فکر نمیکنم واسه باطری پلیمر مشکل خاصی پیش بیاد!!!
فکر نمیکنم واسه باطری پلیمر مشکل خاصی پیش بیاد!!!
من این لپ تاپو میخوام بخرم فقط دوستان یه سوال : از دیجی کالا حضوری هم میشه خرید کرد؟؟
یکی از دوستان میگفت تو بازار هم امده باقیمت کمتر شما برو تو بازار با قیمت کمترنقل قول:
امروز تقریبا به همه مغازه هایه پاساژ رضا زنگ زدم هیچکدوم نداشتن،اگه کسی تو بازار جایی دید لطفا اطلاع رسانی کنه.نقل قول:
دوست من اکثر مغازه های پایتخت دارند...شماره هاشونو تو سایت خانه ایسوس برداید..نقل قول:
داداش لينك اين سايت رو قرار ميدين؟نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داش خبرشو به ما هم بده کجا داره قیمت وکانفیگ
تو چند سال اخیر که قیمت دلار مرتب نوسان داشت پایین ترین قیمت لپ تاپ و هارد و .... در مهر ماه بوده ، چه در زمان قیمت قبلی دلار چه در زمان گرون شدنشنقل قول:
به نظر میرسه اگه اتفاق خاصی نیفته _که خب معلوم هم نیست _ یک ماه دیگه صبر کردن بد نباشه
البته اگه الان هم کسی بخره فرقی نمیکنه چون استفاده شو میبره:n09:
در مورد استفاده هم زمان از هارد و اس اس دی هم در مورد این 550 خبر ندارم ولی یه سری مدل ها هستند که این قابلیت رو دارن که درایو نوری رو برداشت و به جاش از یه اس اس دی یا یه گرافیک و یه قطعه دیگه که یادم نیست (فکر کنم باتری بود)استفاده کرد ای کاش این مدل هم چنین قابلیتی داشته باشه
من به 15 تا نماینده ایسوس زنگ زدم 8 جا داشتند که ارزونترین جایی که می داد 3720 بت گارانتی سازگار بود/یه جا هم تموم کرده بود گفت شنبه:n13:
یه جا گارانتی ویستا داشت یک جا هم گارانتی همه شرکتها بود بقیه هم گارانتی سازگار
3720 تا 3850 بود تو بازار/دیجی کالا که قیمت بد نیست تو بازار که گرونتر هم میدن!
کسی جای دیگه سراغ نداره قیمت پایینتر؟!
جدیدا مگه گارانتی ها گسترده نشده؟ همه شرکت های گارانتی قبول می کنند؟!
این مدل n550 ای که دیجی کالا اورده لمسی هست.
از قیمت مدل غیر لمسی خبری ندارید؟
(اما بنظرم خیلی خوب شد n56 vz رو نخریدم):n02:
غیر لمسی نیومده!نقل قول:
اره N550 یه چیز دیگست!
آل دیجیتال هم قیمتش را کم کرد 3.770.000 گارانتی سازگار صفحه لمسی/صفحه نمایش زده LED!
آل دیجیتال همیشه یکجا از مشخصات رو اشتباه میزنه ... کلا اشتباهات تایپی زیاد دارن .نقل قول:
صفحش IPS هست ، خیالت راحت ، زنگ بزن ازشون بپرس ...
اگر کیف و موس هم بده قیمتش بهتر از دیجی کالا هست .
كيف و موس كه فكر كنم رو خودش هستنقل قول:
كسي نميدونه اينا كيبورد بك لايت دارن يا نه؟
تو رويوها و مشخصاتي كه تو سايت ايسوس هست دارن اينا زدن نداره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
میگم حالا دوباره مثه n56 vz نایاب نشه ؟
:n02:
احتمال زیاد اگر کیبوردش فارسی داشته باشه ، بک لایت کیبورد رو ندارهنقل قول:
اگر انگلیسی باشه احتمالا بک لایت داره
تو ایران هم 99 درصد کیبورد فارسی میارن که بک لایت نداره ....
اگر کیبورد فارسی با بک لایت باشه خیلی عالیه . ولی چون اونا بک لایت و جایه دکمه ها و نوشته هاشو وسط هر کلید تنظیم کردن (برای کیبورد انگلیسی) بعید هست رو کیبورد فارسی که جای نوشته ها 2 قسمت کلید قرار میگیره بک لایت باشه ... کلا نمیان واسه ما ایرانیا چیز جدید طراحی کنن ... قابلیتشو حذف کنن براشون راحت تره :n03:
دوستان قیمت تو یاساژ پایتخت 3850
ولی اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره حضوری هم میشه خرید کرد،بعد راستی تویه کانفیگ این یکی 64 گیگ هارد ssd هم داره،فقط صفحه نمایشش full hd نیست و کلا اطلاعات صفحه نمایشش(رزولیشنش) فک کنم اشتباه
حالا شما هم یه نگاه بندازید. قیمت تو این سایت 3780
کلا مشخصات اشتباه زده توضیحات زده 14 اینچ توی مشخصات فنی زده 15 اینچ :n08:نقل قول:
احتمالا این مدل باید n46jv باشه ,اگه اشتباه نکنم!!!نقل قول:
من به این دیجی استار زنگ زدم گفت 15 اینچه اونجا اشتباه زده،در ضمن گفت هارد 64 SSD هم داره گفت صفحه هم لمسیه فقط نمیدونم برا ویندوز اورجینال 8 اکتیو میشه یا غیر اورجینال هم
فرقی نداره در کل گفت وینذوزش پایه ماست و اونو ردیف میکنیم خودشم نمیدونست درست،میگفت چون هنوز یدونشم باز نکرده تازه آوردن ولی مطمئن بود که FULL HD نیست.
حالا بنظر شما FULL HD نداشته باشه ولی هارد SSD داشته باشه بهتره یا مثل دیجی کالا که FULL HD هست ولی هارد SSD نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مایه دار چی داداش؟! بابا یه وام گرفتم دو تا قسطشم تا بحال دادم! الان هم 3800 بی زبونو ریختم به حسابشون :n03:نقل قول:
یه مساله فقط اینکه پست تیپکس برا شهرستان که من هستم شعبه نداره مجبور شدم با سفارشی بزنم. بچه ها کسی تا بحال از دیجی کالا خرید پستی کرده بگه چطوره؟ نزنن لپتاپو خرد و خاکشیر کنن؟ :n03:
من فول اج دی رو ترجیح میدم!نقل قول:
آقا من فک میکنم n550 آل-دیجیتال و دیجیکالا یکی باشه. هر دو مال سازگار ارقامه. فک نمی کنم یکی 64-SSD داشته باشه یکی نداشته باشه یا بکلایت و ... جفتش یه کانفیگه. با این حساب همین اولش 30 تومن رفت تو پاچه م. :n03: چون من به دیجی کالا سفارش دادم. :n27:
ریویوشو رو یوتیوب دیدین! نبینین که عاشقش میشین! :n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره دیجی کالا کارش بهتره/البته تو بازار تهران یه جا 3720 میدهنقل قول:
شما که خریدی پرسیدی کیبرد فارسی هست؟ بکلایت داره یا نه؟
ترجیح میدم انگلیسی باشه و بک لایت داشته خودم برچسب فارسی بزنم روش
اقا امد دستت این سوالو جواب بده کلید های صفحه کلید پلاستیکش کلا رنگیه یا فقط یک لایه رنگ روشه(رنگش نرود به مرور زمان:n13:؟ )
یه خانومه زنگ زد برا تایید و... پرسیدم فارسیه یا نه گفت والا از پک درش نیاوردیم و عکس روش (!) که انگلیسیه گفتم خواهر من عکس روش که ملاک نیس گفت نمیدونم.. ولی خدا کنه انگلیسی باشه ولی بک لایت داشته باشه.نقل قول:
رنگش بره؟ داداش من ایسوس داری میخریا!
رسید دستم حتما یه ریویو (!) میذارم.
انگشتهای من فرسایش شدیدی به کیبرد میده:n08:نقل قول:
با دستکش هم باهاش کار کنی راه داره! :n26:نقل قول:
بهترین ریویوی تصویری که تا بحال دیدم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قسمت جالب توجهش اینکه کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده س! و دو اینکه تقریبا تا 160 درجه باز میشه و راحت میشه با تاچش کار کرد.
و اما مهمتر از همه کیفیت صداشه که با چهار تا اسپیکر داخلی و ووفر خارجی باس میده در حد عروسی!
دوستان اگه یوتیوب دسترسی ندارین روی پرشین گیگ آپود کنم فایل تصویریشو؟
من هارد و مودم ازش گرفتم خیلی عالی ، بسته بندیش هم خوب بود .نقل قول:
به نظرم مطمئن هست .
دوستان _تفاوت قیمت بین بک لایت دار و بدون بک لایت چقده؟_تفاوت قیمت گرافیک 2 با 4 چقده؟
هنوز باز نکردن خود فروشنده نمی دونه داره یا ندارهنقل قول:
گرافیگ همه 4 هست!
اگه اونجا آچ کنی که خیلی لطف کردی چون این یوتیوب بگیر نگیر دارهنقل قول:
مرسی
داداش با چه کیفیتی؟ کیفیت 720ش حدود 137 مگه؟ خوبه یا کیفیتشو بیارم پایین؟نقل قول:
داداش دمت گرم بزار من رو همون یو توب یه چکش دیگه میزنم ببینم میشه یا نهنقل قول:
idm مشکل پیدا کرده بود برطرف شد ، احتمالا دانلود بشه
سلام اگه ممكنه با حجم زير 50 مگ آپلود كنيد مرسي!:n26:
در ضمن بهتره بگم N56 هم بك لايت داره كه كيبورد فارسيش اينو نداره(شنديم نديدم) احتمالا اينم همينطوريه!
ریویو Asus N550 با حجم 50 مگنقل قول:
Asus N550JV Touchscreen Laptop Product Showcase.mp4
کد:https://mega.co.nz/#!wA5xHT5B!NCCExGMd-0bbQsdtjTRnqCo1Gd1LygMInoM7Kc0_1RI
بسيار متشكرم:n19:نقل قول:
یعنی همه n550 ها گرافیکشون 4گیگه؟گرافیک 2هم داشتیم...نقل قول:
تایید میشه گرافیکشون 2 گیگ و 4 گیگ هست، کانفیگ ها فرق میکنه .نقل قول:
حالا دوستان گرافیک 4 چه برتری داره؟به نظرم گرافیک 2 برای رده نیمه حرفه ای 750 کافیه!گرافیک 4 بیشتر برای رده حرفه ای و فوق حرفه ای به کار میره!فکر کنم 200 تومنی هم اختلاف قیمت داشته باشه...