منظورم به اون حرفت بود که گفتی سالانه؛ چون واقعا اینترنته سالانه گرفتن ریسکه...نقل قول:
Printable View
منظورم به اون حرفت بود که گفتی سالانه؛ چون واقعا اینترنته سالانه گرفتن ریسکه...نقل قول:
ببین رفیق، شما اول باید ببینی اطرافت از چه شرکتی راضین؛چون واقعا کیفیت این isp ها منطقه به منطقه فرق میکنه...نقل قول:
چرا بهت گفتم صبانت بگیر؟! چون:
1- پینگ صبانت بسیار بسیار از شاتل بهتره.
2- با 23 هزار تومان میتونی سرعت 12mb بگیری(اگه خطت بکشه)؛در صورتی که با این قیمت از شاتل میتونی سرویس 2mb بگیری که رو 4mb میبندن.
3-با توجه به اینکه میگن سرعت تک کانکشن صبانت از شاتل بدتره و شما به خاطر اینکه فیلم میبینی ممکنه اذیت شی، شما باید اینو در نظر بگیری که به نظر من سرعت تک کانکشن سرویس 12mb اگه با سرعت تک کانکشن سرویس 2mb شاتل برابر نباشه،دیگه کمتر از اون نمی تونه باشه؛اگه خیلی افتضاح باشه سرعتش،دیگه حداکثر 100کیلوبایت از شاتل کمتره ( بر فرض محال)
در آخر، هر جور خودت مایلی؛میخوای شاتل بگیر،میخوای صبانت بگیر...
اونا رو تست نکردم و نظری ندارم.من که ۱مگ اکو دارم(رو ۲بسته شده) با هیژمشکن(SSL) میتونم فیلم های یوتیوب رو با کیفیت ۷۲۰ و تقریبا بدون مکث ببینمنقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
خوب بعد دوماه و با این وضع دانلود سرویس من محدود شد حالا میخواستم ببینم ماه دیگه محدودیت برداشته میشه یا ادامه داره ؟ شارژ کنم واسه ماه دیگه یا فسخ ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ART 1 سرعت دانلودش چنده ؟
بعد از 11 گیگ سرعتش چند میشه ؟
بین ۵ تا ۱۲ کیلوبایتنقل قول:
من آرت ۳ رو گرفتم که بعد ۴ روز سرعتم از ۲۵۰ اومد رو ۸ کیلوبایت
از اینترنت شرکت های خصوصی لذت ببرین
اگه ART1 این باشه ، پس ART light چیه ؟نقل قول:
بعید میدونم اینطور باشه ، یکی از دوستان داره ، چند وقت پیش میگفت سرعتش خوبه و راضیه
بشنو و باور نکن:n01:نقل قول:
درود به همه عزیزان،کسی از شرکت داتک اینترنت گرفته؟
چه سرویسی داشتی؟نقل قول:
سرور خارجی منو لاک کردن
دیگه اینترنت به هیچ دردی نمیخوره
لعنتی
خب این 12 مگ رو فقط به مشترکین جدید و فقط یکبار میده, بعد از اون چیکار کنم؟نقل قول:
نه عزيز؛ اون 12mb سه ماهه با 3gb حجمه كه فقط يه بار و به مشتركين جديد داده ميشه...نقل قول:
سرويس 12mb يه ماهه با 3gb حجم به همه داده ميشه.
شاتل لعنتی یه روز مونده بود تمدید سرویس محدودیت رو حذف کرد اما الان که دوروز گذشته و دانلودی نداشتم مجددا محدود شدم(سرویس ارت)
بلهنقل قول:
وسوسه کنندست.
از در و همسایه بپرسم صبانت دارن یا نه.
ART LIGHT که خیلی افتضاحه مطمن باشنقل قول:
ببین دوست عزیز تا بگیری کم کم بعد ۱ هفته وقتی سرعتتو کوبیدن اون موقعست که پشیمون میشی
البته اینم بگم اگه اهل دانلود نیستی و در حد وبگردی یا تو ماه دانلودت بیشتر از ۱۰ گیگ نمیشه آرت ۱ بگیر
ولی اگه دانلودری اصلا بدردت نمیخوره نه فقط شاتل بلکه همه ی سرویس دهنده ها البته آسیا تک نمیدونم
تنها اینترنت مخابرات خوراک دانلودراست که اونم بدبختی سرعتش زیر خط مرگ
پس اون 5-12 که گفتی منظورت بعد از 11 گیگه ؟نقل قول:
در حالت عادی قبل از 11 گیگ سرعتش چنده ؟
مخابرات که نامحدود رو برداشت و ما رو به این وضع انداخت ، شبانه هم برای یکساله هاست.
البته من زیاد دانلود ندارم . کم پیش میاد 11 گیگ رو رد کنم
یکی دو ماه پیش موقع تخلیه خط ، کارمند مخابرات یه پیشنهاد خارج از تعرفه های مخابرات بهم داد تا تخلیه نکنم ، ولی قبول نکردم ، دقیق یادم نیست ولی چیز خوبی بود ، سرعت دانلود رو تضمین کرد گفت 250 برات میذارم ، حتی الان برو خونه چند ساعت آزمایش کن اگه راضی بودی بگو برات درستش کنم ، حجم هم ماهیانه 10 گیگ یا 12 ، از اون چیزی که تو تعرفه هاشون بود بیشتر میخواست بهم بده .. ولی مشکل اینجا بود که سالیانه بود و نتونستم به مخابرات یکسال اعتماد کنم ، با اینکه حدود 2 سال مخابرات بودم..
الان پشیمونم ، کاش قبول میکردم !
در حال حاضر فن آوا هستم
من که تا به حال شاتل نداشتمنقل قول:
ولی یه چیزی
به نظرم برای دانلود هم 10 گیگ کمه
من وقتی با موبایل کار می کنم روزانه شاید نزدیک به 100 مگ بگیره + وب گردی خودش کلی حجم می بره + حال این وسط هم شاید کسی دانلود داشته باشه
به نظرم بیش از 10 گیگ میشه و 10 گیگ حتی برای نیاز روزانه هم شاید خوب نباشه
البته این نظر شخصی من هست
آرت ۴
بالخره بعد از ۱سال از اکو رفتیم رو آرت
ببینیم تا چند گیگ پا میده[emoji3]
ارت 4گرفته بودم از 130بالاتر نمیرفت واس شما چنده؟
عزیز تست سرعت گذاشتم دیگه.سرعت دانلود فعلا بالای ۲۰۰هست(همین الان خریدم)نقل قول:
مهم بلاهایی هست که بعد از ۲۰گیگ دانلود سرم میاد[emoji3]
<p>
سلام من سرویس اکو512 دارم جدیدا مصرفم زیاد شده و یک روز در میون مجبورم ترافیک بخرم الان تصمیم گرفتم یه سرویس نامحدود بگیرم.سوالم اینه تو سرویس آرت منظور از مصرف زیاد مثلا چقدر هست؟ در صورت محدودیت سرعت به چه صورت هست؟</p>
<p>
دیگه اینکه اگر سرویس game رو مثلا با آرت 2 بگیری و مصرف مناسبی داشته باشی سرعت سرویس رو چند میزارن؟</p>
باید قبول میکردی اشتباهی محض!!!نقل قول:
من خودم ۵ سال مشترک مخابرات بودم ۷ ماهه پیش قطع کردم ۲ماه پیش فرم پر کردم برای وصل کردن که گفتن port های خالی نداریم شما آرشیو شدی تا یکی خطو خالی کنه بدیم به خط بی برکت شما!!!
که ۱ماه منتظر موندم خبری نشد آخر سر خریت کردم شاتل گرفتم
به شماهم توضیح دادم که آرت ۱ فکر کنم حجمش ۱۱ گیگ باشه اگه در ماه بیش از ۱۱ گیگ استفاده نمیکنید پس بگیرین ولی اهل دانلودی مثل ما بالای ۱۰۰ گیگ دانلودته توی ماه
بیخیال شو
دقیقا دوست عزیزنقل قول:
تازه اگه طرف با ویندوز زیاد آشنا نباشه که هیچ ۲روز بعد از دریافت اینترنت میبینه ۶ گیگ مصرف داشته که پی گیر بشه میفهمه
همش دانلودهای اتوماتیک ویندوز از آپدیت های برنامه ها گرفته تا خود ویندوز
سلامنقل قول:
art 6
دوستان چرا یهو یه ساعتایی قاطی میکنه دیگه سایت باز نمیکنه ؟؟؟
خداییش شاتل از همه بهتر بود . اگه میدونستم اینجوری هیچ وقت نمیومدم صبا نت
شاتل به هر مناسبتی میشد حجم هدیه میداد . وقتی حجمت تموم میشد 200 مگ اضافه میداد . اگه اون 200 مگ رو هم به گا میدادی تا 15 روز میتونستی از اینترنت محدود استفاده کنی . سرعت و ... هم برای من با صبانت فرقی نداشت . حجم هم نمیدزدید و روابط عمومیشون هم عالی بود
فقط ده تومن از صبانت گرونتر بود
باید برگردم شاتل :n09:
سرعت دانلودت چند بود؟نقل قول:
380نقل قول:
:n16:
الان دیگه ۱۱ شب تا نمیدونم چند صبح میشه ۶۴
تا حالا آرت 3 و 4 داشتی؟نقل قول:
اگه آره سرعت اونا چند بود؟
آرت ۳ سرعت دانلود تقریبا ۱۵۰نقل قول:
آرت ۴ هم بالای ۲۰۰
ولی باید مدیریت دانلود داشته باشی،اگه تا ۲برابر حجمی که تو سایتش نوشته هم مصرف کنی محدود نمیشی ولی بعد از اون بسته به منطقه احتمالا محدود میشی
دوست عزیز در شهر های مختلف فرق داره مثلا تو خیلی از شهر ها آرت 1و2 روی 900 می بندن و 3و4 رو روی 1152نقل قول:
البته این اعداد بر اساس کیلوبیت هستند
در ضمن من دو ساله شاتل دارم و هرگز نشده که بتونم دو برابر حجم داخل سایت گفته شده دانلود کنم و همیشه محدود شدم
از زمان امضای قرار داد تا اتصال چند روز ؟
دوست عزیز شما فقط 7 ماهه اومدی.بعضی از اطلاعاتی که می دی اشتباههنقل قول:
مثلا همین 11 گیگ...من کسی را ندیدم زیر 20 گیگ در آرت 1 محدود بشه
بستگی به مخابرات دارهنقل قول:
از زمان امضای قرار داد تا اتصال چند روز ؟
من پسر عموم خونشون منطقه ۱ تهران هست که جزو شلوغ ترین مناطق شاتل هست و اگه بخوای شاتل بگیری باید چند ماه تو نوبت باشی و با آرت ۳ خودش میگه ۴۰ گیگ رو میزنم اکثرانقل قول:
من سعادت آبادم،شاتل پورت خالی نداشت و مجبور شدم وایمکس ایرانسل بگیرم.ماهی ۶۵ تومن میدادم واسه ۵۱۲ و ماهی کمتر از ۳۰گیگ دانلود داشتم
حالا با ۵۷تومن آرت ۴گرفتم که سرعتش رو ۲مگ هست و راحت تا ۴۰گیگ میکشه
به نظرم ۵۷ تومن برای ۲مگ بدون قطعی کاملا منصفانه هست
حتی سیاست محدود کردن هم بد نیست.۱کی انتظار داره ۲۹تومن بده و بهش سرعت بالای ۱مگ بدن و ۱۰۰گیگ هم دانلود کنه!
الان مخابرات(با اون کیفیت پایینش!) ۷۰گیگ با سرعت ۲مگ رو میده ۱۲۰تومن
شاتل آرت ۶ رو زیره ۱۰۰تومن میده و سرعتش روی ۳مگ هست و تا ۶۰گیگ هم میکشه
قصد بی احترامی ندارم و لی شما که تازه اومدی و حتی هنوز محدود نشدی چطور به کاربرا اطلاعات میدی و در مورد سرویس هایی هم که تا حالا نداشتی هم با قاطعیت صحبت می کنی؟نقل قول:
امشب جالب شد ! دیر تر محدود شدم ! هر شب 11 به بعد فقط سرور خارجی محدود میشد الان همین 10 دقیقه پیش محدودیت شروع شد با این تفاوت که سرور داخلی هم قربانی شد
حدودا. برای مرکز ثامن الائمه مشهد؟
بستگی به مرکزتون داره معمولا 3 تا 10 روزنقل قول:
دوستان الان وضعیت اینترنت من چطوره؟
256 نامحدود مخابرات
من اولین بار سال ۸۵از شاتل سرویس گرفتم و الان دوباره ۱سال اکو داشتم و چند روزه پیش آرت ۴گرفتم(سرعتم رو روی ۲.۴ بستند!)نقل قول:
پسر عموم آرت ۳داره و تا ۴۰گیگ بدون مشکل دانلود میکنه.سرعت دانلودش هم بالای ۱۵۰هست
البته قبول دارم به مرکز مخابراتی ربط داره،ولی کلا وضع تهران بد نیست
دوستان کدوم ISP به غیر از شاتل رو میشناسن که ۴۰گیگ ترافیک+سرعت حدودا ۱.۵مگ رو بده ۴۷تومن؟