سلامنقل قول:
راست میگی256 کجا 56 کجا
Printable View
سلامنقل قول:
راست میگی256 کجا 56 کجا
سلام. آقا نمیدونم چرا این تاپیک یهو از رونق افتاد . خداییش خوب داشت پیش میرفتا.. حیف شد.کسی میدونه چرا؟ فکر کنم از بچه های قدیم فقط من و biohazard موندیم هنوز!
بگذریم حالا...
یه سوال داشتم. با اکسپلویت kaht2 نمیشه سیستم خودمونو هک کنیم؟
سلام
شهاب جان مگه سیستمت لینوکسه ؟؟؟
اون اکسپلویت برای کرنل لینوکسه
نه biohazard جان.ماله ویندوزه.مطمئنم.نقل قول:
سلام شهاب جان
ببخشید اشتباه کردم (با یک اکسپلویت دیگه اشتباه کردم)
اگه میتونی بزار
سلامنقل قول:
پسورد : kaht2
آخ ببخشید یادم نبود پسورد داره. راستی biohazard جان لطف کن یه میل به من بزن کارت دارم.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان...
لطف کنید یه روشی رو بگید که باهاش بشه رجیستری ویندوز رو که بستن..باز کرد..
باتشکر
آقا كسي توننسته با اين برنامه هك كنه//
عزیز این یک اکسپلویت هست و روی Win xp sp1 و با باگ DCOM کار میکنهنقل قول:
سلام
من میخوام سایت یه Isp رو هک کنم چیکار کنم چه برنامه هایی لازم دارم
ممنون
برای هک یه isp چه نرم افزارهای لازمه ؟
سلام به همه ي بروبچه هاي با حال اين فروم....من همه ي صفحات اين فروم را مطالعه كردم و تمام مقالات و معدودي از نرم افزار ها را دانلود كردم و هر روز چند تا از اونها را مطالعه ميكنم......منم مثل شما مي خواهم بلد بشم كه در سايتها و كامپيوترهاي سرور و كلاينت نفوذ كنم .....
وقتي صفحات قبل را مطالعه كردم ديدم كه اين فروم خيلي كند شده براي همين از افرادي مثل كاظم.ناشناس و ... مي خوام كه اين فروم را دوباره روي كار بياورند
اقا هركي هرچي از هك مي دونه و هرچي ebook هك داره لطفا رو كنه.....چاكر شما
هكر قابل احترام
رامين كريمپور
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم , شما باید یه یوزر و پسورد بسازین و در گروه تلنت قرار بدین .
من هر چند سی دی که بتونه کمکم کنه رو میخوام .
در هک سرور و کلاینت
در هک سایت و دیفس کردن
اگه کسی سی دی های خوب و با کاربرد بالا و تست نفوذ پذیری خوب داره . خبر بده :5::8:
سلام
مرسي از توجه ات .ببين وقتي كه من ميخوام لاگين بشم هر يوزري كه مي نويسم قبول نميكنه و پيغام خطا ميده و همينطور پسورد
شما فكر ميكني اشكال از كجاست؟
مي خواستم خيلي ساده به من ياد بديد
سلام...كسي برنامه اي نداره كه الگوريتم موجود بين يوزرنيم و پسورد كارت اينترنت را نشون بده؟
مت درست متوجه نمی شم .
شما میخوای یه یوزر با پسورد درست کنی که بتونی به وسیله تلنت لوگین بشی ؟
اگه مشکلثتون اینه به گین تا من هم هر کاری از ذستم بر بیاد انجام بدم .
راستی اگه ممکنه برام پی . ام بزارین .
Yahoo ID : icscs.info
E-mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
be dalile moshkelate fish omade motasefane nmitoonam to Site begam....
Age khastin pm bedin man hastam
ا نام خداوندی که ما را آفریدسلام دوستان این لیست فیلم ها که اینجا واستوگذاشتم اميدوارم كه بدرتون بخوره استفاده کنند
حالا كه من اين همه فيلم گذاشتم بجاش هركي تونست برام كرك يا سريال نرم افزار
Acunetix Web Vulnerability Scanner 4 را بگذارهاین یک فیلم حدود 50 دقیقه هست که از طریق کلاینت هکینگ دوستمون وارد یکسیستم میشه دیدنش خالی از لطف نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همفیلم اسنیف کردن یک شبکه و استخراج پسورد ادمین شبکه با نرم افزار cain
یک فیلمکلاینت هکینگ با متد کاملا نوین و بدون استفاده از تروجان و با ترکیب دو برنامه interlaced و nc
فیلم سرور هکینگ با استفاده از برنامه local file inclusion (lfi) و بااستفاده از برنامه brutus
نفوذ وروت گرفتن از سرور با استفاده از ip invalid و انتقال شل توسط nc
فیلمدکود کردن پسورد و نفوذ به ftp با استفاده از باگ موجود در ws_ftp
روشنوین برای استفاده از باگ های xss
استخراج وکرک پسورد lm و ntlm هش از داخل dos
فیلمآموزشی نصب لینوکس نسخه ubuntu linux
فیلم آموزشی باز کردن پورت و روت کردن سرور با استفاده از باگ quarze.pl لازم به ذکر است سال گذشته با همین باگ سایت unesco هم دیفیس شد توسط تیم امنیتیویرانگر
فیلمآموزشی تقریبا کامل نحوه پیدا کردن باگ هایrfi و نحوه تست cms ها از طریق لوکال واکسپلویت کردن و مهمتر از همه چیز نحوه پچ کردن باگ هست
فیلم آموزشیپیدا کردن باگ های sql در سایت و اکسپلویت کردن آنها و در نهایت استخراج پسوردادمین با استفاده از inject کرن و نفوذ به سرور با استفاده از اسکنر
اين هم چندتا ebook براي هك كه ديگه از اسم ايبوك ها معلومه كه كارشون چيه.....اگر هم شما توي هرسايتي ايبوك ديديد براي ما هم بگذاريد....شما به ادرس زير برويد تا اسم كتابها را مشاهده كنيد و همچنين كتاب ها را جدا جدا دانلود كنيد
سلام دوستان .
می دونم اینجا جاش نیست اما شرمنده ام ، واقعا مشکل دارم . . .
یه نامردی یه برنامه رو بهم داد ( از همین سایت ) من هم غافل از همه جا اجراش کردم .حالا نگو که ویروسه . . .
فایلهای درایو d باز نمیشه . . . یعنی یه جورایی قفل شدن . . . وقتی هم پراپرتیس می گیرم با جای فایل فولدر می نویسه " new moniker " ویندوز را هم عوض کردم ، اما فرقی نکرد . . .حالا فهمستم تمامی دیتا های روی درایو d قفل شدن . . .
کمکم کیند لطفا
مرسی
اقا سیستم ما هک شده یه نفر یه تروجان واسه ما فرستاد ما هم از رو کنجکاوی کلیک کردیم روش, بقیه داستان رو دیگه میتونین حدس بزنین.
الان مشکل اینه که هیچ فولدری رو نمیتونم باز کنم و فایلها رو اجرا کنم این آدم عقده ای تو فایل text این نوشته رو گذاشته:
salam man persian jaguar hastam goftam ke ........ age faile baze konnande ye kampioteret ro mikhay be man email bezan .
در صورتی که ایمیلشو هم نگذاشته.
اگه کسی میتونه بگه ما چیکار کنیموگرنه که دیگه باید 78 گیگ فیلم و عکس و آهنگ تولز که همه به روز هستن رو دیلیت کنم غیر از اون باید 60 هزار تومن هاردو بسوزونم بندازم تو سطل زباله.
با تشکر قبلی ازراهنمایی شما
شما دوستان گرامی
راه حل های اینجانب ( تجربیات ) .
شما باید سیستم رو Restart کنید و فوری که ویندوز نصب کنید ( هنوز هم میشه , دیر نشده )
Microsoft Windows 2002 SP2 خیلی خوبه من الان 3 سال دارم با هاس دستو پنچه نرم میکنم .
خلاصه وقتی ویندوز رو نصب کردید . هیچگونه فعالیتی کنید . و فقط یه Anti Virus نصب کنید و با جستجو گر خود ویندوز بگردید دنبال فایل های Application و هر کدوم رو دیدید شک دارید Delete konin .
مطمئنا فایلی که نامردا برای دوستان ما فرستادن اجراحی بوده و فقط شما بگردید دنبال Application .
اگه بهد از این که ویندوز رو نصب کردید و این کارو کردید ( باید صبرداشته باشید و حوصله چند ساعته ) .
میتونید کامپیوتر خود رو پاک کنید .
حالا برای چی ویندوز جدید . ( شما موقعی که ویندوز جدید نصب میکنی هیچگونه فعالیتی به راه نیوفتاده که مشکوک باشده . فایلها هم Off هستند.
آخ آخ آخ به موقعی که دوباره رو یکی از اونا کلیک کنید.
خلاصه من در خدمتتون هستم .
بچه ها یه خبر
بعد از مدتها ( حدود 15 یا 16 ) روز کله زدن با اینترنت و شبکه تونستم با موفقیت یه Isp رو هک کنید .
من الان به تمام منایع اون دست رسی دارم .
کلیه درایوها ماله منه الان ( یهنی میتونم همه کار کنم ) .
ولی چون تا حالا هک نکردم نمی دونم چکار کنم که از دستم نپره .
عزیز این ویروس رو برا من هم فرستادن طرف گفته بود نظرت در مورد اين فلاش چي برا گول زدن
من رو یه ویندوز دیگه تست کردم این از رو کنجکاوی ولی هکی در کار نبود فقط یه پیغام رو یه درایو ها با بستن فولدرها
از تو registery editor دنبال همون کلمه new moniker گشتم هر چی بود پاک کردم یه فایل sysico هم مشکوک
بود پاک شد الانم همه فولدرا رو دسترسی دارم! حالا یه امتحانی بکنید .
من رو همون فایل فلشی که میگی کلیک کردم ولی الان هک شدم یه تروجان لعنتی بود منم از روی کنجکاوی این کارو کردم.
حالا کس نیست که چیکار کنیم من از p30world خیلی راضی بودم اما الان بعضیا اومدن با این کار اعتبار سایت رو ببرن زیر سوال.
من از اساتید سایت خواهش میکنم یه راه حلی واسه مشکل من پیدا کنن.
با سلام خدمت دوستمون
نگاه کنید دوست عزیز ( این دلیل نمشه که بگی از کی نا حالا فایل فلش شده ویروس )
من اصلا این ایده شما رو به عنوان برادر کوچولوتون قبول ندارم .
ویروس ممکنه هرچیزی باشه اصلا ممکنه هیچی نباشه به صورت مخفی کار کنه و یا با هزاران پسوند میشه کارش کرد .
من یه سوال می کنم اگه اونی که تو نظر هم بود برای شما هم فایل هک و ویروس فرستادن . باشه
سوال :
آیا شما نرم افزاری دارید در سیستم خودتان که فرمت swf رو ساپورت کنه . ( یعنی نرم افزار طراحی فلش دارید ) .
جوابشو خودم میدم :
اگه نداشته باشید . آیکون فایل ارسالی از طرف دوست شما به فلش نمایش داده شده ( این به این معناست که ویروس رو ضمینه آیکون فلش کرده ) متوجه منظورم شدی .
آگه نه نرم افزار Flash رو رایانه شخصی شما نصبه ( که این 50 % ممکنه ویروس نباشه )
آخه دوست عزیز اگه شما نرم افزار فلش رو سیستم خودتون نصب نیست و یا پسوند فاید ارسال شده با پسوند نرم افزارهای طراحی فلش نخوره از کجا می فهمی ویروس نیست .
فقط میخواستم اینو بگم که تاکتیک شما یه فرضیه میباشد که 25 % قابل قبولی .
نتیجه : همونی که تو پستم گفتم انجام بدید .
من 8 سال دارم کار می کنم 1 بار اینجوری شد که برای 7 پشتمم بستم بود . ولی خوب شده از تجربه دوستان استفاده کردمو این کاری که گفتم انجام دادم و بخوا تا حالا یه بار هم ویروسی نشده .
حالا دیدی 25% هم فرضیه شما درست نبوده
این دوسته عزیزمون هم دارن میگن با همین فایل فلش هک شدن .
من که میگم باید کاری کنید که تو تاکتیک های قبلم گفتم ................
خلاصه ما در خدمتیم .
ولی فرضیه شما درست نیست
منظورم این نبود که فایل فلشه اون بابا تو پیام خصوصی زده بود نظرت در مورد اين فلاش چيه
که مثلا طرفو گول بزنه در صورتی یه فایل اجرایی بود به شکل زیپ نشون داده میشد
من اون قستم جملم رو بد بیان کردم شما فکر کردی مظورم اینکه فایل فلش هست.
------------
نیاز نبود انقدر شما فرضیه درست کنی (بیخیال ما که حلش کردیم رفت)
نقل قول:
عزیز این ویروس رو برا من هم فرستادن طرف گفته بود نظرت در مورد اين فلاش چي برا گول زدن
من رو یه ویندوز دیگه تست کردم این از رو کنجکاوی ولی هکی در کار نبود فقط یه پیغام رو یه درایو ها با بستن فولدرها
از تو registery editor دنبال همون کلمه new moniker گشتم هر چی بود پاک کردم یه فایل sysico هم مشکوک
بود پاک شد الانم همه فولدرا رو دسترسی دارم! حالا یه امتحانی بکنید .
دوست عزیز شما از کجا میدونی هک نشدی .
مگه باید سیستم شما منفجر بشه تا بعد بگید هک شدم .
هزاران دلیل هست که ممکنه شما هک شده باشید ولی اون فرد نتونسته باشه کاری به پیش ببره .
راههای مقابله با هک و نامردان روزگار
معرفی و مقابله با ویروسهابراساس آمار موجود با توجه به کاربران اینترنت آمار به گونه ای است که بیشترین کاربران اینترنت از افراد مبتدی میباشند.
بیشترین و بزرگترین مشکل این کاربران ترس و واهمه از ویروسی شدن کامپیوتر خود هست.
کلمه ویروس نیز کلمه ای نیست که پیچیده باشد. اولین تصوری که کاربر از ویروس می کند خراب شدن کامپیوتر و سوختن یک سخت افزار میباشد.
عده ای نیز با توجه به ترسی که از این دارند نمیتوانند آن طور که دوست دارند از اینترنت استفاده کنند.
ما در این مقاله سعی بر این داریم که حداقل بتوانیم راههای جلوگیری و مقابله با
ویروس ها را معین نماییم.
اول اینکه چگونه کامپیوتر ما امکان ویروسی شدن دارد:
1-از طریق ایمیل(شایع ترین راه ویروسی شدن):
هر کاربر مبتدی اینترنت در بدو ورود به اینترنت در پی داشتن یک پست الکترونیک یا همان ایمیل می باشد.پس مشخص است که کاربر خیلی اهمیت میدهد به ایمیل های پست شده به ایمیلش.
حال چه به زبان کاربر و چه به زبان دیگر.
ولی آیا ما میتوانیم به هر ایمیلی اعتماد کنیم و با خیاله راحت باز کنیم؟
خوب مشخص است که جواب خیر میباشد.ویروس نویسان اینترنتی برای انتقال ویروس نوشته شده خود برای اکثریت کاربران هیچ راهی جز ایمیل زدن پیدا نکرده اند تا کنون.
حال چگونه این ایمیلها کار میکند.
معمولا این ایمیل ها با توجه به جو حاکم و آخرین اخبار انتشار میشود.به طور مثال در زمان اتفاق تسونامی ویروس نویسان به این فکر افتادند که ویروس خود را با موضوع کمک به آسیب دیدگان تسونامی انتشار کنند.
این ایمیل ها شامل چند مشخصات ظاهری و آشکار و چند مشخصات پنهان میباشد.
معمولا این ایمیل ها شکل ظاهری ایمیل های سالم را دارند شامل:
نام فرستنده
ایمیل فرستنده
موضوع نامه
متن نامه
آیا یک ایمیل ویروسی شامل همین ها میباشد که به چشم می آیند؟
خیر این ویروس خود را به طور پنهان به این ایمیل چسبانده شده و برای قربانی فرستاده میشود.
این نوع ایمیل ها هم به دو دسته تقسیم میشوند:
1-ایمیل های قاطی شده با ویروس:
این نوع ایمیل ها هرگز از خود نشان نمیدهند که حاوی ویروس میباشند و به محض باز شدن کامپیوتر قربانی مبتلا به ویروس میشود.
2-ایمیل های سالم به فایلهای ویروسی:
این نوع ایمیل ها محتوای داخل ایمیل یا همان متن نامه سالم میباشد ولی همراه این ایمیل یک فایل به آن چسبانده شده است که باید حتمی توسط قربانی دانلود و اجرا شود تا کامپیوتر ویروسی شود.
ولی راه مقابله با ویروسی شدن کامپیوتر با ایمیل:
1-سعی کنید در مرحله اول از باز کردن ایمیل هایی که فرستنده آن را نمیشناسید خودداری کنید
2-ایمیل خود را از جایی تهیه کنید که خوده ایمیل دارای ویروس کش باشه.به طوری که اگر ایمیل حاوی ویروس باشه خوده ویروس کش ارائه دهنده ایمیل شما شناسایی کند و از باز کردن آن توسط شما جلوگیری کند مانند:یاهو , هاتمیل
3-معمولا حدود 90% از ایمیل های ویروسی به قسمت Bulk ایمیل فرستاده میشود.در باز کردن ایمیل های فرستاده شده به Bulk دقت کنید
ولی راه دیگر ویروسی شدن کامپیوتر
2-دریافت فایل از اینترنت یا از دوستان در چت:
شاید شده باشد که در چت هستید و با فردی در حال چت هستید و ازشون فایلی خواسته باشید(عکس خودش,نرم افزار یا...) و آن فرد برای شما بفرسته.آیا با خیاله راحت باید آن را باز کنیم؟
درست است که شاید همون فایلی باشد که ما میخواهیم ولی آیا خیالمان راحت است که فرد فرستنده این فایل را با ویروس در هم نکرده باشه؟
و یا اینکه شما در سایت یا وبلاگی نرم افزاری میبینید و آن را دانلود میکنید .
از کجا مطمئن هستید که این نرم افزار سالم میباشد و با چیزه دیگری قاطی نشده است؟
بله همه این چیزهایی که خواندید امکان دارد.
ولی راه مقابله با این نوع ویروسی شدن:
1-در حال چت کردن هرگز از کسی نخواهید که برایتان فایلی را سند کند بلکه ازشون بخواهید برایتان ایمیل کند.
2- اگر هم امکان ایمیل کردن ندارد هیچ وقت از کسی که شناخت کامل ازشون ندارید هیچ فایلی نگیرید.
3-همیشه سعی کنید نرم افزار های خود را از سایتهای معتبر یا سایته خوده نرم افزار دانلود کنید.
و اما راه دیگر ویروسی شدن کامپیوتر:
3-استفاده از سیدی یا فلاپی حاوی ویروس:
اگر شما سی دی یا فلاپی از دوستتون گرفتید و آن را روی کامپیوتر خودتان اجرا کردین چه تضمینی دارد که این فلاپی یا سی دی ویروسی نباشد؟
چگونه ما میتوانیم ما به فایل موجود در سی دی اعتماد کنیم؟
1-هرگز از فردی که شناخت کمی از آن دارید فلاپی یا سیدی دریافت نکنید
2-اگر کسی با شما کدورتی دارد سعی نکنید هیچ وقت متوسل به او شوید برای دریافت سی دی یا فلاپی
خیلی راههای دیگر هم هست که امکان ویروسی شدن کامپیوتر است ولی ما سعی داریم در این مقاله راهها کلی جلوگیری را بگویم مثلا مثل:دیدن لینک مشکوک
جمع بندی راههای مقابله:
1-اولین توسیعه داشتن یک ویروس کش قوی و به روز روی کامپیوتر خودتان میباشد(در مقالات بعدی به طور کامل به این مبحث پرداخته میشود)
2-کمی دقت در باز کردن ایمیل های رسیده هرگز ایمیلی که فرستنده آن را نمیشناسید باز نکنید.
3-استفاده از یک سرویس دهنده ایمیل مطمئن
4-در دانلودهای خود کمی دفت کنیم (هرگز اگر به یک نرم افزار نیاز دارید متوسل به سایتهای نامربوط نشوید.برای مثال اگر به نرم افزاری گرافیکی نیاز داریم هرگز دنباله این نرم افزار در سایت آموزش هک نگردیم چون در سورت موجود کمی مشکوک است نیست؟)
5-هرگز در چت از کسی که نمیشناسید و آشنایی کامل ندارید فایلی نگیرید و تا جایی که امکان دارد ازشون بخواهید برایتان ایمیل کنند.(که اگر ویروسی بود ویروس کش ایمیل شناسایی کند)
6-هرگز سی دی و فلاپی که به آن مطمئن نیستید را بر روی کامپیوترتان اجرا نکنید.
7-هرگز روی لینکهای پیشنهادی مشکوک کلیک نکنید.
ولی حال اگه کامپیوتر کا به ویروس مبتلا شد باید چه کارهایی انجام دهیم:
1-نصب ویروس کش و به روز کردن آن و اسکن کردن(بازبینی)کل هارد توسط ویروس کش
2-اگر فایل یا پوشه ای دارید که برایتان خیلی مهم است سعی کنید یک Buckup تهیه نمایید و Buckup را روی سی دی نگه داری کنید.
3-اگر برایتان امکان دارد ویندوز خود را عوض کنید و درایو ویندوز قبلی را نیز فرمت نمایید
و آخرین حرف:
برای داشتن کامپیوتری سالم و امن باید در اینترنت به همه چیزهای موجود در اینترنت شک کرد.مشکل است ولی با کمی دقت و هوشیاری میتوانید به راحتی کامپیوترتان را امن کنید.
منبع : گروه خبری پرشین هک
سلام حدود 1 -2 ماهی است که سیستم من ویروس عجیب و دردسر سازی گرفته که با انواع آنتی ویروس ها
نتونستم اونو از بین ببرم . طرز کار اون اینطوری که مرتبا عدد 7 رو موقع تایپ کردن مینویسه ( حتی همین الان که اینو
دارم واسه تون مینویسم ) حتی موقع که کامپیوتر شروع به کار میکنه(زدن کلید روشن روی کیس )
و همینطور موقع زدن رمز لوگین به ویندوز . اگه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه ممنون میشم.
دوست عزیز شما بر گردید به صحفه برگشت تاکتیک منو ببینید .
حتما رهلیی پیدا میکنید .
تاکتیک نصب ویندوز
برای دوباره تکراری از گفتن مجدد خودداری کنیم . ( در صورتی که تاکتیک رو ندیدید و یا دلایلی دیگه از قبیل درست نشدن سیستم You . من در خدمتتون هستم . ( الیته همه ایرانی های عزیز )
سلام
ممنون از لطفت
ميشه از طريق ايميل با من در ارتباط باشي؟؟
سلامنقل قول:
ميشه از را ايميل با من در ارتباط باشي؟
بچه ها هركي برنامه l0pht cracker را داره بگذاره....ميگم كي ميتونه كد hash زير را باز كنه...ماله پسورد ويندوز xp است
VERSION:04
Administrator:500:DE:
_5D,F4,91,4C,6C,3E,68,5B,CF,39,EE,D1,80,F8,7E,D1,X X:::
Guest:501
_:::
User:1005:F6:
_27,CC,C5,D6,C7,60,DF,27,AD,32,4F,CD,D6,B6,7F,B6,X X:::