نمیدونم بقیه این مشکلو دارن یا نه؟؟:n13:
Printable View
نمیدونم بقیه این مشکلو دارن یا نه؟؟:n13:
یعنی چی نولشو عوض کردین؟ مگه توی جعبه تقسیم میشه جای سیم رو عوض کرد؟نقل قول:
برا هر خونه ای دوتا رشته سیم وجود داره که یکیش مربوط به خطه و دومیش کار نول رو انجام میده وفرقی نمیکنه به کدوم خط وصل بشهنقل قول:
آره دوست عزیز من خودم چندبار این کار رو کردمنقل قول:
خونه دوتا از دوستام مودمو امتحان کردم SNRاونارو37بود ولی سرعتشون افتضاح بود.مال من با اینکهSNRروی6.9هست ولی سرعت دانلود وبارگذاری صفحات خوبه.نقل قول:
به نظرتون اگه مشکل کیفیت خط حل بشه سرعت دانلودکم میشه؟
بعد اگه مامور مخابرات متوجه بشه گیر نمیدن؟نقل قول:
اینجا شهر کوچیکی هست مخابرات هم بیشترشونو میشناسم حتی سیم کشی کوچه رو خودم با مامور مخابرات انجام دادم.البته مواظبم به خط کسی اسیب نزنمنقل قول:
شما بعد از ریست مودمتم مشکلی نداری.اگه میبینی اس ان آر افت کرده واسه اینه ک دان استریمت رو بردن رو 23 مگ در حالیکه قبلش 2 بوده.منم مثل تو برم جای سیمها رو عوض کنم؟راهنمایی کن.قبلش خطت چطور بود؟نقل قول:
ساکن کدوم شهری؟
آره اگه میشه راهنمایی کن چجوری نول رو تشخیص بدیم و اگه به هر جای خالی جعبه تقسیم سیم نول رو بزنیم فرقی نداره؟
قبلا سرعتم بهتر بود الان نسبت به ماه رمضونی بهتره هر خونه با خونه دیگه هم سرعت فرق میکنه وفکر کنم شانسی باشه جای خونه ما هر طرحی بگیری سرعتش همون قانون پهنای باند تقسیم8 میشه سرعت دانلودنقل قول:
مه ولات
آقا در مورد اصل کاری هیچ حرفی نزدی ها.نقل قول:
چطور باید نول رو تشخیص بدیم و بعد کجا وصلش کنیم؟
سلام به همگی
دوستان من الان 5-6 ماهه که مشکل قطعی لینک دارم. 3 تا isp هم تو این مدت عوض کردم ولی بازم قطعی دارم ولی الان چون از مخابرات میگیرم و سرعت پورت رو کمتر بستن ، قطعی کمتر دارم ولی روزی حداقل 3-4بار لینکم میره و میاد. این وضعیت خط منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان max rate روی 7 مگ ـه SNR حدود 19 ولی همیشه اینجوری نیست. SNR خط من بعضی روزا تا 34 هم میره و اونموقع max rate روی 16 مگ. ضمن اینکه وقتی SNR روی 34 ـه اصلاً قطعی ندارم حتی شده 3-4 روز SNR روی 34 بمونه ولی وقتی اینجوری میشه و میاد روی 19 لینک DSL قطع میشه. به مخابرات زنگ زدم یه کارایی کردن ولی درست نشد. میگن کابل رو عوض کردیم. اینم باید اضافه کنم که وقتی میخواد قطع بشه این مقادیر تغییر میکنه. مثلا الان که رو 19ـه چند ثانیه میاد رو 6 و قطع میشه و دوباره که مودم آپ شد میاد رو 19. اگه راهنمایی کنید که من چیکار باید کنم ممنون میشم.
SNR الان مشکلی نداره.تا وقتی کمتر از 6 نشه هم خوبه.حتی من الان نتم با SNR حدود 6 وصله!نقل قول:
شما:
اسپیلیترت رو چک کن
تلفن بیسیم اگه داری از مدار خارج کن
سیم کشی داخل خونه رو چک کن(مودم رو ببر سرخط وصل کن)
ببین تغییراتی ایجاد میشه یا نه.ضمن اینکه میتونی بگی واسن دان استریمت رو کمتر کنن خوب.
دوست گرامی تو هر کابلی که از تقسیم بیرون میاد تقریبا20رشته سیم هست که هر کدوم یه رنگه و باید امتحان کنی ببینی کدومه.من دیدم تعداد سیم رنگ سفید زیاده بنابراین دو تاشو گرفتم وصل کردم تلفن دیدم بوق نداره فهمیدم جفتش نوله بعد یه سیم دیگه گرفتم دیدم بوق داره از همون گوشی به موبایلم زنگ زدم تا شماره رو چک کنم تا شماره خودمو پیدا کردم.بعد یه بار با یکپه نول امتحان کردم بعد با یکی دیگه نتیجه هم اونی شد که عکسشو گذاشتمنقل قول:
در مورد پیدا کردن خط خودمون توی جعبه که کار ساده تر از این حرفاس و نیازی نیست تک به تک چک بشه.کافیه تلفن رو توی خونه آزاد کنی که بوق بزنه.بعد دو تا سیم مسی برداری بری جعبه رو باز کنی و یکی یکی بزنی به خطهای مختلف،هر وقت بوق تلفن خونه قطع شد،یعنی درست همون جا که سیم رو گذاشتی خط شماس.نقل قول:
حالا اینکه نولش کدوم میشه باید کجا بزنمش رو نمیدونم.یعنی با یکی از خطای همسایه جابجا شه یا به فضاهای خالی بخوره؟
من با مال همسایه عوض کردمنقل قول:
اون وقت نول رو چطور باید شناسایی کنم؟چطور فهمیدی نول کدومه؟نقل قول:
نول خط خودتون رو زدی جای همسایه و مال همسایه رو هم جابجا کردی با خط خودتون؟یا فقط نول خودتون رو جابجا کردی؟
سلام
دو سه روزیه که سرعت اینترنتم خیلی افت کرده و مدام قطع میشه. گاهی اوقات چراغ line ثابته و چراغ اینترنت خاموش میشه و گاهی اوقات هم اصلا چراغ line به حالت چشمک زن یا خاموش در میاد. از اول ماه که این سرویس اکو 512 رو از شاتل گرفتم تا حالا چنین مشکلی نداشتم و روزا سرعت دانلود به 400 و شب ها به 65 می رسید ولی الان( اگه اینترنت وصل باشه! ) تو روز حداکثر 100 و شب ها هم 20 میشه.
قبلا که مشکلی نداشتم اطلاعات خط رو اینجا گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 457)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پست 467)
اینم واسه موقعیه که مشکل دارم و اینترنت قطعه:
این برای الانه که مثلا اینترنت وصل شده!
این هم سرعت خط که نسبت به قبل خیلی کاهش پیدا کرده:
حالا با این توضیحات نظر شما در مورد مشکل من چیه؟
خط ظاهرا مشکل دارهنقل قول:
SNR رو ببینید!
سیم کشی خونه چه جوریه؟
مشکلی نداره؟
نه تو این 20 روز که سرویس گرفتم تغییر بخصوصی تو سیم کشی خونه به وجود نیومده. فقط یه تلفن تو مدار هست که از اول هم بود و وقتی خارجش می کنم ، وضعیت تغییری نمی کنه.نقل قول:
به نظر من بحث نویز یک بحث پیچیده هست!نقل قول:
شما اگر از سیم کشی خونه مطمئن هستی باید ببینی مشکل کجاست!
سیم کشی خونه هم مهمه
اقایون وضع خط من چطوریاست ؟
Line State : Showtime
Modulation : ADSL2
Annex Mode : ANNEX_A
Downstream Upstream
SNR Margin : 32.2 10.6 db
Line Attenuation : 24.5 12.8 db
Data Rate : 4096 1021 kbps
Max Rate : 12928 1179 kbps
CRC : 0 0
از بابت سیم کشی تقریبا مطمئنم. یعنی ممکنه سیمی که تا چند روز پیش اون سرعت رو ساپورت می کرده یه دفعه مشکل پیدا کنه؟ باز هم میرم بررسی می کنم.نقل قول:
امکان داره مشکل از سمت مخابرات باشه؟
این هم آخرین وضعیت نویز:
با رسیدن نویز خط به مقداری که عکسش رو بالا گذاشتم، پهنای باند فعلا به مقدار سابق خودش رسیده.
خوب و قابل اطمینان برای گرفتن سرویسهای بالا.نقل قول:
ظاهرا مشکل برطرف شده و نویز به حالت عادی برگشته. فکر می کنم مشکل از مخابرات باشه که گاهی اوقات اینطوری میشه. فقط نمیدونم اینطور مشکلات تا چه حدی طبیعی هست؟ شما هم تا حالا از اینجور مشکلات (بالا رفتن ناگهانی نویز خط) براتون پیش اومده؟
خویه!نقل قول:
شاید از مخابرات باشهنقل قول:
باید تحقیق کنی ببینی وضعیت چه جوریه
تازه از مخابرات 512 گرفتم ولي سرعت در حد 128عه مشكل از نويزه؟
Downstream Upstream SNR Margin :43.0 39.6 db Line Attenuation :6.5 3.6 db Data Rate :159 77 kbps Max Rate :26272 1345 kbps CRC :0 0
خط خوبی ظاهرا داری!نقل قول:
چرا دان استریم اینقدر کمه؟
خطت خوبه فقط مخابرات 512 برات نبسته چرا؟؟ زنگ بزن بگو سرویسم 512 هست شما خط منو زیر 200 بستین !!! دلیل سرعت کمت هم همینهنقل قول:
سلام به همه
نظر دوستان در مورد خط بنده چیه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چندان خوب نیست.مثل خط منه تقریباً.مشکل لینکم داری؟نقل قول:
شما تونستی نول خط رو مثل اون دوستمون جابجاکنی؟ فرقی کرد؟نقل قول:
با سلام
عرض به خدمت دوستان گل خودم که اینجانب تا 1 ماه پیش سرعتم تا حدود 200 میرفت و مشکل قطعی نداشتم،بعدش یکی دو روز خطهای منزلمان کامل قطع بود و ما با مخابرات تماس گرفتیم و
سپس وصل گردید،از قضا مشاهده نمودم که نت من مرتبا قطع میشود و چراغ DSL خاموش میشود پس از چند روز با شرکت تماس حاصل نمودم و تا دو هفته پیگیری نمودیم و فرمودند که
مشکل از ما نمیباشد و مشکل از خط تلفن شماست من هم خط تلفن را از داخل چک نمودم و مشکل حل نگردید سپس از بیرون چک کردم و حالا خودتان مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم nsr مودم
:n02:
سپس با خرابی تلفن تماس گرفتیم و آمدند و گفتند خطتان بوق دارد و به ما مربوط نیست که اینترنتتان خراب است
و در آخر اضافه کنم که روزها بین 20 ثانیه تا دو دقیقه طول میکشد که اینترنتم قطع شود و در شب ها بین3 تا 5 ثانیه:n02:
I :n12: you pmc
سلام این چطوره؟
مودم:tp-link 8951nd
در ضمن امروز چراغ adsl (چراغ دوم) و چراغ اینترنتم(چراغ سوم) چند باری رفت و دوباره برگشت . مشکل چیه؟ به نظرتون چیز مهمی نیست؟
خطت خوبه نویزت نسبت به کیفیت خوبهنقل قول:
این ممکنه برای مرکز مخابراتی باشه چون گفتین فقط امروز اینطوری شده
سلام
وضعیت این خط چطوره؟
میشه فهمید رو چی بسته شده؟دیتا ریت رو میگم.
:n16:
نویزت که پایینه کیفیت خطت هم که بالاست با توجه به نویز خط اگه نویزت پایین تر هم بیاد کیفیت بالاتر هم میرهنقل قول:
ولی در کل خطت خوبه
خطت هم رو 2 مگ بسته شده
سرعتت باید 260 باید بره اگر نمیره محدود شدی از طرف شرکت
جالب شد :n13: 256 نامحدود هست.از همون اول بین 50 تا 60 سرعت دانلود نوسان داشت و الان شده 60 تا 70. تا حالا به عمر adsl ایم:n02: 260 ندیدم:n21:یعنی محدود بگیرم تو ساعات رایگان می تونم با همچین سرعتی بدانلودم یا تغییرش میدن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين سيم دو تيكه اي كه عكسش رو گرفتيد قبل خرابي هم به همين صورت بود ؟