سلام
چطور میتونیم اس ام اس ها را در مموری ذخیره کنیم
من اونارو سیو کردم الان مینویسه 100% فول شده!!!
البته زیاد نیست حدود 15 -16 تاست.
Printable View
سلام
رم مارک sony روش زده ساخت ژاپن و اینارم پشتش نوشته:نقل قول:
msx-m1gn
D438y1A
compeies canada
ICES/NMB-00
made in japan
و دیگه اینکه هولوگرام هم داره!
شیدا جان سلام ببین خود گوشی فقط 201 البطه من کا 750 رو میگم می تونه SMS تو inbox قرار بدی ولی من علان گوشی رو هک کردم و گوشیم با توجه به مقدار فضای خالی رم گوشیم همون مموری استیک یا یه این جور چیزی بهم فشای SMS میده مثلا رو گوشی من علا 17 MB فضا خالی هست و وقتی با برنامه My Phone Explorer 1.5.9 مقدار فضای SMS گوشی رو نگگاه می کنم شده 31758 تا حسابش رو بگن اگه یه رم 2 گیگ بندازم تو گوشی چی میشه برو تو انجمن سونی اریکسن تو تاپیک آموزش هک گوشی های 00000 100% به نتیجه می رسی اگه مشکلی بود بگو
با نرم افزار MyPhoneExplorer ميتوني كل محتواي گوشي رو شامل تمامي sms هاي ارسال و دريافت شده، دفترچه تلفن و... تبديل كني به فايل Word, Excel يا به صورت فايل قابل شناسايي توسط خود برنامه MyPhoneExplorer. اونها رو در مكان دلخواه (از جمله مموري استيك) export كني. بعد هم ميتوني در صورت دلخواه، اونها رو مجدداً به حافظه گوشي import كني. اين نرم افزار رو ميتوني از سايت myk750 دانلود كني. فكر كنم آدرسش يكي از اين دو تاست:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پيدا نكردي بگو تا سرچ كنم آدرس دقيق رو بهت بگم.
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله
سلام . فکر کنم اگه mp3 هاتونو تو Removable disk\MP3 کپی کنید مشکل حله
اکثر گوشیهای K750 که توایران هست ساخت چین یا مالزی هستش و تا اونجایی که من دیدم چینیها بهتر از مالزیها هستند.نقل قول:
دوست من فكر نمي كني داري اشتباه مي كني؟:13:نقل قول:
نه چینی خیلی بهتره از نظر کیفیت و خیلی چیزا
دوستان شما با تم ها یی که از اینترنت استفاده میکنید مشکلی ندارید من بعد از دانلود چند تا تم از اینترنت
گوشی ریست میکرد. دقیقترش اینکه بعد از اتخاب منو>صداها> و انتخاب یک آهنگ >بیشتر>استفاده بعنوان گوشی ریست میکرد حالا با تم های استاندارد گوشی هست و مشکل گوشی حل شد کسی نمیدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی با بعضی از تم ها سازگاری نداره که اگه یکی از اون تم ها رو انتخاب کنی گوشیت تند تند ریستارت میکنه! که البته این ایراد از تم نه از گوشی!نقل قول:
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.
توی mp3 هم ریختم نشد تو رو خدا کمکم کنید.انگار گوشی مموری رو نمیشناسه ولی وقتی بلوتوث میکنی میره تو مموری.
سلام
ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:
1- خود MyPE متن ها رو كامل نشون ميده.
2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.
مشكل از كجاست؟
متشكرم
che jore mishe rar be jar tabdil kard
اول انکه داداش فارسی بنویسنقل قول:
دوم هم اینکه بعضی وقتها فایل هایی که به عنوان نرم افزار های java دانلود می کنی با آیکن نرم افزار win rar نشون داده می شن که بازشونم که بکنی یه سری فایل با پسوند مثلا .calas می بینی در این جور موارد با خود windows نام فایلی رو که دانلود کردی مثلا بزار a.jar این jar. رو که آخر نام فایل بزاری حل داداش
بعد بریز رو گوشی و install رو تجرا کن:46:
بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !نقل قول:
به نظر خودم که اشتباه نمی کنم چون خودم تجربه استفاده از هر دو نوع رو داشتم. یه چرخی هم تو انجمن بزنی میبینی که اکثر دوستان با من هم عقیده اند.:11:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط lahij_web
بچه ها يه سوال دارم .
وقتي گوشي رو به Usb وصل ميكنم فقط درايو مربوطه به رم من نشون داده ميشه . نه رم خود گوشي ./
اون فيلم ها و عكس هايي كه با گوشي گرفتم رو نميتونم حتي ببينم چه برسه به اينكه بريزم رو سيستم . بعد اينكه نميتونم يه سري از موزيك و عكس هاي كه قبلا رو گوشي ريخته بودم رو ببينم . پوشه خاصي نيست براشون و خبري هم از خودشون نيست !
ممنون از راهنماييتون .
شما با نرم افزار خود گوشي (PC-Suite) به قسمت File Manager> My Sony Ericson> Phone Memory بريد همه چيزهايي كه دنبالش مي گرديد همونجا موجود هست. از نرم افزار MyPhoneExplorer هم ميتونيد استفاده كنيد. دانلودش روي اين سايت توي قسمت Software هست:نقل قول:
بچه ها مشكل منو كسي نداشته ؟ حل نشدني كه نيست !
حالا يكي بياد اين مشكل ما رو حل كنه ↑نقل قول:
سلام
ميشه يكي بگه چرا اين اس ام اس هاي طولاني (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) كه براي ديگرون مي فرستم، روي بعضي گوشي ها يه قسمت از اون حذف ميشه؟ در ضمن همين اس ام اس ها رو وقتي با نرم افزار MyPhoneExplorer تايپ مي كنم و در قسمت Drafts گوشي خودم ذخيره مي كنم بعضي وقتها قسمتهايي از اون حذف شده و عبارت (...) به جاش ديده ميشه. اين در حالي هست كه:
2- حافظه اس ام اس گوشي خودم و ديگر گوشي هايي كه با اين مشكل مواجهند هنوز پر نشده.
مشكل از كجاست؟
سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
بعد چند تا سوال برام پيش اومده
1:ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
set up now
كه پايينش هم يه yes , no داره
اين پيغام را در اكثر جاي هاي ديگه هم ميده
آيا نياز به برنامه اي داره يا نه راديو هم كار نميكنه و ...
2: فرستادن اس ام اس فارسي هم سخته يعني اينجوري نيست كه ب را 2 تا بزنم بشه ت
3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
مرسي
اگه نو باشه، خوب خريدي.نقل قول:
سلام دوستان من تازه اين گوشي را خريدم با قيمت 185 هزار تومان خوب خريدم يا نه
اگه سيمكارت شما غير از ايرانسل باشه فعلاً نميتونيد MMS (پيام تصويري) بفرستيد. اگر هم ايرانسل باشه، جهت آگاهي از تنظيمات MMS به قسمت مباحث ايرانسل مراجعه كنيد.نقل قول:
2: براي ارسال اس ام اس تصويري اين پيغام را ميده و من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم :
setup required. for info contact your operator or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
set up now
تا حالا چند بار توضيح داده شده.
اگه توي تنظيمات SMS تون ديكشنري رو Off كنيد مشكلي نخواهيد داشت.نقل قول:
در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريد. بعد هم سي دي گوشي رو نصب كرده و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر متصل كنيد. اون حافظه اضافي، به عنوان آخرين درايو شناخته شده و در قسمت My Computer با نام Removable Disk قابل دسترسي خواهد بود. البته با رم ريدر هم بايد بدون نياز به سي دي بتونيد ازش استفاده كنيد نميدونم چرا ميگيد نميشه.نقل قول:
3: يه رم اضافه توي جعبه اش بود اون را چطوري بايد پر كنم چون توي رم ريدر گزاشتم شناسايي نشد
در ضمن، براي دسترسي به حافظه اصلي گوشي، بايد از طريق نرم افزار PC Suite و منوي File Manager اقدام كنيد.
حالا يكي بياد سوال ما رو جواب بده.نقل قول:
سلام
مشكل از كجاست؟
سلام
روی کا 750 چطور میشه فارسی نصب کرد که بشه اس ام اس فارسی فرستاد؟ منوی فارسی مهم نیست فقط میخوام قابلیت تایپ فارسی داشته باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
:20:
صورتي جان همين الآن توضيح دادم ديگه. زبان نوشتن رو بگذاريد روي Arabic (عربي) مشكل حله. در ضمن ديكشنري رو هم Off كنيد.
دوست خوبم :نقل قول:
نميدونم. چون تنظيمات من فارسيه نشون نميده ؟
دوست عزيز اون اصلا رم نيست بلكه شما ميتوني از طريق قرار دادن رمت توي اون قطعه و قرار دادن اون قطعه توي رم ريدر، رم اصلي گوشيت رو به كامپيوتر بشناسوني(البته اين ايده براي زماني خوب بود كه رم ريدرها از رمهاي سوني اريكسون پشتيباني نميكردند)نقل قول:
در حاشيه سمت چپ گوشي، يه در پلاستيكي خاكستري رنگ هست كه اون رو باز كرده، رم رو داخلش بگذاريدنقل قول:
البته اينو هم با ترديد ميگم كه شايد بتوني بعد از قرار دادن رم توي اون قطعه از رمت در دستگاههاي ديجيتال ديگه نيز استفاده كني مثل دوربين هاي ديجيتال.
Lahij Web عزيز.
همون قسمتي كه براي شما ؟؟؟؟؟ گذاشته روي PC من عبارت «حافظه تلفن» نوشته شده. و وقتي كه زبان گوشي رو انگليسي مي كنم، در همونجا عبارت Phone Memory نوشته ميشه. شما يا روي ويندوزتون زبان فارسي رو فعال كنيد يا زبان گوشي رو انگليسي كنيد مشكل حل ميشه. تا وقتي ويندوز شما قادر به خوندن اون كاراكتر ها نباشه، پوشه مربوطه رو باز نمي كنه.
اين چهارمين باره كه سوالم رو تكرار مي كنم. هيچ كس جواب اينو نميدونه؟
نقل قول:
سلام
مشكل از كجاست؟
يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
set up now
2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
ota
را ببينم مثلا اين فايل را
nazanin&bahram.ota
دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي
سلام
دو تا سوال دارم
یکی اینکه هک گوشی رو کی تا حالا انجام داده و نتیجه گرفته و ریسکش چقدره آیا ممکنه گوشی بسوزه؟
دوم اینکه برنامه های رو که نیاز به مجوز خواندن و نوشتن اطلاعات کاربر دارند رو چطوری میشه برای همیشه مجوز دار کرد که همیشه نپرسه
از تو منوی مربوط به اطلاعات برنامه دو گزینه داره که یکی میگه همیشه بپرس یکی هم که دسترسی رو قطع میکنه
پس چکار باید کرد؟
یه سوال دیگه هم یادم اومد و اینکه خیلی مسخره است که گوشی فلش داشته باشه ولی به صورت اتوماتیک فلش نزنه آیا واقعا" هیچ راهی نیست
این فلش هایی که به دوربین وصل میشه قیمتش چنده من پرسیدم میگن 12 ولی فکر کنم زیاد میگفت
و آیا این فلش ها اتومات فلش میزنن و یا مثل فلش خود گوشی باید روشنش کرد؟
آرش جاننقل قول:
يعني من نميتونم اس ام اس تصويري بزنم من 1100 نوكيا داشتم ميزدم نميشه گزينشو داره دوباره ميپرسم :
set up now
2 تا سوال در مورد اس ام اس دارم
1:چطوري ميتونم فايل هاي با پسوند
ota
را ببينم مثلا اين فايل را
nazanin&bahram.ota
دوم اينكه چطوري ميتونم اين جك هاي اس ام اسي را به درون گوشي كپي كنم كجا بايد بريزم
مثلا ميخوام همين متني كه الان تايپ كردم را به درون گوشي بريزم مرسي
من كه جوابتو در مورد اس ام اس تصويري و اس ام اس فارسي تو پست 621 دادم كه. ولي شما نگفتي سيم كارتت ايرانسل هست يا مخابرات يا چي؟
راديو هم بايد HandsFree رو وصل كني و دكمه Search رو بزني تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه و كار كنه.
در مورد فايل هاي Ota هم جواب رو نميدونم.
در مورد كپي كردن اس ام اس ها به گوشي هم، فكر نمي كنم گوشي 1100 قابليت اتصال به كامپيوتر رو داشته باشه. اما اگه داشته باشه، شايد با نرم افزار MyPhoneExplorer يا ديگر نرم افزارهاي مديريت گوشي بتوني اين كارو بكني. اگه خواستي لينك MyPhoneExplorer رو بدم بهت.
ممنون بابت جوابنقل قول:
گوشي من الان k750i است فارسي ساپرت
و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
میخوای پیکچر مسیج بفرست؟ یعنی همون تصاویر سیاه سفی درستهنقل قول:
اولن پیکچر مسیجای سونی اریکسون مخصوصن من یه تاپیک براش زده بودم الان در زیر خروارها خاکه
بعد شما اونا رو به عنوان text مسیج باید بفرسی نه پیکچر مسیج ! پیکچر مسیج همون mms هستش
باسلام
قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
ممنون
salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran
تاریخ گوشی شما عوض شده.تاریخ رو مجددا تنظیم کنید دوباره همه چیز درست میشه.نقل قول:
برنامه Total Video Convertor یا Virtual Dub مخصوصا اولی که تقریبا همه کارست.با یک سرچ تو انجمن یا در قسمت نرم افزارها میتونی پیداش کنی.نقل قول:
کسی می دونه چطوری میشه حافظه مربوط به مسیج ها را افزایش داد تا تعداد بیشتری پیغام را بتوان روی گوشی نگه داشت؟
سلام خدمت همه سروران
من یه گوشی دارم که قاب فابریک رو تعویض کردم و یه قاب پلاستیکی روی گوشی انداختم تا اینکه دیروز دوباره بردم که قاب فابریک روانداختم روی گوشی.حالا یه مشکلی برای دوربین پیش اوده اینه که وقتی سر پوش لنز رو کنار میزنم که فیلمبرداری کنم پیغامی روی صفحه میاد که میگه پوشش لنز را بردارید.
لطفا منو راهنمایی کنید که چرا اینجوری شده و چطور درستش کنم
ممنون
اگه گوشي شما k750 هست كه براي اتصال به PC مشكلي نداريد. البته شما Picture Message يا همون MMS نميتونيد بفرستيد چون فعلاً مختص ايرانسل هستند. اما تصاوير سياه و سفيد خيلي كوچيك رو ميتونيد از طريق قسمت TextMessage> More> Add Item> Picture اضافه كنيد به پيام متن.نقل قول:
و سيم كارتم از اون ثبتنامي هاي سري قبل 360 هزار توماني بود از اوناست
براي اس ام اس تصويري همش ميگه بايد برنامه مربوطه نصب باشد يه همچين چيزي و براي اطلاعات بيشتر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم كمكم كنيد ديگه خسته شدم
در مورد راديو هم همونطور كه گفتم، Handsfree رو وصل كنيد و در قسمت راديو، دكمه Search (جستجو) رو بزنيد تا فركانس مربوطه رو پيدا كنه. البته آنتن راديوي k750 زياد قوي نيست و فركانس هاي كمي رو پيدا مي كنه. بعضي جاها هم اصلاً نميگيره.
براي انتقال متن ها و اس ام اس ها از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس هم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده كنيد كه توي اين سايت موجود هست:
خيلي نرم افزار خوبيه.
از دو حال خارج نيست. يا شما خودتون ساعت و تاريخ گوشي رو تغيير داديد يا وقتي گوشي رو به PC وصل كرديد به طور خودكار اين اتفاق افتاده و حالا يا بايد ساعت و تاريخ رو اصلاح كنيد يا اگر هم صحيح هست، فقط چند تماس اول فهرست رو مربوط به قديم ميشه و ساعت و تاريخ اونها اشتباه نوشته شده حذف كنيد تا بقيه تماس هاي موجود و تماس هاي جديد به صورت صحيح در فهرست ديده شوند.نقل قول:
باسلام
قبلا شماره تماسهای گرفته شده یا جواب داده شده و یا از دست داده شده به ترتیب آخرین تماس ثبت میشد اما الان مدتیه که آخرین تماس در صدر فهرست ثبت نمیشه و در بین شمارهای مثلا چند روز قبلش قرارمی گیره حتی مسیجها هم همین وضعیتو پیداد کردن لطفا بفرمائید مشکل چیه ؟
من شنيدم Super يه كانورتور رايگان خوب هست كه اكثر فرمت هاي صوتي و تصويري، از جمله فرمت هاي صوتي تصويري PC و Mobile رو به همديگه تبديل مي كنه. اما هنوز خودم هم نتونستم كامل دانلودش كنم. چون حجمش 25 MB هست.نقل قول:
یک کنورتور MPEG4 که k750 خروجی اوون را پخش میکنه، معرفی کنید
ممنون
اين هم لينك دانلودش:
اگه اطلاعات بيشتري خواستيد يا اين لينك مشكلي داشت بگيد تا لينك سايت رسميش رو هم پيدا كنم بدم خدمتتون.
منظور شما از «درج 1و2و3» چي هست؟ همون برنامه اي كه ديوان اكثر شعراي معروف ايران رو در خودش داره به علاوه فرهنگ لغت و ... ؟ گوشي هاي سوني اريكسون قابليت نصب اينگونه برنامه ها رو ندارند. چون سيستم عامل اونها، سيستم عامل ضعيفي هست (Java).نقل قول:
salam man ye soal daram onam ine ke k750 ha darje 1 2 3 daran