نه دوست من مشكل از همون ال سي دي و يا پايه اش هست من نميدونم چرا بعضي از اين تعميركارها دوست دارن ملت رو سر كار بزارن ؟ خوب ميخواستي بپرسي مشكل و عيبش از كجاست ؟ :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط smh
نه دوست من مشكل از همون ال سي دي و يا پايه اش هست من نميدونم چرا بعضي از اين تعميركارها دوست دارن ملت رو سر كار بزارن ؟ خوب ميخواستي بپرسي مشكل و عيبش از كجاست ؟ :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط smh
اخه عزيز فريم ور جديد تر هم است........ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
متشكر م آقا مهدي لطف بزرگي كردي ولي در مورد k310 . من در حال حاضر ساكن رشت هستم و اينجا k310 حداقل 120 تومان است البته خيلي زيباست
فكر كنم همين j230 خوب است
در هر صورت ممنون كه خيالم رو از بابت آنتن راحت كردي
محسن جان مگه خودت نميگي كه وقتي ميخواي آپگريد كني ميگه آپگريد احتياجي نداره !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
خوب مطمئنا لازم نيست :)
آقا كمك كمك!!!!!
من دبليو 810 گرفتم ولي فقط فرمت mp3 و amr رو ساپورت ميكنه چه طوري ميتونم باهاش فزمت هاي ديگه مثل wav استفاده كنم.
يكي از بچه ها سامسونگ داره گفت اين مشكلو داشته يه برنامه ريخته كه به تونه پخش كنه.
اين w850 پس كي مياد؟
اخه نوكرتم وقتي فريم ور جديدتر هست چرا ميگه نيازي نيست..............نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من ميگم شايد يك جاي كار ميلنگد..........
چون من نرم افزار اپ از خود سي دي ك750 نصب كردام.............
دوست من سوني اريكسون فرمت wave رو درست پخش نميكنه بايد به MP3 و amr تبديل كنيش :)نقل قول:
نوشته شده توسط khore mobile
آقا يه 10-15 روزه اومده :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط m2stech
سلام من گوشي w810i رو گرفنم ولی هنگام استفاده از اینترنتش می گه تماس ممکن نیست
من باید چه کار کنم؟
محمد جان همينجوري كه اينترنتش كار نميكنه !! :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
شما اول بايد برين امور مشتركين فرم درخواست استفاده اونو پر كنين كه روي قبضت يه هزينه (فكر ميكنم 10000 تومان باشه) مياد بعد بابت هر كانكت هم هزينه زيادي داره :)
در كل خيلي برات هزينه داره و نميصرفه ;)
اتفاقا پرسيدم گفت يكي از آي سي هاش سوخته و تعويض نمي شه اما اين طوري كه من فهميدم انگار خيلي از سيستمش سر در نياورده بود. حالا قراره برام بفرسته تهران تا درستش كنن(آخه من شهرستانم) از شما هم به خاطر كمكتون ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
لطفا در مورد قسمتي نوشته شده (Memory stick Duo Adapto)توضيح دهيد
سلام من برنامه ي AED_S60.jar رو كه يه ديكشنري هست رو كا 750 نصب كردم و درست كار ميكنه ولي پسوورد و يوزر آي دي ميخواد وقتي اينهارو هم وارد ميكنم ميكگه يوزر آي ديت دزديه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6I5-B1R-B7R-FME
JK6-L1H-6VA-KAU
NUB-B1W-LJ4-0AF
KH9-E1V-GN9-78N
6WC-I17-GDE-UOL
O2E-D1M-B29-1MU
95I-211-2RP-T80
RNC-NHQ-D67-3ZX
اگه كسي رمز دزستشو داره لطف كنه برام بفرسته
يا علي
سلام
2 تا سوال دارم
1. حداكثر ظرفيت w800 sms چندتاست؟
2.من در قسمت saved messages گوشي 800 و , 18 تا sms دارم اما وقتي كه مي خوام sms بيشتري توي اين قسمت ذخيره كنم پيغام ميده كه امكان ذخيره كردن تعداد بيشتري sms در اين قسمت وجود نداره .
آيا اشكال از اين گوشيه يا اينكه ظرفيت اين قسمت بيشتر از اين نيست؟
بچه ها k800 تا چند گیگ رم رو ساپورت میکنه ؟
مشكل اصلي در بازار پر تقلب ايران است .معلوم نيست ساخت كدوم كشور هستش؟چرا شركت سوني اريكسون در مورد كشورهائي كه گوشي اين شركت رو توليد مي كنند هيچ توضيحي نميده؟ در كشورهاي ديگه هم مردمش در خريد سوني اريكسون با توليدات چيني و....رئبرو هستند؟ mer30
يه تبديل براي مموريهاي سوني اريكسون كه مموري گوشي رو ميزارن توي همين آداپتور و بعد ميزارنش توي رم ريدرنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
بيشتر رم ريدرها مموري سوني بهش نميخوره :)
گوشيت مشكلي نداره ظرفيت مسيجهات بيشتر از اين نيستنقل قول:
نوشته شده توسط Character
البته توي اين تاپيك يه سرچ بكن از راه حك كردن ميتوني تعدادشو بيشتر كني :)
فكر ميكنم تا 4 گيگ :)نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم puk code سیمکارت من فعال شده نمی دونم چجوری
فقط اینکه تو گوشی من که که ک310 هست می نویسه سیمکارت رو وارد کنید یعنی اصلا انگار سیمکارت توش نیست ولی رفتم یه پیش یه فروشنده گذاشت تو یه نوکیا و فهمید چون کد اون رو نداشتم درست نشد می خواستم بدونم همه گوشی های سونی همینجوری هست؟ اگه هست چطور باید اون رو وارد کنم چون الان مثل زمانی هست که سیم کارت نداره اگه کسی میدونه بگه
با تشکر
فك نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فكر ميكنم تا 4 گيگ
فك كنم تا 2 گيگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همين 2 گيگ هم گير نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
باهات موافقم, منم فكر ميكنم تا 2 گيگ قابليت ارتقا داره
آقا مهدي هر چه زودتر كمك كن
يه مشكلي كه امروز برخوردم اينه كه وقتي مثلاَشماره #09175554444**21* را مي زنم همينكه كليد آخر را يعني# مي زنم صفحه گوشي ام شروع مي كنه به روشن و خاموش شدن و بعدش درست ميشه علتش چيه ؟ ممنون
سلام دوست من يه گوشي سوني خريده و باهاش 12دقيقه مكالمه انجام داده ولي تو قسمت service infoميزنه 35دقيقه.به نظر شما چرا؟
آيا ميشود از دوربين W550i به عنوان وب كم استفاده كرد
والا من يه 512 گذاشتم البته اسمن 512 هستش 450 مگابايت هستش 60 مگابايت كم داره جالبه سوني اينجوري رم بزنه. با اين تفاسير بعضي وقتها سرعت گوشي پايينه با اونكه كا 800 سرعتش بالاست نميدونم چجورياستنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام
برنامه
K700 Flasher
رو ميخواستم
باباي
شماره گيري صوتي w810i چه جوری شماره میگیره؟من شماره مورد نظر را با صدا ذخیره کردم ولی نمیدونم چه جوری کار میکنه,لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
بهراد جان خيلي گشتم ولي از ساپورت كا 800 چيزي پيدا نكردم گفتم شايد 4 گيگ باشه :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
بله 2 گيگ كه هيچ , 1 گيگ هم هنوز تو بازار كم گير مياد ;)
علت خاصي نداره نترس ;)نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
ميشه بپرسم اين # رو براي چي تو آخرش ميگيري ؟؟! :ohno:
فكر ميكنم اشتباه ميكنينقل قول:
نوشته شده توسط hamid1985
يه ريست ستينگ (Reset Setting) بكن نه مستر ريست شايد تنظيمهات بهم ريخته ;)
خير نميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
فكر ميكنم براي كا 750 يه برنامه باشه يه جايي به چشمم خورده ;)
مصطفي جان مال سوني اينطور نيست مال تمام گوشيها اينجوريه چون يه مقدار از مموري براي فايلهاي بوت و سيستمي گوشي استفاده ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
اين موضوع توي هاردهاي كامپيوتر و انواع مموريها هم به همين صورت هست :)
ياسين جان اينجا مطرح كن و دنبالش باش ;)نقل قول:
نوشته شده توسط yasinred
از همه شما ممنون هستم بابت جواب ... اما هنوز نفهمیدم key pad گوشی کا 800 چگونه قفل میشه.... ؟؟؟
واقعا هیچ که نیست جواب سوال دو صفحه قبل من رو بده یعنی اگه سوالت رو تو پست آخر یه صفحه مطرح کنی هیچ که جواب نمیده؟ من واقعا مشکل جدی پیدا کردم شاید هم سیمکارت سوخته باشه
پيمان جان برو توي /منو / ستينگ / جنرال / Locks / فون لاك /نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
توي اونجا ميتوني هم بصورت اتوماتيك كي پدت رو لاك كني, هم ميتونه بهش يه پسورد بدي :)
مهدي جان اينكه كاري نداره يه بار سيم كارتت رو بزار توي يه گوشي ديگه چك كن بعد ميفهمي سيم كارت سوخته يا نه شايد هم گوشيت مشكل رجيستر داره ;)نقل قول:
نوشته شده توسط مهدی قمی
با سلام
منظور از اینکه کیفیت عکس گوشی k300 از نوع VGA و کیفیت عکس k750 از نوع 2 مگا پیکسل هست چه تفاوتی داره؟
ممنونم
با سلام
در مورد این مشکل ( عدم ارسال SMS در گوشی سونی اریکسون مدل Z530i ) جستجو نتیجه نداشت. لذا از شما دوستان درخواست همفکری و مشورت دارم.
این گوشی در موقعیت قبلی ( قبل از انتقال به شهر دیگر ) برای ارسال و دریافت SMS هیچ مشکلی نداشت، اما در حال حاضر و انتقال به مقصد فقط قادر به دریافت SMS می باشد :sad:
نکته : آنتن دهی و شارژ گوشی در حد مطلوب است.
پیام ارسال نشد
منتظر پیشنهاد و پاسخ های دوستان با تجربه مشابه :blush: هستم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
مهدي جان ميدوني مي خواستم كد دايورت را بزنم بعدها فهميدم كه يكي از ستاره هاي وسطي اضافه ات راستي گوشي سما با همين شماره اينجوري ميشه؟ ممنون
دوست من VGA يعني تقريبا نيم مگ (زير 1 مگاپيكسل)نقل قول:
نوشته شده توسط wood56
2 مگاپيكسل يعني 2 ميليون پيكسل در يك نقطه كه هر چه تعداد پيكسلها بيشتر باشه كيفيت عكس هم بيشتر ميشه و اگه كمتر باشه چون پيكسلها كشيده ميشن (و هر چي عكس بزرگتر ميشه) كيفيت هم مياد پايين :)
فردا بيشتر توضيح ميدم الآن خيلي خسته هستم :blush:
تا اونجايي كه فهميدم شما تو دريافت مشكلي نداري و نميتوني پيامي رو ارسال كنينقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
به احتمال زياد شماره تلفن او مركز كنترل اس ام اس از توي تنظيمات اس ام است پاك شده كه بايد دوباره بري و تايپ كني متاسفانه الآن خاطرم نيست انشاالله فردا برات ميزارمش ;)
حسين جان پس مشكلت بخاطر دادن كدهاي اضافي و اشتباه بوجود اومده بود يه كم تو دادن كدها دقت بيشتري كن :)نقل قول:
نوشته شده توسط hossein31