خیلی مفت باختیم ست آخرو
4 امتیاز جلو بودیم به همین راحتی از دستش دادیم
حیف ... واقعاً حیف
با این حال فکر می کنم با این امتیاز می تونیم صعود کنیم از گروه
Printable View
خیلی مفت باختیم ست آخرو
4 امتیاز جلو بودیم به همین راحتی از دستش دادیم
حیف ... واقعاً حیف
به روسیه نباختیم . به کواچ باختیم .
بابا مارادونا رو ول کرد ممد رو بچسب .
نقل قول:
فرهاد ظريف از حال رفت
بعد از ست نخست مسابقه تيم هاي واليبال ايران و روسيه فرهاد ظريف دچار افت فشار شد و از حال رفت.
فرهاد ظريف ليبروي تيم ملي واليبال ايران بعد از ست نخست بازي ايران و روسيه از حال رفت. در پايان ست نخست اين بازي ظريف به شدت دچار افت فشار شد که بلافاصله سيامک افروزي پزشک تيم به مداواي او پرداخت.
از ست دوم به بعد عبدالرضا عليزاده به جاي ظريف به ميدان رفت.
واقعا بدون احساس صحبت میکنم..
امشب فقط و فقط به بی لیاقتیه کواچ باختیم.متاسفم
به نظرم باید فدراسیون فشار بیاره به کواچ تا از عبادی پور استفاده نکنه .
اگه به تصمیم کواج بخوایم پیش بریم و اونم بخواد فکرش مسابقات جهانی لهستان باشه این جام رو از دست میدیم .
ست تو مشتمون بود .
تعویض های خیلی بدی داشت. این عبادی پور رو چرا مواقع حساس میاره تو زمین؟
تایم اوت رو در ست پنجم خیلی بد گرفت. ما راحت برنده بازی بودیم اگه مربی در ست پنج تدبیر لازم رو داشت. خصوصا اینکه روسیه افت روحی داشت ولی حیف......
تو ست پنجم وقتی که 5 تا جلو بودیم و روس ها شروع کردن تا به ما برسن، کواچ اصلا وقت استراحت نگرفت تازه وقتی 5-5 شدیم وقت استراحت گرفت.
از فشار مغزم داره سوت میکشه ... ست پنجم خود بازیکنای ما خنده شون گرفته بود از بس فشار روانی روی روس ها اثر گذاشته بود.
به محضی که امتیاز گرفت روسیه باید وقت استراحت فنی میگرفت نه بزاره قشنگ بیان امتیاز بگیرن بزنن بالا.
نمیخوام به عملکرد کواچ خرده بگیرم اما چند تا مسئله هست
1:تجربه جهانی اصلا نداره (مربیگری)
2:این چندمین باره که هنگام از دست دادن امتیازات متوالی دیر عمل میکنه تو مرحله گروهی هم اشتباه نکنم 2 بار همینطور کرد نمیدونم شاید اعتقادش چیز دیگری هست
نقل قول:نقل قول:بی انصافی نکنید. واقعا کواچ مربی خوبیه، همین که تیم رو تا اینجا با اقتدار آورده بالا خودش کلی ایول داره. باید ببینیم دلیلش برای آوردن عبادی پور توی زمین چی بوده؟! و هم اینکه با یک بازی نمیشه کلا یک مربی رو زیر سوال برد.نقل قول:
میرزاجانپور چی شد ؟ این تو عبادی پور چی دیده اینقدر بهش بازی میده ؟ به چه قیمتی ؟
کواچ ست پنجم وایساید 5 امتیاز پشت سر هم روسیه رو فقط نگاه کرد :n28: انگار تایم اوت هاشو میخواد نگه داره ببره سوغاتی :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50% این هیولا باعث برد روسیه شد.
بچه ها هم در ست پنجم خیلی بد کار کردن.
متاسفانه کواچ در گرفتن وقت استراحت بد عمل میکنه . خیلی بد .
امیدوارم بازی فردا ، روسیه بتونه برزیل رو شکست بده تا برزیل بدون امتیاز باقی بمونه و اینطوری ما حتی اگه 3 2 بازی رو هم ببریم صعود میکنیم .
اشنالله کواج تجربه لازم در مربیگری ملی ر وبدست بیاره و بتونه تا بازی های جهانی لهستان که شهریور برگذار میشه خودشو نشون بده .
امیدوارم
در ضمن باید بعد این بازی بریم یه فکر اساسی رو دیدن ادامه بازیها بکنیم عملا از دو جبهه تحت فشار شدید بودم امشب یکی پخش رو اعصاب که دیگه شورش رو درآوردن و یکی هم ست پنجم
امشب میرزاجان پور هم خوب عمل نکرد که عبادی پور رو اورد
چون بازی به ست پنجم کشیده شد و سنگین هم بود یه فرصت عالی برای برزیل هستنقل قول:
دوست عزیز من اصلا آدمی نیستم بیام بگم ولاسکو فلان بود بسار بود با کواچ مقایسه کنم حتی قبلا هم ازش حمایت کردم.نقل قول:
اما امروز کواچ اصلا وظیفه مربی گریش رو انجام نداد و به تمام معنا گند زد و رفت رو اعصاب . آوردن بیجای عبادی پور در بازی به این حساسی اصلا منطقی نبود ! با اینکه دید این بازیکن بارها تیم رو دچار افت کرده اصرار بیخودی بر بازی دادنش داشت (پستها گذشتم رو حمایت از عبادی پور رو ببینید . اما آدم باید واقع بین باشه )
اما شاهکار این مربی ست پنجم بود . درسته که بازیکنای ما ست آخر پر اشتباه بودند و مقصر هستند اما مربی باید روند بازی رو حفظ کنه ک کواچ اصلا نتونست موفق باشه . وقتی میبینی 4 امتیاز یکی یکی دارن جبران میشند حتی اگر وقت استراحت هم دوست نداری بگیری حداقلش آرمین تشکری یا میرزاجانپور رو بیار تو زمین. اما انگار نه انگار و به راحتی باعث باخت تیم شد .
بهرجال همین نکلات کوچکه که باعث برد یه تیم میشه . پس کواچ مقصر اول بازی امشبه.بازیکنا در درجه دوم قرار میگیرند از نظرم .
نیمه دوم بازی رو که توسنتم ببینم خوب بودیم البته تا امتیاز 5-1 ست آخر
سرویسهای کولارف و بعدش موزرسکی حالمون رو گرفت انگیزه بچه ها هم از بین رفت
عبادی پور رو (علی رغم ویژگی های مثبتش) کلا باهاش مخالفم، در حد این بازیها نیست
ازش انتظاری هم نیست ها ولی خوب در حد این سطح هم نیست دیگه
شاید با این بازیها آب بندی بشه برای سال های آینده
چشممون به بازی فرداست و مطمئنا بازی جمعه خودمون
یک امتیاز جلوی روسیه ارزش خودش رو داره ولی به هر حال باید برزیل رو ببریم برای صعودنقل قول:
باخت 3-2 جلوی برزیل ما رو به دور بعد نمی رسونه حتی اگه اونا 3-0 به روسیه ببازن ( اگر هم برزیل روسیه رو ببره بازم ما باید برزیل رو ببریم برای صعود)
جالبه که یکسری میگن مربی بده . همین مربی تیمو تا اینجا به راحتی بالا آورده دوستان نه شماها !
ضمن اینکه تیم روسیه هست در جریانید ؟ نه بادکنک سازی ممد آباد ! اینقدر انتقاد بی ارزش نکنید و فعلا فقط حمایت !
ویرایش ...........
اول پیروزی مهمه
ما با دو باخت تحت هیج شرایطی نمیتونیم صعود کنیم
انصافا کواچ مربی خوبی نیست...از تک تک بازیکن ها بیشتر استرس داشت.قبول دارم که استرس طبیعیه ولی لااقل باید تو چهره اش آرامش رو به بازیکن ها منتقل کنه مثل مربی روسیه یا ولاسکو سابق.یک دوره هم باید بره برا یادگیری اینکه تایم اوت چیست و به چه کار میاد؟!
بازیکن ها خوب بازی کردن غیر از عبادی پور که یکی از ضعیف ترین بازیکن های زمین بود...بدشانسی آوردیم که تو این زمان محمودی مصدوم شد....
در کل صرف نظر از بازی نتیجه خوب بود به نظرم اونم برابر روسیه که مدعی اصلی قهرمانی این دوره است
به هر حال گرفتن 1 امتیاز خوب بود و باید منتظر بازی های فردا و پس فردا موند !!
چیزی که خیلی مهم هست اینه که ما 1 روز استراحت داریم درحالی که روسیه و برزیل استراحتی بین 2 بازی ندارن :n01:
الان روسیه باید با این بازی فشرده ای که امروز داشت فردا با برزیل بازی کنه
برزیل هم فردا بعد از بازی با روسیه باید پس فردا با همون خستگی با ایران بازی کنه
ولی ایران با 1 روز استراحت بین این 2 بازی یه پوئن مثبت داره !!
-----------
حمل بر بی ادبی نباشه ولی این شماره 13 روسیه عجب گاو نری بود !!!:n04:
لامصب شبیه این غول های تو کتاب داستانا بود!!!!:n02:
یکی بگه ظریف رو چرا برد بیرون؟؟؟؟
ست اول ظریف عالی بود اون توپ یک دستی که گرفت شاهکار بود...
چندتا توپ رو علیزاده اوسط بازی به باد داد
حالا این هیچ
دقت کردید عبادی پور تقریبا تمام اسپک هاش رو خراب کرد و امیتاز به روسیه رسید؟!!!
درسته توپگیری خوب یداره درسته میرزاجانپور خوب نبود امروز ولی عبادی پور اسپک هاش افتضاح به تمام معنا!!!
دست موسوی درد نکنه خطای سرویسش امروز حداقل بود
و بهترین بازیکن ایران قطعا غفور و مثل همیشه قائمی:n12:
به امید اینکه شرایط در ادامه بازیها طوری رقم بخوره که بتونیم صعود کنیم
بهرحال آبرومندانه باختیم و شاهکار امتیازی 37 به 35 رقم زدیم
آفرین به بازیکن های ایران که از جون مایه گذاشتن:n16:
در خوب بودن کواچ که هیچ شکی نیست ولی اون می تونه اشتباه کنه، انسانه. انتقاد هم اگه منطقی باشه در هر برهه می تونه مفید باشه؛ البته باید این رو در نظر داشت ما از دید خودمون به قضیه نگاه می کنیم، حالا تفکرات کواچ چی بوده رو باید از خودش پرسید، ولی چیزی که مسلم هست عبادی پور اونطور که انتظار می رفت جواب نداد.
امشب خیلی خوب بازی کردیم و می تونستیم این بازی رو ساده تر از اون چیزی که فکر می کردیم ببریم. به شخصه فکر نمی کردم بتونیم از این روسیه قدرتمند 2 ست بگیریم. در مقاطعی از بازی تمرکزمون رو از دست دادیم، کواچ هم می تونست بهتر عمل کنه تا بازی رو نگه داریم. به خصوص ست 5 که 4 امتیاز ارزشمند جلو افتادیم، ولی خب نشد و ایرادی هم نداره.
قطعا با برزیل راحت تر بازی خواهیم کرد، با یک روز استراحت با یه ریکاوری خوب و روحیه مناسب می تونیم به مصاف برزیل بریم.
باز هم فارغ از نتیجه امیدوارم همینطور قدرتمند بازی کنیم.
ظریف بین 2 ست بی هوش شد و از حال رفت !!! :n15:نقل قول:
ظريف بعد از ست اول از حال رفت
تا میبازیم میگن به قهرمان چند دوره فلان بیسار باختیم : همیشه ما ایرانیها باید به کم راضی باشیم : واقعیت چیزی نبود که مجری و گزارشگر گفتن - با این دید عمرا از جهان سومی بودنمون در بیایم ! اقاجانپور هم مث ظریف قلنج کرده بود ؟! نه تعویضای درستی داره کواچ نه دید و آنالیز بازی حریف . چندین بازیه که تیم به خاطر ارنج بد و نگرفتن تایم اوت توی جای مناسیش بازی رو میدیم حریف چرا ؟ چون ما در حد اونا نیستیم و باید به همین راضی باشیم که یکی دو ست میگیریم !! درسته برزیل و ایتالیا و لهستان رو بردیم ولی بردن داشتیم تا بردن ! اونجا هم با بودن ظریف و محمودی تیم خوب بازی میکرد ! توی بازی لهستان هم بعد یه ست و آنالیز تیم ما دیدیم که 6 ست رو وا دادیم !!!! امشب هم که ... تیمی که 5بر1 بازی رو به 6-5 وا میده و سرمربیش در حد ... فقط نظاره گره و کاری نمیکنه بایدم این نتیجه رقم بخوره - ایران بزرگ نبوده ولی کارای بزرگی کرده که با اهلش میتونست بزرگی بکنه ! واقعا جای تعجب داشت انتخاب این شخص ! وقتی تیم توی نتیجه گیری لنگ میزنه و توی اکثر بازیاش ضعف تاکتیکی دیده میشه باید نقاط ضعف رو برطرف کرد نه مث کاویانی و محتشمیان خرکیف شد از برد یکی دو ست ! والیبالی که با کارخانه نشون داد حرفایی داره و با ولاسکو اقایی کرد الان نباید این حالش باشه .امسال باید کواچ رو فقط تحمل کرد : کسی که دیده تیمی مث ایران هست که بشه سکوی پرتابش ! اونم نه واسه توانایی خودش ! واسه پتانسیل جووناش که به درستی ازشون استفاده نمیکنه و داره خودش رو خراب میکنه ! یه جورایی واسه طرفدارای منچستر !!! اشنای این نوع تعویض سر مربی ! سر رفت جاش کی اومد !> ولاسکو رفت جاش کی اومد ؟؟؟ نتیجه دو تیم هم یه جور شده ! یه جاهایی فکر و توانایی از تعصب و غیرت بالاتره . چیزه که کواچ نشون داده توی این چند ماهه نداشته !
کسایی که از رای داشتن بازی رو میدیدن گرم کردنهای سه ست ظریف رو دیدن !!! چیزی که از شبکه سوم و سا نسوراش نمیشد دید ! توی تموم مدت داشت پشت زمین گرم میکرد !!! بالا پایین میپرید با هر امتیاز ی که گرفته میشد و از دست داده میشد : کسی که افت فشار داشته باشه قطعا یه جا باید بشینه !!!!
البته من ست پنجم رو ندیدم ولی در بازی های قبلی کواچ همیشه همین کار رو میکرد و تا میدید بازیکنی ضعیف کار میکنه تعویضش میکرد و یا اگر میدید تیم داره امتیاز از دست میده وقت اسراحت میگرفت. حتی اون اوایل که موسوی سرویس بد میزد کواچ تعویضش میکرد و مثلا تشکری رو به جاش میاورد تا امتیاز از دست نره. اما من صحبتم اینه که نباید برای مربی به این خوبی که تیم رو برای اولین بار به این مرحله آورده لفظ بی لیاقت رو به عنوان مثال به کار ببریم، حتما دلیلی داشته که امشب اینطور بوده.نقل قول:
باید ببینیم کواچ در دفاع از عملکردش چی میگه و همینطور ببینیم در بازی جمعه مقابل برزیل چه عملکردی رو دارند. ضمن اینکه باز هم جای شکرش باقیه که از این بازی یک امتیاز رو گرفتیم. پس زیاد ناراحت نباشید و سخت نگیرید، تیم برای اویل باره که به این مرحله رسیده. جدای از کواچ بازیکنان هم تجربه بازی در این مرحله رو ندارند ضمن اینکه روسیه هم مدافع عنوان قهرمانی هست.
گزارش FIVB از بازی امشب :
Russia beat Iran in thrilling World League opener
Artem Volvich spikes as Russia overcome Iran
Florence, Italy, July 16, 2014 – Russia beat Iran 3-2 (18-25, 25-18, 25-21, 35-37, 15-8) in an exciting opening match of the 2014 World League tournament.
The first set started very evenly, with both sides trading points in front of a large number of excitable Iranian supporters. Iran pulled narrowly ahead to 13-10 after some good blocking and a number of Russian errors. The game remained tight up to 15-13, with some brilliant rallies, but then Iran, brilliantly co-ordinated by setter Saeid Marouflakrani, clinched the set 25-18, with spiking and serving from Amir Ghafour particularly influential.
Ghafour and Marouflakrani continued to play well through set two, but Russia finally seemed to come alive, with Dmitriy Muserskiy serving and spiking strongly. The sides tied on 8-8, but Russia crept into a 17-13 lead, with Muserskiy and Nikolay Pavlov scoring well. With Sergey Savin also weighing in with some crucial points, Russia won the set 25-18 to make it 1-1.
The third set was also evenly balanced, with Artem Volvich of Russia and Adel Gholami of Iran coming into the match with some fine attacking play. They tied on 9-9 and 14-14, but Russia’s quality began to show. Muserskiy, Savin, Volvich and Alexey Spiridonov all spiked aggressively as they took the set 25-21 to go 2-1 up.
Once again, in set four the Iranians proved that they could compete with the World League holders. They kept the score tight, with Russia narrowly leading, but Eraghi Mousavi, Ghafour and Gholami spiked strongly and edged the Iranians 16-15 ahead. And the two sides simply could not be separated, as they went blow-for-blow up to 35-35. Ghafour scored an incredible 14 points in the set while Pavlov, Muserskiy and Spiridonov hit heavily for Russia. Iran eventually got two points ahead to win 37-35 and force a fifth set.
Russia seemed stunned and Iran led 5-1 in the deciding fifth set. Both sides were making mistakes though, and Russia restored composure and levelled at 5-5. Iranian mistakes then helped Russia get 10-7 ahead. And Spiridonov in particular spiked aggressively as Russia’s class finally started to show. They won the set 15-8.
Ghafour was top scorer with 30 points for Iran while Muserskiy got 20 points for Russia.
Russia face Brazil in their next match on Thursday at 17:30, while Iran meet the Brazilians on Friday at 17:30.
منم تو این بازی کواچ رو مقصر میبینم آقا مجتبی ولی حواسمون باشه که ایرانِ ولاسکو تو لیگ جهانی نهم شد ولی ایرانِ کواچ رفته بین 6 تیم
تجربه، روند رو به رشد و ... همه تاثیر داره، قبول ولی تیم کواچ حداقل عقب گرد که دیگه نداشته؟ درسته؟
ما با همین کواج هم می تونیم به مدالهای جهانی برسیم
خیلی مهمتر از این تورنومنت که توش هستیم، بازیهای قهرمانی جهان شهریورماه هست، بعدش مسابقات دیگه و نهایتا المپیک 2016 که میتونه اوج کار این تیم باشه
منم از خدامه که تو همین بازیهای ایتالیا اصلا قهرمان بشیم ولی عملکرد کواچ در این مسابقات (با وجود چند اشکال اساسی) افتضاح نبوده که هیچ در کل مثبت هم بوده
فقط دوست دارم یه بار با این فرهاد قائمی صحبت کنم بگم فدااایی داری !
روحیه این بشر منو کشته به خدا
تو همون امتیاز 12-7 وقتی بالاخره خود موزرسکی یه امتیاز رو خراب کرد (یعنی بچه های ما هم نگرفتن اون امتیاز رو) نیشش تا بناگوش باز بود و به بچه ها روحیه میداد
عالیــــــــــه :n12:
دوستان یه سوال
اگر برزیل از روسیه 3-0 ببازه
بعد ما رو 3-2 ببره کی صعود میکنه ؟ :n13:
فکر کنم به بازی مستقیم نگاه میکنن و برزیل میره:n06:نقل قول:
ببخشید یسوال تقریبا بی ربط به من پیام زدن سایت رایتل و سیم کارت و این حرفا
حالا سایت اینقدر شلوغه اصلا مرحله دوم نمیره و ثبت نام اولیه مونده! نمیشه بعدا ثبت نام کرد بقیه مراحلش رو؟:n13:
((چون بخاطر پیش بینی نتیجه مسابقه بود اینجا مطرحش کردم :دی))
دوستان بازی ایتالیا - آمریکا رو از دست ندین، بازی جذابی هست.
آمریکا هم در آینده ای نزدیک برای بازی های دوستانه میاد ایران.
ولاسکو قرار نیست با کواچ قیاس بشه : استارت بزرگ شدن تیم با ولاسکو زده شد و باید با همطراز ولاسکو ادامه پیدا میکرد . ما 6 بازی امسال توی تهران داشتیم که تماشاچیا یه اصل جدانشدنی واسه بردامون بودن . بردایی که در نبود چند ستاره و نیمکت دومشون بدست اومد !! توی 6 بازی خارج از خونه به جز برزیل خسته که سایه برزیل هم نبوده 4 بازی رو بد باختیم ! همونجاها هم ضعف ارنج و ضعف دید کواچ نسبت به همه چی ارومه توی بازی بود ! نه اینکه کار بزرگی نشده برد تیمای بزرگ توی تهران ولی اگه بخواد ایران توی والیبال اقایی کنه و به سرنوشت فوتبالش دچار نشه باید و باید نقاط ضعفش رو هم ببینه . با یه برد همون قدر نباید مغرور شد که از باختای تیم نباید دلسرد ! ولی بخوایم به کم قانع بشیم سال دیگه توی لیگ با امثال عبادی پورهای بی تجربه که توی بازیای مهم جهانی میخوان بزرگ بشن نتیجه خوبی نمیگیریم !نقل قول:
بنا به یه سری از دلایل بعد مدتها یه پست توی این قسمت ( فروم ورزشی ) دادم و الا این نظر بنده توی همون روزای برد توی تهران هم بوده ! تیم رو به پیشرفت وقتی هستش که بازیکن خداحافظی کرده رو برنگردونیم به تیم ! ظریف بازیکن بدون جانشینی نشون داده . لااقل منی که تفریحی والیبال بازی میکنم میدونم که این پست اگه حساسترین نباشه یکی از نقاط قوت تیمهاست !چند وقت بود ضعف دریافت عقب تیم کمرنگ بود : وقتی در نبود ظریف پررنگ میشه مشخص میشه یه جای کار میلنگه >> اونم جایی که باید تیم پیشرفت داشته باشه نه پسرفت ! دید کواچ وقتی ضعیفه که بنده بیننده میبینم معروف بارها اشتباه پاس سرعتی داره وقتی 13 حریف ( تا حدودی 14 ) توی زمینه و مدام دفاع میشن ! ولی تغییر و تذکری توی تغییر تاکتیک داده نمیشه !
کلا اگه بخوایم توی باد بردها بخوابیم نه حق با منه نه شما : حق با کاویانی و محتشمیانه . حقی که شاید به ضرر والیبال باشه !
با حرفای مجتبی موافقم...ما زیادی قانعیم اینکه با روسیه خوب بازی کنیم و یه ست هم بگیریم برامون کافی بود.در حالی که کسی به این که ما پتانسیل بردن رو هم داریم اشاره نمیکرد.از مجری و گزارشگر بازی گرفته تا تک تک مردم.به نظرم بازیکن ها هم بعد گرفتن دو ست قانع شده بودن و اون تلاشی رو که باید برا بردن میکردن نکردن.به هر حال اونها هم از دل این مردمن و تفکراتشون مثل بقیه...قانعن!
در ضمن اینکه بعضی بچه ها عملکرد کواچ با ولاسکو مقایسه میکنن و میگن که باکواچ بهتر نتیجه گرفتیم و تا مرحله ی نهایی اومدیم، فراموش نکنن که ولاسکو چه تیمی رو تحویل گرفت و ازش چی ساخت ؟! ولی کواچ در بهترین شرایط تیم که حاصل کار ولاسکو بود اونو تحویل گرفت...
مگه به تعداد ست ها نیست ؟نقل قول:
قوانین این مرحله فرق میکنه ؟
حذف بشه !!!!!!!!!!
سرمربي واليبال روسيه: احمقانه بازي کرديم!
ورونکوف پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: بازيکنانم به دستورات تاکتيکي من توجه نداشتند و احمقانه بازي مي کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند. متاسفانه بازيکنان روسيه خيلي با غرور باز مي کنند و اين اصلا خوب نيست. مجبور شدم در ست پنجم تغييراتي انجام دهم. اگر تغيير تاکتيک نمي دادم قطعا بازي را مي باختيم.
این عکس ـه مال تیم صربستان ـه نه روسیه !نقل قول: