برای من هم همین مشکل هست. هر کاری میکنم آپدیت نمیشه!نقل قول:
42 W800B
Printable View
برای من هم همین مشکل هست. هر کاری میکنم آپدیت نمیشه!نقل قول:
42 W800B
متاسفانه فعلا امکان تست برای مدل W800 برام فراهم نیست. ولی خب، اگر از فلش مموری و فایل دانلود شده مطمئن هستین، احتمالا مشکل از ساختار خود فایل باشه.
البته من که تو این چند وقته چیز خاصی از آپدیت کردن نصیبم نشده!
Sent from my HTC One using Tapatalk
مشکل آپدیت W800B حل شد.
مشکل از فایل دانلود شده بود. فایل را دوباره دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزیت این ابدیت جدید دوستان میدونند چیه؟
جواب مارو هم اگه کسی میدونه بگیه.نقل قول:
دوستان تلویزیون 2015 جدید W800C وارد بازار شده . البته فعلا در بانه .
سیستم عامل اندروید هم داره.
کیفیت تصویرش بسیار بهتر از تلویزین W800B هست .
قیمتش هم کمی از w800B بیشتره . و امتیاز بالاتر از W800B گرفته .
سلام خوبین؟
شرمنده چندتا سوال داشتم
ما یه تلویزیون w800b42 داریم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه میخواتسم اگه زحمتی نیست بفرمایید چجوری وصل شم؟
2- با توجه به اینکه گزینه بلوتوث داره چرا بلوتوث بهش وصل نمیشه؟
3- چجوری اپدیتش کنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین
وارد شده ؟ قیمت دارید؟نقل قول:
سلام بر دوستان خوب تلویزون های سونی ابدیت می شود نه از طریق وای فای بلکه شما باید از خود سایت سونی ابدیت مربوطه به مدل تلویزیون خودتونو بگیرید البته توجه داشته باشید که باید مربوط به اسیا رو بگیرید
در مورد کیفیت تلویزون سونی باید بگم که واقعا عالی هست ولی درسته رابطه کاربری نسبت به ال جی وسامسونگ کمی سخت تر است اما از نظر کیفیت اگر تنظیمات مربوط به تصویر را درست انجام بدهید بسیار عالی است
در مورد حل زیر نویس من به شما یک توصیه دارم البته کمی حوصله می خواهد کمی زمان در اول شما برنماه mezzmo v, دانلود کنید بعدز دانلود در sefe mod ان را کرک کنید بعد از این کار وارد برنامه شید قسمت زیر نویس را انتخاب کنید در انجا زیر نویس روی فارسی قراردا ده و وکد ان را utf8 کنید در ان قسمت می توانید حتی رنگ زیر نویس را عوض کیند حال فیلم های که در هارد خود دارید را زیر نویس هر کدام را به UTF8 کنید با استفاده از برنامه NOTPAD وبعد با برنامه MKVMARG به هم بچسبانید حال سراغ برنامه MEZZMO بروید فیلم مربوطه درقسمت ADD TO LABERITY ,وارد کنید وبعد تلویزون خود را روشن کنید دقت داشته باشید وای فای دستگاه روشن باشد تا برنامه MEZZMO تلویزیون شما بشناسد بعد با کنترل وارد قسمت MENO تلویزون شوید مدیاذ سروور را انتخاب کنید در انجا لوگوی برنماه MEZZMO نمایان می شود حال بایداز طریق تلویزیون وارد شوید وفیلمی ADDکرده بودید در قسمت مشاهده می کنید روی فیلم کلید کنید ولذت ببرید
با پوزش از دوستان یاد م رفت بگم برنامه MEZZMO یک نرم افزار مدیا سروری هست و بسیا قوی با کیفیت بالا من بسیاری از این نرم افزارها کار کردم تنها نرم افزاریکه زیر نویس را روی تلویزون های سونی البته با فرمت SRT یا IDX با کد UTF 8 Kنمایش می دهد همین بر نامه هست ناگفته نماند که شما باید یا از طریف کابل یا وای فای به تلویزون را به مودم وصل کرده که دستگاه با کا مپوتر یا لپ تاب شبکه شود
امید وارم که با کمی صبر از این برنامه لذت ببرید چون من خودم دارم لذت میبرم فقط کمی تنظیمات داره که راحته یاد تون نره گه حتما بر نامه رو در SEFE MODE کرک کنید وبعد از کرک تیک ابدیت بر نماه رو بردارید می خواستم نمایی از برنماه رو قرار بدم نشد یا حق خدا پشت پنا هتون
با سلام دوستان کسی مدل 55 w800b را خریداری کرده و اطلاعی داره که ایا w800a بهتره یا w800b چون من مدل a دارم میخوام بفروشم و سایز 55 اینچشو بخرم راسته میگن کیفیت تصویر w800b خوب و عالیه
با سلام دوستان من مدل w800b خریدم و از نظر تصویر بسیار با کیفیت هست فقط مشکلی که دارم این هست که بزرگشو خریدم اگر کسی تصمیم داشت از این مدل 55 اینچشو بخره بیاد من بهش بدم چون 55 واقعا بزرگه و بدرد خونه 60 متری نمیخوره
یا اگر کسی سایز کوچکترشو داشت معاوضه هم میکنم
- - - Updated - - -
با سلام دوستان من مدل w800b خریدم و از نظر تصویر بسیار با کیفیت هست فقط مشکلی که دارم این هست که بزرگشو خریدم اگر کسی تصمیم داشت از این مدل 55 اینچشو بخره بیاد من بهش بدم چون 55 واقعا بزرگه و بدرد خونه 60 متری نمیخوره
یا اگر کسی سایز کوچکترشو داشت معاوضه هم میکنم
منم خونم 70 متری هست . نمیدونم چی کار کنم . 55 بخرم یا 50 اصلا نمیدونم چه سایزی به درد خونه ما میخوره .نقل قول:
قصد خودم 55 هست :n03:
- - - Updated - - -
شما چند خریدی؟
كدوم شهر هستيد قيمت مد نظرتونون برام پخ كنيدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام میخوام مدل kdl48600w رو بخرم (بدون گارانتی و از بندر گناوه)
بدون گارانتی چقدر بهم بدن خوبه؟؟
واینکه مدل بدون گارانتیش ----- داخلی (ماه-واره)داره؟(مهمترین فاکتور خریدم داشتنشه)
استفاده م برای خونس و بودجمم حدود 2500
ببخشید من چند روزی نبودمدوستان میدونم تاپیک مناسب نیست اما بنظر اساتید این مدل سونی همین 800 بی بهتره یا فیلیپس 8209 ببخشیدا ممنون کسی تجربشو بگه
آقا این مدلو قیمت کردم با ماهواره 2200 بهم میده فک کنم خیلی خوبه اره؟؟نقل قول:
چرا هیچکس جواب نمیده :n37:
یه راهنمایی میخوام درباره ماهوارش نکته خاصی نداره؟؟؟
سونی بهترهنقل قول:
فیلیپس منو هاش اکثرا هنگ میکنه
فارسی نداره
تاخیر در تعویض کانال داره
داغ میکنه پنلش
تعمیر کار تو ایران نداره
سلام تلویزیونم مدله kdl-48w605b هستش دوستان اگه لطف کنن به سوالام جواب بدن ممنون میشم چون تاحالا هوشمند نداشتم:
1-چجوری براش برنامه دانلود کنم؟(اصلا میشه؟؟) الان تو خودش یه برنامه photo frame و media player هست مرورگر خودشم اپراس که خیلی ضعیفو کنده
خودش حافظه داره؟؟چجوریاس این تلویزیونای هوشمند
2-مثل تی وی های سامسونگ براش برنامه های باحال فارسی نیست؟
3-منو فارسی نمیشه اضافه کنم بهش؟؟(آپدیتم کردم اما اضافه نشد...)
4-تو تنظیمات یه گزینه داره به اسم scart mode on/off این چیه؟ چون میزنمش چراغش از سبز رنگ به قرمز تبدیل میشه!!
نهایتا من بخاطر رسیورش خریدم که خوب بودو جواب داد الان به دیوار وصلش کردم و از شر ----- خلاص شدم...
اما واقعا انتظارم این بود یکم آپشنای بیشتر داشته باشه..یا حداقل بشه 4 تا برنامه باحاال ریخت روش که انگار نمیشه یا من بلد نیستم
سلا خدمت همه ی دوستان
بنده بعد از تحقیق برای خرید تلویزیون و با توجه به در نظر گرفتن سقف بودجه و اولویت دادن به وضوح تصویر به مدل های w600B-w800b-w828Bرسیدم
و در نهات با بررسی این سه اندازه ی 42 اینچیه مدل w828Bرو مناسب تر دونستم ...
حالا سوالی ک دارم ب اینه ک نظرتون در مورد این سه مدل چیه ؟؟؟ ب نظرت بین این سه تا بهترین گزینه کدومه ؟؟؟ معایب و بدی های 828 چیه ؟؟؟؟؟؟
در نهایت اگ ب جز این سه مدل پیشنهادهای دیگه ای دارید خواهشا بگید ... بودجم هم تقریبا 2500 هستش
از همه ممنونم
سلام دوست عزیز
بین این سه مدل w600b بهترین انتخابه
سونی اصلاً تلوزیون ر ی س ی و ر دار نمی زنه و w828 b و w800 b 42 اینچ صفحه نمایش ساخت ال جی هستش
اما w600b ساخت سونی
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
بین این سه مدل w600b بهترین انتخابه
سونی اصلاً تلوزیون ر ی س ی و ر دار نمی زنه و w828 b و w800 b 42 اینچ صفحه نمایش ساخت ال جی هستش
اما w600b ساخت سونی
با سلام دوستان میشه فیلم های تو pc رو تو تلویزیون w800bدید
نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیز ...
به نظرتون 3دی بودن و گیرنده ی جهانی داشتن 828 ک تو سایت های مختلف خوندم ک راضی بودن از ر س ی و ر و داشتن SimulView و چندین امکاناته دیگر ... آدم رو وسوسه میکنه ک 828 رو انتخاب کنه در مقابل 600 فقط از نظر صفحه ی نمایش بزرگتر است ....
خود شما هر دوتا مدلو کنار هم دید ؟؟؟ ینی وضوح و کیفیت تصویرشون خیلی با هم متفاوته ؟؟؟
از نظر اعداد و ارقام ک یکی هستن وبرعکس باید 828 کیفیت تصویریه بهتری با توجه ب اینچ کمترش داشته باشه ....
هرکاری میکنم نمی تونم وای فای تلویزیون رو تو pc ببینم
نقل قول:
من w680b 48 گرفتم با ر س ی و ر داخلی خیلی راضیم تو این 2 هفته...(تنظیمش راحته ر س ی و ر ش)
فقط مشکلش اینه که هنوز نمیدونم چجوری میشه بجز این 4 تا برنامه که روش هست روش برنامه نصب کنم...(تو همه عکسا تو اینترنت کلی برنامه روشون نصبه...)
دوبار دانلود کردم هربار اندازه فایل یه چیزی هستش؟
اینجا قدیما سوال جواب میدادن؟
سلامنقل قول:
نصب برنامه :
به صورت تصویریو مرحله به مرحله آموزش داده . فقط اگر نشد و ارور داد از ..ر شک.ن و یا وی پی ان استفاده کن .
--------
فیلم آموزش:
کد:www.youtu*be.com/watch?v=IBL8uODqQwk
دوستان چرا لیست اپ های تلویزیون W800B اینقدر کمه؟ آیا باید آپدیت بشه؟ وقتی روی آپدیت کلیک میکنم ارور میده فکر میکنم مشکل از فيـلترینگ باشه چون به وای فای وصله و میشه باهاش سایت باز کرد.
سوال دوم اینکه من یک وبکم usb دارم اما تلویزیون نمیشناسدش (برای اسکایپ) و همچنان میگه وبکم وصل کن.
با تشکر
دوست عزیز لطفا از کیفیت تصویرش بگونقل قول:
تصاویر غیر اچ دی ما.هواره کیفیتش چطوره ؟ تلویزیون ایران چطور؟
این اپلیکیشن ها هم بنظرم الکیه وگرنه کاربرد تلویزیون دیدن هست ، و نه نصب اپلیکیشن و اینترنت
تلویزیون تو خونه ی پدر مادرم بنابراین زیاد استفاده نمیکنم ازش. اما کیفیتش خوبه٬ اما بغل سایر تلویزیون ها ندیدم که بخوام نظر بدم. راستش به نظرم وقتی از منابعی مثل تلویزیون دیجیتال و ریسیور استفاده میکنی که فرستنده خیلی کیفیت بالایی نداره تفاوت بین تلویزیون ها کمه. در ضمن تنظمیات تصویرش اینقدر زیاده که هر مدل کیفیتی بخوای ارائه میده. مشکلی که باهاش دارم یکی اینه که وقتی تلویزیون ایران رو نگاه میکنی وقتی کانال رو عوض میکنی بین ۳ الی ۵ ثانیه مکث هست و طول میکشه تا تصویر بیاد!!! دوم اینکه روی کنترل ظاهرا دکمه ای نداره که کانال ها به صورت لیست بیاد٬ باید بری توی home و اونجا بری لیست کانال هانقل قول:
در ضمن منوهاش کند اند.
اپلیکشن هم ۴ تا داره٬ باید بیشتر باشه برای چی داره اصلا؟ سامسونگ جی ال ویز و غیره داره...
این قضیه وبکم رو کسی نمیدونه؟نقل قول:
امروز سایت سونی خاورمیانه رو دیدم ، سری C این تلویزیون ها توی سایت معرفی شده بودن . سیستم عاملشون اندرویید بود . احتمالا با نصب نرم افزار mx player روی تلویزیون مشکل زیرنویس و پخش فرمت های مختلف هم حل میشه :n07:
بله 100 در 100نقل قول:
سونی تازه شد اسمارت واقعی عالیه
چند روز آینده قصد دارم یکیش رو بخرم. ایشالله که بهتر از سری قبل باشه.نقل قول:
دمت گرم فقط میشه چندتا برنامه باحال معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برنامه فراسی اینا که نداره؟؟؟
موس که خوب ساپورت کرد آیا کیبرد بی سیم هم ساپورت میکنه؟؟
و آخرین سوالم وای فای تلویزیون همیشه روشن باشه بهش فشار میاد؟؟
با سلام.
من مشخصات w828 رو که دیدم واقعا خوشم اومد و امکاناتش دقیقا همونیه که من میخام. ولی یه سوال مهم دارم و اون هم اینه که:
1- تا حالا راه حلی برای نشون دادن زیرنویس فارسی در فیلمهای MKV توسط خود شرکت سونی برای این مدل ارائه شده یا نه؟
2- آیا با برنامه MKVToolnix و برنامه هایی از این دست که زیرنویس فارسی رو به فیلم میچسبونه میشه زیرنویس فارسی رو نشون بده یا نه؟
3- لطفا دوستان اگه میشه بگن که با چه قیمتی این تلویزیون رو خریدن.
با تشکر از دوستان و قبولی عزاداریهای شما. :n26::n26:
سلامنقل قول:
اگه فیلم میخواین با خود تیوی منظورم یو اس بی خود تیوی هست ببینین تنها راهش اینه زیرنویس بچسبونین به فیلم
ممنون که جواب دادی دوست محترم.نقل قول:
اگر فرمت زیرنویس srt باشه میتونه نمایش بده؟ یا فقط باید sub/idx باشه؟
دوستان یه مقایسه جالب بین سامسونگ و سونی انجام شده که دیدنش خالی از لطف نیست.
- - - Updated - - -
دوستان یه مقایسه جالب بین سامسونگ و سونی انجام شده که دیدنش خالی از لطف نیست.
https://www.youtube.com/watch?v=pLCZsJdfSHs