یعنی کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بدونه؟:n27:نقل قول:
Printable View
یعنی کسی تو این تاپیک نیست که جواب ما رو بدونه؟:n27:نقل قول:
ای خدا لعنتشون کنهنقل قول:
یه بار هم آدم شدیم بیایم درس بخونیم نذاشتن
یعنی رسما .... شد تو روحیه ـم
دیگه میگن مستقیم شدنقل قول:
و خودمونو اینقدر .. دادیم همش پَر!
فکر کنم باید دوباره برم کارگری -
متن خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نميگم كه نفسم از جاي گرم بلند ميشه ها ولي اگه اون سالي كه من كنكور دادم اينطوري ميشد حتما خودم و بقيه دوستام به ديوان عدالت اداري شكايت ميكرديم.
لطفا نگين كه اين چيزا به جايي نميرسه، يه كارگر دهاتي شكايت كرد و به خاطرش يه قانوني رو لغو كردن كه باعث كاهش هزاران نفر از سربازان شد. يه قانوني بود كه در حين خدمت كسي قبول بشه ميتونه ترخيص بگيره منتهي بايد كارشناسي و بالاتر باشي و به كارداني ها اجازه نميدادن ولي يه نفر شكايت كرد به ديوان عدالت اداري و مصوبه باطل شد.
دلايل كافي براي ابطال اين مصوبه اينا هستن از نظر من :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
افتضاحِ افتضاح
اون موقع که ما میرفتیم دبیرستان دقدقه مون این بود که تو راه مدرسه تا خونه چاقو نخوریم!!!
راهنمایی و دبستان هم معلما عقده هاشونو با کابل و شلنگ خالی میکردن رومون
معلم شیمی و فیزیک و ریاضی یکی بود برامون
انتظار دارین الان رفیقای من چی بشن؟
تو مدرسه چی یاد بگیرن؟
معدلشون بالا بشه؟
همشون مثل خودم آس و پاس شدن!
اونایی هم که میخوان برگردن راه رو میبندن
عادت کردیم دیگه به اینچیزا ................................
تاثیر معدل 25 درصده ! نه 95 درصد ، دوست عزیز الان میدونم چه حسی داری ولی نا امیدی و مرور خاطرات بد فقط به خودت لطمه زدینقل قول:
البته این قانون مشمول من نمیشه چون قبل 84 دیپلم گرفتم . . . حالا به نفعم شد یا به ضررم ؟؟؟؟نقل قول:
اين قانون قطعا بي عدالتيه.
درسته 95% نيست ولي همون 25% هم باعث ميشه هزاران نفر كه معدل پايين و زير 12 دارن و الان تصميم به درس خوندن گرفتن و درصدهاي بسيار خوبي در زيست و شيمي دارن رسما اوت بشن. من يه شاگردي دارم كه تا ديروز بهش اميد رتبه سه رقمي داشتم ولي الان با اين قانون دارم ميبينم كه رسما اوت شده حتي درصدهاي درحد دو رقمي رو بتونه بياره بازم به زور ميتونه شهرستان دندانپزشكي قبول بشه.
با اجراي اين قانون يعني من كه با وجود نخوندن و نزدن رياضي و عربي تونستم رتبه 1500 بشم، رتبم بايد ميشده بالاي 15000 و ميرفتم كارداني پروتزهاي دنداني ميخوندم ! فكر ميكنين چند ده هزار نفر هستن كه نمرات بالاي 19.5 نهايي رو گرفتن؟
اومدن گفتن تو امتحان نهايي به كسي ارفاق نشده به اين دليل كه بالاي برگه ها رو جدا ميكنن و معلوم نميشه كي كدوم ورقه رو داده ولي آيا در يه شهري كه كلا 200 نفر دانش آموز سوم تجربي داره دبير زيست شناسي تيزهوشان و نمونه دولتيش نميتونن از روي دستخط و از لحن نوشتن و مشابهت جمله ها به جزوه اي كه خودشون تدريس ميكنن ، متوجه بشن كدوم ورقه مال شاگرداي خودشونه ؟؟
اين قانون چيزي جز ظلم نيست.
بچه ها براي شكايت كرده به ديوان عدالت اداري اين فرم رو دانلود كنين و تكميلش كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري در شهرتون تحويل بدين و يا با پست به نشاني كه زيرش نوشته شده ارسال كنين. اگه تعداد درخواست هاي بدوي زياد باشه اصلا به همين زودي خود سازمان سنجش مياد قانون رو پس ميگيره.
دوستان عزيز كه فقط نشستين و دارين به سازمان سنجش فحش ميدين اگه قرار بود با اين فحش ها كسي حقش احقاق بشه الان هيچ پرونده قضايي در كشور وجود نداشت. يكي از دلايلي كه اينجور قوانين اجرا ميشه اينه كه فكر ميكنن كسي بهش معترض نيست اگه به ديوان عدالت اداري شكايت كنين هزينش كمتر از 2 هزار تومن ميشه ( پول يه راني و كيك هم نيست ) فقط كافيه فرم رو پر كنين و به دفتر نمايندگي ديوان عدالت اداري يا به پست ببرينش. باور كنين كسي كه ارادش در حد تكميل كردن اين فروم نيست فردا اگه كل سوالات اختصاصي كنكور رو از يه هفته قبل بهش بدن بازم به جايي نميرسه.
براي تكميل فرم در قسمت شاكي حقيقي اسم خودتون رو بنويسين و در قسمت طرف شكايت هم سازمان سنجش آموزش كشور. در شرح شكايت هم هرچي به ذهنتون ميرسه + اين دوتا دليل رو حتما بنويسين :
اولا شما كه داشتين امتحان نهايي ميدادين بهتون گفته شده بود حداكثر 25% مثبت نه مستقيم.
ثانيا كسايي كه قبل از سال 84 امتحان نهايي دادن الان فرصت جبران از طريق كنكور رو دارن ولي شما ندارين .
به نظر من اگه خيلي از داوطلبا بر همين موضوع به ديوان عدالت اداري شكايت كنن به كارشون رسيدگي ميشه.
سپس با هزينه 1500 تومن پستش كنين به نشاني كه زيرش نوشته.
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
لينك دانلود فرم :
فراموش نكنين كه اين قانون باعث شده ده ها هزار نفر از همين الان از شما جلوتر باشن و شما اگه درحد رتبه زير 500 باشين حتي نتونين شهرستان هم قبول بشين رشته مورد علاقتون رو.
دوستان لطفا به این سوال منم جواب بدید بنده دیپلمم رو چند سال پیش گرفتم (دیپلم فنی و حرفه ای) یعنی کلا برای من فرقی نمیکرده که این تاثیر مثبت باشه یا منفی ... اما الان دو تا مشکل برام پیش اومده یکی اینکه من معدلم خوب نیست ... آیا اصلا معدل کتبی دیپلم فنی حرفه ای (معدل10) تاثیر داره روی این مسئله ؟ ...
و دوم اینکه اینا شب میخوابن صبح بلند میشند یه قانون تصویب میکنن میترسم کلا نزارن من بیام و کنکور نظری بدم تنها با مدرک پیش دانشگاهی !( ایا امکانش هست؟)
دوستان میدونم همتنون ناراحت هستید و اعصابتون خورده ... اما لطفا به من هم جواب بدید.
خداوکیلی اگر این مسئله اعصاب شما رو خورد کرده من مدتی هست ذهنم کلا درگیر این مسائل قوانین اینا هست ...
قوانین نظام وظیفه از اینا بهتره خدایی... حداقل اگر یکی مشمول یه قوانینی نمیشده هنگام اعزام به خدمت ... یا سنش یه طوری بوده که شامل یه سری امتیازاتی میشده براش منظور میکنن اونوقت اینطوری بنده رسما باید فقط به یه رشته اونم کاردانی و توی شهر دور قانع بشم...
حداقل اینا باید یه زمینه سازی کنن ... بخش نامه بدن دست مدارس و به همه داشن آموزا اعلام کنند که امسال تاثیر سوابق مستقیمه حالا میخواید درس بخونید میخواید برای رفع بیکاری بیاید مدرسه ... نه اینکه 10 روز قبل از ثبت نام کنکور بیان و بگن این قانون تصویب شده و قطعی هم هست!!
اینم آخرین خبر از ایسنا /: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی امیدی هست هنوز ... یا نه ؟
برادری که میگی تاثیر 25 درصده ... خب یه شخصی که عربیش رو توی امتحان نهایی به زور پاس کرده توی کنکور به نظرت به چند درصد عربی میتونه اطمینان داشته باشه ؟ که 25 درصدش هم بره ؟
خب وقتی این 25 درصد ها برای 10 تا درس منظور بشن ... کلا بگید در دانشگاه دولتی رو میخوایم تخته کنیم دیگه ...
به ما که رسید اینطوری شد!.
تبصره 2: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمانهاي اضطراري و جنگ بلامانع است.نقل قول:
باور كنين يه سرباز اين فرم رو تكميل كرد و فرستاد و ديوان عدالت اداري يه قانون نظام وظيفه رو ابطال كرد كه باعث شده هزاران نفر از سربازا بتونن براي ادامه تحصيل در رشته كارداني ترخيص از خدمت بگيرن.
omg:|
از همین الان باید به فکر یه مغازه باشم:دی
با معدل 13.55 میشه به فکر عمران باشم؟
اگه نه مهندسی کامپیوتر اصفهان یا شهرکرد و اینورا میتونم امیدوار باشم؟
آره كسي كه فيزيك رو 9.25 و شيمي رو 11.25 گرفته ولي توي كنكور هردوتاش رو بالاي 80 زده نميتونسته عربي رو هم اينطوري كنه ؟ سطحي نگر نباشين شايد يه نفر بيمار بوده نتونسته امتحان نهايي رو خوب بده يا درس رو جدي نگرفته. من قبل پيش دانشگاهي رفتم امتحان تغير رشته به تجربي بدم ولي مردود شدم و مجبورم كردن برم رياضي بخونم ولي از سه ماه بعدش توي آزمون هاي آزمايشي زيست رو بالاي 80 ميزدمنقل قول:
در مورد اون نظام وظيفه هم اگه تحقيق كنين ميبينين كه قبلا به كارداني ها اجازه نميدادن همين تاپيك نظام وظيفه خودمون رو هم پست هاي پارسالش رو چك كنين لينك ها و متن هاش هست تووش.
راستي شما هم كه نمره نهايي براي دروس رياضي و فيزيك و شيمي ندارين كه تاثيري نميدن كه براي شما
نقل قول:
علیرضا جان با اجازه کپی شد تو یه سایت دیگه
يعني ناموسا چه گناهي كرديم تو اين مملكت به دنيا اومديم ...كاش نميرفتم دنبال سوابق تحصيليم اموزش و پرورش :n02:
من سعي ميكنم درسمو بخونم ....ولي اينطوري پيش بره ...رتبه پارسالم بهتر از اب در مياد :n27:
آقا هرکی میتونه این چیزی که علیرضا گذاشت رو تو فیسبوک و بقیه فروما شر(کپی) کنه
----------------------------------------------------------------------
واقعا اعصابم داغونه
من که امتحان حسابان 7 شدم فیزیک 11 شیمی 9 دیگه باید برم بمیرم
خو شاید یه احمقی مثل من تا سال سوم درس خون نبوده باشه .
بچه هایی که امسال سال اول کنکورشونه هم از این وضعیت داغونن چه برسه به ما
والا پارسال میرفتیم دانشگاه بهتر بود به خدا اگه میدونستم یه همچین قانونی هست عمرا میموندم پشت کنکور.:n21:
تازه برنامه چیده بودم از این هفته که سرم خلوت شد شروع کنم خیلی جدی روزی بالای 9 ساعت درس بخونم.
یهو خورد تو ذوقم:n14:
دانشگاه های تهران بای بای:n18:
دوستان تا ميتونين در مورد شكايت به ديوان عدالت اداري و ثمرات مثبتش اطلاع رساني كنين. باور كنين ديوان عدالت اداري در مورد اينچيزا خيلي جديه . به از خداشونه يه همچين موردي پيش بياد و با اعتراض مردم بهشون كمك كنن . اصلا شك ندارم كه اگه اين كار انجام بشه حتما مصوبه رو ابطال ميكنن. عدم اجراي مصوبه ديوان عدالت اداري رو هم كه ميدونين نتيجش چيه؟ پارسال سر همين موضوع وزير بركنار شد.
مطمعن باشين ديوان عدالت اداري حقتون رو پس ميده. قضاتي هم كه داره واقعا باشرف هستن كوچكترين تضيع حقي رو ناديده نميگيرن.
توی سازمان سنجش هم یه اکانت بسازین و برین تو پخش پرسش و پاسخ حتما یه متن بنویسین براشون کمتر از 24 ساعت جواب هم میدن
من توي شكايتنامه اي كه براي شاگردم تنظيم ميكنم كارنامه كنكور خودم رو به همراه نمرات نهايي دبيرستانم قرار ميدم. شماهم اگه كسي رو ميشناسين كه با معدل پايين درصدهاي خوب آورده حتما سوابقش رو بنويسين. درضمن اگر دروسي كه نمره پايين توش آوردين در آزمون هاي آزمايشي درصد خوب كسب ميكنين حتما كارنامتون رو قرار بدين.
تحويل دادن دادخواست بدوي به دفترنمايندگي ديوان عدالت اداري در استانتون بهتره ولي اگه دسترسي ندارين ميتونين پست كنين. هرچي بيشتر ارسال بشه بهتره
دوست گرامی ممنون از اینکه دلگرمی میدین...نقل قول:
اگر میشه این سوال من رو هم دقیقا توضیح بدید :
الان من دیپلم فنی حرفه ای گرفتم چند سال پیش.. الان هم دارم پیش دانشگاهی میخونم بعد از چند سال ... الان من میترسم کلا اینا بیان و بگن که لازم هست که دیپلم مطابق با رشته کنکور باشه مثلا دیپلم تجربی حتما تجربی بیاد امتحان بده و انسانی انسانی و کاری هم به پیش دانشگاهی نداشته باشن ! آیا امکانش هست ؟ یا خیر؟
یعنی من 100 درصد خیالم راحت باشه که میتونم با این دیپلم فنی حرفه ای معدل 10 و مدرک پیش دانشگاهی انسانی کنکور انسانی بدم ؟
پیشاپیش ممنون.
:n16: ( من پایان خدمت دارم دیگه از سر من گذشته .... امیدوارم کنکوری حداقل دغدغه نظام وظیفه نداشته باشن )
دوستان از من دنبال این قضیه میرم و با بچه های کلاسمون هم مطرح میکنم شما هم به هر کی میشناسید بگید تا شکایت کنه.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
کدوم مدرسه درس میخونی ؟نقل قول:
بچه ها هزينه شكايت ظاهرا ده هزار تومن هست. ولي حواستون باشه كه ده هزار تومن در مقابل آينده شما ( مثلا تفاوت رشته كارشناسي با رشته دندانپزشكي يا تفاوت كارشناسي معدن با برق قدت و تفاوت حسابداري شهرستان با حقوق تهران ) ده هزارتومن ناچيزه.
کلیه اشخاص و مراجع مذکور در ماده (10) این قانون مکلفند آراء دیوان را پس از ابلاغ به فوریت اجراء نمایند. - شعب دیوان پس از ابلاغ رأی به محکومٌ علیه یک نسخه از آن را به انضمام پرونده به واحد اجرای احکام دیوان ارسال مینمایند. محکومٌ علیه مکلف است ظرف مدت یک ماه نسبت به اجرای کامل آن یا جلب رضایت محکومٌ له اقدام و نتیجه را بهطور کتبی به واحد اجرای احکام دیوان گزارش نماید - در صورت استنکاف شخص یا مرجع محکومٌ علیه از اجرای حکم قطعی، واحد اجرای احکام دیوان، مراتب را به رئیس دیوان گزارش میکند. رئیس دیوان بلافاصله پرونده را به شعبه صادرکننده رأی قطعی ارجاع مینماید. شعبه مذکور موظف است خارج از نوبت به موضوع استنکاف رسیدگی و رأی مقتضی صادر و پرونده را جهت اقدامات بعدی به واحد اجرای احکام دیوان ارسال نماید. تبصره 1- در مواردی که اجرای حکم، مستلزم اتخاذ تصمیم توسط شورا، هیأت و یا کمیسیونی مرکب از دو یا چند نفر باشد و اعضاء آنها از تبعیت حکم صادر شده استنکاف نمایند، تمامی اعضاء مؤثر در مخالفت با حکم دیوان، مستنکف شناخته میشوند. تبصره 2- مرجع رسیدگی به استنکاف از رأی هیأت عمومی، شعب تجدیدنظر دیوان است. تبصره 3- شعبه رسیدگیکننده به استنکاف ابتداء شخص یا اشخاص مستنکف را احضار و موضوع را به آنها تفهیم مینماید. چنانچه مستنکف استمهال کند، حداکثر یک هفته جهت اجرای حکم و اعلام به دیوان به وی مهلت داده میشود و در غیر این صورت و یا پس از انقضای مهلت، مشمول حکم مقرر در ماده (112) این قانون قرار ميگيرد. - دادرس اجرای احکام از طرق زیر مبادرت به اجرای حکم میکند: 1- احضار مسؤول مربوط و اخذ تعهد بر اجرای حكم يا جلب رضايت محكومٌ له در مدت معين. 2- دستور توقيف حساب بانكي محكومٌ عليه و برداشت از آن به ميزان مبلغ محكومٌ به در صورت عدم اجرای حكم يك سال پس از ابلاغ. 3- دستور توقيف و ضبط اموال شخص متخلف به درخواست ذينفع طبق مقررات قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب (در امور مدني). 4- دستور ابطال اسناد يا تصميمات اتخاذ شده مغاير با رأي ديوان با رعایت لایحه قانونی نحوه خرید و تملک اراضی و املاک برای اجرای برنامههای عمومی، عمرانی و نظامی دولت مصوب 17/11/1358 شورای انقلاب و اصلاحات بعدی آن و قانون تعیین تکلیف اراضی واگذاری دولت و نهادها مصوب 15/12/1370 مجمع تشخیص مصلحت نظام - در صورتي كه محكومٌ عليه از اجرای رأي، استنكاف نمايد با رأي شعبه صادركننده حكم، به انفصال موقت از خدمات دولتي تا پنج سال و جبران خسارت وارده محكوم ميشود. رأي صادر شده ظرف بيست روز پس از ابلاغ قابل تجديدنظر در شعبه تجدیدنظر ديوان ميباشد و در صورتی که رأی مذکور در شعبه تجدیدنظر صادر شده باشد به شعبه هم¬عرض ارجاع میگردد.
بچه ها این جا هم حتما بریننقل قول:
الان ما او این کاغذ مربوط به دیوان عدالت رو فقط باید بنویسیم و پست کنیم،؟
نه بايد او برگه رو پشت و رو كنين بعد ببرين دفتر نمايندگي ديوان در استانتون. و يا اينكه همراه با تمبر پست كنين
الان این صفحه ای که شما گذاشتین دو صفحه هست من pdf شو گرفتم من تهرانم. ببریم همینجا که نوشته بدیم بهشون. ok ممنون
داداش باور كن اگه همچين كاري كني خيلي با ارزه هستي فردا به همه جا ميرسي
منم با دو نفر دیگه پر کردم
فردا که تعطیله شنبه میرم پست زود به دستشون میرسه؟
دوستانی که میتونن اقدام کنن
اگه امکانش باشه میخوام برم مدرسه های پیش دانشگاهی اطراف از رو این کپی کنم به همه بدم - اگه مدیراشون بزاره
از دوستان تقاضا دارم تا میتونن اطلاع رسانی کنن
دیگه تو هر موردی کوتاه اومدیم بسه حق ندارن با یه عمر اینده جوون های مملکت بازی کنن
خیلی جالبه اصلا قبل سال 88 که حتی تاثیر مثبت هم نداشته اون وقت میگن از بعد دیپلم 84 تاثیر مستقیمه
متاسفم برا خودم و این مملکت که دست چه کسایی افتاده
در مورد دوستانی هم که میگن 25درصد چیزی نیست باید بگم اگه با روند کنکور اشنایی داشته باشین هیچ وقت چنین حرفی نمیزنید 25 درصد تو رقابت فشرده کنکور خیییییلیه تو رشته تجربی که شانس قبول شدن در رشته های دکترا مستقیم رو تقریبا نزدیک به صفر میکنه (البته نگفتم که کسی نا امید بشه ها) حتی اگه به قول علیرضا خان درصد هاتون نزدیک به رتبه دو رقمی باشه
در تاييد فرمايشات دوستان عرض كنم كه همونطور كه اشاره شد 25% خيليه. خيلي. مخصوصا كه معدل بالاي 19 بسيار بسيار زياده. نمونه دولتي ها و سمپاد و غيرانتفايي ها خيلي معدل بالاي 19 و حتي 20 دارن.
فقط دوستان خواهش ميكنم كه يه دادخواست عليه سازمان سنجش رو تبديل به فحاشي و توهين نكنين چون اينطوري هم مديران مجبور به حذف پست ها ميشن و هم اين كار با عصبانيت به جايي نميرسه.
خيلي منطقي و خونسرد برين دادخواست براي ديوان عدالت اداري تهيه كنين داخلش هم فقط به دلايل منطقي اشاره كنين و چيز احساسي ننويسين.
در ضمن هنوز مراحل كار كاملا مشخص نشده ظاهرا تمبر يا فيش مخصوص 10 هزار تومني هم قراره داخل پاكت بزاريم بهتره فردا از روي سايت ديوان عدالت اداري شماره تلفنشون رو بردارين و روند كار رو بپرسين.
دوستان اینجا هم درخواست رسیدگی کنین
اگه نشه باز هم ما تلاشمون رو کردیم و سرمون بالاست
از آقای علیرضا هم یه تشکر ویژه باید بکنیم به خاطر راهنمایی های خوبشون :n12:- یکی از مثال های نقصی که در این رابطه بخوایم بزنیم همین آقای علیرضاست.
کسانی که میگن فایده نداره میخوان ما ها رو نا امید کنن و سود ببرن پس یکجا نشینین خواهشن
دوستان من هم معدلم پایین بود ولی رتبه 4000 آوردم دامپزشکی ارومیه می خونم...منم اگر مدرسمون برم اطلاع رسانی می کنم
راستی یک متنی رو هم تنظیم کنید در فروم های مختلف قرار بدیم
يه متن فايده نداره بايد متن هاي جداگانه نوشته بشه براي هركس.
دقيقا اينطوره كساني كه اينطور كارها رو انجام ميدن خودشون معدل بالا دارن و ميخوان بقيه رو عقب بزنن.نقل قول:
به هيچ وجه خونسردي و قانونمندي رو هم هيچوقت زيرپا نزارين.
بنده سمپاد بودم ولی معدلم بالای 19 نشد و تو کلاس شاید 17 18 تا بالای نوزده داشتیم ولی خوب 20 فکر کنم دو سه نفر در کل مدرسه بیشتر نبود من اون سال 17.90 شدم ولی سال بعدش یعنی پیش رو شدم 19.6 که امتحان هاش سخت تر هم بودنقل قول:
من با این قانون مخالف نیستم به شرط اینکه من الان حق داشته باشم دوباره برم هر امتحانی دلم خواست رو بدم همینطور که میشه دوباره و سه باره و... کنکور داد
ولی با شرایط الان کاملا بی انصافیه چون قانونش بعد از دادن امتحان تصویب شده و اگه قراره اجرا بشه باید فقط برای کسانی باشه که امسال سال سوم رو میخونند
یادمه یه سالی معلممون یه تست گرفت و بعدش گفت همین امتحان میشه نمره مستمر تون اینقدر ازش شکایت کردیم که مجبور شد 5 تا امتحان دیگه بگیره و مجموع رو حساب کنه:n02:
این یه نمونه کوچیکه از شرایط الان اگه درست اعتراض کنیم میشه این قانون رو هم لغو کرد
دقيقا درسته اصلي ترين دليل براي اينكه كه بايد لغو بشه اينه كه بعد از امتحانات حق نداشتن چنين چيزي تصويب كنن.
احتمالا دليل اصلي اينكه معدل شما خيلي بالا نشده اينه كه داشتين براي كنكور آماده ميشدين. شاگرد من امروز در كل فيزيك پايه قلمچي فقط يهدونه غلط داشت فيزيك پيش هم فوق العاده زده. اونوقت چون چندسال پيش امتحان نهايي رو گرفته 9 بايد درصد زيادي از درس فيزيكش كم كنن؟ سوالات امنتحان نهايي از تستاي قلمچي كه دشوارتر نيستن بيان الان ازش امتحان نهايي بگيرن ببينن 20 ميشه يا نه.
دوستان این قانون نسبت مستقیم داره با تعداد دفعاتی که مجمع برگذار میشه:دی
دفعه اول گفتن تاثیر مستقیم هست
دومین بار گفتن مثبت و دفعه سوم که اخری هست گفتن مستقیم:دی
منم شکایت کردم
دیگه نتیجش واسم مهم نیست و فقط درسمو میخونم و فکرمو درگیرش نمیکنم
چون اینجوری همون 75 درصد رو هم از دست میدم
من الان داشتم فکر میکردم چه جوری میخواند این معدل رو تاثیر بدند یعنی منظورشون از مستقیم چیه؟
مثل امتیازاتی که یه سری افراد دارند و در دفترچه ذکر [ن]شده؟
هنوز که زمان ثبت نام کنکور نشده که در دفترچه بنویسندنقل قول:
دوستان باید قبل از اینکه دفترچه کنکور سراسری بیاد اعتراضتون رو به گوش مسئولین برسونید!!
من خودم کارنامه ی کنکور رو امتحان نهاییم رو به صورت pdf به لینکی که دادید فرستاده ام
من از طریق سایت دولت به دیوان شکایت کردم:n24::n25: فردا هم فرم پر شکایت پر می کنم ولی دقیقا نمی دونم کجا باید تحویل بدم.مشیه راهنمایی کنی:n13::n13::n13: