برای من میگه اپدیت کن! گوگل پلی میگه برای کشور شما قابل دسترس نیست! توی بازار هم نیست اپدیتش!
Printable View
برای من میگه اپدیت کن! گوگل پلی میگه برای کشور شما قابل دسترس نیست! توی بازار هم نیست اپدیتش!
نه تو بازار هست بازار همون لحظه گذاشت من اپدیت رو نصب کردم اما بازی اجرا نمیشه:n03:نقل قول:
من هم همین مشکلو دارمنقل قول:
وقتی وارد بازی میشه اول می نویسه لودینگ بعد می نویسه دانلودینگ کانتنت بعد هنوز هیچی پر نشده بازی دوباره از اول بالا میاد
من از بازار نسخه جدید رو گرفتم
اسم بازی رو سرچ کردم گزینه ارتقا داشت
من از چندین جا گرفتم. همین مشکل وجود داشت.نقل قول:
اما
با چیز پی ان تست کردم رفت داخل .
دستانی که مشکل لودینگ دارن! چند بار بزارید این مرحله طی بشه اگر درست نشد با قند شکن بزنید درست میشه!
من الان رفتم داخل بازی لول بالا ها رو دیدم هنوز اپدیت تازه اومده اینا آرچر تاور هاشون 13 شد و نیرو جدیدم تو کمپشون : )))))
از مزایای داشتن جم : دی
آرچر تارو 10 به 11 هم هزینه ساختش کم شده! یعنی قبلا بود 5 میلیون گلد الان شده 4500 که در نوع خود بسیار مقرون به صرفه میباشد : دی
سلام دوستان
من الان دانلود کردم ورژن جدیدشو از بازار اما هی مینویسه downloading content و باز تکرار میشه این صحنه!!!
دقیقا باید چکار کنم دوستان؟؟؟؟
بگید تورو خدا زود بدنم بدجوری داره درد میکنه!!!
قندشکن برای اندروید رو کسی میتونه واسم پ.خ کنه ؟ ممنون
من از اندروید کده گرفتم همین مشکلو داشتم از بازی اومدم بیرون دوباره باز کردم درست شدنقل قول:
دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.....
ممنون دوست عزیز یعنی دوباره دانلود کنم از اندروید کده!!!!نقل قول:
بابا اینجا یعنی کسی بازی نمیکنه، همه ینی اون قسمت موندن!!!
بابا بگید باید چکار کنم!؟؟؟!!؟!!؟
مال من با قندشکن درست شد :n27:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینی میگی دقیقا چیه؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز میتونی برام ادرس قندشکنو بفرستی؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان مشکل حل شد من از بازار گرفتم برای حل مشکل از وی پی ان استفاده کنید مثلا من از وی پی ان cyberghostاستفاده کردم جوابم داد:n07:
خب تبریک میگم به همه این آپدیت عالی رو
من انقدر دیروز اتک های مشتی و حرفه ای زدم که دیشب قبل خوابم مجبور شدم TH رو بزارم برای آپ به لول 9 :دی
البته دیگه آپدیت خاصی هم نداشتم به جز دیوار ها که خیالم راحت بود دیگه اکسیر هم داره میاد و میشه تا قبل از رسیدن به لول 9 همه رو آپ کرد حتی تا سطح 8
همینطوری 6 میلیون اکسیر رو دستم باد کرده !! :دی باورتون نمیشه واقعا باد کرده :دی
از اون ور حالا گرفتاره گلد هستم که بدجور لازم دارم برای 3 آپدیت پایانی که دیگه آماده بشم برای آپدیت های زجر آور لول 9 :n28:
دوستان خواهشمندم این بحث هارو در تاپیک مخصوص اش انجام بدین !
در صفحه اول تاپیک هم قید کردم این موضوع رو خواهشا رعایت کنید
ممنون :n16:
برات فرستادم نحوه کارشم گفتم:n01:نقل قول:
لطفا برای منم بفرست
از اینجا دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار باهاش مثال اب خوردنه میری تو کنکت میکنی تمام
یعنی الان دیگه فقط باید با شکننده بازی کرد؟ :\
فقط برای بار اول با با همون شکنندتون وارد شین تمومهنقل قول:
دیگه نیاز نیس
دوستان واسه آیفون کسی چیزی سراغ نداره شکننده خوب؟
من با آیپد بازی میکنم بدبختی من اینه اپ استور یک ماهه ارور 1009 میده :n05:
برنامه 0pen vqn این مشکل رو حل میکنه و با سرعت بالا میتونید دانلود کنیدنقل قول:
تنها راهی که برای iOS تونستم ازش جواب بگیرم از روش HTTPS Pr0xy بود که باید تنظیمات در داخل WiFi انجام بشه و میبایست اکانت داشته باشید چه Free و چه خریداری شدهنقل قول:
ممنون پس فک کنم باس قید کلش رو بزنم با این اوصاف هر چی شککنده از اپ استور دانلود کردم نشد که نشد.تازه بربر کینگ شده بود لول 5 اا :|نقل قول:
نه دوست عزیز این مراحل رو فقط برای 10 ثانیه لازم دارید بعد از اون بازی به روال قبل لود میشه و میتونید لذت ببرید و نیاز به هیچ ارتباط جانبی ای نیستنقل قول:
خوب دوست عزیز یکم راهنمایی میکنید منو که چیکار کنم ؟:n01:نقل قول:
تو چطور با اپ استور دانلود میکنی ؟نقل قول:
مال من چند وقته ارور1009 میده
چه وضعیت خرابی شده !! منابع بالای 100 کیلو پیدا نمیشه ! :n04:
شما باید ابتدا یک اکانت Free و یا پولی بدست بیارید و سپس آموزش استفاده از برنامه Pr0xy Fier ( بدون فاصله - به جای 0 هم o بزارید ) بخونید و کارو انجام بدیدنقل قول:
آموزش هارو براتون لینک میدم برید استفاده کنید از همونجا هم اکانت میتونید بگیرید
دوست عزیز شما اگه به پست ها توجه کنید حتما جواب سوال خودتون رو میگیرید که البته من جواب شمارو هم داده بودم تو پست قبلنقل قول:
شما برای برطرف کردن مشکل خودتون از هردو روشی که گفتم میتونید استفاده کنید مخصوصا با برنامه (اوپن vqn ) که البته باید اکانت داشته باشید که میشه راحت تهیه کرد
برای شما هم لینک رو میفرستم
دوستان سخت نگیرید کاری نداره فقط همون اولش قرار شما با قندشکن وصل شی بقیش دیگه اوکی هست
عاغا اين موبايل بي صاحب ما بلك بريه روش قندشكن نصب نميشه! راه دومي وجود نداره؟! يعني بيخيال اين بازي بشم؟! :n14:
یه سوال مهم
دشمنین چند در صد از استورج رو میتونن غارت کنن.
یادمه یه جا خونده بودم 10 درصد. اما من فکر میکنم بیشتر از این حرفاس. خودم فکر میکنم 30 درصد باید باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Town Hall Level % Available to be Stolen Cap Storage Amount to Reach Cap 1-5 20% 200,000 1,000,000 6 18% 200,000 1,111,111 7 16% 250,000 1,562,500 8 14% 300,000 2,142,857 9 12% 350,000 2,916,667 10 10% 400,000 4,000,000
- Mines/Collectors: The percentage of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that can be stolen from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is 50% and is capped only by the storage capacity of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چند وقت پیش که باز اومده بود 1009 مال من فقط نصف روز اررور 1009 میداد بعدش دیگه درست شدنقل قول:
دوباره وضعیت منابع ترکید:n15:تا یکم میام حال کنم با منابع دوباره اوضاع خراب میشه اصن 100بار سرچ کردم بالای 100اصلا نیس:n03:
امروز دوباره بازی به روز رسانی شد ولی من که نفهمیدم چی اضافه شد به جز چند یه کلیپ جدید با بازی ویزارد
لیگ رو عوض کنیدنقل قول:
بعد از 2 روز سر و کله زدن با 20-30 تا نرم افزار بالاخره تونستم بازی رو روی BlueStack های روت نشده بعد از آپدیت اجرا کنم
دوستان اگه همه مشکل دارید بگید من آموزش رو قرار بدم
آموزش رو قرار بده ممنوننقل قول:
و دیگر هیچ ... :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]