سلام. این پکیج 4 مگابیت رو چجوری خریدی؟نقل قول:
Printable View
سلام. این پکیج 4 مگابیت رو چجوری خریدی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قسمت پنل کاربری
برای برخی مشترکین بسته به موقعیت جغرافیایی فعال کردند.
این دو روزه اخیر صفحه ورود به اکانت مبین نت قطع و وصل میشد و درحال بروزرسانی بود حالا که میبینم حجم نت برام منفی شده 0/23- گیگ و کلا دسترسی به نت هم قطع شده این یعنی چی الان بدهکار شدم؟ چطوری میخوان بدهکاریم رو بگیرنش توی سایت که چیزی راجب بدهکاری تعریف نشده!
سلامنقل قول:
خیر بدهکار نیستید
سیستم اینطوری محاسبه کرده ظاهرا در طول مدتی که ارتباطشون قطع بوده با اکانتینگ بیشتر تونستید استفاده کنید
و وقتی انلاین شده محاسبه کرده
من ۵ ماهه انداختمش دور قیمت افتضاح کیفیت و سرعت افتضاح به درد هیچی نمیخوره
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلامنقل قول:
من چندین ساله مشترکشون هستم گاه گاهی بهش سر میزنم
این مدت خیلی تغییرات مثبت و بهتری داشته مبین نت
امیدوارم برای دیگر مناطق هم همینطور باشه
من هرمزگان جاسک هستم سرعت طرح ۲ مگ زیر 20 کیلونقل قول:
الان زنگ زدم از دوستم پرسیدم
اینجا اکانت کسی مسدود شده؟ امروز اکانتم مسدود شده پیغام داده دسترسی شما به شبکه ی وایمکس به دلیل نقص در مدارک،مسدود گردیده است...
خب منکه سه سال پیش مدارکم رو کامل تحویل نماینده فروش مبین داده بودم و اکانت در این سه سال مسدود نشده بود یعنی حالا مدارکم گمشده که دوباره مدارک میخوان این دیگه چه مدلشه اصلا چرا بیخبر مسدود کردن نه تماسی نه هیچی عجب مشتری مداری دارند
ساعت شبانه هم انگار حذف شده؟ چون همین چند روز پیش ساعت 6صیح حجم و دسترسی تموم شد
الان که نت سیمکارت سرعتش عالی شده هزینش هم نصفه مبین نته دیگه نیازی هم به مبین نت ندارم حوصلشون هم ندارم ...
حرومش بشه پولی که میگیره
قبل از فعال کردن طرح از سایت خود مبین نت تست کردم حداکثر سرعت میداد اما بعد خرید طرح 1مگ ماهانه همون فایل رو با سرعت 12 حداکثر دان میکنه
خاک بر سر دزدشون کنن
دیگه این کارشون هیچ توجیهی نداره اگه وضعیت خراب بود کلا باید خراب میشد نه اینکه تا طرح خریدم سرعت اومد پایین:n21:
منطقتون خرابه چ ربطی دارهنقل قول:
ساعات شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطش اینه که قبل خرید بسته از سایت مبین نت یه فایل زدم واسه تست سرعت بالا میداد اما وقتی بسته خریدم سرعتش اومد پایین از همون فایل
حالا گیریم منطقه خراب باشه خب یا درستش کنه یا کلا تعطیلش کنه، مگه ما پولمون از سر راه اوردیم بیایم بدیم به این مفت خورا؟؟ الانم سرعتش 4 کیلو هست واقعا خنده داره، فقط هم بلدیم از زیر کار در بریم هی بگیم منطقه خرابه این خرابه اون خرابه به فکر حل مشکل نیستیم که:n35: وقتی ما که مشتری هستیم طرز فکرمون این هس دیگه از این شرکت چه توقعی داریم
دوستان فکر کنم مبین نت دوباره ویروسی شده کسی مشکلی نداره؟ هر سایتی بخوام باز کنم یه تبلیغ پاپ اپ باز میشه که سیستم کلا هنگ میکنه مودم رو روی چندتا سیستم تست کردم همین مشکل بود، برای کسی پیش اومده؟
دقیقا، چند ساعتیه اینجوری شده اما به شدت رو اعصابه، همین پست رو با یه مصیبتی فرستادم :n29: یعنی فقط از مبین نته؟ از اون dns unlocker هم بدتره :n27:نقل قول:
اره از مبین نت هس، روی گوشی هم وقتی به مبین نت وصله سایت باز کنی همین مشکل هستنقل قول:
اینو نصب کن فعلا مشکل حل میشه یعنی تبلیغات غیرفعال میکنه malwarebytes anti malware
برید تو صفحه ی اینستاگرامش اعتراض کنید مجبور شن یه اقدامی بکنن.
زنگ زدم فایده نداره
زکی از دیروز رو گوشی منم اومد کلا گوشی رو داغون کرده زدم فرمت کردم گوشی رو:n35: برید اینستاش
برای من که هنوزم هست و بدتر هم شده. خودبخود میره تو سایتای دیگه.
من رفتم تو صفحه ی اینستای مبین نت اعتراض کردم هم پیامم رو حذف کرد و هم بلاکم کرد عوضی. تعجبم از اون کاربرانیه که میرن تعریفشو میگن تو نظرات. خلایق هر چه لایق. هر چند خیلی از این کاربرا مزدور و نون خور خود مبین نتن. من که در اسرع وقت ispم رو عوض می کنم. هم از حجم و سرعت می دزده، هم کیفیتش با این ویروس-تروجاناش افتضاح شده.
مبین نت یک گیگ هدیه نوروزی میده.وارد صفحه اشتراکتون بشین فعالش کنید.به زور این مطلب و تایپ کردم.همش تبلیغات میاد
سلام
گزینه مشاهده جزئیات کارکرد بر اساس ساعت که تو فایل اکسل هم خروجی میداد در اکانت کاربری برداشته شده؟
از چه طریقی میشه جزئیات کارکرد مصرفی رو براساس بازه مصرف دقیق مشاهده کرد؟
متاسفانه بر داشتن. میشد از طریقش فهمید چقدر در چه زمانی مصرف شده.نقل قول:
- - - Updated - - -
متاسفانه بر داشتن. میشد از طریقش فهمید چقدر در چه زمانی مصرف شده.نقل قول:
مبین نت عیدی داده! یک گیگ عیدی برای همه و یک طرح 6ماهه 2مگ سرعت با 28گیگ که 240هزار تومان بود حالا شده 190تومان! کسی فعال کرده؟ به نظرم بصرفه نیست چون هر گیگ اضافش 14هزار تومان هست هرجور حساب میکنم می بینم همون 512 6ماهه بصرفه تره حالا شاید سرعتش کمتر باشه ولی به هرحال فرق زیادی ام نداره
زیاد به صرفه نیست، من با ۳ تا مودم تست کردم ظاهرا به هرکدام طرح های مختلف دادهنقل قول:
تنها طرح خوبش برای مشترکین جدید هس که یه مودم بخری 180 گیگ حجم میده 290 تومن
سلام دوستان
من مودم مبین نت bm632w دارم و اون طرح ۴ مگ ۱ ماهه ۱۰ گیگ که قیمتش ۳۵ تومن هست رو فعال کردم و تقریبا ۵ ماهه از این طرح استفاده میکنم و سرعت دانلودم هم تا ۶۵۰ کیلو بایت میره و شبانه رایگان راحت بین ۴ تا ۱۰ گیگ دانلود میکنه ( بستگی به سرور دانلود داره ) و پینگم هم که قبلا ۵۰۰ تا ۶۰۰ بود خیلی بهتر شده و تقریبا بین ۱۹۰ تا ۲۲۰ متغیر هست و ازش تقریبا راضیم ولی یه مشکلی که هست اینه که من مودم رو خونه خودمون گذاشتم که طبقه دوم هست و خانواده خالم طبقه اول زندگی میکنن و وقتی پسر خالم میخواد وصل بشه لپ تاپ اصلا سیگنال رو پیدا نمیکنه یا فقط ۱ خط سیگنال میاد که اونم قطع و وصل میشه . میخواستم بدونم راهی برای افزایش برد وای فای هست یا نه ? چون پشت مودم جای آنتن داره و فکر کنم بشه کارایی کرد ولی در این کار حتی یک ذره هم اطلاعات ندارم و اگه میشه منو راهنمایی کنید تا یه آنتن خوب بخرم
سلام متوجه نشدم کدوم طرح رو فعال کردی اما این قضیه ارتباطی با طرح نداره تقریباً این مشکل شما رو خودمم داشتم میخواستم دوتا اتاق دیگه هم سیگنالش بره برای اینکار وارد تنظمات مودم شدم و در قسمت بالا سمت چپ Networking رو انتخاب و Wifi-Setting یک گزینه داره به اسم Tx Power که 13 dbm رو انتخاب کردم البته فکر کنم برخی مودمها گزینه های قویتری هم داشته باشن و Apply رو زدم بعدش توی دو اتاق دیگه هم سیگنالش رسید اگر شما میخواهی سیگنال طبقه پایین برسه مودم رو بذار لبه پنجره و در طبقه پایین لپ تاپ هم نزدیک پنجره باشه مطمئن باش سیگنال رو میگیره
فکر کنم محدودیت دانلود دو برابر حجم خریداری شده برای مشترکان قدیمی هم اعمال داره میشه چون به یکباره از دیشب حجمم صفر شد بعد ا دانلود شبانه
کسی مشکلی نداره؟
مشترکین قدیمی یعنی کیا؟ چون من خودم خیلی قبل از این طرح های مسخره دوبرابر حجم، مشترک بودم حدودا ۲ سال قبلش الانم اکانتم فعاله هر چند وقت یکبار میرم مسافرت یه ۱ ماهه میزنم تا مسافرت بعدی مودمو جمع میکنمنقل قول:
مشترکین قدیمی کسایی که فکر کنم از یک سال پیش به قبل مشترک مبین نت شدن، چون برای جدیدا محدودیت دو برابر دانلود حجم هست،گفتم ببینم کسی دیگم همچین مشکلی داشته یا نه، چون مبین نت رو برای شبانه شارژ میکنمنقل قول:
والا دیشب از مسافرت برگشتم تازه طرح تمدید کردم ی سه گیگی دان گردم خبری نشد یه دو روز دیگه خبرشو میدم بهت تا دوبرابر رد بشهنقل قول:
آخرین وضعیت دانلود شبانه مبین نت به چه صورته؟ هنوز بین کاربران قدیمی و جدید تفاوت هست؟ یا همه بدون محدودیت میتونن استفاده کنن
من ديروز زمان و حجم اينترنتم تموم شد ولي اين چي ميگه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 79 گيگ از كجا اومد ؟
شارژ كنم چي ميشه؟
دوستان اين رو ببينيد:
من تازه بسته 12 گيگ گرفتم مشتري قديمي هم هستم ولي چرا تو ساعت رايگان 1 گيگ كم شده؟فقط 40 دقيقه خارج از محدوده ساعت رايگان هست كه اگر من اون 40 دقيقه رو هم گذاشته باشم برا دانلود امكان نداره با سرعت 1 مگ بتونم 1 گيگ دانلود كنم؟!!!
والا من ک مشکلی ندارمنقل قول:
برای منم یکی دو بار پیش اومد که در ساعات رایگان حجمم تموم شد . کلا سیستم مبین مشکوکه.نقل قول:
دوستان کسی از سرویس 4 مگابیت جدید مبین استفاده کرده؟ امروز دیدم جزو طرح های قابل خرید دو تا سرویس 4 مگ هم فعال شده. دو نکته وجود داره. یکی اینکه نوشته شده " تا 4096 " . این به این معنیه که اگر گاهی سرعتت 128 هم شد حق شکایت نداری ( با توجه به تجربه سرویس های نامحدود مبین که خیلی توجیه های مسخره ای براش داشتن). نکته دوم قیمت ارزون این سرویس هاست. 15 گیگ ماهانه 50 تومان. و حجم اضافه هم گیگی 4 هزار تومان. کلا کسی تجربه ای داره از دوستان؟
برا من هم اضافه شدهنقل قول:
خيلي عجيبه من طرح يك مگ با 12گيگ گرفتم 50و خورده اي حالا طرح 4مگ با 15 گيگ ولي قيمت ارزون تر؟
اينكه نوشته "تا" 4مگ يكم گول زنندست يعني ميتونه سرعتت 128 هم باشه و به قول شما حق هيچ شكايتي هم نداري!
فكر كنم چند تا از بچه ها قبلا اين طرح براشون فعال شده بود اونا ميتونن بيشتر توضيح بدن.اگه خوبه بگين منم سري بعد همين طرح رو بگيرم.
دوستان کسی از این مودم جدیداش استفاده کرده LTE دارها که سیم کارت میخوره
میشه سیم رایتل انداخت و استفاده کرد
من برای دوستم از این طرح 6 ماه 60 گیگ رو گرفتم که از همین مودمای جدیدش دادن بهش
من دیشب سرویس 4 مگ رو گرفتم. سرعتش بد نیست. در ساعات رایگان تا 700 کیلوبایت دانلود میده. الانم همینطوره چون دارم دانلود میکنم.نقل قول:
سرعت شبانش چطوره؟نقل قول:
نقل قول:
دوست من همونطور که گفتم:
و در کل سرویس شیرینی هستش. مخصوصا با قیمت خوبش که امیدوارم همینقدر بمونه. :n02:نقل قول:
در ساعات رایگان تا 700 کیلوبایت دانلود میده.
تست سرعت سرویس 4 مگ جدید مبین. ساعت 11 شب : درسته که سرعت 4 مگ نیست ولی از 2 مگ هم پایین تر نیومده در این یک روزی که ازش استفاده کردم و نسبت به قیمت سرویس 2 مگ کاملا مقرون به صرفه است