سلام اقا من یه مدت تو خماری نصب این بازیم یکیش بازیکناش فیکه :n27::n27::n27: یکم نصب نداره کلا بازی بالا نمیاد . یکی بهم بگه کجا سالمشو میتونم دانلود کنم ممنون میشم .دیگه خسته شدم بس که گشتم:n03:
Printable View
سلام اقا من یه مدت تو خماری نصب این بازیم یکیش بازیکناش فیکه :n27::n27::n27: یکم نصب نداره کلا بازی بالا نمیاد . یکی بهم بگه کجا سالمشو میتونم دانلود کنم ممنون میشم .دیگه خسته شدم بس که گشتم:n03:
اين دفعه ديگه ميخام موفق بشم تو نصب..كمك كنيد لطفا بچه ها..ايني كه الان هست براي ٧ هستش؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
حل مشکل اسامی فیک
اول بازی را کاملا پاک و دوباره نصب کنید اما کرک نکنید سپس محتویات فایل زیر را بعد از استخراج در پوشه ی اصلیه بازی پیست کنید و لذت ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلتون بسوزه من با رئال سه گانه گرفتم دستیارمم زیدانه هی وسط بازی تز میده :n19::n20::n05::n02:
اقا یه چیز خیلی باحال پیدا کردم موقعی که عقب بودید تو اواخر بازی در منویinstructions گزینه ی take more risks رو فعال کنید معجزه می کنه توی یه بازی 2-0 عقب بودم تو دقیقه ی هفتاد یه بازیکن هجومی اوردم اینو هم فعال کردم 2-2 مساوی کردم بازیرو حتما امتحان کنید
کسی دیگه منیجر بازی نمیکنه؟؟؟
اره منم بازی می کنم و چندتا دیگه ولی زیاد وقت ندارم براشنقل قول:
سلام دوستان. من دوباره این بازی رو شروع کردم اما مثل نسخه 2013 مشکل کرش دمپ دارم.میشه ی نسخه سالم از کرک رو برام بذارید که این مشکل حل بشه؟؟؟؟؟؟
سلام بچه های منیجری:n12:
من خواستم شما رو با لینک زیر که همه آپدیت های رسمی ارائه شده بازی تا الان رو داره آشنا کنم همچنین آخرین آپدیت بازی یعنی آپدیت 14.3.1 که حدودا اردیبهشت ماه اومده رو هم به همراه کرک سالم زده و من همین الان بازیمو به راحتی آپدیت کردم:n05:
فقط کافیه به یکی از لینک ها(ترجیحا لینک سوم)از آپدیت 14.3.1 برید و 3 پارت اون رو دانلود کنید و بعد با کپی کردن آپدیت در محل بازی و بعدش هم کپی کردن کرک بازی رو با آخرین آپدیت رسمی ارائه شده دنبال کنید:n20:
تازه خودش هم یه فایل ادیتور داره که مخصوص همین آپدیت هست
رمز فایل های زیپ:
رمز فایل زیپ اول UpLOadED_Zenion@JokergameTH
رمز فایل های زیپ بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک برید حالشو ببرید:
فقط زبونش تایلندیه که اونم مهم نیست اون توضیحاتی که نوشته من همینجا به صورت فارسی نوشتمش!
داداش لینکت ایراد داره.
لینک مشکلی نداره همین الان دوباره تستش کردم!
داداش منم دوباره چک کردم. اصلا سایت رو بالا نمیاره. ی لینک دیگه نداری؟؟/نقل قول:
این کرک جدید نسخه چنده؟؟؟
سلام بالاخره من کدوم لینک رو دانلود کنم..میشه شیوه درستش رو اینجا بگین...خیلی ظلمه که هنوز نتونستم اینو بازی کنم.
داداش سهیل من همون روشی رو که گفتم رفتم و کار میکنه نمیدونم چرا شما نمیتونید!
اگه کسی تو باز کردن سایت آپدیت مشکل داره من لینک پارت های آپدیت 14.3.1 رو پایین قراردادم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت 1 (600Mb)
پارت 2 (600Mb)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت 3 (239Mb)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 14.3.1
يه باز ديگه ميگي عزيزمنقل قول:
فایل اصلی بازی رو Extract کنید . بعدش محتویات پوشه Update رو کپی کنید توی جایی که فایلای بازی هست(همون جایی که fm.exe هستش) . بعدم محتویات پوشه کرک رو همونجا کپی کنید . حالا بازیو اجرا کنید .
يه باز ديگه ميگي عزيزمنقل قول:
الان لینکی که تو بست دو صفحه فبل داده بودی و اولش گفتی مال رلودد رو دانلود نکنید اونو دانلود کنم شهروز؟
نه ریلودد رو من شنیدم اسما فیک هست نسخه اصلی که اپدیت بازی هم داره دانلود کنید!
shahrooz جون الان من هم دو قسمت لینک دانلود رو دانلود کردم و هم ابدیت...تموم شد...الان باید دقیق چیکار کنم برادر؟
سلام. کسی از دوستان fmrte 14.3.1 رو نمیتونه گیر بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟ نسخه 14.3.1
ممنون میشم کسی بتونه پیداش کنه.
خدمت دوستان اینم fmrte 14.3.1:n02:
یعنی دو تا فایل اصلی رو extract بکن بعد محتویات بوشه اپدیت رو همون جایی که fm .exe هس که باهاش وارد بازی میشی بریز اخر کار هم محتویات پوشه کرک رو بریز بعد از fm .exe وارد بازی شد
ایول داداش:n12:
شهروز اینکارایی که گفتی الان کردم باز بیغام ارور میده...من فایل ابدیت رو محتویاتش رو ریختم تو همون فولدری که fm.exe داره....تو گفتی یه بار کرک بریز یه بار محتویات ابدیت رو...در حالیکه یکی از محویات ابدیت کرک هست....بیغام AOL میده...
شهروز جون ببين اين پيغامو ميدهنقل قول:
نمیدونم عجیبه کس دیگه ای این مشکلو نداره؟؟؟!؟؟!!؟
سهیل جان بیا این فایل dll رو توی مسیر بازی و توی فولدر system 32 توی ویندوزت بریز ببین درست نمیشه
سلام اينو تو فولدر بازي بريزم يا ويندوز؟
اونو اكستركت كردم ريختم تو فولدر ٣٢ ويندوز(اما نه تو مسير بازي)اين پيغام مياد
سهیل جان مثل اینکه مشکلت از یه فایل dll فراتره:n13:
برو 2-3 صفحه قبل و آپدیت 14.3.1 رو که خودم گذاشتم دانلود کن و همون کارا رو انجام بده یکی از بچه های همین جا با این کار منیجرش درست شد تازه بازیتم یا آخرین آپدیت رسمی ارائه شده اجرا میشه
فقط یادت باشه اول آپدیت رو کپی کن بعدش کرکش رو بریز!
من ابدیت و کرک رو ریختم تو فولدر اصلی بازی...مشکل باز همینه...حالا دیگه یادم نیست نوبت رو رعایت کردم یعنی اول ابدیت ریختم و بعد کرک...
منظورت آپدیت آخر بازی یا 14.3.1 ه یا همونی که صفحه اول تاپیک گداشته؟؟؟
صفحه ٦٠ گذاشته شده نفسم:)نقل قول:
نگاه ببين فولدر بنديم درسته:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
محتویات داخل پوشه آپدیت و کرک رو کپی کردی؟؟؟
اره همه رونقل قول: