Printable View
سلام
لطفا کلید جدید برای اینترنت سکیوریتی 2013 معرفی کنید.
ممنون میشم
متاسفانه کلید این لینک هم بلاکهنقل قول:
راهی نیست؟نقل قول:
البته اون کلید ها برای اینترنت سکوریتی بود و البته برای آنتی ویروس کاربرد ندارد . کلید های بعدی هم که گذاشته شده برای آنتی ویروس نبوده احتمالا .نقل قول:
از تریال ریست استفاده کنید همه اوناییکه مشکل با لایسنس دارن یا گیرشون نمیادنقل قول:
و اینقدر وقتتون رو براش هدر ندین
تریال ریست رو تست کردم.ممنوننقل قول:
خب برای اون ارور راهی نیست؟با فیلت.ر شکن هم تست کردم نشد.
90روزه میده،خوبه که
از چه پیلتر شکنی استفاده کردی ؟نقل قول:
سلام به همه ی دوستان ...
عزیزان ...
الان من مدتی هست که دیگه آنتی ویروس ندارم (بعد از اینکه کسپرسکی پیور رو پاک کردم به خاطر اینکه تریال ریست واسش گیر نمیومد! )
واسه اینترنت سکوریتی 2015 تریال ریسته درست درمونی گیر میاد ؟!
الان شما واسه استفاده از اینترنت سکوریتی 2015 از چی استفاده میکنید؟
میشه به من هم بدید تا از اون استفاده کنم و مشکلم حل شه؟
خواهش میکنم... :n27:
آخه من همچنان منتظره انتشاره نسخه ی جدیده Kaspersky PURE که قراره با عنوان Kaspersky Total Security منتشر بشه هستم !! :n03: واسه همین فکر نمیکنم ارزش داشته باشه برم لایسنس بخرم واسه اینترنت سکوریتیش !
الان به دنبال یه راه ِ حل میگردم واسه استفاده از اون !!
تو یکی از سایت ها دیدم که اینو گذاشتن :
کار میکنه آیا؟!!کد:http://www.downloadsoftware.ir/kaspersky-internet-security.php
واسه 2015 kis من از این ترایل رست استفاده میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد : 123
با next v.p.nنقل قول:
با همون سروری که سریال رو از سایت گرفتم،برنامه رو فعال میکنم اما اون ارور میاد
با سرورهای دیگه هم نشد
سلامنقل قول:
از تریال ریست لینک زیر استفاده کنید .موفق باشید.:n16:
سلام دوستان، براي وارد کردن کليد به نسخه 2015 غير از اون روشي که اوّل نسخه 2013 نصب بشه بعد، راه ديگهاي وجود نداره عايا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال سازی از هات سپات استفاده کنید
بتمن جان چجوری باید ازشون استفاده کرد؟نقل قول:
این کارو کردم ولی گزینه browse نمیاد!
و بجاش گزینه ی retry activation میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونیدنقل قول:
سلام دوستان عزیز.
من سریعا به کی فایل نسخه kaspersky endpoint security 10 for windows نیاز دارم..
کمکم کنید لطفا..
اینو تازه نصبش کردم و میخام فعالش کنم. ممنون میشم
دوستان اگه امکان داره یه کلید KIS هم بمن بدین، کسپر من از کار افتاده
پیشاپیش ممنون
ممنون به خاطر پستتون ^___^نقل قول:
دوستان شدیدا نیازمند کلید کاسپر 2011 هستم.پیشاپیش سپاس از همگی دوستان.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز از نظر لایسنس نمیتونم کمک کنم چون هنوز خودم اندر خم یک کوچه ام!!
اما یک توصیه دوستانه دارم العان دیگه KIS 2013 هم از دور خارج شده و کسپر دیگه پشتیبانی نمیده.
بهتره از 2015 یا حداقل 2014 استفاده کنید.
و به قول دوستان 91 روزه فعالش کنید تا بعد که سه حالت داره :
1- یا فرجی میشه و لایسنس گیرتون میاد
2- یا از trial reset مجبور هستید استفاده کنید (که من توصیه نمیکنم نه تنها برای این انتی ویروس بلکه برای تمامی انتی ویروس ها کار درستی نیست و معلوم نیست چه مشکلاتی داشته باشه)
3- دیگه نمیتونید استفاده کنید
* البته میتونید لایسنس اورجینال هم بخرید
با تشکر
کلیدهایی که در صفحات اخیر برای kis گذاشتند بعضا تا بیش از 300 روز دیگه معتبره و یکی دو روز قبل دوباره تست کردم مشکلی نداشت
به روش درست فعالسازی کنید
اگر منظور شما از پشتیبانی، آپدیت هست که همچنان مشکلی نداره ولو که کاسپر نسخه ی 2007 باشه ...نقل قول:
دلیل استفاده ی بسیاری کاربران مثل من از نسخه های قدیم، امکان انتقال آپدیتهای یک سیستم به سایر سیستمهاست
با سلامنقل قول:
خیر منظور بنده اپدیت نیست.
منظورم پشتیبانی آنلاین و ... است.
و در ضمن با توجه به این که برخی مخرب ها مستقیما به اپلیکیشن سوئیت امنیتی حمله می کنند تقریبا همه ای سوئیت های امنیتی حداقل سالی یک بار نگارش جدی تولید می کنند که کدهای Encryption هر نگارش با نگارش قبل متفاوت است در نتیجه امنیت بیشتری برای شما می آورد به همین علت هم تمامی شرکت های امنیتی توصیه می کنند به نگارش جدید اپگرید کنید.
* البته این موضوع در مورد محصولات شبکه صدق نمی کند و ممکن است یک سرکت چندین سال نگارش جدید شبکه تولید نکند که دلایل خاص خود را دارد که از بحث این پست خارج است.
با تشکر
دوستان برای کلید وارد کردن به kis 2015 و فعالسازی اون دیدم نوشته بودند از کد قدیمی 11111111111111111x باید استفاده کرد. در کاسپر 2012 با این کد میشه صفحه ی کلید دادن رو آورد ولی در 2015 به این کد ایراد گرفت
البته روی یک سیستم که امروز این رو نصب کردم متوجه شدم یادم رفته بود کابل شبکه رو ازش جدا کنم. ولی بعد از جدا کردن هم همین وضع بود. در حالیکه در 2012 اینطور نبود
سلام روز بخیر.
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیوریتی 2012 لدفاً.
نیاز شدید به کلید های کسپر اینترنت سکیورتیی 2015 دارم
سلام به همه دوستان با معرفت
کلید فعالساز Internet Security 2013 رو خواستم.
واسه 5 دی رو وقتی میزنم اعتبارش تا پایان 2014 هست و کار نمیکنه.
ممنون میشم کمک کنید.
الان برای فعال سازی kis 215 چیکار باید کنم لطفا راهنمایی کنید از کجا سه مکاهه فعال کنم
شما با استفاده از تریال ریست و ست کردن آی پی شیلتر شکن روی آنتی ویروس پس از اجرا توسط تریال ریست کد رو به آنتی ویروس داده تا 91 روزه فعال گرددنقل قول:
دوستان این کار خیلی خطر داره منظورم تریال ریست هست بهتر برای اینترنت سکیورتی 2015 اون رو خریداری کنید قیمتش هم خیلی بالا نیست من خودم جدیدا خرید 46000 تومن
Kaspersky Internet Security 2015 you can now make 3 months free
http://promo.kaspersky.com/forzakis
>>>با آی پی رومانی وارد سایت بشین<<<
Estimado Cliente,اینم یه نمونه
Gracias por elegir productos de Kaspersky Lab para proteger su PC.Su codigo de activacion es: DXVDZ-55H4U-HGUR7-4RY6D
Haga clic aqui para descargar el producto.Saludos,
Su equipo de Kaspersky Lab
در قسمت بروکسی کسپرسکی،چه اعدادی رو باید برای شیلتر شکن وارد کنم؟ip و پورت میخوادنقل قول:
لازم به انجام این کارها نیستنقل قول:
هات اسپات رو اجرا کنید،از اون لینک که سریال میده،سریال رو دریافت کنید،تریال ریست رو اجرا کنید و بعد برای اکتیو کردن ،سریال 90 روزه رو وارد کنید.
:n16: