!
تو پلی آف لیورپول رو اوت کردیم و رسیدیم مرحله گروهی که خوردیم به آرسنال، ناپولی(که اون سال قهرمان لیگ قهرمانان شد!)، دورتمند و به زیبایی هرچه تمام تر چهارم شدیم و اوت شدیم با 4 امتیاز!
تو لیگ هم باز هفته آخر سوم شدیم و سهمیه گرفتیم باز
امسال هم متاسفانه به وسیله اینتر اوت شدیم و رفتیم جام یوفا
الآن هم مدرکم مربیگریم رو تکمیل کردم
تیمام کلا خیلی نتایج سینوسی میگیرن. دیگه نمیدونم چیکار کنم. هرکاری میکنم یه جام نمیتونم بگیرم. تو مصاحبه ها هم همش اینو ازم میپرسن که چرا جام نگرفتی تا حالا؟!!