نتیجه بدی نبود : برد در هر صورتش خوشاینده و اینکه تیم رو بعد یه هفته انتقاد از مویس از انتقادا دور کرد و چشمون یه نیمچه پدیده رو دید که آینده خوبی میتونه داشته باشه
Printable View
نتیجه بدی نبود : برد در هر صورتش خوشاینده و اینکه تیم رو بعد یه هفته انتقاد از مویس از انتقادا دور کرد و چشمون یه نیمچه پدیده رو دید که آینده خوبی میتونه داشته باشه
روني:مويس مقصر نيست،ما کمکاري کردهايم
ستاره انگليسي خط حمله منچستريونايتد انتقاد از مهاجم سرمربي تيمش به خاطر شروع ضعيفي که شياطين سرخ در اين فصل داشتهاند را ناعادلانه دانست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وين روني در دفاع از ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد که اين روزها به شدت تحت فشار است خود و همتيميهايش را مسبب شروع نااميد کننده شياطين سرخ در فصل جديد ليگ برتر دانست.
به گزارش تسنيم،منچستريونايتد شنبه شب با وجود شکست ساندرلند در خانهاش در پايان هفته هفتم ليگ برتر انگليس در رده نهم جدول ردهبندي اين فصل قرار دارد و همين مسئله سبب شده که ديويد مويس با انتقادات فراواني مواجه شود.
روني در اين خصوص گفت: مسلما مربي تيم تحت فشار فراواني است. ما بازيکنان ميدانيم که خودمان مسبب اين ناکاميها بودهايم و باعث سرافکندگي او شدهايم. بايد به خاطر مويس درکنارهم تلاش کنيم و نشان دهيم که در گذشته چگونه ميجنگيديم و روزهاي خوشي در انتظارمان است.
روني درباره دليل ناکاميهاي تيمش هم اظهار داشت: اين به خاطر آن است که يک مربي جديد هدايت تيم را بر عهده گرفته است و ما بايد با تاکتيکهاي جديدي که او ميخواهد خودمان را وفق دهيم. به خاطراو ما بايد بهتر از آنچه که تا الان نشان دادهايم کار کنيم. ما بايد با به بازيکنان جوانتر تيم کمک کنيم و اگر اين کار را انجام دهيم مطمئنا زماني خواهد رسيد که آنها به کمکمان خواهد آمد و مسبب پيروزيمان ميشوند. بازيکنان با تجربهتر تيم بايد به آنها کمک کنند تا خودشان را با تيم هماهنگ کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوري 7 هفتهاي هافبک منچستر از ميادين
هافبک جديد يونايتدها به دليل آسيبديدگي مچ دست نميتواند تا 7 هفته براي تيمش به ميدان برود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماروانه فلاييني که در تابستان گذشته از اورتون راهي منچستريونايتد شد آسيب ديده و چند هفتهاي از ميادين دور خواهد بود.
به گزارش فارس،آسيب ديدگي اين هافک بلژيکي از ناحيه مچ دست بوده و پس از معاينههاي مختلف مشخص شده وي نياز به عمل جراحي داشته و به مدت هفت هفته هم نميتواند براي تيمش به ميدان برود.
با توجه به اينکه منچستريونايتد در خط مياني دچار مشکلهايي بود، اکنون آسيب ديدگي هافبک اين تيم ميتواند براي ديويد مويس، سرمربي اين تيم مشکلهاي جديدي به وجود آورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر یونایتد خواهان معاوضه کاگاوا با سوبوتیچ
طرفداری - بنا بر گزارش های منتشر شده در نشریات انگلیسی، باشگاه منچستر یونایتد خواهان به خدمت گیری مدافع صرب بوروسیا دورتموند است.
شینجی کاگاوا، هافبک ژاپنی منچستر یونایتد که در تابستاک 2012 از دورتموند راهی اولدترافورد شد هنوز نتوانسته درخشش دوران حضورش در سیگنال ایدونا پارک را در تیم جدیدش تکرار کند و از این رو شایعات بسیار درباره جدایی او در تابستان گذشته به گوش رسید.
به گزارش Mail Online دیوید مویس قصد دارد تا خط دفاعی خود را تقویت کند و برای این کار نون سوبوتیچ، مدافع صربستانی بوروسیا دورتموند را مد نظر دارد و با توجه به علاقه یورگن کلوپ به بازگرداندن کاگاوا به این تیم، نشریات انگلیسی از احتمال معاوضه این دو بازیکن در ژانویه سخن می گویند.
پس از درخشش سوبوتیچ در ترکیب زرد پوشان در سال های گذشته و به خصوص لیگ قهرمانان فصل گذشته، دیوید مویس، سرمربی منچستر یونایتد او را به عنوان جانشینی برای ریو فردیناند که به احتمال زیاد در پایان فصل کفش های خود را خواهد آویخت زیر نظر دارد.
----------------------------
اگر بشه خوبه
دفاعمون با بینز و سوبوتیچ خیلی خوب تقویت میشه
اهمیتِ یانوزای در آینده یِ یونایتد
پل پوگبا، جرارد پیکه، راول موریسون، رابی بردی، زکی فرایرز... هوادارانِ یونایتد دوست ندارند اسمِ یانوزای هم به این فهرستِ تلخ اضافه شود.
سایت گل- تنها نکته یِ مثبتی که از یونایتدِ چند هفته یِ اخیر دیده ایم بازگشتِ نانی به ترکیبِ اصلیِ تیم و ظهورِ پدیده ای به نامِ ادنان یانوزای بوده است.
اهمیتِ یانوزایِ هجده ساله بیش از دو گلی که مقابلِ ساندرلند زد طبیعتِ بازیِ همگرایش است که در فوتبالِ مدرن عاملی حیاتی، به خصوص برایِ تیمهایی که به شکلِ سنتی عادت به بازی از کناره ها دارند، به حساب می آید.
یونایتد پس از بازه یِ طلاییِ 2006 تا 2009 که با استفاده از این تواناییِ بالهایِ همگرایش، رونالدو، گیگز، نانی و حتی گاهی رونی، بدل به بهترین و مدرنترین تیمِ اروپا شده بود، دیگر هرگز کیفیتِ پیشین را به دست نیاورد و به لطفِ فوتبالِ صرفا طولی والنسیا، اورا و اشلی یانگ پسرفتِ چشمگیری کرد. حالا با نزدیک شدنِ نانیِ راست پا به شکلِ ایده آلش و درخشش یانوزایِ چپ پا، یونایتدِ دیوید مویس با تمامِ مشکلاتی که درگیرش است افقِ امیدوارکننده ای در پیش دارد.
یانوزای و نانی تواناییِ این را دارند که مثلِ رونالدو و گیگز دو سمتِ زمین بازی کنند و ذاتِ بازیِ همگرا و میلشان به حرکاتِ قطری و عرضی این امکان را برایِ مویس پدید می آورد که به سیستمِ موردِ علاقه اش یعنی چهار-یک-چهار-یک نزدیکتر شود و هافبکش را فشرده تر ببندد. کاری که آندره ویاش-بواش با گیلفی سیگردسون کرد و از هافبکِ وسط به سمتِ چپ منتقلش کرد تا با نزدیک کردنِ اریکسون و سولدادو به ستاره یِ سابقِ سوانزی تیمشِ جمعتر و فشرده تر شود. سیگردسون این فصل پنج تا از شش بازی ایی که برایِ تیمش از اول به زمین رفته را در نقشِ هافبکِ چپ بازی کرده و سه گل هم زده. بر اساسِ همین ایده، ایده ای که اوجِ اجرایش زوجِ روبن و ریبری در بایرن مونیخ هستند، آرون لنون هم کم کم جایش را به اندروس تانزند می دهد که میلِ بازیِ عرضی و قطری اش بیشتر است. چنین وضعیتی می تواند در انتظارِ والکاتِ آرسنال هم باشد. با کمرنگ تر شدنِ نقشِ بالهایِ کلاسیک در سطحِ اولِ اروپا، یونایتد می تواند و به بیانی دیگر باید شیفتی دوباره کند به بالهایِ همگرایِ مدرن.
ادنان یانوزای پتانسیل بدل شدن به یکی از ستاره هایِ آینده یِ اروپا را دارد. خونسردی، اعتماد به نفس و مخصوصا مسئولیت پذیریِ این هافبکِ چند ملیتی که به شکل حیرت آوری می تواند به انتخابِ خودش برایِ تیمِ ملیِ آلبانی، صربستان، ترکیه، بلژیک، کوزوو و حتی احتمالا انگلستان بازی کند، عواملی هستند که دیوید مویس را مجاب میکنند به هر راهکاری شده قراردادی جدید و بلند مدت با او ببندد. یانوزای هم مثلِ فدریکو ماکدا تاثیری فوری و در مقطعِ خود حیاتی رویِ تیمش داشت؛ با این تفاوت که مهاجمِ ایتالیایی که سوپر گلش به استون ویلا در آن دیدارِ تاریخی و مهم هرگز از خاطره یِ یونایتدی ها پاک نمی شود، زمانی مطرح شد که دورانِ مهاجمِ نوکِ ایستا و صرفا داخلِ باکس تمام شده، یا رو به اتمام بود. به عکس یانوزای درست همان وقت و همانجایی است که باید باشد. بدین ترتیب همانطور که اولین و بزرگترین پیروزیِ مویس تا به حال حفظِ وین رونی و برگرداندنش به اوج بوده، حفظِ یانوزای هم می تواند گامی بسیار بلند به سویِ آینده یِ تیمی باشد که به وضوح نیاز به بازسازی ای اساسی دارد. پل پوگبا، جرارد پیکه، راول موریسون، رابی بردی، زکی فرایرز... هوادارانِ یونایتد دوست ندارند اسمِ یانوزای هم به این فهرستِ تلخ اضافه شود.
نوستالژی که میگن همینه ها : انسوی نیمکت امشب چه خاطره انگیزه !
سر با یه تعویض فوق تصور ترین نتیجه رو رو کرد : جواب اس ام اس امشب هم : سولسکیایر یا سولسشر !! توی 12 دقیقه پایانی بازی رو 8-1 کرد جلو ناتینگهام !
=======
سه گانمون هم توی همون سال فوق العاده بود انگاری
رونی: می دانم خودخواهی است اما دوست ندارم در خط میانی بازی کنم
رونی در تابستان تلاش زیادی برای ترک منچستریونایتد انجام داد اما مدیران باشگاه حاضر به فروش او به باشگاه های رقیب لیگ برتری، چلسی و آرسنال، نشدند.
سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، بار دیگر از اینکه سرالکس فرگوسن در رقابت های فصل گذشته در پستی غیرتخصصی از او استفاده می کرد، ابراز ناخشنودی کرد و بار دیگر در مورد ادامه حضورش در الدترافورد قولی نداد.
رونی در تابستان تلاش زیادی برای ترک منچستریونایتد انجام داد اما مدیران باشگاه حاضر به فروش او به باشگاه های رقیب لیگ برتری، چلسی و آرسنال، نشدند.
او فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد و در 8 دیدار، 5 گل به ثمر رساند و اگرچه اعلام کرد که از شرایط فعلی راضی است اما از اینکه در خط حمله و در کنار رابین فن پرسی به کار گرفته نمی شود، ابراز ناخرسندی کرد.
او به خبرنگاران گفت:" همه در باشگاه می دانند که من دوست دارم در چه پستی بازی کنم و فکر می کنم به همین خاطر است که من ناراحت بودم. به من گفته شد که در میانه زمین بازی کنم و من دوست نداشتم. فکر می کنم لحظاتی در دوران حرفه ای وجود دارد که باید کمی خودخواه بود.
واقعا فکر می کنم وقتی در میانه زمین بازی می کنم، خوب کار می کنم اما بازی کردن در این پست را دوست ندارم. من قبلا با بازی کردن در پست غیرتخصصی مشکلی ندارم. فکر می کنم شایسته بازی کردن در پست مورد علاقه ام هستم.
فکر می کنم طبیعتا ناراحت بودم و این در بعضی از بازی ها روی کارم تاثیر داشت. می دانم که فصل گذشته، بهترین فصل دوران حرفه ای ام نبود اما بازی هایی بود که من در پست های متفاوت بازی کردم.
وقتی در پست همیشگی تان بازی نمی کنید، سازگار شدن با شرایط دشوار می شود.
صادقانه بگویم من در طول تابستان مشکلی نداشتم و از شرایط راضی بودم. شاید از بیرون طول دیگری به نظر می رسید اما من مشکلی نداشتم.
من و همسرم صاحب یک فرزند جدید شدیم و خوشحال بودم که بدون مشکل بازی می کنم. سرم را پایین انداختم و سخت کار کردم. می خواستم ثابت کنم که بازیکن بزرگی هستم. این چیزی بود که برای آن تلاش می کردم."
او همچنین در مورد تمدید قرارداد و ماندن در منچستریونایتد، بار دیگر پاسخ نامشخصی داد:" می توانید ببینید که من بدون مشکل و با رضایت بازی می کنم. باید با باشگاه بیشتر صحبت کنم و ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد."
انگلیس هم با کاپیتانی و گل سلطان بازی رو پر گل برد:n12:
به این تیم خیلی امیدوارم انگلیس جوونای خوبی داره
چقدر خوب بود که ضربه پنالتی رو دادن استوریچ پاش به گل باز شد
دیگه وقتشه تو برزیل یه تکونی به دنیا بدن:n12:
آقا به خدا حق دارهنقل قول:
رونی: می دانم خودخواهی است اما دوست ندارم در خط میانی بازی کنم
تو همه جای دنیا از ستاره ها با مشورت خودشون بازی میگیرن
یه چیز کاملا طبیعی هست اصلا هم بازیکن سالاری نیست
مثلا نمیشه از مسی بدون مشورت خودش بازی گرفت یا پستشو عوض کرد
رونی رو با مسی مقایسه میکنی؟نقل قول:
بعد اصلا و اصلا نمیشه پست مسی رو عوض کرد،چون اگه بیاد هافبک اونموقع اینیستا و ژاوی باز باید برن پشتش یعنی تو دفاع :n02:
رونی در هافبک هم از خیلی بازیکنان دیگه تیم بهتر بازی میکنه و به بازیسازیش نیازه
-----------
همونطور که میدونید بعلت مسابقات ملی،فعلا بازیهای لیگهای اروپایی تعطیل هست.
بازی بعدی منچستر شنبه هفته آینده برگزار میشود:
شنبه 27 مهر،ساعت 17:30
منچستر یونایتد - ساوتهمپتون
تئاتر رویاها
عدنان گفته هفته ای 100 هزار پوند میخواد!
خیلی زیاده!
ظاهرا منچستر هم قبول کرده
بررسی ملیت بازیکنان منچستر یونایتد در طول تاریخ باشگاه
محتوای مخفی: man utd
این یکی دو هفته بحث بازیکنای اکادمی خیلی داغ شده بعد از درخشش یانوزای
اما یه فرد دیگه که باعث شده این بحث دوباره بالا بگیره و دوباره همه بگن چرا یونایتد از این اکادمی با استعداد ، خوب استفاده نمی کنه و بحث پوگبا دوباره پیش بیاد
درخشش Ravel Morrison هافبک تهاجمی وستهم در بازی های اخیره بازیکنی که محصول اکادمی خودمون هست و اتفاقا خیلی با استعداد هم هست ولی به دلیل مشکلات اخلاقی
باشگاه تو ژانویه 2012 تصمیم به فروشش گرفت تا شاید با عوض شدن محیط اخلاقش درست بشه( تو پروندش از دعوا و کتک کاری تو خیابون هست تا جیب زنی)
حالا یه سری ها می گن اگه درخشش موریسن ادامه پیدا کنه باشگاه یه بند خرید تو قراردادش داره(اصطلاحا Buy-Back Clause) که می تونه دوباره بخردش
اینم گلش به تاتنهام(صبر کنید لود شه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
نه داداش رونی که رو که نمیشه با هیچ بازیکنی مقایسه کرد حتی مسینقل قول:
از نظر من رونی بهترین بازیکن فعلی دنیاست:n12: ولی خب مسئله اینه که بقیه قبول نمیکنن:n02:
البته حقیقت اینه که ما منچستریها به طور کلی فوتبال رو یه جور دیگه میفهمیم و میبینیم
به طور کلی ما از دماغ فیل افتادیم:n05: جدی میگم هر کسی میخواد بدش بیاد خب بیاد دیگه مشکل ما نیست:n02:
آخه این تیمایی که هر دو سال یه مربی دارن و بعد از سه باخت اولین چیزی که به نظرشون میرسه عوض کردن مربی هستش حتی نمیتونن توی تخیلشون هم فلسفه منچستر رو درک کنن:n05:
ولی بحث اصلی من این نبود که رونی میتونه توی هافبک بازی کنه یا نه
بحث این بود که بهتره رونی اونجایی بازی کنه که خودش میخواد یا اگه بخوام بهتر بگم اونجایی بازی کنه که خودش احساس میکنه هم به استعدادش نزدیکه هم لذت بیشتری میبره
اگه ما یه هافبک طراح سرحال داشته باشیم رونی بهتره بره خط حمله
فرگوسن: بازیکنان بسیار شکنندهتر از 30 سال پیش شدهاند / از تخیل خود برای ساختن بازیکنان بزرگ استفاده میکردم
او گفته چرا کمتر از متد سشوار خود استفاده میکرد. او همچنین گفته چگونه میتوان باعث پیشرفت بازیکنان شد.
سایت گل – سر الکس فرگوسن در اواخر سالهای مربیگریاش دیگر کمتر از آن حملات سشواری معروفش استفاده میکرد، چرا که به نظرش بازیکنان شکنندهتر از 30 سال پیشتر بودند!
مربی اسطورهای منچستریونایتد – که 38 جام در دوران 26 سال و نیم حضورش در اولدترافورد به دست آورد – گفته مجبور بود اعصابش را بیشتر کنترل کند چون بازیکنان باید احساس راحتی بیشتری میکردند تا خوب بازی کنند.
فرگوسن که در ماه می بازنشسته شد در کارگاه آموزشی یوفا در بوداپست دانش خود را به مربیان جوان منتقل کرده است.
او در این کارگاه درباره نحوه رفتار با بازیکنان و کادر فنی گفت: «انسانهایی که با آنها سر و کار داشتهام بسیار شکنندهتر از آدمهای 30 سال پیشتر هستند.
البته منظور من تعریف از آنهاست چون آنها از شرایط بهتری میآیند و زمینه زندگی بهتری داشتهاند. دیگر نمیتوانم مانند گذشته بر سرشان داد بزنم و عصبانی شوم!
همچنین چیزی که بسیار در فوتبال انگلیس حاکم شده فرهنگ بازیکنانی است که از کشورهای متفاوت میآیند. در یونایتد فکر کنم از 20 ملیت مختلف داریم و این چالشی بزرگ است چون باید با فرهنگ آنها سر و کار داشت و مطمئن شد که در محیط راحت هستند. چون فوتبال شده صنعت نتیجه و باید بهترین عملکرد را از آنها بگیرید.»
فرگوسن به رفتار سشواری بین دو نیمه در رختکن مشهور بود. او در این زمان به بازیکنانی که عملکرد خوبی نداشتند بهشدت حمله میکرد و چنان به آنها میتاخت که لحن صحبت او را با صدای سشوار مقایسه میکردند. اما تیم یونایتد با فرگوسن از بهترین تیمهای تاریخ در زمینه تبدیل شکست به پیروزی بود و این نشان میدهد که شاید حرفهای او جواب میداده.
فرگوسن درباره همکارانش گفته: «سه نکته درباره همکاران بسیار مهم است: اخلاق کاری، وفاداری، فلسفه. همه باید همنوا باشید، حالا هر قدر که آن نوا بد باشد! مهم این است که افرادتان موافق شما باشند.
رفتار من در فوتبال این بود که هرگز تسلیم نشوید. بین دو نیمه فوتبال، اگر عقب باشید نباید هرگز پا پس بگذارید.»
فرگوسن خودش در سن 23سالگی مدرک مربیگریاش را گرفت، یعنی زمانی که هنوز بازیکن بود. او گفت: «آن زمانها فکر میکردم زمان زیادی دارم. اما زمانی که درگیرش شدم اوضاع برایم بسیار پررقابت شد. من آن زمان مربیان بزرگ را زیر نظر داشتم و به آنها گوش میکردم تا ببینم چگونه کارشان را انجام میدهند.
دانش این که چگونه یک جلسه تمرینی را اداره کنید مهم بود. من یکی از بهترین نصیحتها را در آن هنگام شنیدم: هنگامی که میخواهید به یک بازیکن چیزی اضافه کنید از قدرت تخیل خود استفاده کنید. تلاش کنید به این بیندیشید که چه چیزی الهامبخش بازیکنان میشود.
در زمین فوتبال معمولا بازیکنی که کاراکترش را دارد پیروز مسابقه میشود.»
نامگذاری خیابانی در منچستر به نام سرالکس فرگوسن
اهالی شهر منچسترانگلیس برای تجلیل از سرمربی اسطورهای شیاطین سرخ، نام وی را برای یکی از خیابانهای شهر انتخاب کردند.
شهرداری شهر منچستر برای تجلیل از زحمات و افتخاراتی که سرالکس فرگوسن سرمربی بازنشسته شیاطین سرخ در دوران طولانی حضورش در اولدترافورد برای نیمه قرمز این شهر به ارمغان آورد، خیابانی را به نام وی نامگذاری کرد. خیابانی که به نام سرالکس فرگوسن نامگذاری شده است، یکی از راههای منتهی به ورزشگاه اولدترافورد است. سرمربی اسطورهای شیاطین سرخ، تنها سومین نفر در تاریخ باشگاه منچستریونایتد است که نام او برای یکی از خیابانهای شهر منچستر انتخاب میشود. وی پس از حضور در خیابانی که نامش برای آن انتخاب شده است، اظهار داشت: برای من مایه افتخار و مباهات است که خیابانی به اسم من نامگذاری شده است. معمولاً در زندگی یک نفر انتظار چنین اتفاقاتی را ندارد اما این اتفاق نشان دهنده کار 26 سالهای است که من در اینجا انجام دادم. از همه کسانی که اینجا هستند، خانوادهام، دوستانم، همسر و رئیسم. راستی باید بگویم او ترکیب تیمهایی که قهرمان شدند را انتخاب میکرد. متشکرم که مرا 26 سال پیش به منچستر دعوت کردند. مربیگری در یونایتد و کار در این شهر یک چالش بزرگ بود و حالا هم که ما اینجا هستیم. قبل از این نام مرا برای قسمتی از جایگاه تماشاگران در اولدترافورد انتخاب شده بود و برای من تجربهای همراه با افتخار بود. فرگوسن در طول 26 سال مربیگریاش در منچستریونایتد 38 عنوان مختلف از جمله 13 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا کسب کرد و به موفقترین مربی تاریخ باشگاه تبدیل شد. فرگوسن 71 ساله در پایان فصل گذشته سرانجام تصمیم به بازنشستگی گرفت و سکان هدایت شیاطین سرخ را به دست هموطناش در اورتون، دیوید مویس سپرد.
این بحث درگیری لفظی مویس و ون پرسی چیه!؟:n13:
ون پرسی آدمی نیست الکی با کسی دعوا کنه
ظاهرا سر تمرینات بود ه و ون پرسی گفته تمرینات مویس باعث مصدومیت بازیکنها میشه!
وین رونی هم با این حرف ون پرسی موافقه!
یعنی واقعا مویس نمیدونه چه تمریناتی برای بازیکنا خوبه یا نه؟!!!نقل قول:
یعنی فرگوسن بیخودی از مویس حمایت کرده؟!!!
از این ناز و اداها بازیکنا زیاد دارن
من که شاهد آمادگی بیشتر رونی در این فصل هستم این شده معیار من برای قضاوت در مورد تمرینات مویس و فکر میکنم درست هم هست
چند سال پیش یکی از بازیکنای یوونتوس (یادم نمیاد اسمش) میگفت تمرینات سخت لیپی ممکنه باعث مرگ بازیکنا بشه
ولی هیچ کدومشون که نمردن هیچ عین بولدوزر بازی میکردن:n09:
منچستر با 18ميليون يورو در پي شکار "زيدان جديد"
سرمربي مونپليه از پيشنهاد 18 ميليون يوروي منچستر يونايتد به ستاره جوان تيمش سخن گفت. او اعتراف کرد که نميتواند پيشنهاد شياطين سرخ را رد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمي کابلا، ستاره اين روزهاي باشگاه مونپليه فرانسه است. اين بازيکن جوان مشتريهاي زيادي پيدا کرده است. باشگاه منچستريونايتد قصد دارد اين بازيکن را که لقب "زيدان جديد" فوتبال فرانسه را يدک ميکشد در فصل جابجايي زمستاني به خدمت گيرد.
جان فرناندز، سرمربي مونپليه اعتراف کرد که منچستر يونايتد به دنبال جذب ستاره جوان تيمش است. او اعلام کرد چنانچه منچستر يونايتد در فصل جابجايي زمستاني براي جذب کابلا 18 ميليون يورو پيشنهاد دهد سخت است اين پيشنهاد را رد کرد.
او گفت: رمي، بازيکني باهوش با تواناييهاي بالاست. او فصل را به قصد پايان دادن به آن با ما شروع کرده است، اما پيداست که منچستر يونايتد عزم خود را براي خريد او با رقم 18 ميليون يورو جزم کرده است. سخت است که اين پيشنهاد منچستريونايتد را رد کرد. فروش رمي با اين رقم عادلانه است.
کابلاي 23 ساله از استعدادهاي فوتبال فرانسه به شمار ميآيد. او پس از جدايي اوليويه ژيرو به ستاره تيمش تبديل شده است.
اگه بشه ! حالا ارزشش رو داره یا میاد میره رو نیمکت ؟نقل قول:
اگه بخواد این همه خرج پاش بشه بعد ازش درست حسابی استفاده نشه که هیچ ثمری برای تیم ندارهنقل قول:
در ثانی اینقد این چند ماه اخیر اخبار درباره جذب بازیکنا توسط باشگاه منچستر یونایتد تو سایتها بوده که به شخصه من تا بازیکنی با پیراهن تیم نبینم خبر انتقالش باور نمیکنم:n02:
راستی مثل اینکه یانوزای قراردادش با منچستر یونایتد تا 5سال دیگه تمدید کرده:n26:خیلی خبر خوبی بود امیدوارم مویس در ادامه لیگ بیشتر ازش استفاده کنه
در ادامه روند سینوسی تیم تو اولدترافورد با ساوتهمپتون 1-1 مساوی کردیم گل مساوی رو هم دقیقه 87 رو کرنر خوردیم
کلا فقط می تونم بگم فصل عجیبیه یه خورده داریم از بقیه عقب میوفتیم امیدوارم تو ادامه بهتر بشیم
سلام
بازی رو از دقیقه 70 دیدم
انگار داشتیم تو زمین اونا بازی میکردیم!
چرا تیم تا یه گل میزنه میکشه عقب؟
چرا اسمالینگ باید جای رونی بیاد؟
تیم بد بازی کرد
در مورد نتیجه حرفی ندارم چون ساهمپتون تیم قوی هست
گل مفتی خوردیم
دروازه بان لایی میخوره
اسمالینگ با جای اینکه توپ رو ول کنه بره بیرون توپ رو میزنه تو اوت!
یه سری نخاله مثل اسمالینگ و یانگ و ولبک رو باید بفروشیم بره
نخاله نیستن بنده خداها، فیکس تیم ملی هستن:n02:نقل قول:
ولبک کاملا نخاله هستنقل قول:
تو تیم ملی هم چپ و راست موقعیت خراب میکنه
روی هاجسون هم از بی بازیکنی اینا رو انتخاب میکنه!
از اون مساویهای اعصاب خورد کن بود
در هر صورت باید قبول کنیم که منچستر یه مرحله جدید رو آغاز کرده
باید پای تیم موند صبر کرد و حمایت کرد
نمیفهمم دلیل این که زاها و هرناندز روی نیمکت هستن چیه!
ده خیا هم خیلی افت کرده
مربی دروازه بانی که با سرالکس کار میکرد خیلی خوب بود!
گلی که خوردیم خیلی تقصیر ده خیا نبود یک بازیکن جلوشو گرفته بود توپ هم فکر کنم به اون خورد. کلا گل عجیبی بود.
ولی به مویس( تعویض هاش حداقل) انتقاد های جدی وارده.مثل تیم های ته جدولی مدافع میاریم که نتیجه یک صفر رو حفظ کنیم! اونم توی زمین خودمون مقابل ساوتهمپتون! آوردن گیگز... البته همینم نتونستیم انجام بدیم!
کاری هم نمیشه کرد غیر از تحمل. سرمربی جدیده چه غلط چه درست این بهانه رو داره.
پیش بینی میشد که فصل سختیه ولی نوع بازی تیم و چیدمان ترکیب هم خودش یه مسئله نامفهومه !!! مویس پشتش به حمایت اولیه سر گرمه و داره هر کاری دوست داره میکنه ! سولسشر بدون تجربه اگه این فصل میومد بالا سر تیم بعد یه فصل نتیجش از این مویس خان بدتر میشد ؟ تجربه دار هم میشد ! بی برنامه گی تیم یه چیزه بی انگیزگی بازیکنا یه چیز دیگه : فصل قبل خیلی وقتا شد که جور دفاع متزلزلمون رو مهاجما و خط حمله به دوش میگرفتن و سریع نتیجه جبران میشد الان ولی اون خواستنه نیست !
تا صبح هم بگیم چرا فلانی بوده و دیگری نبوده مویس کار خودش رو میکنه >>> همون یه فصل تحمل و صبر ایوب بهترین چارست !
فرگوسن: کسب یک جام در این فصل می تواند دستاورد بزرگی برای مویس باشد
مویس که در پایان فصل گذشته جانشین فرگوسن در الدترافورد شد، شروع خوبی در ان باشگاه نداشت
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، معتقد است رسیدن به یک جام در این فصل می تواند دستاورد فوق العاده ای برای دیوید مویس باشد.
مویس که در پایان فصل گذشته جانشین فرگوسن در الدترافورد شد، شروع خوبی در ان باشگاه نداشت و تیمش با تساوی این هفته مقابل ساوتهمپتون، در رتبه هشتم جدول قرار گرفت. آنها در حال حاضر 8 امتیاز با آرسنال صدرنشین فاصله دارند.
مویس پیش از این شانس قهرمانی تیمش در چمپیونزلیگ را بسیار کم دانسته بود اما فرگوسن امیدوار است که هموطنش بتواند در این فصل به یک جام دست پیدا کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای دیوید، کسب یک جام می تواند دستاورد فوق العاده ای باشد. مسئله کلیدی برای دیوید این نیست که کاری را بهتر یا بدتر انجام بدهد بلکه باید باشگاه را در همان مسیر 20 سال اخیر نگه دارد.
فرقی نمی کند، چه جامی باشد، جام اتحادیه، جام حذفی، لیگ برتر یا چمپیونزلیگ.
ما همیشه اولویت هایی داشتیم و دیوید این را می داند و من امیدوارم که او به آن برسد.
رسیدن به جام در لیگ ما آسان نیست زیرا 6 تیم برای قهرمانی می جنگند. او حامیان بزرگی در باشگاه دارد. منچستریونایتد باشگاهی که فوق العاده اداره می شود. هیچ مشکلی در آن وجود ندارد. هر باشگاهی نیاز به کمی شانس دارد و امیدوارم ما این شانس را داشته باشیم."
خب شما بین فان پرسی و هرناندز کدوم رو انتخاب میکنی؟نقل قول:
ولبک هم از بازیکنان خوبه،قابلیت بازی در چند پست رو هم داره،سرعتش هم که بالاست
مشکل ما اسم بازیکن نیست،حالا شاید این وسط برخی بازیکنان هم کارآیی قبلی رو نداشته باشن اما دقت کنید که تمام کادر فنی تغییر کرده و روی همه چیز اثر میذاره
باید کمی صبر کرد تا با شرایط جدید منطبق بشن و سپس انتقادهارو شروع کنیم
اگه مویس یانگ بفروشه من یکی بهش ایمان میارم.....
ولبک واقعا ضعییفه تعصب رو بذار کنار تاببینی چقدر توپ لو میده.نقل قول:
و یه سوال بایرنم مربیش عوض شد بارسلونم عوض شد (2 -3) بار مربی رئالم عوض شد آیا این قدر تیمشون بهم ریخت؟؟؟؟ 26 سال مربی عوض نکرده بودیم درست ولی این همه ضعف هم قابل قبول نیست خداییش.
بایرن مونیخ اگه مربیاش عوض کرد اکثرشون توی کارنامه مربیگریشون سابقه جام گرفتن با تیم های قبلیشون داشتن مثل ماگات یا فن خال فقط بین اینا کلینزمن تجربه لازم نداشت که وسط کار از باشگاه کنار گذاشته شد ولی مویس تا به حال هیچ کارنامه درخشانی از خودش به جای نگذاشته (قبل از اومدن به منچستر یونایتد )یک کامیونیتی شیلد گرفته که اونم از صدقه سر فرگی کبیر داره فکر میکنم هنوز تو حال و هوای اورتون سیر میکنه که پنجم ششم جدول شدن براش افتخار بزرگ حساب میشه:n29: البته این وسط یک چیز دیگه هم هست اینقد طی این سالها با فرگی کبیر قهرمان لیگ برتر شدیم همیشه تا روزای آخر تو کورس قهرمانی بودیم تجربه بودن در چنین شرایطی نداشتیم:n02:
فرگوسن هم وقتی تازه مربی منچستر شده بود خیلی مربی تاپی نبود هانقل قول:
ولی وقتی زمان گذشت دیدیم که چه جواهری هستش
خیلی زوده که در مورد خوب یا بد بودن مربی قضاوت کنیم من از تنها چیزی که میترسم اینه که همین زود قضاوت کردنا زیاد بشه و در نتیجه منچستر هم بشه مثل تیمای دیگه که هر یکی دو سال مربی عوض میکنن
به نظره منم طرفدارا و مدیرهای منچستر کمه کمش باید یه فصل به مویس وقت بدننقل قول:
به نظرم میتونه تیمو بالا بکشه
الان یکم زوده در مورد مربی صحبت بشه
به نظرم پایان این فصل نشون میده که مویس بمونه بهتره یا بره
قیاس فرگوسن با مویس قیاس مع الفازغه(اصلن قابل قیاس با هم نیستن ) البته فرگوسن قبل از اومدن به منچستریونایتد با آبردین قهرمان لیگ وجام حذفی اسکاتلند شده بود قهرمانی جام برندگان اروپا هم در کارنامش بود - شاید مویس در ادامه این فصل طوری نتیجه بگیره که نظر همه نسبت بهش عوض بشه قبلن هم تو یک پست گفته بودم با عملکرد ضعیف منچستر یونایتد در فصل نقل و انتقالات هر نتیجه ای این فصل بگیره مویس زیاد مقصر نمیدونم ولی عملکردش تا اینجای فصل جای هیچ دفاعی نداشتهنقل قول:
تیم خوب بازی میکنه
تو همین بازی با ساوهمپتون چند تا تیرک زدیم
ولی سیستم بیش از حد چرخشی مویس و بازی ندادن به زاها و هرناندز و کاگاوا اصلا درست نیست
سر آلکس فرگوسن اخیرا کتاب جدیدی راجع به شرح حال خودش در طی این سال ها نوشته، کتابی که پنج شنبه این هفته به چاپ می رسه، در بخش هایی از اون به تیره شدن روابطش با روی کین، دیوید بکهام و وین رونی می پردازه.
در سال 2005 روابط فرگوسن و کین تیره و تار شده بود، زمانی که کین علنا نظرات خودش راجع به هم تیمی ها و حقایق رختکن رو بازگو می کرد که نقطه اوج این صحبت ها مصاحبه اختصاصی کین با شبکه رسمی باشگاه بود، مصاحبه ای که هیچ وقت روی آنتن نرفت، اما وقتی به صورت خصوصی برای بقیه بازیکنان پخش شد، فن درسار، اسکولز و نیستلروی از افرادی بودن که (از شدت ناراحتی) بلافاصله اتاق رو ترک کردن.
فرگوسن روزی رو به یاد میاره که به خاطر همین مسائل مجبور شد کین و نیستلروی رو از هم جدا کنه، در مورد اون اتفاق میگه: "چشم های کین (از شدت عصبانیت) کوچیک شده بود، تقریبا مثل مهره های سیاه کوچیک، نگاه کردن (به اون چهره) ترسناک بود، تازه من اهل گلاسکو هستم!"
بعد از اون مصاحبه با MUTV، فرگوسن به دستیار وقتش کارلوس کیروش میگه: "اون باید بره، کارلوس. 100 درصد، از شرش خلاص شو!"
نظر کلی فرگوسن راجع به کنار گذاشتن کین: " توی یه نگاه عمیق (به این مسئله)، جدایی کین بهترین اتفاقی بود که می تونست بیفته... بازیکنان زیادی بودند که از کین می ترسیدن!"
در کتاب اشاره ای هم میشه به امکان هدایت تیم ملی انگلستان، مسئولیتی که دو بار به فرگوسن پیشنهاد میشه اما فرگوسن قبول نمی کنه، در کتابش میگه "هیچ راهی نداشت که من این مسئولیتُ قبول کنم" "فقط 10 ثانیه طول کشید که به این پیشنهاد نه بگم، من 1 میلیون سال دیگه هم نمی تونستم این شغلُ قبول کنم"
فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی که در رابطه با کتابش داشت، به شوخی گفت: "فرصت خوبی بود که انگلیس رو بیارم پایین!" (به عنوان یه اسکاتلندی البته!)
در مورد رونی: "(یه مطلب) رو زود یاد نمی گیره (~زیاد حرف گوش کن نیست)" و به ماجرای کنار گذاشتن رونی به خاطر یه مسئله مرتبط با نوشیدن... در دو سال قبل اشاره می کنه و در مورد فصل پیش عنوان می کنه که آمادگی وین به حدی پایین بود که حتی نمی تونست یک بازی کامل رو دوام بیاره.
همچنین اشاره ای به قضیه درخواست جدایی رونی در سال 2010 می کنه و میگه اون قضایایی که سر تمدید قرارداد پیش اومد "باعث شد که مثل یه آدم پول پرست به نظر بیاد و یه مقدار حس عدم اعتماد بین هوادارها ایجاد کرد"
در حین مذاکرات تابستان 2010: "او (رونی) مثل ترسوها به نظر می اومد، من احساس می کردم که وین رو (مثل یه ماشین) برنامه ریزی کردن که چی بگه، بحث اصلی شکایت رونی در مورد این بود که ما به اندازه کافی بلندپرواز نیستیم (برای موفقیت تلاش نمی کنیم)"
"جواب من به این شکل بود که از وین پرسیدم: توی 20 سال اخیر کی پیش اومده که مدعی قهرمانی لیگ نباشیم؟ توی چند تا فینال لیگ قهرمانان توی سه چهار سال اخیر حضور داشتیم؟ من بهش گفتم که اینکه ما به اندازه کافی تلاش نمی کنیم حرف گزافی بیش نیست، وین گفت که ما باید اوزیل رو جذب می کردیم، که در اون سال از وردربرمن به رئال مادرید اومد."
"جواب من این بود که به تو (رونی) هیچ ارتباطی نداره که ما باید به دنبال کی می رفتیم (یا نمی رفتیم)، من بهش گفتم که وظیفه تو اینه که بازی کنی و عملکرد خوبی داشته باشی و وظیفه من اینه که تیم مناسبی رو انتخاب کنم و تا اون موقع توی این کار موفق بودم."
در مورد بکهام: "تنها بازیکنی که زیر دستم کار کرد اما تصمیم گرفت معروف بشه و شناخته شدن در بیرون از زمین رو ماموریت خودش کرده بود"
در مورد اون حادثه معروف "بکهام و کفش": "(بکهام) چهار متر از من فاصله داشت، در بینمون یک جفت کفش روی زمین بود، دیوید حرف نامناسبی زد. من به سمتش رفتم و در حین حرکت یک کفش رو شوت کردم؛ درست به چشمش خورد، البته اون هم عصبانی شد و می خواست به سمت من بیاد که بازیکن ها جلوش رو گرفتن، بهش گفتم "بشین!"، تو تیمت رو نا امید کردی، هر چقدر می خوای می تونی بحث کنی و دلیل بیاری"
دو روز بعد اون اتفاق علنی شد، بکهام یک باند روی صورتش بست که مصدومیت رو توی انظار عمومی بیشتر نشون بده، فرگوسن در واکنش به این ماجرا: "من به هیئت مدیره گفتم که باید جدا بشه"
منابع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرگوسن: به رونالدو گفتم می کشمت اما حاضر نیستم تو را به رئال بفروشم
فرگوسن توضیح داد که چرا علی رغم قولی که به رونالدو داده بود، به دلیل درگیری لفظی با رامون کالدرون، رئیس آن زمان باشگاه رئال، حاضر به فروش او به این باشگاه در سال 2008 نشد
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، در کتاب زندگی نامه اش که به زودی منتشر خواهد شد، در مورد قولی که به کریس رونالدو برای فروش او به رئال داد، پرده برداشت.
کتاب زندگی نامه فرگوسن قرار است روز پنج شنبه به فروش عمومی گذاشته شود و در این کتاب، فرگوسن توضیح داد که چرا علی رغم قولی که به رونالدو داده بود، به دلیل درگیری لفظی با رامون کالدرون، رئیس آن زمان باشگاه رئال، حاضر به فروش او به این باشگاه در سال 2008 نشد.
رونالدو سرانجام در سال 2009 و زمانی که فلورنتینو پرس بار دیگر ریاست باشگاه رئال مادرید را برعهده گرفت، با انتقالی 94 میلیون پوندی به این باشگاه پیوست.
در کتاب فرگوسن آمده است:" رئال 80 میلیون پوند نقد برای او پرداخت می کرد و می دانید چرا؟ این شیوه فلورنتینو پرس، رئیس این باشگاه، است تا به دنیا بگوید "ما رئال مادرید هستیم، ما بهترینیم."
وقتی احتمال پیوستن رونالدو به رئال افزایش پیدا کرد، من به او یک قول مردانه دادم. من به خانه او در پرتغال رفتم و به او گفتم:" تو نمی توانی امسال بروی، به ویژه با این شیوه ای که کالدرون برای خرید تو اقدام کرد.
به او گفتم " می دانم تو می خواهی به رئال بروی اما من ترجیح می دهم تو را بکشم اما تو را به رئال نفروشم. اگر تو افت نکنی و به همین ترتیب بدرخشی، مطمئنا یک نفر پیدا می شود و بزرگترین پیشنهاد تاریخ را به تو خواهد داد و آنوقت می توانی بروی.
من برای آرام کردن او درست عمل کردم. به او گفتم که تنها دلیلی که با فروش او مخالفت کردم، کالدرون بود. به او گفتم اگر همه افتخاراتم گرفته شود و اگر تو را یک سال روی سکوها قرار دهم، اجازه نمی دهم امسال به رئال بروی."
کجایید هواداران شیاطین سرخ؟
بردیم ولی باید بیشتر میزدیم،سوسیه داد تیمی نبود که توی اولدترافورد فقط یدونه بخوره
درسته که تک گل بازی هم گل به خودی بود اما تیم خوب بازی کرد و در شبی که RVP به علت مصدومیت در زمین نبود باز هم درخشش رونی کاملا به چشم میومد.
یکی دوبار به تیرک زدیم دو بار هم به تیرکمون خورد اما در کل منچستر کاملا برتر بود
هنوز صدرنشینیم و اوضاع برای مرحله گروهی خوبه
با بردی که امشب کسب کردیم با 7 امتیاز از 3بازی در صدر جدول گروهمون قرار گرفتیم خیلی موقعیت گل در این بازی داشتیم 3تا موقعیت گل نصیب کاگاوا شد که نتونست به خوبی ازش استفاده کنه سر صحنه به ثمر رسیدن گل رونی توپ به سمت دروازه شوت کرد که بعد از برخورد به تیر دروازه با اشتباه دفاع رئال سوسیه داد وارد دروازه شد 2بار دیگه هم توپ به تیر دروازه زدیم که یک بارش در ضد حمله توپی که به والنسیا رسید با بدشانسی به تیرک خورد از ضربه برگشتی هم کاگاوا نتونست به خوبی استفاده کنه در کل حقمون برد با اختلاف بیشتر از یک گل بود که تیر دروازه اجازه این کار نداد:n02: