چرا دزد دیجیتال :n02: ؟؟نقل قول:
Printable View
چرا دزد دیجیتال :n02: ؟؟نقل قول:
کسی که از اعتماد مردم سو استفاده می کنه و گوشیهاش رو صد الی دویست تومن و لوازم جانبی هاش رو 3-4 برابر قیمت واقعی می فروشه و شعارش اینه که جنس ما اصله و صد جور خزبل دیگه از دزد هم بدترهنقل قول:
گوشی رو خیلی دوست دارم و از کار باهاش هم راضی هستم فقط یه مشکلی داره که حل نشدنی به نظر میرسه اونم اینه که هر کی میبینه دلش میخواد و میگه تو رو خدا بده یکم باهاش کار کنم
از این برنامه های ترسناک هم دادم دستشون بازم ول نمیکنن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلامنقل قول:
در این جور مسائل بهتره تا حدِ امکان در اجتماع کسی نبینه اون چیز رو .
چرا ؟
چون چند حالت داره :
1- عده ای که دوست دارند اون شی رو داشته باشند اما قدرتِ خریدش رو ندارند و از نظر معنوی هم در حدِ مطلوبی نیستند دلشون میشکنه و حسرت میخورند و غمگین میشند. دل شکستن هم هنر نیست .
2- اونهائی که حسود هستند , این حسادتشون بالاخره یه جا کار دستتون میده . یا میافته درب و داغون میشه یا شیشه اش میشکنه یا خطِ بدی میافته روش و اتفاقاتِ دیگه
3- کسانی هم که دستشون کجه نقشه ی دزدینش رو میکشند و منتظر فرصت میشند تا داغش رو به دلتون بذارند .
4- فقط عده ی بسیار بسیار اندکی هستند که نه غبطه میخورند و حسرت میکشند نه حسادت میکنند و نه نقشه های شیطانی به سرشون میزنه .
این عده معنویاتِ بالائی دارند و خوب میدونند که دارنده ی اون شیء بهای داشتنش رو پرداخت کرده و باز هم پرداخت میکنه چون چیزی تو این دنیا مجانی نیست و وقتی چیزی رو دارین , مشکلاتش رو هم دارین .
و اطلاعاتِ دیگه ای هم میدونند که قابل درج در این سایت نیست .
همه ی این اطلاعات باعث میشه که این عده ی اندک , با اون سه دسته فرق زیادی داشته باشند . هم خودشون آرامش دارند هم دیگران از وجودشون آرامش دارند چون خطری برای دیگران ندارند این عده .
اتفاقا منم چندمین باره که خریداری میکنم از ال دیجیتال بهترین اجناس رو با مناسب ترین قیمت داره . دیجی کالا هم قیمتاش کاملا مناسبه .:n16:نقل قول:
با سلام
دوستان این گوشی دو سیمکارته هم داره؟
ممنون
بله داره N9002نقل قول:
ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجا خیلی گرون می فروشن
سلام..من دیروز این گوشی رو خریدم ولی ی مشکل دارم اونم فعال کردن اینترنت ایرانسل هست هر کاری میکنم نمیشه با ستاره 140 ستاره 6 مربع اخطار میده میگه برای این مدل بسته فعالسازی وجود نداره... مدل گوشیمم sm-n900 ویتناام..
باید دستی فعال کنی یک apn میسازی فعال میشه
ممنون درست شد...
سلام
آیا ممکنه توی تنظیمات این گوشی صدای اعلام ورود اس ام اس را از ایمیل متفاوت انتخاب کرد؟
بعبارت دیگه بدون دیدن و تنها از طریق صدا متوجه شد که ایمیل جدید اومده یا اس ام اس جدید؟
توی این قسمت گشتم پیدا نکردم
Sound > Default notification sound
موفق باشید
سلام دوستان
آپدیت 4.4 هنوز نیومده؟
من با n900 چک میکنم چیزی پیدا نمیشه ...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اومده دوست عزیز باید با ادین فلش بزنیدنقل قول:
سلام
اپلیکیشن جیمیل بیشتر وقتها از طریق WIFI بدرستی به اکانت جیمیل وصل نمیشه!
اما درصوریکه خطوط خیلی شلوغ نباشند با GPRS و EDGE مشکلی نداره.
و همچنین از دو روش دیگه یعنی (اپلیکیشن های) اینترنت و ایمیل مشکلی نیست و براحتی میشه با وای فای وارد اکانت جیمیل شد.
این کار ها را هم انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیست:
- نصب ورژن Gmail 4.7.2.apk
- ریست فکتوری مودم
با تشکر
دوستان
یکی ازرفقا به من که میخواهم نت 3 بگیرم میگه که چون 9005 هر8هسته اش باهم همیشه کارمیکنه پس زودتر داغ میکنه ولی 9000 دردرجه اول 4هسته کار میکنه واگر لازم شد بعد 4هسته دیگر وارد میشوندبنابراین کمتر داغ میکند .
ضمنا فیلمبرداری 4k که 9005 داره بعلت انکه کمتر دستگاهی درایران انرا پخش میکنه کاربرد زیادی ندارد .خلاصه توصیه میکرد که 9000 بگیرم
این رانگفتیدکه اگر ازدیجی کالا گرفتم و دیدم دگمه home ان لق است ایا میتوانم انرا پس دهد ضمنا روی سایت دیجی کالا قیمت 9000 با 32گیک راباگارانتی سام تل 1910 میداد ولی فروشگاه در پایتخت 1810 قیمت گرفتم . حالا ایا گارانتی سام تل گارانتی مناسبی هست یانه ؟ مثل مایکروتل که معتبر نیست ولی بالاخره گارانتی است دیگه
سلام.نقل قول:
گارانتی سام تل ، یکی از گارانتیهای اصلی سامسونگ هست و مرکز خدماتش با مایکروتل یکی هست( هر دو یکجاست) تنها تفاوتشون اینه که سام تل یکهفته زمان تعویض داره و مایکروتل نداره.یعنی اگر گوشیتون توی هفته اول مشکل داشته باشه سام تل گوشی رو تعویض میکنه ولی مایکروتل تعمیر میکنه.(پارسال که اینجوری بود ولی باز هم موقع خرید بپرسید در مورد تعویض بد نیست میتونید از خود سام تل بپرسید).:11:
اون دوست شما اطلاعات اشتباه بشما داده. بهتره دیگه حرفهاش رو جدی نگیریدنقل قول:
اولا 9005 دارای چیپ چهارهسته ای قوی هست نه 8 هسته ی همیشه فعال که بخواد داغ کنه! اتفاقا برعکس حرفهای ایشون در همه ی بنچمارکها 9005 خنک تر بوده نسبت به 900 .
ولی 9000 (که توی بازار خاورمیانه بهش 900 میگن) یک 4 هسته ی نسبتا قوی و یک 4 هسته ی ضعیف داره که بسته به نیاز، یکی از اونها فعال خواهد بود
(اینقدر این دو خط توضیح بالا توی این تاپیک تکرار و تکرار شده که دیگه یعضیها الان با کله میرن توی مانیتورشون)
از این گذشته یک حرف اشتباه دیگه هم زده که گفته 4K کاربردی نداره که کاملا اشتباهه. همین الان تلویزیون هایی با این وضوح داره در بازار ایران فروخته میشه و بنظرم تا دو سال دیگه تلویزیونهای FHD مثل CRT ها به تاریخ بپیونده. ضمن اینکه اگر مثل خیلیهای دیگه فعلا نخواستید 4K فیلمبرداری کنید یذارید روی وضوح پایینتر فیلمبرداری. وجود 4K که به گوشی شما لگد نمیزنه که بخاطرش بخواید قید 9005 رو بزنید!
سلام
بچه ها کسی یه مارکت خارجی خوب میشناسه؟
بازار و مایکت و ایران اپس واقعا خوب نیستن .
اگه منظور شما برای موبایل است من با aptoid.com هم کار کرده ام وبرنامه های خوبی ازان گرفته ام البته الان مدتی است که ازان استفاده نکرده امنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزیز
ازپاسخ شما ووقتی که گذاشتید ممنون هستم
لطفا درمورد خرید ازدیجیکالا ونیز امکان تعویض گوشی درصورت لق زدن گوشی نیز اگر با دیجیکالا تجربه ای دارید بیان فرمایید
5شنبه عصر 24/11/92 پایتخت رفتم نت 3 باگارانتی اینترنشنال را (که فکر میکنم برای ما بدرد نمیخورد) مدل 9000 و32گیک را درحدود1750 میفروختند ولی تمایل دارم خرید ازدیجیکالا را تچربه کنم قیمت دیجیکالا برای سیاه 1930 وبرای سفید1900 برای مدل 9000 و32گیگ هست که البته باگارانتی سام تل میباشد. ضمنا دیچیکالا با بن که برای خرید بعدی میدهد مقداری از گرانی خود را چبران میکند والبته گارانتی سام تل هم مهم است
دوستان
یک سئوال دارم
درقسمت پیام خصوصی برای دونفر ازدوستان پیام خصوصی فرستادم ولی وقتی به قسمت پیامهای ارسالی میروم میبینم که نوشته 0پیام ارسالی .چرا اینطور است؟
البته مشکل مشابهی درتالار بورکس داشتم که یکی ازکاربران توضیح داد که درمورد ان تالار بورسی علت این است که هنوز گیرنده نامه را دریافت وبازنکرده است ووقتی که دریافت کرد وبازش کرد انگاه دربخش نامه های ارسالی شما ثبت میشود که نامه ارسالی داشته اید .ایا دراینجا هم اینطو ر است؟
باتشکراز وقتی که میگذارید
سلام خدمت بچه ها گل
آقا من یه مدت طویل گوشیام همه سونی بودن ! اونا آپدیتشون مث آب خوردن بود ! الان سوپر فون (!) نوت 3 گرفتمو بلد نیستم آپدیت کنم ! کسی از دوستان می تونه یه کمکی بهم بکنه ! اصلا با سیستم آپدیت گوشی های سامسونگ آشنا نیستم.
:n13:
اقا محسن سلامنقل قول:
بعدازچهار سال تازه اولین پست رازدی . این دیگه ایول داره . انگار سونی خیلی وقتتو میگرفته ولی تادلت بخواد سامسونگ بی ازار است انشالله تجربه خوبی خواهی داشت
:n02: آقا شما اطلاعاتی در مورد آپدیت نداشتی به ما بدی ؟؟نقل قول:
یکی دوروزه درگیر تحقیق وبررسی راجع به نت 3 مدل i9000هستم وبالاخره تصمیم خود راگرفتم گفتم نتیجه بررسیها ورفت وامده ارا به اطلاع دوستان برسانم.
پایتخت سرمیرداماد : اغلب فروشگاه ها بدون گارانتی وطنی داشتند وقیمتها برای سفید وسیاه مدل i9000 بین 1740 الی 1780 متغیر بود وسیاه گرانتر بود .یک فروشگاه با بیمه بدنه وگارانتی ناشناس که نشنیده بود نام انرا قیمت 1840 را به من پیشنهاد کرد
درعلاالذین باگارانتی سام تل 1950 میفروختند ومیگفتند که کارت طلایی گارانتی سامتل راهم میدهند
ازدوفروشگاه در بازارموبایل قیمت گرفتم
اولی با گارانتی سامتل 1900 وباگارانتی هماهنگ و بیمه بدنه 1980 قیمت داد
دومی میگفت گارانتی ها همه دروغ است وقیمت را پرت میداد که انرا بیان نمیکنم
سایت دیجیتال هم که باگارانتی سامتل برای سیاه قیمت 1930 وبرای سفید قیمت 1900 رادارد وهمین سایت با گارانتی هماهنگ وبیمه بدنه ایران قیمت هردورنگ را دومیلیون ارائه میدهد
والسلام نامه تمام
اطلاعاتم خیلی کم است وبا اطلاعات کم هیچوقت کسی را راهنمایی نمیکنم ولی نگران نباش وکمی صبر کن تواین تالار کاربرانی با معرفت وسالار خیلی زیادی هست که همه سئوالات شما را پاسخ میدهندقطعی بدان تافردا شب پاسخ خود راگرفته اینقل قول:
ولی انتخابت عالی بوده است
دوست عزیز گارانتی تو ایران کلا تعطیله پولتو تو جیب سایتهایی امثال دیجی کالا و......... هم نریز خودت برو علاالدین طبقه ششم بگرد با چشم باز گوشیو تست کن و بخر قیمت کف هم 1705 هست
خواستی من یدونه ان900 در حد تست دارم کلا یه روز کار کرده در حد نصب برنامه لوازمش هنوز دست نخورده با یه کاور iface به ارزش 30 تومن بهت میدم 1650
به نظرم درست میگویید ولی ترک عادت موجب مرض است .نقل قول:
حتی فکر میکنم این گوشی بعلت بزرگی بیمه کردنش مهمتر از گارانتی دارکردنش است
ضمنا نقش اصلی گارانتی برای این است که بااحتمال خیلی کم اگر ازشانس بد گوشی مشکل اساسی داشت بتوانیم انرا عوض کنیم این مشکل یک بار برای یکی ازبستگان رخ داد که بدون گارانتی خرید ازشانس بد گوشیش مشکلی نرم افزاری پیدا کرد واصلا درست نشد وهمه چیز پر.
البته قبول دارم که این اتفاق یک در هزار یا ده هزار میافتد
سلام.نقل قول:
شما برای آپدیت رسمی گوشیتون 3 تا راه دارید :
1: بصورت OTA که میرید توی ستینگ گوشی قسمت About Device و Software update رو میزنید و قسمت Update رو میزنید تا چک کنه ببینه بصورت OTA آپدیتی برای گوشیتون هست یا نه اگر بود دانلود و نصب میکنید.
2:اما راه دوم اینه که برنامه Kies رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و گوشی رو با کابل یو اس بی یا از طریق Wifi با Kies سینک میکنید و اونجا بهتون میگه که برای گوشیتون آپدیتی از طریق Kies وجود داره یا نه اگر بود که دانلود و نصب میکنید.
3:اما راه سوم هم اینه که شما رام گوشی رومیگیرید (دانلود میکنید) و از طریق برنامه Odin که روی کامپیوترتون بازش میکنید رام رو نصب میکنید که باز هم از طریق کابل یو اس بی اینکار رو انجام میدید.اگر برنامه Kies رو روی سیستمتون نصب نکردید برای استفاده از Odin باید درایورهای سامسونگ رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید اما اگر Kies رو نصب کردید دیگه نیازی به این درایورها نیست چون با Kies نصب میشه.
اما اگر شما بخواید رام کاستوم نصب کنید(رام غیر رسمی) یا فایل از طریق راه سوم نصب میشه یا از طریق ریکاوری که اون خودش یک مراحل خاص دیگه ای داره وقتی مشخص شد رامتون چیه بفرمائید همین جا دوستان (یا من ) راهنماییتون میکنیم.
در کل آپدیتهاش خیلی راحت تر و دم دست تر از سونی هست.:11:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
راه اول و دوم رو تست کردم گفته شد که رامم آخرین چیزیه که اومده.
ولی چون اندروید 4.3 هست و شنیدم 4.4 اومده شک کردم که شاید راه دیگه ای هم باشه.
احتمالا راه سوم برام خوب باشه !
البته بگم که من نمی خوام بجز رام اصلی رام دیگه ای نصب کنم. گوشیم 900 هست و برای رام وقتی به kies وصلش می کنم اطلاعات زیرو می نویسه :
CSC:MJ3 (XSG) PDA:MK2 PHONE:MK1
ممنون
سلام دوستان .
مموری کارت 64GB درجه یکِ یک برای این گوشی چنده تو ایران و چه مارکی هست ؟
ارزونترین مموری 64GB چند قیمته و چه مارکی ؟
با تشکر
SanDisk باسابقه ترین سازنده ی کارتهای حافظه و سازنده ی بهترین کارتهای uhs-i Plus کلاس 10 در دنیاست اینم عکسش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 64GB اون رو عید پارسال برای گوشی ام تهیه کردم بقیمت 320 ت ولی الان شده 190 ت ! :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سان دیسک هم سیلیکون پاور کلاس 10 معروفترین برند توی 64GB Class 10 در ایرانه
سلام.نقل قول:
رامتون رام اماراته.هنوز برای امارات رام4.4.2 نیومده واسه همین با Kies و OTA آپدیتی ندارید.رام کشورهای دیگه رو میتونید نصب کنید منتها شاید زبان فارسی (برای منوها نه برای نوشتن و...) نداشته باشه اون کشوری که نصب میکنید.منتها با روت کردن و یک نرم افزار چند کیلو بایتی میتونید زبان فارسی رو هم فعال کنید.:11:
دوستان یک سوال خیلی مهم
برای بهبود شناسایی دستخط فارسی بنظرتون رام اصلی با رام فارسی ایران و ... و یا تغییر زبان گوشی به فارسی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه؟
این سوال البته راجع به گلکسی 10.1 هم مطرحه
نقل قول:
پیدا کردم!
توی این قسمت میشه صدای اعلام ورود اس ام اس را تغییر داد.
Messages> Settings> More> Notification> Select ringtone
(Notification تیک داشته باشد )
موفق باشید
تغییر ناخواسته SMS به MMS
وقتیکه یک SMS معمولی (با فرمت تکست) دریافت میکنم و میخواهم آنرا فوروارد کنم خود بخود تبدیل به MMS میشه!؟
چطور میشه جلوی این تغییر را گرفت ویا کلا MMS را غیر فعال کرد؟
تنها گزینه موجود اینه که فقط این تغییر ناخواسته را اطلاع میده ولی کمکی به حل مشکل نمیکنه:
MMS alert
Alert when mode changes to MMS
با تشکر
اینجا این مشکل مطرح شده و گفته این مشکل اندرویده که اگر کارکتر های یک تکست از یه حدی بشتر باشه بصورت پیش فرض SMS را به MMS میکنه و برای را حل میگه SMS طولانی به قطعات کوچکتر تبدیل بشه که راه حل مناسبی نیست.
h ttp://www.askmefast.com/How_to_stop_converting_sms_to_mms_in_galaxy_note-qna2150279.html
(فاصله حذف شود)
اینجا میگه از یک نرم افزار کمکی استفاده کنید که اون هم جالب نیست:
Hand scent SMS
h ttp://www.askmefast.com/Samsung_galaxy_note__keeps_converting_long_text_me ssages_to_mms-qna2202571.html
سلام دوستان . تو ایران MMS نیست ؟ اگه هست چنده ؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز اس اماسرو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید که تقریبا" نوعی شوخیه.اما با برنامه Go SMS این مشکل حل میشه و ضمن اینکه راههای تخصصی تری هم برای این قضیه هست.ضمن اینکه با Xposed هم میتونید این مسئله و مسائل دیگه ای از این دست رو حل کنید مثل فعال کردن ضبط تماس و....:11:
سلام.نقل قول:
هست منتها باید به مراکز نمایندگی مراجعه کنید و فعالش کنید.هزینه ش هم برای همراه اول که الان یادم هست،برای هر MMS تا سقف 300 کیلو بایت 500 ریال (پنجاه تومان) هست.:11:
پ ن: اون قیمتها مال خطوط دائمی هست( من چون اعتباری نداشتم نمیدونستم قیمتهاش متفاوته) برای خطوط اعتباری به ازای هر 50 کیلو بایت 500 ریاله و حداکثر هم 100 کیلو بایت میتونید بفرستید.:11: