میکل افساید رو پر کرده بود!نقل قول:
Printable View
میکل افساید رو پر کرده بود!نقل قول:
به نظرم چلسی بعد گل سوم دیگه کلا بازی رو ول کرد و ظاهرا لازم نبود دیگه بازیکنا زیاد خسته بشن
وگرنه اگه نیم دوم هم زیاد حمله می کرد می تونست گل های بیشتری بزنه
همه بازیکنا در حد خوب بودن ولی خوب نیمه دوم تموم توانشون رو نذاشتن به خصوص در زمینه حمله
ویلیان بعضی جاها می دیدم به وسط میومد که پیش خودم می گفتم در این صورت ماتا کاراییش از اون بیشتره
اشلی کول هم فکر می کردم این بازی باشه چون این دو سه بازی اخیر خوب بازی کرده بود ولی خب آزپلیکوئتا هم جای اون خوب بازی می کنه
در کل برد خوبی بود و امیدوارم بازی دو هفته بعد مقابل تیم دیگه شهر منچستر رو هم یه نتیجه خوب بگیریم
داوری هم توی این نتیجه تاثیری نداشت و کلا اتفاق خاصی نیفتاد که مثلا داوری بد باشه. حالا شاید یکی از اون داورای مخصوص لیگ برتر که کلا کارت قرمز نمیدن بودش ویدیج رو اخراج نمی کرد :دی
+
امیدوارم منچستر توی لیگ قهرمانان امسال نتایج خوبی بگیره
با اینکه حریفا قدرن ولی اگه تلاش کنه سهمیه لیگ قهرمانان سال دیگه رو هم می تونه از دست نده و حیفه منچستر توی لیگ قهرمانان نباشه
در کل درسته تیم رقیب ماست ولی آرزو می کنیم دوباره توی اوج باشن ولی آخرش ما قهرمان بشیم :دی
یک شعر جالب از طرف طرفداران چلسی امشب در ورزشگاه خونده میشد که بازتاب جالبی در سایت ها داشته
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we want you to stay" ringing around [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:
یکی بیاد این فلسفه تعویض اسکار با میکل رو توضیح بده که بفهمیم هدف مورینیو از این تعویض مزخرف چی بوده. تیم داشت خیلی خوب بازی میکرد که این اومده همه کاره تیمو میکشه بیرون و میکل رو میاره تو، حداقل لمپارد رو میاورد. تیم به هم ریخت با این تعویض کلا، روی گل منچستر هم که میکل آفسایدو پر کرده بود. تعویض افتضاحی بود، بازی ده دقیقه دیگه ادامه داشت، منچستر مساوی میکرد با این تعویض های فاجعه مورینیو.
اولین هدفش خسته نشدن اسکار بود!!!نقل قول:
منچستر هم تیمی نبود که بتونه گل بزنه و فوق توانش همون یک گل بود
تعویض هم خیلی منطقی بود وقتی یه تیم 3-0 جلو باشه باید تیم رو تدافعی تر کرد
با این تعویض میکل که دفاعی تر بود اومد جای رمیرس بازی کرد و اون هم جای اسکار رو پر کرد
هدفش خسته نشدن اسکار بوده ؟!!!!!!! :n08:مثلا اسکار چیکار کرده که خسته شده؟ بیل زده تو زمین؟ یک هفته کامل استراحت داشته چلسی، چه ربطی به خستگی داره؟ اگه اسکار خسته باشه که جان تری که همیشه فیکسه باید تا الان سکته کرده بود از خستگی. تا حالا ندیده بودم کسی به تعویضی که روند بازی رو کلا به سود حریف کرده و بازی تیم خودش را خراب کرده باشه، بگه تعویض منطقی! مورینیو اشتباه بدی کرد تو اون تعویض و باید بفهمه که از دقیقه 60 نره تو دفاع کامل.نقل قول:
دوست عزیز هر کسی یک درصد هم فهم فوتبالی داشته باشه میفهمه وقتی تیمی سه گل جلو هست از نیروی هجومی کم میکنه و نیروی تدافعی اضافه میکنه ... اونم 20 30 دیقه باقی مونده تا پایان بازی ... کاملا طبیعی بود که مورینیو یه هافبک هجومی مثل اسکار رو بکشه بیرون و یه تدافعی مثل میکل اضافه کنه .... :n16: تازه سیاست مورینیو هم خیلی عالی بود چون هازارد هم توی زمین داشت که واسه ضد حمله کمک کنه ... دیدی که توو چند تا ضد حمله دروازه منچسترو تهدید کرد ... ویدیچم اخراج کرد ...نقل قول:
بعدشم بارسلونا که نماد تیم هجومی هست همین چند بازی پیش که 4 گل جلو بود فابرگاس رو کشید بیرون و الکس سانگ رو آورد توو .... ( کاملا طبیعی )
...............
ممنون میشم مربی شدید سرمربی تیم های استقلال و چلسی نشید لطفا .. چون دوس ندارم بازی 3 بر 0 برده رو 4 بر 3 ببازیم :n16::n12::n02:
توافق اوليه منچستريونايتد با خوان ماتا
روزنامه انگليسي ديليتلگراف از توافق اوليه خوان ماتا با باشگاه منچستريونايتد خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر يونايتد در فصل نقل و انتقالات تابستاني نتوانست در خط هافبک بازيکني جذب کند. آنها پس از ناکامي در خريد مسوت اوزيل در خريد سسک فابرگاس نيز ناکام بودند تا همين باعث شود آنها در فصل جديد ليگ برتر نتايج نااميدکنندهاي کسب کنند.
روزنامه ديليتلگراف، اعلام کرد: خوان ماتا هافبک اسپانيايي نيمکتنشين چلسي در آستانه امضاي قرارداد با منچستر يونايتد قرار دارد و به زودي راهي شياطين سرخ خواهد شد. خوآن ماتا از زماني که ژوزه مورينيو هدايت چلسي را بر عهده گرفته نتوانسته در اين تيم جايگاهي براي خود دست و پا کند و اغلب نيمکتنشين بوده است. ماتا قصد دارد با حضور در منچستريونايتد شانس خود را در جام جهاني برزيل افزايش دهد.
روزنامه تلگراف مدعي شد: توافقات اوليه بين وکيل خوآن ماتا و باشگاه منچستريونايتد حاصل شده و اين هافبک اسپانيايي به زودي براي امضاي قرارداد و معاينات پزشکي وارد شهر منچستر خواهد شد.
خوان ماتا از نيمکتنشيني در چلسي ناراحت است و دو هفته قبل هنگام تعويض در بازي برابر پالسيتي با مورينيو دست نداد و مستقيم به روي نيمکت رفت تا زمزمههاي جدايي اين بازيکن از چلسي بيشتر شود. با اين وجود سرمربي پرتغالي چلسي اعلام کرد ماتا جايي نخواهد رفت و در لندن باقي خواهد ماند.
منچستر يونايتد اين هفته با شکست سه بر يک مقابل چلسي نتايج ضعيف خود در چند هفته گذشته را ادامه داد. آنها در هفته بيستوسوم رقابتهاي ليگ برتر انگليس سهشنبه در خانه از تيم کارديف پذيرايي خواهند کرد.
نقل و انتقالات ژانويه تا 11 روز ديگر ادامه خواهد داشت
varzesh 3
پ . ن : امیدوارم ماتا را به این راحتی از دست ندیم و اگر هم قراره بره منچستر نره!!
هازارد پيشنهاد پاريسنژرمن را رد کرد
هافبک بلژيکي چلسي پيشنهاد باشگاه پاريسنژرمن فرانسه را رد و اعلام کرد که ميخواهد در چلسي بماند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادن هازارد، هافبک بلژيکي چلسي در فصل جاري ليگ برتر نمايش درخشاني از خود نشان داده است و يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر انگليس بوده است.
ادن هازارد بلژيکي پيشنهاد باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه را براي پيوستن به اين تيم را رد کرد و گفت: از بودن در چلسي راضي است و دوست دارد در اين تيم بيشتر پيشرفت کند.
هافبک 23 ساله در گفتوگو با تلويزيون فرانسه گفت: در هر زمان پنجره نقل و انتقالات پيشنهادهاي زيادي درباره من در رسانهها منتشر ميشود که صحت ندارند. پاريسنژرمن باشگاه بزرگي است که بازيکنان بزرگي دارد اما انتخاب من چلسي است. من همه شرايطم را در چلسي دوست دارم و قصد جدايي از اين تيم را ندارم و ميخواهم درخشش خودم را در لندن ادامه دهم.
هازارد در اينباره گفت: نه تنها در نقل و انتقالات ژانويه که در تابستان نيز از تيم چلسي نخواهم رفت و در اينجا خواهم ماند. انگيزهاي براي حضور در تيم ديگر ندارم. به نظر من چلسي بهترين جا براي پيشرفت من است.
ادن هازارد در جون 2012 با 32 ميليون پوند از تيم ليل فرانسه به چلسي پيوست.
ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي نيز امکان پيوستن ستاره بلژيکي تيمش را به پاريسنژرمن "صفر درصد" اعلام کرد.
اتوئو در پايان فصل به مايورکا بازميگردد
مهاجم کامروني آبيپوشان لندني اذعان کرد در پايان فصل جاري چلسي را به مقصد مايورکا ترک خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حساسترين بازي هفته بيستمودوم ليگ برتر انگليس، يکشنبه شب تيم فوتبال چلسي در حاليکه در ورزشگاه استمفوردبريج ميزبان منچستريونايتد بود موفق شد با هتتريک ساموئل اتوئو، مهاجم کامروني خود 3 بر صفر از سد مدافع عنوان قهرماني بگذرد. اتوئو در دقايق 17، 45 و 49 تور دروازه شياطين سرخ را به لرزه در آورد.
اتوئو که در نقلوانتقالات تابستاني 2013 با قراردادي يک ساله از تيم آنژي ماخاچکالا روسيه به تيم چلسي ملحق شد اشاره کرد در انتهاي فصل جاري از آبيپوشان لندني جدا خواهد شد.
مهاجم 32 ساله چلسي در گفتوگو با راديو «Cadena Cope» اسپانيا گفت: هميشه به بارسلونا علاقمند خواهم بود ولي ترجيح ميدهم براي مايورکا بازي کنم. پسرم تاکيد زيادي دارد تا دوران حرفهايام را در مايورکا تمام کنم چون او متولد اين شهر است.
اتوئو افزود: من با چلسي قراردادي يک ساله دارم و سعي ميکنم از حضورم در استمفوردبريج لذت ببرم، پس از آن هم به مايورکا خواهم رفت.
مهاجم تيم ملي کامرون بين سالهاي 2000 تا 2004 براي مايورکا بازي کرد و پس از آن راهي تيمهاي بارسلونا، اينتر و آنژي شد.
به گزارش تسنيم
معلوم بود توی ترافیک هافبک های طراح و هجومیمون یه نفر باید قربانی میشد .... واقعا خیلی ناراحتم که ماتا نیمکت نشینه ولی خب تیم داره خوب نتیجه میگیره ... کینگ مورینیو میدونه داره چی کار میکنه .... ماتا خیلی برای تیم زحمت کشیده ... :n12: من از خدامه بمونه ولی بهش حق میدم که تیمو ترک کنه ... بازیکنی در سطح ماتا جاش روو نیمکت نیست ... هر جا بره واسش آرزوی موفقیت میکنم ولی امیدوارم به یونایتد نره ....:n16:نقل قول:
------------
امروز 2 نفز توو سرویس دانشگاه داشتن از قدرت چلسی صحبت میکردن ... :n02: خیلی هیجان زده بون از به زانو در اومدن یونایتد .... احتمالا لیورپولی بودن :n02: ما هم بسی کیف کردیم :n01:
مثل اینکه انتقال ماتا به یونایتد داره جدی میشه، مورینیو هم میخواد یونایتد تقویت بشه تا یونایتد بتونه از آرسنال و سیتی امتیاز بگیره. کاش به یه تیم خارج انگلیس میدادنش، فصل بعد یونایتد مدعی قهرمانی میشه قطعا و ماتا میتونه یکی از عوامل اصلیش باشه. کاش حداقل با پول فروش ماتا یه بازیکن خوب بگیرن.
رقم مدنظر چلسی برای فروختن ماتا 40 میلیون پونده که مبلغ خوبیه
حالا که کار از کار گذشته و دیگه ظاهرا نمیشه امید به موندن ماتا توی چلسی رو داشت ولی دیگه حداقل امیدوارم به تیمای رقیبمون مثلا منچستر فروخته نشه
ظاهرا چلسی باز به خرید رونی علاقه داره که حالا اگه ماتا با رونی معاوضه بشه و یه مبلغی هم این وسط منچستر بده بد نیست :دی
اتلتیکو مادرید هم برای خرید ماتا علاقه نشون داده از اونور هم دیگو کاستا رو چلسی می خواد و ممکنه باز اینجا هم معاوضه صورت بگیره
یه جا هم می خوندم ممکنه چلسی برای خرید دیگو کاستا حاضر بشه کورتویس که اون جا قرضی بازی می کنه رو به عنوان بخشی از قرارداد به اتلتیکو بفروشه که به نظرم منطقی نیست!
چون این دروازه بان با همین سنش هم الان یکی از بهترین ها ست و می تونه حتی به یه پیتر چک دیگه تبدیل بشه
حالا مثلا دی بروین رو که فروختیم میشه گفت خیلی لازم نداشتیم و توی پست اون بازیکن زیاد بود و تازه جالبه این بازیکن با حدود فقط 3 بازی برای چلسی حدود 10 میلیون سود برای باشگاه داشت!
ولی دیگه پست دروازه بان یه پستیه که به راحتی بازیکنای تاپ پیدا نمیشن که فروشی هم باشن
امیدوارم این نقل و انتقلات ژانویه برامون خوب باشه ولی در هر صورت اون قدر بازیکن داریم که به طور قرضی برای تیمای دیگه بازی می کنن که هر کی بره غمی نیست و کلی بازیکن منتظرن که به تیم اضافه بشن :دی
منم به هیچ وجه حاضر نیستم کورتوا رو بدم به اتلتیکو و جاش دیگو کاستا رو بگیرم، کورتوا عالیه. تا 10 سال آینده مشکلی بابت دروازه نداره چلسی اگه کورتوا رو برگردونن. امیدوارم اشتباه نکنن و کورتوا رو به هیچ وجه نفروشن، چک همین الانشم نسبت به چند سال پیش افت کرده و سنش هم که داره بالا میره و نباید به خاطر چک، کورتوا رو از دست بدن.
از همین جا رفتن ماتا به دشمن دیرینه رو به همه تسلیت میگم. سال دیگه همین منچستر با ماتا و رونی و فن پرسی و بازیکن های دیگه ای که میخره، مدعی قهرمانی میشه و همه افسوس میخورن که چرا ماتا رو دادن به یونایتد. مورینیو یادش رفته که سر قضیه رونی، منچستر چقدر چلسی رو سر کار گذاشت و آخرم نفروختنش، حالا مورینیو میخواد ماتا رو خیلی راحت بده بهشون. من حاضرم 10 میلیون پوند از پیشنهاد یونایتد کمتر از یه تیم تو خارج از لیگ برتر رو قبول کنم برای ماتا تا اینکه بدمش به یونایتد. این عشق مورینیو به فرگوسن، باعث همه این بدبختی ها شده، مورینیو دوست نداره فرگوسن رو ناراحت ببینه.
فکر می کنم یه کم شفاف سازی بد نباشه...یونایتد در مورد رونی چلسی رو سرکار نذاشت بلکه از همون اول گفت فروشی نیستنقل قول:
مورینیو یادش رفته که سر قضیه رونی، منچستر چقدر چلسی رو سر کار گذاشت و آخرم نفروختنش، حالا مورینیو میخواد ماتا رو خیلی راحت بده بهشون.
در ضمن یه تفاوت دیگه هم داره و اینه که ماتا نیمکت نشین شده در حالی که رونی فیکس یونایتد هست
نیمکت نشینی ماتا فقط به خاطر حضور بازیکن عالی دیگه ای به اسم اسکار هستش. ماتا تو بازیسازی فوق العادست حتی از اوزیل هم بهتره به نظر من. مورینیو هم نشون داده که با کسی لج کنه، زمین و زمان هم نمیتونن نظرش رو عوض کنن و گرنه چند بازی اسکار و ماتا رو با هم بازی میداد ولی این کارو نکرد. منچستری ها باید خیلی خیلی خوشحال باشن الان به خاطر این الماسی که بدست آوردن. وقتی چلسی میره برای یه بازیکن معمولی مثل ماتیچ 25 میلیون پوند میده، اونوقت ماتا با 37 میلیون پوند مفته.نقل قول:
متاسفانه دیگه تقریبا انتقال ماتا به منچستر قطعیه و به زودی این انتقال نهایی میشه. برای طرفدارای هر تیمی رفتن همچین بازیکنایی اونم به تیم رقیب خیلی سخته :n27:
حالا بحث منچستر نیست و فرضا به تیمای دیگه مثل سیتی ، آرسنال و لیورپول هم می رفت باز زیاد فرقی نمی کرد...
تا قبل از نقل و انتقالات ژانویه 6 تا هافبک نفوذی تاپ داشتیم ولی حالا دو تا شون رفتن به خاطر همین احتمالا یه بازیکن ممکنه توی این پست جذب بشه که اون می تونه محمد صلاح از بازل باشه
از نظر آماری که نسبت به سنش فوق العاده ست و پستش هم چون وینگر راسته می تونه به کار تیم بیاد
ظاهرا بهترین بازیکن فصل 2013 لیگ سوئیس هم شده
بازیکن دیگه هم که چلسی نیم نگاهی بهش داره آنتونیو گریژمن هستش که باز اونم پستش وینگره و ستاره رئال سوسیداده
البته فرقش اینه که گریژمن خواهان خیلی زیادی داره و سرشناس تره و مطمئنا مبلغ خریدش هم خیلی بالاتره
حالا باید دید چی میشه ولی به نظر من برای مهاجم هم یه کاری کنیم خوبه و همین دیگو کاستا هم مطمئنا مهاجم خیلی خوبیه و انتقال اون هم توی این هفته پایانی نقل و انتقالات می تونه صورت بگیره
نکته ای که وجود داره اینه که شاید الان خرید ماتیچ به چشم نیاد ولی می تونه به مهره خیلی موثری توی پست حساسی مثل هافبک دفاعی تبدیل بشه
با اومدن اون توی پست هافبک دفاعی هم قویتر شدیم و به خاطر همین می تونه اون 5 هافبک یکمی تنوع داشته باشن و براساس بازی های مختلف چیده بشن
مثلا این 3 ترکیب مختلف برای هافبکه که به ترتیب از دفاعی به هجومیه
لوئیز - ماتیچ
هازارد - لمپارد - رمیرز
لوئیز - ماتیچ
هازارد - اسکار - رمیرز
لمپارد - ماتیچ
هازارد - اسکار - ویلیان
سلام
انتقال دیگو کاستا چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
لطفا بفرمایید
ممنون
یه مسئله ای که این وسط منو آزار داد این بود که اول رفتن دی بروین قطعی شد بعد تازه بحث رفتن ماتا پیش اومد
اگه زودتر ماتا میرفت دیگه دی بروین رو نمیفروختیم .. از این بابت واقعآ حالم گرفته شد
ولی خب چلسی بلافاصله رفته سراغ محمد صلاح که بازیکن خوبی هم هست و طبق گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توافقات حاصل شده
در مورد این گفته دوستمون که میگه چرا به یونایتد فروختیم ماتا رو دو مسئله وجود داره : یک اینکه ماتا غیر از یونایتد از تیم دیگه ای پیشنهاد رسمی دریافت نکرد . و دو اینکه خود ماتا هم میخواست بره . مورینیو هم گفته بود بازیکنی رو به زور در تیم نگه نمیداره
اسین هم به احتمال زیاد از چلسی جدا میشه و از گالاتاسرای و میلان به عنوان مقصد احتمالی این بازیکن نام برده شده
چیز زیادی در این باره من نخوندم جایینقل قول:
انتقال دیگو کاستا چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
لطفا بفرمایید
ممنون
این انتقال در ژانویه میشه گفت تقریبآ محاله چون اتلتیکو نیاز داره به این بازیکن
ولی تو تابستان آینده مطمئنآ چلسی به دنبالش خوهد بود
:n16:
دقیقا، با فروش ماتا نیازی به فروش دی بروین نبود. دی بروین که از ممد صلاح بهتره که. مورینیو اشتباهات وحشتناکی کرد. این ممد صلاح چون دو گل به چلسی زده، اینا فکر کردن خوبه. آخه از کی تا حالا یه تیم بزرگ میره بازیکن مصری میگیره. کوین دی بروین رو مفت از دست دادن.نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد، مورینیو تو تابستون کورتوا رو میده اتلتیکو و کاستا رو میگیره. یعنی یک اشتباه دیگه. کاستا به سرنوشت شوچنکو و تورس دچار میشه.نقل قول:
همچین چیزی رو من هیچ جا نشنیدم میشه یه منبعی چیزی بدین؟نقل قول:
فروش ماتا هم خیلی به نفع خودش بود چون با سیستم مورینیو نمیخوند بازیش و واقعا براش نیمکت نشینی سخت بود
صلاح هم بازیکن خوبی به نظر میاد مخصوصا جنگندگیش که خوب به درد بازی تو لیگ برتر میخوره و مورینیو هم همیشه دنبال بازیکن جنگنده بوده بیشتر تا بازیکنای فانتزی
شایعه معاوضه کورتوا-دیگو کاستا تو اکثر سایت ها هست، این یه نمونشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود کورتوا هم این موضوع رو پرسیدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید هم نیست این قضیه، مورینیو حاضر نیست چک رو بفروشه و به جاش کورتوا رو میفروشه، یعنی انتخاب یه بازیکن 33 ساله به جای بازیکن 22 ساله که مایه تاسفه.
از فروش ماتا ناراحت نیستم، از اینکه هم ماتا هم دی بروین رو فروخت و ممد صلاح رو گرفت ناراحتم. کوین دی بروین از صلاح کمتره آخه ؟!!!!!!!!!!!! درسته، ماتا به نفعش بود که بره ولی با رفتن ماتا جا برای بازی بیشتر کوین باز میشد و نیازی به خرید یه بازیکن مصری نبود.
اینکه بازیکن مصریه یا هر ملیت دیگه ای ربطی به کیفیت بازیکن نداره
آمار این بازیکن رو نگاه می کنیم حالا جدای از اینکه توی سه بازی دو گل به چلسی زد و عامل اصلی باخت چلسی به بازل بود ، توی زمینه های دیگه هم عالی بوده و مثلا توی بازی های ملی هم از 27 بازی 17 گل زده که برای یه هافبک و وینگر راست آمار فوق العاده ایه
فعلا می تونه یه ذخیره خوب باشه و توی بعضی از بازی ها به تیم کمک کنه
ولی خب دی بروین هم اگه می موند بهتر بود فقط تفاوت اون با محمد صلاح اینه که شاید تحمل نیمکت نشینی زیاد رو نداشت
با اینکه دی بروین بازیکن چند پسته ست ولی فکر می کنم پست اصلیش مثل اسکاره و به عنوان هافبک نفوذی پشت مهاجم بازی می کنه و حتی هافبک وسط هم می تونه بازی کنه ولی صلاح ظاهرا پستش فقط هافبک و مهاجم راسته
مورینیو هم ظاهرا به دی بروین زیاد اعتقادی نداشت
+
یه جا توی یه خبر دیدم که ونگر گفته بود که انتقال ماتا به منچستر عادلانه نیست چون چلسی دو بازی رفت و برگشت خودشو با منچستر بازی کرده ولی آرسنال و من سیتی هنوز یه بازی با منچستر دارن. تا حدودی هم راست میگه! :دی
تازه مصدومان منچستر هم ممکنه تا اون موقع برگردن و می تونه منچستر به نفع چلسی کار کنه و از اون دو تیم امتیاز بگیره
ولی این سود فقط برای کوتاه مدته چون ماتا 25 سالش بیشتر نیست و می تونه بیشتر عمر فوتبالیش رو توی منچستر بازی کنه و بالاخره بارها و بارها مقابل چلسی هم قرار می گیره
اگه ماتا از تیم های دیگه مثل بارسا و PSG که قبلا زمزمه هایی به گوش می رسید پیشنهاد داشت ، برای چلسی بهتر بود که به اون تیما بفروشتش ولی نمی دونم چرا این تیما که ماتا رو می خواستن توی ژانویه کلا ازشون خبری نشد!
اتفاقا ملیت یه بازیکن تو کیفیتش تاثیر داره. فوتبال مصر هیچ وقت تو دنیا حرفی برای گفتن نداشته و بزرگترین بازیکنشون هم که تو اروپا بازی کرده باشه، احمد حسام میدو بود که تو تاتنهام و رم بازی کرد و خیلی معمولی بود و تو 30 سالگی فوتبالو گذاشت کنار. البته مورینیو صلاحو گرفته که رو نیمکت چلسی نشستن هم براش افتخاره و هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتراض نمیکنه چون ترکیب اصلی مورینیو که معلومه و شورله هم یه سر و گردن از صلاح بهتره. آمار تیم ملیش که مهم نیست، گل زدن به اوگاندا و آنگولا و زامبیا که هنر نیست. آمار باشگاهیش هم خیلی معمولیه و تنها هنرش زدن 3 گل به چلسی تو دو سال اخیر بوده. نمیگم بازیکن بدیه ولی در حد چلسی نیست، در حد تیم هایی مثل نیوکاسل و تاتنهامه نه تیم های بزرگ.
کلا من که به شخصه از فروش ماتا و دی بروین و خرید ماتیچ و صلاح راضی نیستم. ماتیچ رو هم خیلی گرون گرفتن، با اون پول میشد کلی بازیکن بهتر گرفت. امیدوارم با بازیکن های آینده دار دیگه تیم مثل لوکاکو، کورتوا، لوکاس پیازون، توماس کالاس و بقیه، چنین برخوردی نشه و به این سادگی از دستشون ندن. تا ماه پیش، ذخیره های چلسی دی بروین و ماتا بودن الان ممد صلاح شده ذخیره!!!!!
در مورد دی بروین هم بگم که درسته که پست اصلیش همون پشت مهاجم مثل اسکار هستش ولی وینگر هم میتونه بازی کنه، تو تیم ملی بلژیک که همیشه وینگره. دمبه له، اکسل ویتسل و فلاینی هافبکن، هازارد و دی بروین وینگر، لوکاکو یا بنتکه هم مهاجم نوک. از هر لحاظ دی بروین و صلاح رو مقایسه کنین، کوین سرتره. کوین پارسال تو وردربرمن که یه تیم ضعیف بود پارسال، عالی بازی کرد ولی صلاح تو بازل معمولی بود. کلا مورینیو خریدهای اشنباه هم زیاد میکنه مثل شون رایت فیلیپس، استیو سیدول، یاروسیک، تیاگو تو چلسی و کوارسما تو اینتر. کاش به جای ماتیج، اکسل ویتسل رو از زنیت میگرفتن، عالیه حتی 30 میلیون پوند هم می ارزه.
به نظرم این مدل ایراد گرفتن یعنی اینکه ما کلا به هر شکلی می خوایم یه ایرادی گرفته باشیم
الان مثلا هنریک میختاریان که توی شاختار درخشید و الان جزو مهره های اصلی دورتمونده چون اهل کشور ارمنستانه نباید دورتموند اونو می خرید؟
دیگه ارمنستان که از این مصر که شما مثال می زنی بدتره و همین میختاریان با 12 گل بهترین گلزن تاریخ این کشوره! :دی
دیگه الان فوتبال دنیا جوری شده که ستاره ها می تونن از هر کشوری ظهور کنن و تیمای بزرگ خیلی به ملیت بازیکنا توجه نمی کنن
حالا نمیگم مثلا محمد صلاح حتما بازیکن خوب و موفقی میشه ولی این که چون مصریه و ما قبلا بازیکن مصری خیلی خوبی نداشتیم دلیل نمیشه که صد در صد خلاف این اتفاق بیافته
در مورد دی بروین آره بازیکن بهتریه و شاید اگه این فصل هم قرضی یه جای دیگه بازی می کرد می تونست فصل بعد جزو مهره های اصلی قرار بگیره ولی خب این فصل نیمکت نشین بود و دیگه باید می رفت
ولی در هر صورت چون ما با یه مربی مشکل داریم نمیشه دیگه هر دفعه بیایم بگیم فلان تصمیمش اشتباهه یا قبلا اشتباه بوده
هر مربی بالاخره یه تفکراتی داره و به یه بازیکنایی اعتقاد داره و به یه بازیکنایی هم اعتقاد نداره ولی مهم اینه که آخرش چلسی چه نتیجه ای می گیره و همیشه باشگاه بزرگتر از بازیکنه
کارنامه هر مربی هم مشخصه و اینم مشخصه که مورینیو تا سال های سال بهترین گزینه برای چلسیه و باید به تصمیمات اون احترام گذاشت
ممکنه هر مربی اشتباهاتی هم داشته باشه ولی دیگه مربی های بزرگ اشتباهاتشون اینجوری نیست که مثلا تیم هفتم هشتم بشه
همین طور ممکنه اصلا اشتباهی وجود نداشته و از نظر ما مربی اشتباه کرده...
مورينيو: ونگر هميشه غر ميزند
سرمربي چلسي در خصوص اظهار نظر ونگر در مورد انتقال خوان ماتا به منچستريونايتد تاکرد کرد او هميشه غر ميزند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از آنکه خوان ماتا در حال انجام پروسه قرارداد 37 ميليون پوندي خود براي انتقال از چلسي به منچستريونايتد است، آرسن ونگر، سرمربي آرسنال به انتقاد از اين انتقال پرداخته و اعلام کرده اين کار ناعادلانه است.
ژوزه مورينيو در اين زمينه گفت: غر زدنهاي ونگر يک اتفاق طبيعي است زيرا او همواره اين کار را انجام ميدهد. اين کار در ذات او است. اگر آرسنال، منچسترسيتي يا ليورپول نيز براي خريد ماتا اقدام کرده بودند ميتوانستند او را با قيمتي مشابه به تيم خود ببرند.
مورينيو ادامه داد: يک تيم فقط ميتواند با 11 بازيکن به ميدان برود نه 12 تا. تيمهاي منچسترسيتي، آرسنال و منچستريونايتد مملو از بازيکنان بزرگ است. اگر ماتا براي هر کدام از اين باشگاهها بازي کند به آن معنا است که بازيکن ديگري بيرون از ترکيب ميماند. ونگر همواره نظرهايي در خصوص اين رخدادها دارد و آنها را هم در اختيار ديگران ميگذارد. من هم نظرهاي او را ميپذيرم اما وقتي ميگويد که اين کار ناعادلانه بوده است، بايد بگويم ناعادلانه اين است که تيم او همواره در بهترين روز از هفته (که همواره مورد نظر آنها است) به ميدان ميرود. هميشه، هميشه اينطور بوده است.
یونایتد به جز ماتا، luke shaw رو هم داره از ساوتهمپتون میخره. مویس هم رفته بود آلمان که بازی تونی کروس رو ببینه. کروس هم عالیه. منچستر ماتا و کروس رو میخره، آرسنال هم که دراکسلرو داره میگیره، اونوقت مورینیو رفته ممد صلاح و ماتیچ رو گرفته!!!!!
پيشنهاد جالب توجه چلسي براي خريد کاواني
رسانههاي انگليس از تمايل جدي آبيپوشان لندن براي جذب ستاره اروگوئهاي خط حمله PSG خبر دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها يک روز پس از رسمي شدن انتقال خوان ماتا، هافبک اسپانيايي چلسي از استمفوردبريج به اولدترافورد، رسانههاي انگليسي از برنامه جديد آبيپوشان لندن در بازار نقلوانتقالات ماه ژانويه خبر دادهاند.
نشريه ميرر يکي از اين رسانهها است که ادعا کرده چلسي به طور جدي خواهان به خدمت گرفتن ادينسون کاواني، مهاجم اروگوئهاي تيم پاريسنژرمن فرانسه است و قصد دارد اين بازيکن مليپوش را به خط حمله خود که هماکنون ستارههايي مانند فرناندو تورس، دمبا با و ساموئل اتوئو دارد، اضافه کند.
طبق گزارش ميرر چلسي قصد دارد به عنوان بخشي از رقم قرارداد انتقال کاواني به لندن، هافبک بلژيکي خود را که به طور قرضي براي اورتون توپ ميزند به PSG بفروشد. اين در حالي است که کاواني، مهاجمي که تنها 6 ماه پيش در فصل نقلوانتقالات تابستان سال 2013 با رقمي معادل 65 ميليون يورو از ناپولي جدا شد و به پاريسنژرمن پيوست جزو مهرههاي کليدي تيم تحت هدايت لوران بلان در فصل جاري بوده است.
براساس اين گزارش مسئولان باشگاه چلسي حاضرند علاوه بر فروش لوکاکو که قيمت آن 23 ميليون پوند اعلام شده است، مبلغ 50 ميليون ديگر هم به اين تيم فرانسوي بدهند و به اين ترتيب رکوردي جديد در نقلوانتقالات خود به ثبت برسانند.
در مجموع یعنی 73 میلیون !!!!!!:n29:
اگه PSG کاوانی رو بفروشه در عرض 1 سال رو یک بازیکن 8 میلیون سود کرده (( نخریده داره میفروشه ! :n02: ))
اگه این خبر حقیقت داشته باشه اصلا منطقی نیست!
حالا کاوانی درسته ارزشش بالاست و کلا الان همه مهاجم های تاپ دنیا قیمتشون فضایی شده ولی دیگه اینکه یه بازیکن آینده دار مثل لوکاکو هم در مقابلش داده بشه که زیاد جالب نیست و خود همین لوکاکو چند سال دیگه خودش یه کاوانی جدید میشه!
دیگو کاستا رو هم شایعه در موردش زیاده و حتی یه جا دیدم که نوشته بود به طور لفظی چلسی و اتلتیکو به توافق رسیدن
به نظرم با توجه به قیمتش به صرفه تره تا مهاجم های دیگه که قیمتشون دیگه خیلی تخیلی شده
یه بدی این بازیکنایی که توی ژانویه اضافه میشن اینه که اگه بازیکن خوبی باشن دیگه توی لیگ قهرمانان نمی تونن بازی کنن چون بالاخره با یه تیم دیگه توی این جام بازی کردن
الان مثلا ماتیچ همین شرایط رو داره یا همین صلاح یا کاستا اگه خریده بشن
به خاطر همین توی لیگ قهرمانان ممکنه به مشکل بخوریم
نامه سرگشاده ماتا براي وداع با هواداران چلسي
ستاره اسپانيايي پيشين چلسي پس از ترک اين تيم براي پيوستن به منچستريونايتد نامهاي سرگشاده براي هوادارانش در چلسي نوشت و با آنها وداع کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوان ماتا روز گذشته (شنبه) با امضاي قراردادش با منچستريونايتد و پوشيدن پيراهن اين تيم رسماً به شياطين سرخ پيوست و قرارداد 37.1 ميليون پوندياش را نهايي کرد. ماتاي 25 ساله در شرايطي چلسي را ترک کرد که فصل گذشته و فصل پيش از آن، 2 بار پياپي به عنوان بهترين بازيکن فصل آبيپوشان لندن انتخاب شد و در مدت حضورش در استمفوردبريج توانسته بود ارتباط فوقالعادهاي با هواداران چلسي برقرار کند.
وي پس از ترک چلسي براي پيوستن به منچستريونايتد در نامهاي که در وب سايت شخصياش قرار گرفته است، نوشت:«سلام به همه. همانطور که ميدانيد امروز روز بسيار مهمي در زندگي من است و در اين چند خط ميخواهم خاطرات و احساسي که در کنار شما تجربه کردم را مرور کنم. اول از همه بايد بگويم که من هرگز مهر و محبتي که شما هواداران چلسي به من نشان داديد را فراموش نميکنم. با حمايت شما و علاقهاي که نشان داديد من به عنوان يک بازيکن رشد کردم و چه در داخل و چه در خارج از ميدان روزهاي خاطرهانگيزي را تجربه کردم. من هميشه قدردان شما خواهم بود، هميشه».
در ادامه اين نامه آمده است: «هيچ واژهاي براي قدرداني از حمايتهايي که از شما دريافت کردهام کافي نيست. در کنار شما لحظات خوشي را مانند شب قهرماني در جام حذفي که اولين جامم به عنوان بازيکن چلسي بود را تجربه کردم و همچنين اين افتخار را داشتم که عضو تيمي باشم که اولين قهرمانيهايش در ليگ قهرمانان اروپا در مونيخ و همچنين در ليگ اروپا را کسب کرد».
ماتا اشارهاي هم به روزهاي تلخي که در فصل جاري پس از بازگشت ژوزه مورينيو به کادر فني چلسي داشت اشاره کرد. او در اين باره نوشته است:«از نظر شخصي من مشکلاتي را هم تجربه کردم به خصوص در 6 ماه نخست فصل جاري. تمام پيامهايي که در شبکههاي اجتماعي دريافت کردم، تمام واژگان زيبايي که شما در خيابانهاي شهر به من ميگفتيد و البته شنيدن صداي فريادهاي حمايتآميزتان در ورزشگاه، همه و همه سبب شدند من به شما هواداران چلسي افتخار کنم. شما لايق تيمي مانند همان تيمي که الان داريد هستيد. اميدوارم شرايط مرا بعد از وضعيت پيچيدهاي که در اين فصل داشتم درک کنيد. من چند ماه است که در چنين وضعيتي قرار دارم. به نظرم اين بهترين تصميمي بود که ميتوانستم براي ادامه حرفه بازيگريام بگيرم و همچنان از بازيام لذت ببرم».
با وجود روزهاي نه چندان خاطرهانگيزي که در فصل جاري به همراه ژوزه مورينيو تجربه کرد، ماتا از آقاي خاص هم تشکر کرد. وي در اين باره نوشته است:«ميخواهم از تمام مربياني که افتخار کار کردن با آنها را در چلسي داشتهام، تشکر کنم. همه آنها به من براي پيشرفت به عنوان يک بازيکن کمک کردند. من هميشه به تصميم آنها احترام گذاشتهام. از آندره ويلاس بواس به خاطر اعتمادش به من و فراهم کردن فرصت بازي در چلسي تشکر ميکنم و به او ميگويم بدون حمايت تو هيچ کدام از اين اتفاقات رخ نميداد. از روبرتو ديمتئو و رافائل بنيتس هم به خاطر حمايت بي حدوحصرشان به من تشکر ميکنم، همينطور از ژوزه به خاطر اينکه از من بازيکني قدرتمند ساخت. من با او ياد گرفتم که مثبت انديش باشم و سخت تلاش کنم».
varzesh3
مورینیو: پرونده خرید و فروش چلسی در ژانویه بسته شده استکد:http://www.theguardian.com/football/2014/jan/25/mourinho-chelsea-finished-january-transfer-window
من مطمئنم که مورینیو تو تابستون، کورتوا و لوکاکو رو میفروشه. مورینیو کمر همت بسته که هر چی بازیکن جوون و آینده دار تو این چند سال چلسی گرفته، بیرون کنه و بازیکن های عتیقه خودش رو بخره. وگرنه کدوم آدم عاقلی میاد دی بروین رو میفروشه و ممد صلاح رو میگیره.نقل قول:
شخصا باید بگم از پیشرفت اسکار که باعث از دست دادن ماتا شد بسیار ناراحتم
قبل از شروع فصل یک لحظه هم فکر نمیکردم امسال ماتا همچین شرایطی داشته باشه برعکس وقتی اون رو در کنار لمپارد و هازار و سایرین میدیدم به تیمم افتخار میکردم
با این حال تنها چیزی که میشه گفت اینه که این اتفاقات تو ذات فوتباله و کاریش هم نمیشه کرد
خب بازی با استوک رو فقط با یک گل بردیم ولی تیم در کل خوب بودش
ماتیچ برخلاف گزارشگر که می گفت بازیکنی بیش از حد معمولیه به نظرم برای پست هافبک دفاعی بازیکن خوبیه و هم توی دفاع هم حمله می تونه بازیکن موثری باشه...
توی دور بعدی جام حذفی هم سخترین قرعه ممکن بهمون خورد یعنی بازی با من سیتی خارج از خونه!
یعنی توی فاصله 10 روز دو تا بازی سخت توی خونه من سیتی داریم
+
محمد صلاح رسما با مبلغ 11 میلیون پوند به چلسی پیوست
اسین هم بعد از گذروندن تستای پزشکی میلان به زودی به این تیم ملحق میشه
گزارشگر که شوت بود واقعآ ...
فکر میکرد ماتیچ جانشین ماتا هست :| اتفاقآ ماتیچ خیلی خوب بازی کرد و کلی توپ گیری داشت تو این مسابقه
اسکار هم که فوق العاده بود .. :n12:
دو تا بازی در زمین سیتی آزمون جدی این فصل مورینیو میتونه باشه
امیدوارم حداقل بازی لیگ رو برنده از زمین بیرون بیاییم
با وجود کم گل بودن بازی اما خیلی خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی را از دست دادیم که 2 تا تیرک و اون دروازه خالی که اتوئو گل نکرد دیگه شاهکار بود!
اما تیم خیلی روان و خوب بازی میکنه گل اسکار فوق العاده بود من بازی را از شبکه خارجی میدیدم نمیدونم در مورد ماتیچ چه حرفهایی زده شده اما به نظر من خیلی عالی کار کرد و مطمئنا مورینیو این بازیکن را الکی نخریده
نکته جالب امروز پلاکارد هایی بود که تماشاگران در تشکر از ماتا دستشون داشتند و از این بازیکن خوب تشکر کرده بودند
اتفاقا ماتیچ خوب بازی کرد. اتوئو هم نشون داد که اون هت تریک هفته قبل فقط یه اتفاق بوده و به هیچ وجه نباید روش حساب کرد برای گلزنی. لوییز هم خیلی خوب بود، لمپارد به تنهایی سه چهار موقعیت عالی رو خراب کرد. امیدوارم از این به بعد بیشتر زوج ماتیچ-رامیرس رو ببینیم.
چلسی مرحله بعدی جام حذفی باید با سیتی بازی کنه !!!
شانس رو ببین
این همه تیم مذخرف هست بعد اینا باید با هم بازی کنن !!
:n02:
این پیروزی رو به دوستان تبریک میگم .. خوب بازی کردیم ... این سیانکی هم از زمانی که مجری هم شده روش حسابی باز شده ... میخواد خود شیرین بازی در بیاره و خاص گزارش کنه ... ماتیچ خوب بود .. تازه بازی دوم سومش هست ولی خوبه ... اون دفه بازی منچستر رو بهش داده بودن تا میتونست تیکه انداخت به منچستر ... البته اونجا رو حق داشت :n02:
از دوستان عزیز پشتیبانی خواستاریم لطفا پست رو پاک نکنن .. حق رو گفتم ... تشکر فراوان :n16:
-------------
آرسنال - لیورپول
سیتی - چلسی
بازی رو بزنیم یک درصد هم شک نکنید قهرمانیم ... ولی بازی خیلی سخته ... کلا سیتی توو این فصل توو همه رقابت ها 100 گل زده :n04: خط حملش وحشتناکه ولی دفاش متزلزل