دوباره سلام .
قرار بزرگ و ویژه این هفته :
جمعه شب ، حدودا ساعت 8:30 به صرف ( ... ) ! میزبانان هم من هستم و امین یوسف نژاد عزیز .
البته هنوز ممکنه یک تغییرات کوچولو توی برنامه ایجاد بشه . پس گوش به زنگ باشید !
Printable View
دوباره سلام .
قرار بزرگ و ویژه این هفته :
جمعه شب ، حدودا ساعت 8:30 به صرف ( ... ) ! میزبانان هم من هستم و امین یوسف نژاد عزیز .
البته هنوز ممکنه یک تغییرات کوچولو توی برنامه ایجاد بشه . پس گوش به زنگ باشید !
سلام.
تورو خدا اگه قرار شام ايناست بياين طرقبه :ى
آخه من اون موقع شب نميتونم بيام مشهد اگه هم بيام برگشتش اونم روز جمعه.........
به هر حال اگه من نيومدم احسان جان تبريك ايشالا تا فردا بيشتر عمر نكني :ی
امین تو هم ایشالا شام بدی بعد دیگه عمر نکنی :ی
چه زود قرار شام گذاشتی پیشی جان !
اون صفحه هم گفتم ، دلتون رو صابون نزنید !!!
باشه پیشی جان . حالا تا فردا بیشتر زنده نمونم ! البته تو اولین نفری هستی که همچین دعای جالبی کرده ! ولی نوبت من هم میرسه . به جاش همچین حالی ازت بگیرم که ... !
پنج شنبه شب هم مشکلی نداره
نظرتون چیه؟
روزش رو انتخاب کنید؟؟؟؟
خب من قرار بود هفته پیش برم بیرجند ولی نشد
قرار جمعه شب برم
در ضمن خبر های بدی از بیرجند رسیده مبنی بر این که اساتید گرامی گیر دادن و حتما باید برم
اگر قرار برای 5 شنبه باشه از هر لحاظ مطمئن تره (البته برای من)
اینا رو گفتم که اگه می خاین منم توی برنامه تون باشم، برای من هم خوب باشه
زیاده عرضی نیست
سلام.
احسان خب تو هم دعا كن من الان بميرم :ى اما به دعاي گربه سياهه كه برف نمياد :ى
من 5 شنبه ميتونم بيام اما ساعتش آخه ديره .
يك جوري باشه كه من مثلا 9 اينا خونه باشم .
بازم ميگم اگه همه ميگن همون ساعت مشكلي نيست تونستم ميام نتونستم هم 2 تا شام طلب من يكي از احسان 2 تا از امين :ى
راستي يادم رفت به فكر داداش علي هم باشيد .
اتفاقا من هم فکر میکنم 5شنبه بهتره
haj mehdi kojaee yare???? karet derom
zang bezan
پیشنهاد اول : 5 شنبه شب ساعت 8:30 . خوبه ؟
پیشنهاد دوم : جمعه شب ساعت 8:30 . این چی ؟
نظر خود من بیشتر با 5 شنبه هست . اگه مشکلی نیست و همگی میتونن باشن تائیدش کنیم و به بقیه خبر قطعی رو بدیم .
خیلی خوب ، خیالی نیست
احسان جان تولدت مبارک ، امیدوارم تا 100 سال دیگه زنده باشی .
اگه جشنتون افتاد یه روز دیگه ، حتما بیاین .
سلام . احسان جان تولدت مبارك . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم خيلي دير تبريك گفتم . خودم از دلش در ميارم شما فضولي نكنين . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
اما قرار ملاقات . من با پنجشنبه موافقم به شرط اينكه برنامه ساعت 8 تموم بشه اينجوري هم من ميتونم بيام هم پيشي كه البته اومدن پيشي خيلي مهم نيست ولي اومدن من كه مهمه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن امين از علي نامدار يادت نره هر جور شده برو دنبالش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که احسان داره میترکونه برا تولد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه با هم بگن : تولدت مبارک ....صد سال زنده باشی .......بی رنج و با مروت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این تیکه آخرش شعر ناهمگون شد مجبور شدم یه چیزی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی این نوید هنوز سیم های تلفن خونشون درست نشده که چند وقته پست نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین طور بقیه بچه ها که ازشون خبری نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی احسان جان تولدت واقعا مبارک باشه ها ؛ کلک کجا میخوای ببری ما رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بنظر من که 5 شنبه بهتره ، هرچند جمعه هم بیکارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر تاپیک ، شیر شجاع : شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكس پيشي . واسه اونايي كه فكر مي كنن پيشي .... :rolleye:
اينم عكسهاي قديمي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته امير يوزرش و عوض كرده و الان با يوزر Braveheart فعاليت ميكنه . ;)
قرار رو 100% كنيد ديگه اقا همه ي بچه ها روز پنج شنبه عصر بياين تا بزرگترين قرار ملاقات سايت رو رديف كنيم
يا علي
من نمیتونم قبل 8 بیام
بهنام جان شما یه کاریش بکن-امین هم با من
سلام
من كه گفتم به غير از جمعه ها شرمنده
احسان جان پس كوشي داداش
قرار شد كه امروز ساعت دقيق قرار رو بگي كه
با صحبتي كه با احسان جان كردم قرار شد فردا ساعت حدود 3 عصر اون دوستايي كه شمارشونو دارم كه هيچي با تلفن محل دقيق (80%يكي از كافي شاژاي دور و برمونه) رو ميگم اونايي كه ميخوان بيان حتما اطلاع بدن تو همين تاپيك
كسايي كه اومدنشون حتميه تا الان
مهدي ، امین ، خودم ، امیر ، بهنام ، احسان ، علی نامدار، نوید ، محمود
غیر از این افراد بقیه ی دوستانی که میخوان بیان حتما تا حداکثر فردا ساعت 12 خبرش رو همین جا بدن
یا علی
منم میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره قرار جمعه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمارمو داری که میلاد جون اگه ندری برات پیغام خصوصی میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یک مسیج اولش بزن که گوشیمو از دایورت در بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان ، دستت دردنکنه .
خبر مکانش رو تلفنی به دوستان میگم .
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چند ساعتي هست که از قرار گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم گذارش قرار ملاقات 85/9/10 ساعت 3 براي کساني که نتونستن بيان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من مثل قرارهاي قبلي رفتم جلو درب سجاد ديدم کسي نيست زنگ زدم به ميلاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد گفت ما کافيشاپيم بيا کافي شاپ پارک ملت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم که ياد نداشتم کافي شاپ کجاست ميلاد گفت بيا جلو درب من ميام دنبالت
من رفتم جلو درب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم هنوز ميلاد نيومده با خودم گفتم ميرم تو پارک پيداش ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم و کافي شاپ رو پيدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم تو احسان رو ديدم داشت ميز ها رو درست ميکرد که همه يک جا باشن
امين و علي هم بود ولي ميلاد نبود باخودم گفتم بنده خدا تو سرما اومده دنبال من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از امين پرسيدم ميلاد اومده دنبال من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت ميلاد اصلا هنوز نيومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
نشستيم يکم درمورد قرار قبلي صحبت کرديم که چه بلاي سره دوستان افتاده که رفتن کوه نوردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سزاي ورزش نکردن همينه ديگه)
بلاخره ميلاد اومد اونم درمورد حليم هفته قبل گفت که بهنام چيکار کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در بعضي جاها که نميگم کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهنام رو زياد ياد ميکنه
**
**
**
مهدي هم اومد يکم چهرش تغيير کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوش تيب ترو جوان ترشده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ديگه نميشود بهش گفت بابا بزرگ
**
**
**
تا الان شديم 6 نفر
بهنام و امير هم اومدن اما يکم دير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالاديگه شديم 8 نفر
**
**
**
همون طور که ميدونستيد امروز تولد احسان و امين بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک کيک گرفته بودن به اين بزرگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط جا شمعش خالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاتون خالي با نسکافه نشستيم و خورديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا عکس هم گرفتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و امير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که براتون ميزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
قرار شد که بريم طرقبه با ماشين امير اما من جايي دعوت بودم بايد ميرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بچه ها خداحافظي کردو و رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**
**
**
**
اين بود گذارش من که بقيه دوستان کاملش ميکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اينو بگم جاي اونايي که نيومدن خالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكسها
عكس 1
دنبالش نگردين پاكش كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس 2
عكس 3
عكس 4
بقيه عكسها رو هركي با كيفيت بالا ميخواد به امير پيغام خصوصي بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرقبه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط yousofnejad
سلام.
چون نويد زير 18 سال سن داره و مسايل پيش اومده توي طرقبه براي افراد بالاي 18 .
گزارش قابل بيان نيست :D
همین طور که امین جون گفت ؛ هم مسایل قابل بیان نیست ، هم عکسایی که دسته منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی افراد بالای 18 سال میتونند پیغام خصوصی بزنند تا عکسا رو بهشون بدم :happy: )نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
حال میکنید لایه های حفاظتی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا گناه داره نوید
حالا نمیخاین بگین چرا نوید رو اذیت می کنین
خودم بهت میگم نوید جون
بچه های بد فکر نکینی دارم با نوید اینجوری صحبت می کنم خبریه
آقا قرار شد عکسای طرقبه محفوط بمونن
اگه لو برن دیگه دیگه
اقا منم مشهديم موضوع چيه ما هم بازي هستيم تازه 18 سالمم هست
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط n_yaghmaei
ایول که مشهدی هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پستت که تو تاپیک اصفهانیها خیلی جنجالی بود ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
ولی در کل اگه خودتو معرفی کنی خیلی خوبه ، ما هم هفته ای یه بار یک قرار ملاقات داریم ، که البته از تمام قرار ملاقات های بچه های پی سی در شهرهای دیگر جذاب تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n_yaghmaei جان خوش اومدی .
شما اگه توی قرار ملاقاتها شرکت کنی همه چیز دستت میاد !
الهي همتون جيز جيگر بيگيرين
چه جوري تونستين روز جمعه بدون من تولئ جشن بگيرين
خجالت نكشيدين
يه پايه ثابت تمام قرار ها من بودم تا به حال نشده بود كه هيچ قراري ميام
تو رو هفت جد آبادتون درست برنامه ريزي كنين درست شب قبل از قرار به من بدبخت خبر ندين كه فردا ميخوام فلان كار رو بكنيم
همش تقصصير همين ميلاده
والله من که خیلی دلم میخواست ببینمتنقل قول:
نوشته شده توسط MasterData
ولی بچه ها گفتن محمود نمیاد
برنامه ریزی ها هم با میلاد نبود با احسان و امین بود
هر کاری میخوای بکنی با اون دو تا بکن
از طرف من اجازه داری
سلام.
مگه به من نگفتين محمود سر جشن تولد بوده ؟؟؟؟؟؟
محمود جون الهي خر بشينه روشون.
از طرف منم مختاري هر كار ميخواي با اون دوتا بكني .
----------
راستي بچه ها كسي هارد 20 يا 40 براي فروش داره ؟
يكي ميخوام في الفور .
همتون نامردین ! به این زودی جا زدین !؟
یک حالی از تک تکتون بگیرم ! مخصوصا پیشی و طرقه !
محمود جان . به خدا تقصیر امین بود . آخره برنامه ریزیه ! من این وسط هیچ کاره بودم !
پیشی جان ! کی گفته محمود هم سر تولد بوده !؟ چرا از خودت حرف در میاری ؟ ( بیام بزنمت !!! )
سلام ...
با اجازه ی دوستان تاپیک رو ویرایش کردم و پست هایی که به خاکی زده بود رو حذف کردم
اگر احیانا پستی از دوستی به اشتباه حذف شده من ازش معذرت میخوام :blush:
ممـنــون :)
مـیـثــم
بچه ها من سعيد هستم فيكس 18 سال دارم اهل تهران هم نيستم بچه خيابون دانشگاه درس مي خونم اوقات بيكاريم جمعه ها 10 تا 12 شنبه ها و سه شنبه ها 16 تا 20
ديگه چي بگم
بچه ها سلام
من اومدم كه بگم از همه تون معذرت ميخوام اگه ناراحت شدين شرمنده من قصد ناراحتيتون رو نداشتم اميدوارمكه به دل نگيرين
و خيلي خوشحالم كه غيرت دارين باريكلا به همتون درست كه كلي فحش و بد بيراه خوردم و لي ارزشش رو داشت تا رگه غيرت خيلي هاتون رو كه خوابه بيدار كردم و مطمئن باشين ديگه مزاحمتون نميشم اميدوارم كه خوش و خرم باشين هميشه استوار و پايدار و هميشه ايراني باقي بمونيد باريكلا به همتون باريكلا خيالم از مشهد راحت شد
در پايان باز هم معذرت ميخوام از همه تون باي خوش باشين
احسان جان من به شما احترام ميزارم و از اونجايي كه ميشناسمت اميدوارم ديگه دلخور نباشي دوسته من ديگه مزاحم نميشم باي تا هيچ وقت دراين تايپيك.
سلام
آقای عرفان پی سی شما اگه مشهدی هستین (بنظرم البته نباشین ) هنوز چایی نخورده و حتی با بچه های این قسمت سلام هم نکرده اومدین پست طرفداری از شخص خاصی را میدین
اما یه چیز جالب اینکه : تو نام کاربریت عرفای پی سی هست و همچینین ای دی اون آقا جک -130 در یاهو هم عرفای ال سی دی هست ؛ بنظر تو ما نباید شک کنیم ؛ تازه شک از آنجا بیشتر میشه که تو خواصتی به نوعی معذرت خواهی هم بکنی
فقط اینو بدون بچه های مشهدی خیلی باهوش تر از آنند که این نوع کلک های مسخره را بخوای بزنی
من همینجا یک گله کوچیک از میثم جون هم بکنم ؛ یادمه دفعه پیش که این آقا اینجا پست داد با اینکه حتی پستش ملایم تر هم بود جناب مافیا 10 روز بنش کرد ولی شما دریغ از حتی بن یک روزه ؛ البته من دوست ندارم کسی اذیت شه ولی بنظر شما اگه حداقل یه روز بن میشد بازم میتونست بیاد فرداش پست بده همینجا
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
erfan.p30 جان . جدی جدی بچه مشهدی ؟ چون حداقل تاریخ عوضیتت میگه که تازه یکی دو روزه بازش کردی و همچنین آی پی پستت مال یک جای دیگه اس !!! یکم شبیه پست بالا سرته ! خدا به همه ... بده ! ( حداقل آی پی رو عوض میکردی ناشی ! ) :laughing:
در ضمن ، منظور نیت خیر رو هم فهمیدیم ! ای ول ! اصلا من نمیدونم بچه 7 حوض رو چه به تاپیک مشهدیا ! برو بچه تو تاپیک خودت بازی کن ! :tongue:
خوش باشی .
دیگه چند تا اکانت باز کردی jak_1300 ؟ :blush:
خداییش اگه این جور آدمها نبودن دنیا گلستان میشد ! ولی حالا که هستن :biggrin:
سلام.
بچه ها تمومش كنيد .
ديگه هيچ كس ادامه نده لطفا.
آقايون به مناسبت اقتدار بي مثال بچه هاي مشهد كه خداييش توي اين قضيه كاملا به همه ثابت شد يه قرار ملاقات توپ بذارين جاي من رو هم حسابي خالي كنين كه دلك براي همه تون تنگ ميشه
ميلاد
امين
بهنام
احسان
امير
نويد
محمود
مجيد
امين پيشي
علي آقا نامدار
و خودم !
حتما میذاریم !
و جای شما رو هم حتما تر خالی میکنیم !!!
راستی ، یک سری به اون جایی که اچ تی ام ال رو نوشته بودم بزن . قسمت آخر رو گذاشتم . مخصوصا به اون تیکه آخرش دقت کن !!!
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي امروز 3شنبه است
براي جمعه كي و چه قراري ميخوان بزارين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي امين يك ليست و قيمت از نوت بوك ميخواست به من بده اگه كسي با امين در ارتباط است بهش بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]