بله میشهنقل قول:
همیشه حداقل رو مینویسن
ویندوز 8.1 بالاتر از 7 هست
Printable View
بله میشهنقل قول:
همیشه حداقل رو مینویسن
ویندوز 8.1 بالاتر از 7 هست
KONAMI اعلام کرد نسخه DEMO برای PC همزمان با روز انتشار بازی (13 November) منتشر خواهد شد .:n01:
بازی برای ایکس باکس 360 و PS3 اومد رفت رو دانلود!
مبارکه فردا ایشالا PES 15 می ترکونیم دی::n02:
+
راستی یادم رفت تاپیک منتقل میشه به بخش بازیها و مهم میشه
نامردیه آآآآآآآآآآقآآآآآآ .:n03::n28:نقل قول:
مایه داری همینه دیگه همه کنسولهارو ردیف کردی فردا هم بازی دانلودش تموم میشه بازی میکنی حالا ما فقیر فقرا باید صبر کنیم برا PC بیاد . :n14:
چی؟ مایه داری؟ من گور دارم کفن داشته باشم مایه داری کدومه این ایکس باکسو من 215 تومن گرفتم سال 89 مایه کجا بود داش محمود... منم واسه ایکس باکس دان می کنم دیگه ولی نمی دونم چرا فکر می کنم بازی کردن مود بال برام حال بده یک ساله بال بازی نکردم احتمالا بچسبه بعد این مدت... شرط می بندم توی همین هفته واسه PC میادنقل قول:
سیستم چند ملیونی رو من بستم ؟! :n02: اخه من که میدونم :n02: . آرمین چقدر تو خاکی هستی پسر :n02:نقل قول:
حالا نوش جونت فردا بازی دانلود بشه و درست باشه بتونی بازی کنی . فقط امیدوارم بازی خوب از آب در بیاد :n28:.
فردا ایشالا اگه بازی کردی بعدش اینجا منتظرتیم .:n01:
جدیدا پلی 3 گرفتم ( کلا از دنیا عقبم من :n02: ) دمو بازی رو بازی کردم انصافا از نظر من عالی شده بازی ! سوابق من رو ببنید یکی از پس باز های قدیمی هستم که حتی با 2014 هم حال کردم :n02: امشب بازی رو میذارم برا دانلود و فردا بازی میکنم ببینم چطور شده و چه تغییراتی نسبت به دمو داشته !
راستی دمو فیفا 14 رو روی پی سی بازی کردم انصافا اونم خوب بود و چسبید امسال 2 تا فوتبال فوق العاده داریم برای بازی . :n19::n20:
دموی PES2015 امیدوار کننده تر از 2014 بود ولی گیم پلی 2013 رو بیشتر دوس دارم هنوز... اینکه برا بازی بی تابی می کنم اینه که فیفا 15 برا ایکس باکس 360 همون 14 بود که قبلا ته دیگش کرده بودم می مونه PES 15نقل قول:
که بعد یک سال دوری از PES احتمالا مودهای جدیدش بچسبه
منظور دموی فیفا 15 بود دیگه البته زیادم خورده نمیشه گرفت فیفا 15 برای ایکس باکس 360 و PS3 دقیقا فیفا 14 هست که ظاهرش رو به نمای فیفا 15 تغییر دادن ظاهر هم که می گم منظور بک گراند منو ها و روستر ها و غیره هست شما فیفا 14 رو پسندیدی اگه دموی فیفا 15 رو روی PS3 بازی کردی ولی اگه روی PC بازی کردی فیفا 15 رو کاملا حق داری واقعا شیک و دیدنی بود ظاهر فیفا 15 ولی ظاهرا به مزاج آنلاین بازا خوب نبوده و فیفا بازای زیادی رو نا امید کردهنقل قول:
راستی دمو فیفا 14 رو روی پی سی بازی کردم انصافا اونم خوب بود و چسبید
اون سیستم دیگه هیچیش نمونه الان سیستمم کارت گرافیک نداره آنبورده... فکرشو بکن CPU i7 هست رم 8 گیگ 1600 دیسک درایو سالید استیت بعد گرافیک هیچی! گیمینگ رو PC رو بوسیدم گذاشتم کنار فقط تبلت و کنسول:n06:نقل قول:
کسی میدونه این سیستم مورد نیاز برای PC چیه ؟؟؟
صفحات قبل رو خوندی؟نقل قول:
باز این چه مدله !!! ندیده بودم تاحالا . بالای کاور بازی عربی نوشته !!! . :n13: طرف که این عکس رو گذاشته لبنانی هستش و گفته این نسخه ای هستش که در لبنان توزیع خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پک ها برای کشورهای عربی و حاشیه خلیج فارس هستن که منتشر میشن.نقل قول:
اولین بار هم نیست من هم برای چند تا از بازی ها از این مدل پک ها دیدم.
این هم یکی دیگه عربینقل قول:
KONAMI اعلام کرد اولین آپدیت هفتگی بازی 20 November خواهد بود .
.
.
.
.
آرمین چی شد بازی دانلود شد ؟!
به دلیل وجود جام باشگاه های آسیا بازی توی آسیا و بیشتر کشور هایی که قانون کپی رایت رو اجرا میکنن پخش میشه کشور های شرق آسیا که حرفی نمیمونه همیشه جزو برترین ها هستند اما به تازگی امسال کونامی تصمیم گرفته واسه عرب ها هم بازی رو بصورت اختصاصی توزیع کنه این تصمیم واسه سال های پیش هم گرفته شده بود واسه همین زبان عربی توی بازی موجود بود ! اما امسال عملی شد نتها کشور های عرب زبان بلکه توی بیشتر کشور های دنیا به صورت اختصاصی پخش خواهد شد و تبلیغات گسترده ای کونامی توی اون کشور ها قرار داده
------------------------- ویرایش شد -------------------------
تاریخ انتشار دموی PES 2015 از زبان سازندگان بازی
گفته شده گیمر ها میتونن در تاریخ 22 آبان دموی بازی رو از صفحه اجتماعی کونامی دانلود کنن . نسخه اصلی بازی هم در همان روز منشتر میشه
چی شده ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که نفهمیدم چی شد
نقل قول:
پست قبل رو ویرایش کردم !
خبری منتشر شد توی صفحه اجتماعی کونامی در *یس بوک ( همون عکسی که گذاشتم ) حالا سوالی که ذهن من و خیلی ها رو درگیر کرده اینکه ایا منظورشون از گفته اون جملات و گفتن تاریخ انتشار دمو اینکه قراره فقط در اون روز دموی بازی بیاد یا اینکه فقط خواستند تاریخ انتشار دمو رو بگن و بازی هم همون روز میاد :n13:
خودمم هم نفهمیدم چی شده :n09: البته مشکل از من و شما نیست مشکل از طرز اطلاع رسانی کونامیه که با این خبراش دعای خیر کاربرا رو به جان میخره :n02: توی اون خبری که اعلام شد دو نوع برداشت شده 1. قراره 22 آبان فقط دمو منتشر بشه 2. قراره در اون تاریخ دموی بازی همراه خود بازی منتشر بشه :n13: حالا سوال اینجاست که منظور کونامی از اون حرف چی بوده ! چون از قبل که تاریخ انتشار دمو و خود بازی اعلام شده بود دلیلی نداشت دوباره بخوان اعلام کنن بیشتر کاربر توی کامنت بعضی از فروم ها گفتند که ما منتظر نسخه اصلی بازی در تاریخ 22 آبان هستیم چرا شما تاریخ دموی بازی رو اعلام کردید ( از این دست از کامنت ها و سوال ها زیاده )نقل قول:
پارسال هم همینجوری بود دیگه ...
دمو و بازی با هم برا پی سی میاد ...
ما که زیاد ذوق نداریم !
معلومه بازم تحفه ای نیست بازیش!
نقل قول:
چرا اینقدر سخت میگیری مطلب رو میپیچونی .:n02:
پست 3 از صفحه 61 تاپیک رو بخون . :n01:
ما ؟!؟!؟!؟!؟! :n02: نماینده مدعی العموم :n02:نقل قول:
خیلی امیدوارم بعد ازچندسال این شماره خوب از آب در بیاد .:n01:
خب اونو که از خیلی وقت پیش اعلام کرده بودند اما خبری که من گذاشتم ابهام داره ! سوالی که خیلی از کاربرا هم کردن ! الان برداشت شما از این خبر چیه ؟ بنظرت اینکه فقط میاد تاریخ انتشار دمو رو November 13 گفته ابهام نداره ! همه منتظر اعلام تاریخ و جزییات بیشتر از نسخه اصلی بازی بودند بعد میاد میگه دموی بازی در اون تاریخ میاد ! با وجود سابقه ای که کونامی داره بنظر من این ابهام زیاد هم دور از ذهن نیست واسه همینه که خیلی ها روش حساس شدن ! جایی هم کسی حرف درست و حسابی نزده در مورد این خبر بیشتر کاربرا هم همین مشکل من رو دارن واسشون جای سواله که آیا منظورش از اون حرف این بوده که فقط دموی بازی در اون تاریخ میاد یا نه !نقل قول:
با وجود سابقه کونامی نمیشه زیاد از طرفداری کرد :n02: اما تا الان کسایی که نسخه دمو رو بازی کردن راضی بودند ! بعد این در نظر بگیر که امسال PES 2015 دو جایزه معتبر در دو نمایشگاه معتبر برنده شده ! مطمئنم امسال اگه بازی طوفان نکنه حداقل بهتر از 14 خواهد بودنقل قول:
:24:نقل قول:
تاریخ انتشار بازی عوض نشده . گفته نسخه دمو برای PC رو 13 November که همون روز انتشار بازی هستش منتشر میکنیم . :n01:
امیدوارم اینطوری باشه ! اما بازم میگم اینکه قراره دمو همراه با خود بازی منشتر بشه از ماه ها قبل گفته شده بود چیز تازه ای نبود دلیلش هم گفته شده بود ولی اینکه یهو میاد دوباره این حرفو بدون اینکه حرفی از نسخه اصلی بزنه ، بگه یکم عجیبه :n13:نقل قول:
برای ما که دمو نمیدن..اینجا هرکی بخواد بازی رو امتحان کنه میره یه کپی 3 تومنی میگیره میاد بازیشو میکنه:دی ولی اروپا و کشورهای خارجی چنین چیزی نیست قانون کپی رایت رعایت میشه...طرف اول میاد دمو رو دانلود میکنه ببینه واقعا ارزش خرید داره یا نه..اگه راضی بود میره 250هزار میده از مودهای آنلاین کیفشو میکنه :دی
سلام بازی اصلی نسبت به دمو بهتر و کم ایراد تر شده... برام قابل قبوله تا اینجا البته دارم بال بازی می کنم
در ضمن لیگ های دسته دو هم هست چند صفه پیش یکی از دوستان لیست گذاشته بود اون لیست کاملا صحیحه و لیگ های دسته دوم انگلیس فرانسه و اسپانیا و ایتالیا توی بازی موجوده از ایران هم استقلال و فولاد و تراکتور و سپاهان هستش...
چیزی که تا اینجا برام مهمه اینه که شوت ها خیلی خوب و به اصطلاح گریپ هست و توپ اون شدتش رو توی شوت های محکم بروز می ده نسخه قبلی انگار اسلو موشن بود... پاس های قوسی و درایو خیلی بهتر شدن... چهره بازی قشنگه درگیری های فیزیکی جالبه اما یکنواختی توی موشن ها باعث میشه یکم کسل کننده بشه... مثل فیفا نیست که گاها حرکات غیر منتظره انجام بدن بازیکنان یه جورایی هنوزم از سیستم کلاسیک بهره می بره و در لحظه خلق نمیشن بعضی انیمیشن ها... این نسخه احتمالا می تونه PES بازایی که پارسال قهر کردن رو برگردونه البته اونهایی رو که محو فیفا نشدن رو بر می گردونه چون به عقیده من در کلاس فیفا نتونسته خودش رو بالا بکشه ولی همین که ارتقا پیدا کرده نسبت به پارسال جای خوشحالی داره مطمئنا کیفیت بصری بازی روی کنسولای نسل هشتم بهتر هم هست... در کل اینو بگم منتظر یه بازی ذوق مرگ کننده نباشید معمولی! PES است دیگر:n02: ولی اگه قانع باشید و به این فکر کنید که بدون پرداخت هیچ مبلغی شانس بازی کردنش رو دارید واقعا می تونید لذت ببرید ازش باز دم کونامی گرم که باز هم نا امید نشده و سالهاس با اینکه از رقیبش عقب افتاده داره تلاشش رو می کنه
ارمین جان میشه مقایسه ای کنی بین این نسخه و 2013
بازی برای PC بالاخاره اومد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جون به لب شدم....
بعد از اون افتضاح اتمی 2014 چندیدن ماهه اصن طرف فوتبال نرفتم....
دوکلام میاد یا 20 آبان باس بیاییم؟
این همه شایعه برای چیه؟
مرسی آرمین جان بابت نظر شخصی خودت .نقل قول:
خب در این شکی نیست که بازی نسبت به FIFA کمبودهایی داره که البته در زمان کوتاهی که تیم سازنده داره نمیتونه همه اونها رو برطرف کنه اما خب اگه به ویدیوهای گیم پلی بازی نگاه کنیم به راحتی میشه فهمید لااقل در زمینه گیم پلی و انیمیشنها بازی پیشرفتهایی داشته . نمیخوام دفاع کنم اما اینکه امسال PES2015 تونست بعد از چندین سال عنوان بهترین بازی ورزشی در نمایشگاه Gamescom رو از آن خودش کنه خودش نشون میده که حتما این بازی حرفی برای گفتن داره .
برای اطلاع از زمان باقیمانده تا انتشار روی عکس بالا کلیک کنین ...
KONAMI اعلام کرد در اولین DLC بازی تیم های زیر لیسانس شده و به بازی اضافه خواهند شد .
(Slovan Bratislava (Slovakia
(Partizan Belgrade (Serbia
(Maccabi Tel Aviv (Israel
(Ludogorets Razgrad (Bulgaria
(HJK Helsinki (Finland
Qarabağ Agdam (Azerbaijan(
Legia Warsaw (Poland(
Sparta Praha (Czech Republic(
محمود جان قسمت اول پستم کلا مربوط بود به بهبود گیم پلی بازی همونطور که گفتم توی پست قبلیم گیم پلی بازی نسبت به 2014 بهبود داشته در این شکی نیس. ولی خوب من ترجیح می دم توی بازی شاهد انیمیشن های سورپرایز کننده باشم مثل چیزایی که آدم توی فیفا به وفور می بینه
یه چیزی هم که برام جالب بود این بود که من همیشه با خودم می گفتم که آهنگ ویک می آپ از تیم برگلینگ ( آویچی ) تم ورزشی داره و چرا توی بازیها ازش استفاده نمیشه که الان دیدم کونامی ازش بهره گرفته البته آهنگش رو فکر کنم توی فورزا هورایزن هم شنیده بودم اگه اشتباه نکنم
در جواب دوست خوبم مجتبی جان عرض کنم که همونطور که همه می دونن همه می دونن که PES2013 آخرشه آخرشه:n02: بی شوخی همه می دنن که من از کشته مرده های بی چون و چرای PES2013 هستم مثل خیل عظیمی از فوتبال گیمرها که تا سالیان سال PES2013 رو اسطوره خواهند دونست کونامی هر 3-4 سال یه بار می ترکونه PES6 PES2009 PES2013 جزو بهترین PES ها بودن. به هر حال چه می شه کرد به نظرم اگه زیاد بازی کنیم همین نسخه هم برامون جذابیت خوهد داشت از الان نمیشه قطعی حرف زد گیم پلی فوتبال چیزی نیست که با چند دور بازی کردن بخوای نظر کلی در موردش صادر کنی... ولی ناامید کننده نیست به نظرم حتی می تونه امیدوار کننده هم باشه
درود
این پکیج مخصوص ژاپن موزیکـ هاش ژاپنیه ؟ مثلـا به جای لینکن پارکـ بیاد گکتُ آراشی و غیره بیان بخونن ؟
اینطوری خدا میشه لـاکردار . خوش به حال ژاپنی ها که حداقل گزارشگرشون یکی دیگه ــست !