cpu : cor i5 3210 2.50 ghz/ ram: 4 gb ddr3/ graphic : 7650 ati 2 gb ddr5نقل قول:
Printable View
cpu : cor i5 3210 2.50 ghz/ ram: 4 gb ddr3/ graphic : 7650 ati 2 gb ddr5نقل قول:
دوستان یه راهنمایی می کنند که کجا میشه سی دی کی خرید ؟ چند در میاد ؟ برای استفاده همین نسخه بدون کرک رو نصب می کنیم و بعدش از سی دی کی استفاده می کنیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره همین نسخه بدون کرک رو کپی میکنی تو فلدر اریجین و سیدی کی رو وارد میکنی و بازی نصب میشه
دوستان نسخه ـی ps3 رو کسی میدونه باید چطوری بخرم؟
بیشتر با رءال بارسا مشکل داری تا یا فیفا . مکنه سرعت کورس گذاشتن نیمار از کارواخال بیشتر باشه ولی فک نکنم تو فیفا خیلی تفاوت سرعت دو سه تا معلوم باشه!! یه بار با واران کورس بزار اگه خیلی عقب افتاد ینی اینکه هنو همون مشکل قبلی هست!!!نقل قول:
ولي سرعت كمي مثل فيفاورلد كاپ نشده؟
دوستانی که دارن بازی میکنن در مورد افلاین یعنی از فیفا 14 هم ضعیف تر شده افلاینش؟کریر مود منظورمه؟؟؟؟
یک خوبی ای که فیفا باز های ایرانی دارن , اینه که اکثرا بالای 95% افرادی که عشق و علاقه دارند و استعداد خوبی در این بازی دارند بازی رو خریداری میکنن
حالا خارج از اینجا به خاطر مسائل CopyRight اکثرا مجبور به خرید نسخه اصل هستند حالا آماتور و ... همه با هم قاطی بازی میکنن .
حالا ما اینجا با هرکی بازی میکنیم واقعا لذت میبریم و بازی اکثر بچه ها ( غیر از خودم ) قابل تحسین هست.
به به مبارکهنقل قول:
میبینم اومدی ببازی باز :دی
مسعود تو 14 هم این مشکل بود ولی نه انقدر من یادمه مثلا از هر 15-20 نفری که آنلاین میزدم اینطوری بازی میکرد که اونم کاری به جایی نمیبرد .
اما تو 15 شدید شده که دلیلش رو گفتم من ! به خاطر اینکه کنترل بیشتری رو به کاربر دادن تو این نسخه ! همه فکر میکنن باید CPU دنبال توپ بدوئه و دفاع کنه و فقط تکل و تنه زدن با کاربره !
در صورتی که الان بنده 3 تا گل بدین صورت نخوردم فکر میکنم توام هم نظر باشی با من چون دفاع کردنمون شبیه همه تا اونجا که یادمه .
مسعود ین قضیه کرنر هارو واقعا خوب اومدی ! :دی اتفاقا امروز داشتم در موردش با بچه ها صحبت میکردم که این مورد چقدر لارژ شده و دیگه از قبل مشخص نیست قراره گل زده بشه از کرنر یا نه
من که عاشق اون دست بلند کردنشون برای تعیین تاکتیک شدم :دی
در ضمن تبلیغ علنی هم ممنوعنقل قول:
فقط به صورت PM
اومدم ببازم ؟ :n09: چند ساله در حسرت برد منی ؟ :دینقل قول:
اینم یکی از این نتایجمون که ثبت شده :
شوخیشم خوب نیست :دی
اره دفاع کردن سخت تر شده . باید همه حرکات رو خودت انجام بدی . یه ثانیه زودتر یا دیرتر دکمه رو بزنی کارت زاره :دی
این کرنرها هم که اینقدر مدافع مهاجم تو محوطه هست که کسی نمیتونه سر بزنه :n09:
تبلیغ هم پاک کن سایت من نیست که یکی ادرس خواست دادم :دی
نقل قول:
خدایی از اون باخت هایی هم که دادی عکس و سند داری ؟ :دی
همین بازی که سری اولش DNF شدیم از تو زمین خودت تونستی خارج بشی اصلا ؟! :دی
در کل تبلیغ ممنوعه عزیزم بردار
آپدیت Catalyst با ورژن 14.7 مدتی هست عرضه شده البته نسخه Beta
دوستان حتما تست کنن ببینید چه مقدار تاثیر داره .
اینطور که من دیدم هماهنگی این نسخه با ویندوز 8 کامل شده.
دوستانی که دارن بازی میکنن در مورد افلاین یعنی از فیفا 14 هم ضعیف تر شده افلاینش؟مخصوصا کریر مود ؟؟؟؟
بازی کلا یه کمی آسون تر شده. گل زدن راحت تر شده. اما اینا اصلا حس مسخره بودن به آدم نمیده. اتفاقا وقتی با مسی تو یه حرکت سرعتی چند نفر رو جا می ذاری، حس واقعی بودن بهت دست میده.نقل قول:
گرچه اصل بازی آنلاین و بازی با آدمه نه ماشین، اما CPU هم تنوع پیدا کرده و تیمها متفاوت تر از قبل شدن. دیگه لوانته نمیاد در حد بارسا تیکی تاکا بازی کنه و در حد چلسی دفاع!
کلا بازی خیلی خوب شده. من استوک سیتی رو برداشتم با یه مشت جوون (تریپ غلام پیروانی :n02:) واقعا رو لیگ انگلیس کار کردن و بازی تو این لیگ یه هیجان مضاعفی داره!
دوستان2gb hd7870 این بازی رو میتونه اجرا کنه؟
وضعیت آنلاین واقعا تعادل نداره
مسعود جان شرمنده عزیزم اصلا دیگه کلا نتونستم آنلاین بشم
رفتم یه دست هم UT بزنم یارو با Overall 80 رو 2 تا زدم باز دوباره DNF داد.
سلام دوستان
من میخواستم بازی رو از سایت زیر بخرم آیا معتبر هست این سایته ؟
سوال دومم اینه که زبان رو زده فقط روسیه نمیشه انگلیسی رو خودمون بهش اضافه کنیم ؟
خیلی ممنون :n16:
میتونید از سایتهای ایرانی تهیه کنید (فروش بازی فیفا15) رو سرچ کنین ...نقل قول:
دوستان من نسخه دمو بازی می کنم
نحوه دویدن پشت مهاجمای سرعتی چگونست
من سیتی رو بر میدارم دوستم بارسا
سه تا مهاجم سرعتی داره اصلا نمیشه ازشون توپ گرفت میندازه عمقی کار تمومه
همچنین مسی و نیمار دریبل ریزشون خیلی قویه راحت رد می کنن
من گرافیک رو آپدیت کردم یکم بازی روون تر شده
چرا اینو هیچکی جواب نمیده!!!!؟نقل قول:
دو دست ازم یک هیچ باختی تا گل میخوردی سریع دیسی میشدی فکر کردی ما ... ؟ نه داداش :دینقل قول:
بعدشم که گفتی دیسی میکنم میام پیچوندی :دی
===========
بازی شدیدا به اپدیت نیاز داره ... تو افلاین حالا مشکلی نیست بازی ولی تو انلاین اصلا در حد فاجعه شده و عین اب خوردن گل رد و بدل میشه دیروز یه بازی کردیم 6-6 شد ! اولین بازیم هم نیمه اول 4 تا خوردم نیمه دوم 5 تا زدم به یارو 5-4 بردم :دی
دفاع کردن در حد فاجعه شده اصلا نمیشه دفاع کرد یارو الکی با بازیکن سرعتی توپ میگیره از جلوتم رد میشه کاری نمیتونی بکنی . حتی بازیکن سرعتی هم نباشه فرقی نداره خیلی راحت دفاع دریبل میخوره و بعضی جاها هم میبینی دو دفاعت بهم میخورن پخش زمین میشن مهاجم راحت میره توپ میکنه تو گل :n09:دروازبان ها هم یه موقعیت هایی رو ازت میگیرن شاخ در میاری یه توپایی رو هم راحت گل میخورن که گند میزنه به اعصابت تو تک به تک ها هم خیلی ضعیفن با یه تغییر جهت جا میمونن در حالی که تو فیفا14 به سختی میشد دروازبان دریبل بزنی و شوت از راه دور هم خیلی بیشتر گل میشه اگر تو چهارچوب بزنی . چون دروازبان ها کلا چند قدم میان جلو و توپ از بالا سرشون گل میشه
همین دو مشکل رو با اپدیت ردیف کنن دیگه بهترین بازی فوتبالی که تا حالا ساخته شده میشه چون از بقیه موارد عالی هست بازی
شما همون کسی هستی که 5 6 صفحه پیش منو 2 3 تا از دوستان اومدیم گفتیم بازی ارکید شد ه و راحت میشه دریبل زد و غیره.... بهتون برخوردو اعتراض کردین و ادامه داستان.....نقل قول:
خوشحالم خودتم به این نتیجه داری میرسی... EA گند زده به گیم پلیی که ما بهش مینازیدیم....!!!
ارکید ارکید چیه یه کلمه یاد گرفتید دم به دقیقه میگینقل قول:
بعدشم من اعتراضم به نظر کسی نبود هر کس هر چی عشقش میکشه میتونه نظر بده گفتم صد بار یه پست کپی نمیکنن یه بار میگی ملت میخونن و بسه لازم نیست ده بار هر صفحه بگی
بعدشم کی گفت شما به این نتیجه برسی از صحبت های من ؟ گیم پلی عالیه فقط همین دو تا مشکل داره که اونم همیشه تو هر فیفا اولش هست بعد با اپدیت درست میشه
نقل قول:خوب شما جاهای که مشخص کردمو بخون :n07: اگه تکرار بده پس شمام اشتباه کردی حرفایی که ما 1 ماه داریم تکرار میکنیمو میای دوباره میگی.... :n01: یا نه میشه اینطوریم نگاه کرد که حتما مشکلی هست که دقیقا هممون میایم دست میزاریم روش...!!!نقل قول:
شما ارکید دوست نداری ؟؟ چی دوست داری بگیم ؟؟؟ هرچی شما دوست داری بگو ما هم همونو میگیم ؟؟؟
واقعا این بازیو میشه اسمشو شبیه ساز فوتبال بزاریم ؟؟؟؟ یا نه بهتره بگیم یه بازیه ویدییویه فوتباله ؟؟؟
من حاضر بودم گرافیک انقدر پیشرفت نکنه بجاش این مشکلارو نداشته باشه....
حرف دیگه شما... دریبل راحت مارپیچی و حرکت راحت و دریبل راحت با سرعت جزو انیمیشنای بازی میشه ؟؟؟؟ که شما میگی گیم پلی نیست !!!! اقا fifa 15 اخرت فوتبال اصلا.... فک کنم شما اینطوری بگیم بیشتر خوشحال میشی !!!:n16:
حالت خوبه انشالله ؟نقل قول:
من دارم میگم یکی ده بار یه پست نباید با تغییر 4 کلمش هی کپی پیست کنه کلا فکر کنم از این 123 پست که داری 122 تاش همش در مضمون ارکید و دریبل سرعت هست :n09:
در ضمن شما اگر خیلی ناراحتی میتونی به بازی فوق العاده شبیه ساز :n09: p.e.s رجوع کنی و لذت وافی و کافی رو ببری :n16:
حال شما بهتره.... ماشالا شیرین زبونم هستی :n16:نقل قول:
اولا مشکلم اینه که فن فیفا هستم برای همین حرص میخورم اینطوری شده بازی... PES ام که بدرد جرز دیوار میخوره اون مورد بحث ما نیست....
بحثو کشش ندیم بهتره من با شما بحث منطقی میخواستم بکنم شما خوش مزه بازیو .... در کل امیدوارم مشکلات بازی حل بشه هممون بتونیم ازش لدت ببریم :n16:
حال من با دیدن حال تو بهتر شده ... به شیرین ادایی شما نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن گفتی ea گند زده به گیم پلی این پستت رو بد نیست دوباره اینجا بذارم :
نقل قول:
خوب شد ea گند زده این قدر سر ذوق اومدی از بازی کردن فیفا15 ! :لول:
جالبه همونایی که چند صفحه قبل می گفتیم گیم پلی بازی مسخرست میومدن می گفتن ایراد از شماست نه از بازی ، با گذشت زمان و فروکش شدن علاقشون به گرافیک و افکتای بازی تونستن گیم پلی بازی رو هم بفهمن و متوجه بشن که چه آشغالی داده بیرون امسال شرکت
قبلا گفتم بازیم میگم فیفا امسال فقط رو گرافیک و انیمیشن و ... کارکرده گیم پلی از بازیهای میکرو و سگای 15 سال پیش هم غیر واقعی تره
شعارش باید این میشد FEEL THE FICTION
جدی بازی ارکید شده؟ :n02::n07:
--------
کریر چه تغییراتی داشته؟
مخصوصا در ترنسفر
عزیز دل میخوای بیشتر ببینمت حالا که انقدر خوشحال میشی ؟؟؟ بیشتر خوشحالت کنم :n06:نقل قول:
این پستمم بعد از 1 روز بازی کردن دمو هستش... 7 8 ساعت تقریبا.... هممون تو نگاه اول به علت تغییر نسل از بازی خوشمون میاد... ولی بعد از یه مدت بازی کردن اون هیجان اولیه که خوابید به مشکلاتش پی میبریم.... همونطوری که تو پست بعدیم گفتم... میتونی بری بخونیش... نقل قولم کردمش بالا....
باخت ؟! :دی نیمه اول هم تموم نشده بودنقل قول:
کاربر Amir Sepehr و Greedy
این بحث بچگانه رو همینجا تمومش کنید
در غیر اینصورت اخطار میگیرید
نقل قول:خب از این سایته 50 هزار تومن ارزون تر در میاد برام :n02::n02:نقل قول:
کسی میتونه جواب بده سوالم رو ؟
دوست عزیز خرید نسخه RU یک مقدار ریسک داره و شاید بعدا امکان اضافه کردن زبان EA به بازی نباشه و کلا هزینه ای که کردید هدر بره .نقل قول:
نسخه EN نسبتا قیمتی بدی نداره در آینده هم کمتر خواهد شد .
و ما همچنان منتظره ضحور آقا امام کرک هستیم :n03:
دوستانی که دانلود کردن این رو یه تست بزنن خبر بدن
پیشاپیش ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2dl.com/1393/06/fifa-15-pc/
البته کرکش رو میگم
یه ذره تو نت گشتمنقل قول:
همه اونا که زبون روسیه ای خرید بودن
میگفتن اول نصب باید زبون روسی یا لهستانی رو انتخاب کنی
ولی بازی رو که پلی کنی میشه به هر زبونی اونو تغییر بدی
اینجوری باشه به نظرم خیلی خوبه :n01::n01:
من بازی رو قبلا دانلود کردمنقل قول:
تا نیم ساعت دیگه تستش میکنم
ویرایش
لطفا هرگز اون کرک رو دانلود نکنین
ویروسه و اصلا کرک نیست
الان کامپیوترم هر چی باز میکنم خودکار بسته میشه
نورتون مدام ارور میده ولی هیچ کاری نمیتونه بکنه
الان با لپ تاپ اومدم هشدار بدم به دوستان
میخوام cd key بگیرم . standard بگیرم یا ultimate ? فرقشون چقدره ؟
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
میخوام سی دی کی بگیرم .standard بهتره یا ultimate ؟ فرقشون چیه ؟
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk