گل اول که فاجعه بار بود... گل دوم رو هم می تونست بگیره... البته یه سیو خیلی خوب هم داشت
Printable View
گل اول که فاجعه بار بود... گل دوم رو هم می تونست بگیره... البته یه سیو خیلی خوب هم داشت
من اول فکر کردم خوورد به دفاعنقل قول:
اگه نخورده باشه به دفاع که گل خیلی بدی خورده ، البته باید قبول کرد که شوت طرف هم خیلی خوووب بوده
گل دوم به نظرم گرفتنش سخت بود
بازی رو که ندیدم ولی در کل به نظرم کاسیاس شب خوبی رو نداشته
************************************************** ************************************************** ***********************
بنزما به نظر مصدوم شده تو تمرینات تیم ملی فرانسه و مشخص نیست که تو بازی دوستانه با پرتغال بازی کنه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
دیشب چیچاریتو تو بازی های ملی یه گل برای مکزیک زد " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
فرناندو تیشیرا ویتینس گزینه ی احتمالی برای داوری بازی ال کلاسیکو هست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
کوردوبا : رونالدو کامل تر و بهتر از مسی است " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
احتما ل محرومیت 6 ماهه زیدان
+
به نظر پرسپولیس تهران با رئال مادرید به توافق رسیده که یه بازی دوستانه انجام بدن
رئال مادرید 2 میلیون یورو + سود حاصل از این بازی رو دریافت میکنه
پرسپولیسی ها هم خواستند که حتما رونالدو تو این بازی باشه
محتوای مخفی: تصاویری از این توافق
نه بابا کدوم دفاع....دفاعای بیخود طرفو راحت گذاشتن شوت بزنه یکی نرفت جلو توپو بلاک کنه.نقل قول:
من اول فکر کردم خوورد به دفاع
اگه نخورده باشه به دفاع که گل خیلی بدی خورده ، البته باید قبول کرد که شوت طرف هم خیلی خوووب بوده
توپم لحظه اخر تغییر مسیر داد اما کاسیاس باید میگرفت. گل دومم باید میگرفت .. توپی که تو بازی بیلبائو گرفت تقریبا مثه همین بود.
آدم میمونه...اون توپی که قبل گل اول گرفت سوپر سیو بود....اما هنوز باید صبر کرد و وقت داد...من هنوزم معتقدم این افت و خیز ها فقط روحیه!
یعنی 9 میلیارد می خوان بدن برا بازی با رئال؟؟ برگشت داره این پولها؟؟
9 میلیارد ؟؟ :n04:نقل قول:
برگشت :n02:نقل قول:
تنها چیزی که فوتبال ایران نداره درآمد زایی ، یعنی اگه یخورده هم داشته باشه اون وسط گم میشه
نقل قول:
تازه سود حاصل از تبلیغات هم ماله رئال مادرید میشه
رو گل دوم هم دفاع ها راحت جا موندن ، اگه اشتیاه نکنم پیکه بود یا آلبانقل قول:
.دفاعای بیخود طرفو راحت گذاشتن شوت بزنه یکی نرفت جلو توپو بلاک کنه
خط حمله تیم در بهترین فاز ممکنه هست (قوی ترین در اروپا). اما خط دفاع همچنان رو ارسال های بلند مشکل داره.نقل قول:
اوزیل که نبودش هرگز حس نشد. در مورد دی ماریا، ایسکو و رودریگز هستن.نقل قول:
الان جانشین های اوزیل و دیماریا در رئال چه کسانی هستن؟ در حد و اندازه ی اون 2 بازی میکنن واسه رئال؟
رئال بهترین خط حمله، بارسلونا بهترین خط دفاع. نتیجه مثل همیشه: نامعلوم!نقل قول:
به نظرتون نسبت به بارسلونا،رئال مادرید در چه وضعیتی هست؟ در ال کلاسیکو میتونه خودی نشون بده آیا؟
مرسی Kasra جان...
ممنونم از پاسخ هات...
از اونجایی که دوستان رئالی تشنه به خون من هستن (فقط به جرم اینکه من طرفدار مورینیو هستم نه کاسیاس) ::n03::n03::n03: بعید میدونستم کسی پاسخم رو بده ... :n03:
هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !! :n28:
همش از روزی شروع شد که من از مورینیو حمایت کردم و در برابر کاسیاس جبهه گرفتم! خب همونطور که همه ی شما عاشق کاسیاس هستین،منم عاشق مورینیو بودم! این که جرم نیس دوستان ؛ باور کنید دست خودم نیس! هیچ شخصیت برجسته ای در دنیا نیس که من اینقدر بهش علاقه داشته باشم؛
پس ایکاش درکم میکردن...!! :n28:
ممنونم منو قابل دونستی و جوابم رو دادی...
عملکرد کارلتو از زمان حضورش در رئال در ال کلاسیکوها چطور بوده؟نقل قول:
رئال بهترین خط حمله، بارسلونا بهترین خط دفاع. نتیجه مثل همیشه: نامعلوم!
دقیقا چند برد و چند مساوی و چند باخت داشته؟(آیا نتیجه هاشو یادتونه که بهم بگین؟)
واقعا؟اوزیل که خیلی بازیکن تاثیر گذاری بود در دوران مورینیو (البته بماند گل نکردن 2 تا تک به تک در 2 تا بازیه نیمه نهایی چمپیونزلیگ که هر 2 تاش باعث از دست رفتن قهرمانی در چمپیونز شد) ...نقل قول:
اوزیل که نبودش هرگز حس نشد. در مورد دی ماریا، ایسکو و رودریگز هستن.
الان ایسکو و رودریگز کیفیت زمان اوج اوزیل رو دارن؟یا فقط تونستن خلا اوزیل رو پوشش بدن؟
راستی؛مودریچ الان در چه وضعیتیه؟فیکس بازی میکنه؟رو فرمه؟
به جز رونالدو و گرت بیل،بقیه هم همینقدر آماده هستن؟بنزما و بقیه مهاجم ها در چه وضعیتی هستن؟چیچاریتو بر خلاف انتظار ها تونسته خوب عمل کنه یا نا امید کننده بوده؟نقل قول:
خط حمله تیم در بهترین فاز ممکنه هست (قوی ترین در اروپا). اما خط دفاع همچنان رو ارسال های بلند مشکل داره.
چرا در ارسال ها رئال مشکل داره؟همه ی مدافع های رئال که قد بلند و سر زن هستن!! :n04:
سياسي: رئال با تمام بازيکنانش به تهران ميآيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حميد رضا سياسي رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس که به همراه بهروز منطقمي راهي کشور اسپانيا شده بود دقايقي پيش از قرودگاه مادريد پاسخگوي سوالات "ورزش سه"شد.
به گزارش "ورزش سه"، او در خصوص مذاکرات صورت گرفته با سران باشگاه رئال مادرید صحبت های زیر را مطرح کرد:
مذاکره با پرس و سانچز
به همراه آقای منتقمی مذاکرات خوبی را با آقایان پرس رییس باشگاه رئال مادرید و سانچز مدیر این باشگاه انجام دادیم.این مذاکرات تا حدی مورد توجه مقامات باشگاه اسپانیایی بود که آقای پرز یک روز قبل از ملاقات با ما به خاطر کسالتی که داشتند در بیمارستان بستری بودند اما برای این که تاخیری در روند مذاکرات ایجاد نشود از بیمارستان خارج شده و پای میز مذاکره با ما نشستند.
بازی با رئال قطعی شد
در مذاکرات انجام شده باید این نوید را به هواداران بدهم که بازی با رئال مادرید قطعی شده و بدون شک برگزار خواهد شد.البته آقای پرز اعلام کردند تاریخی که باشگاه رئال می تواند به تهران بیاید در ماه جوئن خواهد بود.که مطابق می شود با آغاز مسابقات فصا آینده.از این رو باید برای هماهنگی بهتر جلساتی را با سران سازمان لیگ برای این تاریخ برگزار کنیم
رئال با تمام نفراتش خواهد آمد
طبق توافق نامه ای که درخصوص برگذاری این مسابقه توافق شد قرار است تیم رئال مادریر با تمام نفراتش در این مسابقه دوستانه حضور پیدا کند.حتی ما تاکید کردیم اگر بازیکنی از این تیم مصدوم شد و نتوانست در این مسابقه به میدان برود نیز به تهران سفر کند تا در ادامه راه جلوی برخی بهانه جویی ها گرفته شود.از این رو فوتبالدوستان کشورمان یقین داشته باشند که رئال مادرید با تمام نفراتش به کشورمان خواهد آمد
ارائه راهکار برای همکاری در نقل و انتقالات
مذاکرات ما با رئالی ها در تمام ضمینه ها خوب و هدفمند بود. ما در این جلسات در مورد نقل و انتقال بازیکن،نیروهاب مجرب و تعلیم دیده و در کل متخصص به تفاهمات خوبی رسیدیم که پس از بازگشت به تهران به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت
همکاری در زمینه آکادمی و تیم های پایه
در زمینه آکادمی و تیم های پایه مسائل گوناگونی مورذ بحث و بررسی قرار گرفت و باشگاه رئال اعلام آمادگی کرد که در این زمینه اقدامات بزرگ و ماندگاری را برای فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس انجام دها که البته استعدادهای ناب فوتبال ایران نیز می توانند در باشگاه رئال و اروپا پیشرفت قابل توجهی داشته باشند.
درآمدزایی یک و نیم میلیون یورویی
باید این اطمینان خاطر را به هواداران پرشور و دوست داشتنی پرسپولیس بدهم که دیدار دوستانه پرسپولیس و رئال مادرید نه تنها هزینه ای برای باشگاه نخواهد داشت بلکه با اتخاذ تدابیر مناسب می تواند برای باشگاه یک و نیم میلیون یورو در آمدزایی نیز به همراه داشته باشد.
این مراودات ادامه خواهد داشت
در اولین گام با باشگاه بزرگ و مطرح رئال مادرید به توافق رسیدیم و مطمئنا این روند برای مذاکره با تیم های مطرح دنیا ادامه خواهد داشت.تمام تلاش ما این است تا به جز فراهم کردن شرایط برای برگذاری بازی دوستانه از نظر مارکتینگ،تجهیز آکادمی و تقویت تیم های پایه ،تبادل علم روز و به کارگیری نیروهای متخصص و مسائل دیگر با باشگاههای مطرح دنیا مذاکره و گفتگو کنیم.
همه قطعا درک میکنن و هیچ کسی هم به خووون کسی تشنه نیستنقل قول:
هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !! :n28:
همش از روزی شروع شد که من از مورینیو حمایت کردم و در برابر کاسیاس جبهه گرفتم! خب همونطور که همه ی شما عاشق کاسیاس هستین،منم عاشق مورینیو بودم! این که جرم نیس دوستان ؛ باور کنید دست خودم نیس! هیچ شخصیت برجسته ای در دنیا نیس که من اینقدر بهش علاقه داشته باشم؛
کسی مشکلی نداره با اینکه شما طرفدار چه تیم یا شخصی هستید
شما طرفدار مورینیو هستی و مورینیو هر جا بره میره طرفدار همون تیم میشی ، من و بقیه دوستان اینجا طرفدار رئال هستن ، حالا هرکسی مربی تیم باشه دوسش دارن
مثله زمانی که مورینیو تو رئال بود
+
اما شما یه کم به عقب برگردید و پست هاتون رو تو تاپیک تیم رقیب و چلسی ( که در مورد رئال زدی ) به یاد بیاری میتونید درک کنید
من یادم نمیاد توهینی به رئال کرده باشم...نقل قول:
تا اونجا که من یادمه به علاقه ی شخصیم دوستان سابقه حمله کردن!!
اگه توهینی به رئال و بازیکنای رئال کردم شما در پ.خ بهم نشون بده...
اصلاً همچین چیزی نیست. کسی بی دلیل با کسی مشکلی نداره. من خودم هم نه از طرز بازی ایکر تو این سه سال گدشته راضیم و نه کار هایی که کرد رو میپسندم و معتقدم تیم مورینیو از تیم فعلی تیم تر بود ولی حس طرفداریم به رئال بیشتر از میزانیه که مورینیو رو دوست دارم.نقل قول:
شما تو پست هات دو تا مشکل داری. یکیش این حالت دوگانگی تو طرز رفتارته که البته الان من دلیلش رو یه جورایی فهمیدم و اونم اینه که خودت یه جایی گفتی همسرت هم از همین یوز نیم استفاده میکنه. پس آدم تکلیفش رو نمیدونه داره با کی بحث میکنه. چه کاریه؟ خوب یوزر جدا بسازین. دومیش هم اضافه کردن پیاز داغ به هر ماجرا و خبری. خداییش از نگاه دیگران اگر بتونی ببینی صورت خوشی نداره. البته ارتباطاط مجازی ممولاً وابسته میشه به تفسیر مخاطب.
++++
یونایتد داره برای جذب هوملز اقدام میکن. به نظر میرسه اینم داره از دستمون میره. نمیدونم پرز داره به چی فکر میکنه. هر چقدر هم خوب گل بزنن، اگه دفاع محکم نباشه زحمت ها هدر میره. بارسا الان تو دفاع خیلی موفق بوده و خوب وقتی سوارز به بازی هاشون اضافه بشه قضیۀ حملشون هم خیلی فرق خواهد کرد. نباید تو باد چند تا برد خوابید.
محبت، محبت میاره و دشمنی ام دشمنی.نقل قول:
هیچ دوستِ رئالی در این تاپیک نیس که از من خوشش بیاد ! (جالب این جاست که یه روزی همه ی اون ها از دوستان عزیز و صمیمی من بودن در این انجمن)؛هیچ کدوم یادشون نمیاد که ما بیش از 3 فصل در یک جبهه بودیم به خاطر رئال میخندیدیم و هوار میکشیدیم و با برد ها و پیروزی هاش شادی میکردیم دور هم دیگه و یا بخاطر رئال اشک میریختیم در شب های بدشانسیمون (نمونه ی بارزش نیمه نهایی ِ چمپیونزلیگ در اون سال رویاییمون که یکی از محدود شب هایی بود که به خاطر شکست تیم محبوبم تا صبح از ناراحتی خواب به چشمام نیومد یا بدتر از اون بازیه برگشتمون جلوی دورتموند و ... ) !!
اگه بحث هارو همونجا رها میکردی الان دیگه کسی یادش نبود.....اتفاقا شمایید که یادتون نمیاد که با طرفدارای چه تیمی تو یه جبهه بودید...
این پستت همین اخیرا تاپیک بارسا! :
نمونه های زیادی وجود داره که حتما بعد بازی هلند و اسپانیا یادته!
الان فرصت ندارم آمار رو دقیقاً بررسی کنم، اما اگه حافظم اشتباه نکنه، رفت و برگشت لیگ رو باخت (۲-۱ و ۴-۳)، اما فینال کوپا د ری رو برد (۲-۱).نقل قول:
در مورد عملکردش، بازی به بازی بهتر شد و در نهایت تو فینال از همون اول من مطمئن بودم تیم برنده هست. از طرف دیگه، بارسلونا هم افت زیادی کرده بود.
اوزیل رفت اما با اومدن بیل، رونالدو خیلی خوب تغذیه شد. بیل، بنزما و دی ماریا، همه بازیکنان فداکاری بودن که نتیجه تیمی براشون مهم بود و نتیجش هم آقای گلی رونالدو و لا دسیما شد.نقل قول:
واقعا؟اوزیل که خیلی بازیکن تاثیر گذاری بود در دوران مورینیو (البته بماند گل نکردن 2 تا تک به تک در 2 تا بازیه نیمه نهایی چمپیونزلیگ که هر 2 تاش باعث از دست رفتن قهرمانی در چمپیونز شد) ...
الان ایسکو و رودریگز کیفیت زمان اوج اوزیل رو دارن؟یا فقط تونستن خلا اوزیل رو پوشش بدن؟
راستی؛مودریچ الان در چه وضعیتیه؟فیکس بازی میکنه؟رو فرمه؟
الان نمیشه گفت چه بازیکنی دقیقاً جای اوزیل رو گرفته. تیم کمتر رو یک نفر میچرخه. مودریچ و کروس پشت محوطه جریمه تیم حریف عملکرد خوبی دارن.
نقطه قوت تیم مثلث BBC هست، که تشکیل شده از سه بازیکنی که بی درنگ برای دیگری پاس گل میسازن. حتی بنزما که مهاجم نوک هست و خودخواه بودن یکی از خصیصه های مهاجمین نوک هست.
مقایسه بقیه با رونالدو کار عبث و بیهوده ای هست. کسی نمیتونه خودش رو با اون مقایسه کنه (حداقل نه تو ترکیب رئال).نقل قول:
به جز رونالدو و گرت بیل،بقیه هم همینقدر آماده هستن؟بنزما و بقیه مهاجم ها در چه وضعیتی هستن؟چیچاریتو بر خلاف انتظار ها تونسته خوب عمل کنه یا نا امید کننده بوده؟
چیچاریتو دقایق کمی رو بازی کرده اما خوب ظاهر شده.
نسبت به فصل پیش، تغییری تو دفاع ایجاد نشده. مشکل بی دقتی مدافعین هست. یارگیری بد.نقل قول:
چرا در ارسال ها رئال مشکل داره؟همه ی مدافع های رئال که قد بلند و سر زن هستن!!
و از طرف دیگه نبود ژابی آلونسو باعث شده فشار رو خط دفاع بیشتر بشه، که اونم ایرامندی داره کم کم جبران میکنه. اما هنوز خام و بی تجربه هست.
+
در مورد بازی پرسپولیس - رئال مادرید: من طرفدار پرسپولیس نیستم، اما هیچ مشکلی هم در این هزینه کردن نمیبینم، حتی اگه برگشت ناپذیر باشه.
این بازی باعث شناخته تر شدن پرسپولیس، لیگ و کشور میشه. وقتی مسی تو یه مصاحبه قدیمی میگه نمیدونه ایران کجاست! مطمئناً خیلی های دیگه هم نمیدونن.
ازین گذشته، پرسپولیس داره احترام میذاره به یه اسطوره ملی و باشگاهی. این حرکت پرستیژ باشگاه رو هم بالا میبره.
و تمام اینها هزینه بر هست.
از این بعد که شما میگید به نظر منم کار درستی هستنقل قول:
در مورد بازی پرسپولیس - رئال مادرید: من طرفدار پرسپولیس نیستم، اما هیچ مشکلی هم در این هزینه کردن نمیبینم، حتی اگه برگشت ناپذیر باشه.
این بازی باعث شناخته تر شدن پرسپولیس، لیگ و کشور میشه. وقتی مسی تو یه مصاحبه قدیمی میگه نمیدونه ایران کجاست! مطمئناً خیلی های دیگه هم نمیدونن.
ازین گذشته، پرسپولیس داره احترام میذاره به یه اسطوره ملی و باشگاهی. این حرکت پرستیژ باشگاه رو هم بالا میبره.
و تمام اینها هزینه بر هست.
ولی از بعد اقتصادی نگاه کنیم ، اونم در شرایط کنونی پرسپولیس یکم به نظرم مناسب نیست
هر چند خود شیرینی ( مدیر عامل پرسپولیس هست ؟؟؟!!! :n13: ) گفته این بازی برای پرسپولیس نه تنها هزینه نداره بلکه 1.5 میلیون یورو هم درآمد داره !!!!!
حالا چطوریش رو نمیدونم
+
جام باشگاه های جهان امشب قرعه کشی میشه و رقیب رئال تقریبا مشخص خواهد شد
رئال از نیمه نهایی وارد این بازی ها میشه که بازی رئال 25 آذر هست و احتمالا فینال بازی ها 29 آذر خواهد بود
به امید موفقیت تیم در این تورنمت مهم :n12:
مثله اینکه زیدان هم 3 ماه محروم شده ، البته رئال مادرید 10 روز فرصت داره تا به این رای دادگاه اعتراض کنه
+
کفش جدید CR7
آقا خبر دیروز گفت کریس حاضر نشده کفششو با سوارز یه جا بگیره....یعنی چی؟!منصرف شده از گرفتنش؟!نمیخواد بگیره!؟
نه رونالدو ماه نوابر میگیره.....نقل قول:
آقا خبر دیروز گفت کریس حاضر نشده کفششو با سوارز یه جا بگیره....یعنی چی؟!منصرف شده از گرفتنش؟!نمیخواد بگیره!؟
البته من نمیدونم این تایید شد یا نه؟ این ادعای موندو دپورتیوو بود
+
جام باشگاه های جهان قرعه کشی شد :
طبق این قرعه کشی در روز 16 دسامبر در شهر ربات مراکش رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی باید به مصاف برنده دیدار کروز مکزیک و قهرمان آسیا برود
بازی فینال هم 20 دسامبر در شهر مراکش (پایتخت مراکش) برگزار خواهد شد.
+
در مورد یک جبهه بودن،منظورم سال هایی که مورینیو در رئال بود؛نقل قول:
اگه بحث هارو همونجا رها میکردی الان دیگه کسی یادش نبود.....اتفاقا شمایید که یادتون نمیاد که با طرفدارای چه تیمی تو یه جبهه بودید...
من با رئال مشکلی ندارم؛با آنجلوتی مشکل دارم...
همین ...
در کل اگه بی احترامی کردم به تیم خاصی بازم معذرت میخوام
------
این بازی های ملی چرا اینقدر باعث مصدومیت بازیکن های بزرگ میشه؟!!!
همین بازیکن ها،در رده ی باشگاهی با این که دارن هر هفته 1-2 بازی میکنن اینقدر مصدوم نمیشن که بازی های ملی که سالی 1 بار انجام میشه اینارو اذیت میکنه!!!
علت اصلیش چیه؟
رونالدو تا کی دور خواهد بود از میدادین؟
ویروس فیفانقل قول:
علت اصلیش چیه؟
هنوز جایی ندیدم که حرفی از دوری رونالدو از میادین زده باشهنقل قول:
رونالدو تا کی دور خواهد بود از میدادین؟
دیروز یه جا خوندم که زیاد جدی نیست ، که امیدواریم زیاد جدی نباشه
+
سقوط آزاد زیزو و پسرانش
محتوای مخفی: ادامه
طرفداری- کریستیانو رونالدو، قبل از شرکت در کنفرانس مطبوعاتی، لحظات پر تنشی را پشت سر گذاشته بود، تحت تأثیر جدایی پائولو بنتو بودن را رد کرد و حاضر به پاسخگویی به خبرنگار روزنامه پرتغالی ‘Correio da Manha’ نشد.
این روزنامه، که پر مخاطب ترین روزنامه پرتغال محسوب می شود، گزارش داده بود که ستاره رئال مادرید و برنده توپ طلای 2013، از تیاگو مندز و ریکاردو کارالیو که بار دیگر به تیم ملی بازگشته اند، خواسته تا به طور عمومی از مردم عذر خواهی کنند
"من این بازگشت ها را به همان خوبیِ سایر دعوت شدگان می بینم. تیم حالا چشم انداز خوبی دارد و در آینده نیز خواهد داشت. این برای ما خوب است."
رونالدو در پاسخ به سؤالی که خبرنگار ‘Correio da Manha’ پرسید، گفت: "من جواب شما را نخواهم داد، چون ارزشی ندارد." رونالدو این روزنامه را متهم کرد که سالها در ترکیب تیم ملی فتنه ایجاد می کند و مسائلی را عنوان می کند که اصلاً وجود ندارند.
"این شرایط باید در یک طرف قرار داده شوند. من ترجیح می دهم به نکات مثبتی که با مربیانم در طول کارنامه حرفه ای داشته ام بچسبم، از بولونی گرفته تا حالا، با کارلو آنچلوتی و فرناندو سانتوس. من همیشه درسهای خوبی از مربیانم یاد گرفته ام. در فوتبال دوره هایی وجود دارد و متأسفانه دوره پائولو بنتو در کنار ما به اتمام رسید. در طول 11 سال گذشته همیشه در مورد مربیان تیم ملی تصمیم گیری شده است و آنها همیشه توسط رئیس [فدارسیون] انتخاب شده اند، و هرگز یک بازیکن یا گروه آنها را انتخاب نکرده اند. صحبت هایی غیر از این باعث ناراحتی من می شود، من نا امید شده ام."
پرتغال روز سه شنبه در مرحله مقدماتی یورو 2016 مقابل دانمارک قرار خواهد گرفت، و رونالدو می خواهد به مانند 80 دقیقه ای که مقابل فرانسه بازی کرد، آنجا هم به میدان برود. کاپیتان پرتغال، که از کسب یک نتیجه خوب مطمئن است، گفت: "آنها وقتی در خانه بازی می کنند، رقیب بسیار قدرتمندی هستند. سبک بازی آنها تقریباً همان است."
از نظر رونالدو، سیستم 2-4-4 بدون پست ثابت که توسط فرناندو سانتوس به کار گرفته می شود، برای بازیکنان پرتغال "مناسب" بوده است. او گفت: "این گروه فوق العاده است. تیم خوب است، و مطمئنیم که در مسیر درستی حرکت می کنیم. این هفته برای ما بسیار خوب و مثبت بوده است."
رونالدو از بازگشت تیاگو، ریکاردو کاروالیو و دنی خوشحال بود. و فکر می کند که دوره جدیدی که آغاز شده است، "برای تیم خوب خواهد بود". "من نگرانی در مورد توپ طلا ندارم و به خاطر آن بی خواب نمی شوم"
او همچنین معتقد است که رافائل واران، که در دیدار مقابل فرانسه روبروی وی قرار گرفت، پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بهترین مدافعان مرکزی دنیا را دارد.
بعد از اینکه رونالدو در دیدار شب گذشته مقابل فرانسه تعویض شد و روی زانوی خود یخ قرار داد، نگرانی هایی در مورد مصدومیت اش به وجود آمد، اما وی در کنفرانس مطبوعاتی امروزش گفت: "این یک وضعیت کاملاً طبیعی و نرمال است و آن تنها یک اقدام احتیاطی بود. بعد از بازی بهتر است که یخ روی زانویم قرار دهم."
+
دلم برای دیدن بازی رئال تنگ شده ، این هفته که بازی های ملی بود ، بازی های دو هفته قبل رئالم که نشون ندادن
دوستان
یادمه در زمانی هدایت رئال توسط مورینیو،رئال مادرید در رنکینگ بهترین تیم های دنیا بعد ازز سالها تونسته بود در صدر قرار بگیره(اگه اشتباه نکنم همینطور بوده؛نه؟ - بازم مطمئن نیستم)؛
الان در رنکینگ بهترین تیم های دنیا،10 تیم اول کدوم تیم ها هستن؟
نقل قول:
زمان مورینیو اصلا رئال تو رنک 1 نرفت و بلکه در زمان آنچلوتی با امتیاز 39.600 که بابت قهرمانی چمپیونز به دست آورد به صدر رفت !
در زمان آنلچلوتی رئال با مجموع تفاضل 13 امتیاز در 2 فصل (( فصل قبل و فصل کنونی )) نسبت به تیم دوم یعنی بارسا تو صدر قرار گرفت !
در حالی که قبلش تقریبا هم امتیاز بودن !
آقا 300 تومن پول رو ندید بگیر یه رسی.. ور با اکانت شرینگ بگیر خودتو خلاص کن! من همین کار رو کردم راحت شدم از دست اینا!نقل قول:
تو فکرش هستم ولی یه کم شرایطش جووور نیستنقل قول:
+
امشب پرتغال با دانمارک بازی داشت
باز رونالدو یه گل دقیقه ی نودی زد و 3 امتیاز رو برای تیمش آورد :n12:
دریبل دو طرفش از پهنا تو حلقم :دینقل قول:
تیم ملی پرتغال در اولین دیدار رسمی فرناندو سانتوس به عنوان سرمربی جدید، در دومین دیدار مرحله مقدماتی یورو 2016 به مصاف تیم دانمارک رفت و پس از شکست خانگی در دیدار نخست مقابل آلبانی، نیاز مبرمی به پیروزی در این دیدار داشت.
در نیمـه نخست تیم میهمان کنترل چندانی روی توپ نداشت اما با وجود ستاره ای چون کریستیانو رونالدو و حرکات او، سلسائو سه موقعیت خوب به دست آورد که در جدی ترین آنها نانی روی ارسال کاپیتان، ضربه سر خود را به بالای دروازه زد. در واپسین دقایق نیمه نخست نیز شاگردان مارتین اولسن روی یک ضد حمله، توسط کرون دلی شوتی به سمت دروازه پاتریسیو زد که تیرک عمودی مانع از گل شدن توپ شد تا 45 دقیقه نخست بدون گل مساوی به اتمام برسد.
در نیمـه دوم هم بازی روند مشابهی داشت و با وجود اینکه دانمارک بیشتر مالک توپ و میدان بود، اما توانایی خلق موقعیت گل خطرناک نداشت و در طرف دیگر نیز پرتغالی ها دل به ضد حمله دوخته بودند. جدی ترین موقعیت گل این نیمه نیز در دقیقه 51 توسط کاپیتان پرتغالی ها از دست رفت؛ او روی پاس عالی دنی در شرایط تک به تک قرار گرفت اما ضربه اش توسط اشمایکل مهار شده و به کرنر رفت.
شرح گل:
دقیقه 5+90 (0-1): در حالیکه به نظر می رسید بازی تمام شده باشد، روی ارسال عالی کوارسما از سمت راست کریستیانو رونالدو با پروازی بلند توپ را به قعر دروازه اشمایکل فرستاد تا ورزشگاه کپنهاگن را غرق در سکوت کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توضیح اینکه رئال مدعی شده ۶۰۲ میلیون بدهی داره، بارسلونا و اتلتیکو هم هرکدام ۵۰۰ میلیون. حالا باشگاه های عربی میگن ما فیرپلی رو زیر پا گذاشتیم)
رونالدو این همه موقعیت ساخت بقیه خراب کردن، خلاصه خودش کار رو تمام کرد و یک بار دیگه تیمش رو بالا کشید.
اون از جام جهانی که تو دوئلش با زلاتان پیروز شد، اینم از الان.
حیف که جام جهانی مصدوم بود. این بشر مصدوم نباشه خودش یه تیم ۱۱ نفره هست!
این رونالدو اعجوبست اقا اعجوبست.... همه چی داره. همه چی..... جایگیریهاش همیشه بی نقصه ینی همیشه همونجایی هست که باید باشه...
چه دو طرفه ای زد :n02:
بازگشت خدیرا به تمرینات گروهی.
خسه ۲۰۷ روز هست که مصدومه، اما ظاهراً تا ۱۰ روز دیگه به تمرینات ملحق میشه. فصل پیش ۸ گل برامون زد، هر ۱۴۶ دقیقه یک گل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودریچ نامزد بهترین هافبک لالیگا در فصل گذشته شد. بوسکتس و گابی هم دو نفر بعدی هستند.
قرعه کشی توپ طلا از ۱۲ روز دیگه آغاز میشه، و تا ۳ دسامبر لیست سه نفره اعلام میشه. میشه گفت رونالدو شانس اول هست، البته احتمالاً مسی تا چند وقت دیگه رکورد لالیگا رو میشکونه و این میتونه براش ابزار تبلیغاتی خیلی خوبی بشه.
این حاصل 9 یا 10 فصله چطور میخوان واسه یکسال ملاک قرارش بدن؟نقل قول:
مسی تا چند وقت دیگه رکورد لالیگا رو میشکونه و این میتونه براش ابزار تبلیغاتی خیلی خوبی بشه.
البته رونالدو امارش تو میانگین گلزنی لالیگا هم خیلی بهتره از مسی... 170 بازی و 190 گل زده اگه اشتباه نکنم که میشه 1.11 ...
مسی 284 بازی و 250 گل که میشه 0.88....
افراد شرکت کننده در رای گیری ذهن فراموش کار و سلیقه ای دارن و نتایج یک ماه و نیم آینده تاثیر بسزایی خواهد داشت.نقل قول:
+
راموس هم نامزد بهترین مدافع فصل گذشته لالیگا شده.
البته اضافه کنم خسوس ناواس هم نامزد بهترین دروازه بان لیگ شده !
امار گلزنی کلی رو بزار این ک نشد....رونالدو از اسپورتینگ لیسبون شروع کرد بعد منچستر بعد رئال تعداد بازی ها و گل هاش هم مشخصه میانگین گلزنیشو بزارید ..مسی هم فقط تو لالیگا بوده..تازه گلزنی تو پرتغال راحت تر از لالیگا هم روش..نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
عزیز دل رونالدو تو همین لالیگایی که گل زدن توش سخت تر از پرتغال هستنقل قول:
تو 5 فصل 190 گل زده
بعد مسی داره رکورد گل زنی تو لالیگا رو میشکونه ، بخاطر همین دوستمون میانگین گلزنی رونالدو رو تو لالیگا گذاشتن
رونالدو تو اوج پختگییش تو لالیگا اینه امارش...ایا رونالدو هیجده ساله هم تو لالیگا میتونست امارش این باشه...مسی تو ۱۸ سالگی مقابل رئال هتریک کردنقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
توپ طلا به عملکرد یه بازیکن تو 1 سال داده میشهنقل قول:
نه تو عملکرد یه بازیکن تو 10 سال
رکورد لالیگا که مسی میخواد بشکونه تو 10 سال به دست آورده
و ربطی به توپ طلا نداره
اگه میگفتن این جایزه هر 10 سال 1 بار داده میشه حرف شما درست بود !!
ولی این جایزه به عملکرد 1 ساله بازیکن داده میشه (( فردی و تیمی ))
کسب 3 جام (( که مهمترینش چمپیونز بوده ))
آقای گل لالیگا و اروپا (( مشترک با سوارز ))
و ......
برادر تو پست منو خوندی اصلا؟ دم مسی گرم منم تحسینش میکنم اما الان بحث توپ طلا و رکورد گلزنی مسی تو لالیگاست پس چه ربطی داره که من برم امار گلزنی کلیشون رو بذارم؟نقل قول:
امار گلزنی کلی رو بزار این ک نشد....رونالدو از اسپورتینگ لیسبون شروع کرد بعد منچستر بعد رئال تعداد بازی ها و گل هاش هم مشخصه میانگین گلزنیشو بزارید ..مسی هم فقط تو لالیگا بوده..تازه گلزنی تو پرتغال راحت تر از لالیگا هم روش..