[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
>دریـــا<
با گوشی گرفته شده
-مازندران-
سلامنقل قول:
نویز عکس خیلی بالاست. . اگه نویزشو کم کنید خیلی زیباتر مشه:n01:
سلامنقل قول:
عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه
با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟
سلامنقل قول:
سلام
عکس هاتون خیلی قشنگ و خوش آب و رنگن و فوکوس و محو شدگی به نظرم مناسبه و به عکس جذابیت داده،فقط ای کاش توی کادربندی بیشتر دقت می کردین مخصوصا عکس اولی که یک تکه از سنگ خارج از کادره...فکر کنم بد نباشه کادرهای دیگه رو هم امتحان کنید مثلا عمودی یا مربع شاید جالب بشه
با گالاکسی S3 گرفتین ؟ کیفیت خوبی داره دوربینش با این حال که موبایله،نور و رنگ رو دستکاری کردین یا خروجی خودش همین طوره ؟
خیلی ممنون از تعریفتون...
بله با SIII هست... فقط کمی دستکاری کردم...
متاسفانه تا حالا فقط افقی عکس انداختم...درسته حتما امتحان میکنم...
در هر صورت اگه مشکلی در عکسها هست رو حساب بی تجربگیم بذارید..
ممنون....
به دلیل سخت گیری همیشگی که در forum.p30world.com وجود داره و طبع لطیف بعضی کاربران حذف شد!
قرار نیست عکسی را بگذاریم که مورد تایید دیگران باشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده پر از لطافت !
رعایت نکات احترام گذاشتن به کاربرا هست
ارزش سوژه ای داره. ایشون نمی دونستند که این سری عکس ها را باید توی تایپیک اختصاصی خودشون قرار بدننقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواشاً تایپیکی با موضوع گالری اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد کنید و عکسهای قشنگتون را توی اونجا بذارید. الان این عکس می تونه یه سوژه ی جالب باشه ولی جاش اینجا نیست
اما اگر عکسی در سبک دیگر گرفتید حتما اینجا بذارید تا نقد بشه
ای بابا. چرا ناراحت می شین؟ من خودم با آکوا قرارداد بستم:n02: دیگه عاشق اون قیافه کج و کولش شدم . منتظر عکس خوشگلتون هستیم.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم عکسی از چکیدن آب فواره توی حوض (ارگ گوگد :n02: ) . عکسش حس می کنم یه ایرادی داره. میشه راهنمایی کنید چطور باید می گرفتم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اضافه نشدن پست :
پست شماره 601 واقعا به دلم نشست. :n12:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه هست برای امضام استفادش کنم؟
نقل قول:نقل قول:هیچ خطای دیدی در کار نیست و عکس هم دستکاری نشده. صحنه کاملا واقعیه.نقل قول:
خب وقتی تازه کار باشی و مربی هم بالا سرت نباشه این اتفاقات چندان هم دور نیست.
خواهشا عکس پست شماره 610 را نقدش کنید. واقعا دوست دارم ایراد کارمو بدونم :n01:
فكر كنيد اين عكس رو من گذاشتم!شما چه نقدي ميتونستيد بكنيد !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در درجه اول هدف اين عكس يا موضوعش چيه ؟ تو چه دسته بندي قرارش ميديد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا نقد كردن اين عكس كار خيلي مشكلي هست چون در درجه اول آدم نميتونه دركش كنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم كادرش بد شده !؟ رنگش بندي و تركيب بنديش خوب نيست !؟ با اديت راه بهتري داشتيد !؟ سوژه ميتونست بهتر باشه !؟ فوكوس دقيق صورت نگرفته !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل بهتره كه شما ديد بهتري به عكاسيتون بديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از ابزار بهتر كه كارتون رو هم بهتر ميكنه استفاده كنيد
من چون نمی شد تشخیص داد چیه توضیح دادم که چی هست. همون اولش گفتم که چکیدن قطرات آب فواره توی حوض آبه
سوال من هم همین بود دیگه. من چطور باید از چکیدن آب عکس می گرفتم که مشخص باشه؟
اگه عکسم مشکلی نداشت که تقاضای نقدشو نمی کردم. آخه می دونید من هنوز توی مقدمات عکاسی درجا می زنم. به کمک شماها نیاز دارم
ممنون که جوابمو دادید.
اگر این عکس را شما می ذاشتید و من هم مثل الان مبتدی نبودم جوابم این بود:
نور عکس مشکلش اینه:.......
کادر عکس مشکلش اینه: ........
تنظیمات دوربینت این اشکال را داره:........
و در اخر می گفتم: اگه اینجوری پیش بری عکاس نمی شی:n02:
هدف این عکس در واقع می تونست عکس ماکرو از قطرات آب باشه. ولی چون قطرات آب به سرعت حرکت می کردند و نور خورشید هم نبود نتونستم ماکرو بگیرم. اما من عکسهایی دیدم که بدون نور خورشید هم ماکرو می گیرند. یه کم راهنمایی می خواستم.
قبول دارم که راهنمایی برای این عکس مشکله. ولی نقد عکس هم به رشد علمی آدم کمک می کنه. توجیه بهتر ندارم:n02:
ممنون بابت نقدتون. دوست دارم عکاسی توی شب را هم یاد بگیرم چون واقعا سخته
از همه بابت عکس کج و کولم عذر خواهی می کنم. ولی باید می ذاشتمش تا نقد بشه. باید شماها بدونید که من عکاسی در شب را تا چه حد بلدم(بهتر بگم تا چه حد بلد نیستم) که بتونید برای عکسهای بعدیم کمکم کنید
یا حق
اگه شما نميگفتيد چيه بازم ميشد تشخيص داد كه قطره هاي آب هست !
مشكل اصلي همين جاست كه شما اومدي از قطره آب در حال فوران با يه وسيله نچندان با كيفيت( w810) اونم توي شب ! عكس گرفتيد
كاري كه من با D7000 هم نميتونم انجام بدم !
اگه هدفتون عكاسي قطره هست اولا به سرعت شاتر خيلي بالا و نور زياد و سوژه هاي با سرعت كمتر احتياج داريد
عكسهايي كه ميگيد با كننترل نور و لنزهاي ماكرو گرفته شده ! حالا خورشيد هم نبود نبود ! نورپردازي براي همچين جاهايي هست كه ميتونيد با يكي دوتا چراغ قوه يا مهتابي هاي قابل حمل هم انجامش بديد ولي مهم فوكوس دقيق ،سرعت شاتر بالا و كيفيت تصوير خيلي مهمه !
عكاسي توي شب احتياج شديد به سه پايه داريد و يه دوربيني كه با ايزو هاي بالا كمترين نويز رو بده !چرا !؟ چون توي شب نور خيلي كم هست شما سرعت شاتر پاييني رو بايد استفاده كنيد كه يا با سه پايه عكاسي كنيد اونم با تايمر !يا سرعت شاتر رو ببريد بالا كه اونم با باز كردن ديافراگم يا بالا بردن ايزو ميشه انجامش داد كه بازم سخته !بالا بردن ايزو هم كه علانا داريد به عكستون نويز اضافه ميكنيد .
براي عكاسي توي شب هم كافيه يكي دوتا مقاله و آموزش رو بخونيد و كار كنيد ..
برج
تهران
EOS 7D
1/320
f5.6
iso 200
با اجازه آقا محمد ...
نظرتون چیه !؟
ممنون محمد جان.خیلی بهتر شده.این یک درس اموزشی بزرگ برای نقص قانون 1/3 هستش که باعث بهتر شدن عکسمیشه.بازم ممنون محمد جان.نقل قول:
خیلی زیباست.ژانر مورد علاقه من.نقل قول:
خوشحالم که امین به این انجمن برگشتی
سلام
قانون 1/3 چیه؟ یه توضیحی می دین؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
قانون 1/3 چیه؟ یه توضیحی می دین؟
قانون یک سوم و نقاط طلایی از اصول اولیه عکاسی و فیلمبرداری و گرافیک هست که بسیار کاربرد دارند و به عکاس کمک میکنه
با قرار گرفتن سوژه در نقاط خاصی از تصویر تاثیر گذاری بیشتری پیدا کنه و به زیبایی کار کمک میکنه و همچنین بیان بهتر مطلبی خاص :
از لینکای زیر میتونید توضیح کامل تری در این مورد مشاهده کنید :
موفق باشید:n01:
عکس دومی خیلی حس خوبی داره،فقط یه کم به نظرم بهتر بود کادر از بالا و راست ادامه داشت تا سر بچه کامل میشدنقل قول:
نورپردازی هم می تونست بهتر باشه و قسمت بالای عکس خیلی روشن شده
ردپای ویرایش توی قسمت های بلورر شده کادر کاملا مشخصه،اگه یکدست تر بود بهتر میشد
شاید بلور کردن نامساوی قسمت های مختلف عکس با این حال که اونو از حالت طبیعی خارج می کنه بتونه بهش حس جالبی بده ولی اگه این نامساوی بودن خیلی شدید باشه توی ذوق میزنه(رسوندن منظورم خیلی سخته :n02: امیدوارم متوجه منظورم شده باشد ) مثل پاهای دختربچه و پای چپ بچه گاو
سلام . ممنون بابت نقد زیباتون. بله کاملا منظورتون را رسوندید.نقل قول:
عکس اصلی اینه: من خیلی روی اون عکس کار کردم که شد این :n02: خوشحال می شم ادیت بهترشو ببینم و کلی چیز ازش یاد بگیرم
من ویرایش خود شما را هم دوست دارم و این هم سه ویرایش متفاوت دیگر از من:نقل قول:
ما هم یک ادیتی زدیم :n02:
بهار کوچولو چقدر معروف شد :n02: الهی قربون اون خندش برم:n12:
ممنون بایت ادیت های قشنگ همتون. :n16: تازه فهمیدم چقدر ادیت خودم ایراد داشته
نقل قول:
عکس خوبی میتونست باشه
اما متاسفانه برج فوکوس نیست و روسری و ابرو فوکوس هست. برای فوکوس میتونستین خیلی راحت از آرم عینک استفاده کنین و روی اون فوکوس کنین.
و این ایراد فقط وقتی میتونه به عکس شما وارد باشه که شما اسم برج رو انتخاب کرده باشین برای عکس.
اگر اسمی انتخاب نکرده بودین نمیشد به راحتی چنین ایرادی گرفت چون این هم میتونه مفهومی داشته باشه برای خودش ( هر چند باز هم فوکوس روی برج بهتر میشد )
عکس دختربچه را خودم گرفتم. میکسش کردم
قایقی که بارش آب بود.
سلام ... فکر کنم بدون هیچ مشکلی میتونست همون عکس اصلی عکس خیلی خوبی باشه ... چرا با قرار دادنش با یه عکس بی کیفیت خرابش کردی !نقل قول:
ممنون. امروز واقعاً نفهمیدم که چی ساختم. عکس با کیفیت را جایگزینش کردم :n01:نقل قول:
عکس واقعیش که خیلی افتضاح شده بود. رنگ موهای طلایی بچه ، سیاه افتاده بود. خودمو کشتم تا رنگ واقعی به عکس بدم. شاید باورتون نشه که عکس واقعی اینه:
به نظرم در عکس اولی اگه سهم زمین بیشتر بود و خط افق به وسط میرسید و کادر بازتر میشد بهتر بود.نقل قول:
و در عکس دومی اون کوهها هیچ کارن و شاید اگه نبودن، بهتر میشد.