آرش جان هنوز نزاشتمش رو پشت بوم که .
لوله جور کنم میزارمش
راستی ماجرای این پست چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آرش جان هنوز نزاشتمش رو پشت بوم که .
لوله جور کنم میزارمش
راستی ماجرای این پست چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این موارد پیش میاد و تو قسمت اسکن فیک نشون میدهنقل قول:
در این مواقع رادیو انعکاس و بازتاب سیگنال رو دریافت میکنه نه خود سیگننال اصلی رو
مقداری هم بعلت اینه که رادیو تو این حالت فقط داره تمام فرکانس ها رو جستجو میکنه و درصد خطا مخصوصا تو فرکانس ها وسیگنالهای ضعیف بالا میره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
آقا من وایمکس گرفتم .. مثه چی پشیمونم .. نوسان پینگ فوقالعاده شدیده .. تا نت شروع میکنه به receive کردن پینگ چندبرابر میشه یا تایماوت میده ..
الان میخوام بفروشمش برم وایرلس بگیرم .. منتها اصلاً نمیدونم وایرلس چجوریه ، چه شرکتایی ارائه میدن .. چجوری باید تست کنم ..
این چند صفحهی اخیر تاپیک رو خوندم بیشتر گیج شدم :n13: نمیدونم نانو چیه؟ قیمت مودمای وایرلس چنده؟ کلا بخوام وایرلس بگیرم غیر از تعرفه اینترنت چقد باید خرج کنم حدوداً؟ از کجا بفهمم کدوم شرکت توو این قسمتی که ما هستیم پینگ پایینتری میتونم بگیرم ؟ :n05:
اصلاً شرکتی هست که رنجش به فرهنگشهر برسه؟ :n03:
لیست اکثر شرکت ها تو صفحات اول همین تاپیک هستنقل قول:
طرز کارش تقریبا شبیه وایمکس هست ولی قابل جابجایی نیست مثل مودم وایمکس شما احتیاج به یه گیرنده دارید تا امواج رو دریافت کنه که بهش می گن رادیو از معروف ترین مدل های رادیو نوع نانو استیشن هست که قیمت مدل معمولیش حدود 300 تومن میشه از وایمکس بصرفه تر و ارزون تره و کیفیت بهتری هم داره
فرهنگ شهر نباید مشکل باشه باید دید کدوم شرکت ها پوشش دارند. زنگ بزن بهشون و بپرس
اگه هم مبتدی هستی خودشون میان واسط نصب می کنه معمولا 25 تومن هم هزینه اش میشه
نقل قول:مرسی
ولی اینجور که من از همین تاپیک فهمیدم هرچقدر فاصلم با دکل اون شرکت کمتر باشه سرعت بهتری دارم .. مثلاً اگه دکل شرکتی 3کیلومتر و یه شرکت دیگه 1کیلومتر دوتاشون میگن منطقهی شما رو پوشش میدیم .. باید ازشون بپرسم دکل دارن توی مخابرات فرهنگشهر؟ اگه مودم بگیرم ولی تعرفهی هیچ شرکتی رو فعال نکنم میشه تست کرد؟
مودم وایمکس 220تومن بود .. نهایتاً بتونم 200تومن بفروشمش .. 100تومن باید بزارم روش مودم وایرلس بگیرم :n30: راستی در چه صورتی لوله 30متری باید واسه مودم بگیرم؟ ما توی ساختمون دو طبقهایم .. خودمون طبقه همکفیم ..
هرچی دکل شرکت بهم نزدیکتر باشه کیفیت نت بهتره یا به خوده شرکت هم ربط داره؟
شما باید به دکل دید مستقیم داشته باشیدنقل قول:
اول باید جای دکل ها رو از شرکت بگیری
بدون تعرفه هم میشه تست کرد رادیو دسته دو هم میتونی بخری
نقل قول:رادیو چیه؟ :(
به مودمای دست دوم نمیتونم اطمینان کنم .. اگه بگیرم بعد چند وقت خراب شه دیگه باید بیخیالش بشم .. از کجا میتونم مودم نو بخرم؟ چه مدمی باید بگیرم؟ همون مدلایی که توو صفحات قبل گفتی؟
رادیو همون چیزی که بهش نیاز داری واسه وصل کردن اینترنت , مودم نیست اصلا. با یه تعرفه سرعت بالا بخوای بگیری و تجهیزات کامل و نصب حدودا 400 تومنی میشه. من پیشنهاد میکنم به یکی از شرکت ها سر بزن و بگو میخوای منطقه ت رو کارشناسی کنن . یه نفر رو میفرستن نگاه میکنه اگه مشکلی واسه نصب رادیو نبود برات انجام میدن. هزینه کارشناسی هم 10 تومنه معمولا. الان شرکت راصد که کیانپارس هست , شهرک دانشگاه دکل داره .نقل قول:
یعنی نانو و میکروتیک مارکهای رادیوان .. یعنی پول اصلی رو باید برای خرید رادیو بدم؟ یا نانو و میکروتیک جداست؟نقل قول:
از کجا باید رادیو بگیرم؟
دکل گلستان نزدیکتره به فرهنگشهر یا شهرک دانشگاه؟ من نمیدونم شهرک دانشگاه کجاست .. ما خیابون اصلی فرهنگشهریم ..
دوستانی که راصد دارن .. این طرح الماس که گذاشته از 19 تا 7 رایگان، توو این 12 ساعت نت نمیترکه؟ افت سرعت نداره؟ آخه اگه رایگان باشه و افت سرعت داشته باشه یعنی 12 ساعت نت داغونه و فقط دانلود میشه کرد :/ اینجوری میشه طرح الماس آیا؟
یعنی نانو و میکروتیک مارکهای رادیوان؟ یعنی پول اصلی رو باید بدم رادیو بگیرم یا میکروتیک یا حالا نانو یه چیز جداست؟نقل قول:
به فرهنگشهر دکل گلستان نزدیکتره یا شهرک دانشگاه؟ من خیابون اصلی فرهنگشهرم، نمیدونم شهرک دانشگاه کجاست :n27:
اون دوستانی که از راصد نت گرفتن، طرح الماس که ارائه میده میگه از 19 تا 7 رایگانه .. میخوام بدونم توو این 12 ساعت نتش افت سرعت و کیفیت نمیکنه؟ یعنی تایم اوت نمیگیره؟ پینگ بالا نمیره؟ اگه اینجوری باشه 12ساعت از روز رو غیر از دانلود کاری نمیشه کرد.. اینجوریه آیا؟
اگه به مبیننت بگم مودمو پس نمیگیرن پولمو بدن؟ 1هفته پیش گرفتم ازشون :/ توو هیچکجای سایته مبیننت قیمت گیگ اضافه رو نزده وگرنه نمیگرفتم .. گیگی دهتومن .. تازه سرعت بالاتر دوازده تومن!
شما چطور میخواید 30 متر لوله رو بکشید بالا. خیلی ناجوره . مگر اینکه 2 جای لوله با سیم به 3طرف مختلف مهار بشه که این کار رو واسه دکل ها من دیدم انجام میدن :n08:نقل قول:
آرش جان رفتم یه سر به انجمن پرشین تولز زدم
ظاهرا اونجا عده ای بودن واسه تقویت سیگنال میومدن توان آنتن رو کم و زیاد میکردن و یه مسافتی رو تغییر میدادن. در اصل با یه سری اعداد توی مودم بازی میکردن.
این ماجراش چیه ؟ شما تایید میکنید این کار رو ؟
آخه زنگ زدم راصد . بهم گفت سیگنال رو زیر 70 بیارم. اما من حداقل 77 بود
درسته تاثیر دارهنقل قول:
میتونی مسافت رو تغییر بدی با این کار بازه انتشار امواج تغییر میکنه ولی تغییر توان فکر نکنم کمکی بهت بکنه چون فاصله ات با دکل زیاده. کاربردش برای شرایط دیگه است
از آسیاتک اینترنت 1 مگ نامحدود میگیرم (البته دارم کوچ میکنم به وایرلس چند روز دیگه)
سرعت آسیاتک همین الان نگاه کردم 10 کیلوبایت در ثانیه بود
باورتووووون میشه.
50 تومان ماهی دارم پول میدم سرعتش 10 بود:n28::n21::n21::n21::n21:
سلام داداش من یه 1.5 هست که مخابرات دارم اوایل اصلا جالب نبود ولی الان خیلی خوب شده خصوصا از لحاظ پینگ معمولا 180 هستش
دوستان اینجا کسی هست از ریزپردازان دانش استفاده کنه؟این چند شبه شبانه رایگانو برداشته .....:n03:
سلام دوستان من الان از یه شرکت اینترنت وایرلس گرفتم میخواستم بدونم برای اینکه بخوام به شرکت دیگه نیازی هست که کسی بیاد مودمو تنظیم کنه یا فقط تلفنی کافیه ؟...یه سوال دیگه برای تنظیم مودم به نام اون شرکت نیاز به متخصصی از اون شرکت هست بیاد یا یه چیز ساده هست ؟
اول برو توی تنظیمات رادیوت , بعد قسمت wireless , بعدش اونجا که نوشته SSID , گزینه Select رو انتخاب کن , scan بگیر ببین چه شرکت هایی سیگنال شون برات خوبه و زیر 73 هست. از اون شرکت ها میتونی نت بگیری. کارت ملی ببر فقط, اگه هم سرعت بالا میخوای مجوز هم ببر. خودت راحت با چند تا کلیک میتونی وصل بشی به دکل اون شرکت و نیازی به کسی نیست.نقل قول:
دانش تعرفه هاش چطوریه ؟ لیست تعرفه هاش رو نداری ؟ شبانه داره ؟ ادرس دقیقش رو هم بی زحمت بزار.
ممنون ...دانش سرعتش خوب بود شبانه هم رایگان بود هم سرعتو دوبرابر کرد ولی الان سه هفتست این دورو برداشته و هرچی زنگ میزنم میگن چند هفته بعد درست میشه ....نقل قول:
روبه رو داروخانه ی شبانه روزیه .... الان بهترین برا دانلود شبانه تو بندارمام کدومه؟
ممنون از توضیحت .....تعرفه هاش خوبن فقط یکم نامحدودش گرونه 512 نامحدود 130 تومنه !!! الان هم به قول خودشون موقتا شبانه رو برداشتن ....شبانش سرعت خوب بود ...شبانه سرعت دوبرابر میشد یعنی 512 از 60 میرفت رو 120 ....راحت 3یا 4 گیگ دان میکردم بعضی شبا هم سرعت به یک مگ میرسید یعنی 17 گیگ دان میکردم ...ولی الان شبانه رو سه هفته برداشتن و هرچی زنگ میزنم میگن چند هفته درست میشه ...پس دیگه نمیصرفه ...الان رفتم scan کردم متاسفانه راصد سیگانلش 77 به بالاست حالا بنظرت میشه با تکان دادن انتن اونو قویتر کرد؟
شما باید جای دکل های شرکت ها رو ازشون بپرسید یا اینکه رادیو رو در جهات مختلف تست کنید تا مکان دکل ها رو پیدا کنید بعد از همه اینها تنظیمات رادیو رو هم باید در حالت های مختلف چک کنید تا بتونید بهترین سیگنال رو داشته باشید
یه چیز دیگه برا تخلیه.....تلفنی درخواست کنم که اکانتم از رادیوشون حذف کنن ؟
اینکه adsl نیست
روی رادیو اونها اکانتی وجود نداره که بخواد حذف بشه
شما به دکل شرکت وصل میشید و یا یوزر و پس خودتون از اینترنت استفاده میکنید هروقت هم نخواستی میری از یه شرکت دیگه اکانت ( یوزر و پس) میگیری هروقت هم خواستی برمیگردی و اکانت تو شارژ می کنی
Sent from my iPad using Tapatalk
زنگ زدم به شرکت راصد یه اکانت تست به من داد . سیگنالم -54 و سی سی کیو 100 درصد بود
به من گفتن اکانت تست 2ساعته هستش و روی سرویس 2مگ طلایی بسته شده
پینک این اکانت بشدت پایین و خوب بود پینگ گوگل 130 بود
اما سرعتش مزخرف بود (حدودا 70 کیلوبایت در ثانیه بود)
دوستان ماجرا چیه ؟ راصد آیا همه ی سرویساش اینجورن یا فقط سرویس تستش اینجوری شده ؟؟؟؟
با این شرایط نباید مشکل از شما باشه سابقا اکانت های راصد سه برابر بسته میشدنقل قول:
احتمالا مشکل از خودشونه جدیدا کیفیت راصد خیلی بد شده زنگ بزن ادرس سرور خودشون رو بگیر و یه فایل بزار برای دان ببین تغییری می کنه یا نه
یا به یک رادیو دیگه وصل شو شاید سرعتش بهتر باشه
......…………
ممنون دوستان همه چیرو فهمیدم من با winboxمیخوام وصل بشم یعنی اول یوزر پسوردو بزنم رادیو رواز لیست scanانتخاب کنم و cannect رو بزنم درسته ؟ولی یه چیز بغیر از یوزر و پسورد یه کادری هست اسمش note اون مال چی هست اونو از شرکت میگیریم؟
مگه رادیوت میکروتیکه؟نقل قول:
اره اسمشمنقل قول:Atheros AR93000 تنظیماتشو با winbox درست میکنم
فقط به دکل وصل شو کار دیگه ای نمیخوادنقل قول:
نوخریدید؟ قیمت؟
یعنی همون کارهای که بالا گفتم ؟نقل قول:
اره نو خریدم از همین ریزپردازان دانش....300 تومن دراومد
اره همون کار رو انجام بدیدنقل قول:
این مدل رو تاحالا ندیدم تو نت هم چیزی نیست اسم دقیقش چیه؟
الان بهترین مدل میکروتیک تو رنج معمولی sxt هست
خوب اون کادر note چی هست ؟نقل قول:
اره منم قبلا سرچ کرده بودم تونت نبود ...نمیدونم چرا؟ دوست داری یه عکس بگیرم ازش برات بفرستم؟
این اسمه دقیقشه
رفیق من اشتباه کردم این مدلش نیست رفتم همونsxt سرچ کردم دیدم خود مودممه ببخشید :n02:..
نمی دونم منظور تون از نوت کجاست ولی به کار اضافه ای نیاز نیستنقل قول:
SXT یه گروه از رادیوهای شرکت میکروتیک هست که تو این گروه انواع مختلف رادیو با توان های مختلف وجود دارند باید ببینید رادیوی شما کدوم مدل SXT هست همشون هم شبیه هم هستندنقل قول:
iمتاسفانه مدل دقیقشو نمیدونم چون جعبشو به ما ندادن .....خیلی ممنونم ازت :n16:نقل قول:
sxt 5nd r2 اینم مدل دقیقش تازه فهمیدم با استفاده از winbox
یدوست من مطمینی که اینگونه تنظیم میشه چون یکم winbox پیچیدست الان که به رادیویی غیر از ریزپردازان دانش وصل شدم ارور رمز اشتباه نداد؟...ولی به نت وصل نمیشه ..الا دوباره برگردم به رادیوی ریزپردازان ....اینو گفتم چون معمولا وقتی من همین رادیویی که استفاده میکنم رمز اشتباه بزنم ارور میده .... یه چیز دیگه یه تنظیماتی هست تو winbox اسمش diall out اونجا یه نام کاربری هست و رمز که همون یوزر و پسورد ibsng منه
این نمیخواد عوض کنیم ؟...ببخشید که اینقدر اذیتتون کردم
رمز وینباکس رو میگید یا اکانت تون؟نقل قول:
شما از کدوم شرکت وایرلس دارید؟
خودتون رادیو رو کانفیگ کردید؟
الان چطوری به اینترنت وصل می شید اتوماتیک خودش وصل میشه یا روی ویندوز اکانت pppoe ساختید؟
رمز وینباکسم ....نقل قول:
منظورم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ریزپردازان دانش ...
3-نه یکی از این شرکت بالایی اومد کانفیگ کرد
4- نه اتوماتیک وصل میشه
خوب اون رمز فقط برای ورود به رادیو و وینباکس هست ربطی به اکانت شما نداره رمز برای اینه که کسی وارد رادیو شما نشه و تنظیمات رو دستکاری نکنه
نوت هم مهم نیست بهش کاری نداشته باش
یوزر و پسورد اکانت تون هم توی رادیو ست شده و فقط وقتی بدرد می خوره که به رادیو ریزپردازان وصل شده باشید
من که تا الان اسم این شرکت رو روی هیچ سیگنالی ندیدم وقتی سرچ می کنی اسم شرکت (دکل) چی هست؟