Fifplay نوشته ممکنه لیگهای دیگه ای هم اضافه بشن !
Printable View
Fifplay نوشته ممکنه لیگهای دیگه ای هم اضافه بشن !
بچه ها بازی قراره کی بیاد ؟ واسه پی سی :n19:
24 سپتامبر ، چیزی حدود 20 روز دیگه ...نقل قول:
پی نوشت : نسخه ی PC نسخه ی نسل بعدی نیست و نسخه ی نسل بعدی در انحصار PS4 و Xone می باشد ...
تیم فیفا یه تریلر جدید در مورد global transfer network تو کریر مود ارائه داده.
تو fifa soccer blog خبرشو زده.
اگه کسی میتونه بره لینک تریلرو اینجا بذاره.
سلامنقل قول:
بفرمایید
تریلر کوتاهی هست
کد:http://www.mediafire.com/?tvjz1pd6q7newba
50 بازیکن برتر FIFA 14 :
محتوای مخفی: ...
skill moves ریبری 5 تا هست ولی مسی 4 تا :| :18: اینکه توی زمین اجرا نمیکنه دلیل نمیشه که بلد نیست :دی
نیمار هم باید با درخشش توی جام کنفدراسیون ها حداقل 86 رو میگرفت .... اصن تو این لیست نیس :18:
برداشت بد نکنی ( اصلا مسی خدا :دی) ولی یه سری هستن کارشون Skill Move هست و کلا رشته ی جداگونه ای داره ، اونا هم بلدن ولی توی زمین مسابقه و چارچوب FIFA که قرار بگیرن شاید نصفنقل قول:
اون رو هم نتونن اجرا کنن.
دریبل هازارد 88 بعد برای سوارز 90؟! :دی
خداییش بازی هازارد رو دیده باشین از نظر دریبل و حرکات نمایشی شاید توی دنیا جزو دو سه تا بازیکن برتر باشه
حالا خصوصیات دیگه بازیکنا رو نمی دونم چیه
ولی بعضی از بازیکنا می تونستن یکمی بالاتر باشن بعضی ها هم یکمی پایینتر
مثلا نمونش گرت بیل که به نظرم باید 89-90 باشه و بعد از مسی و رونالدو قرار بگیره :دی
البته در کل خوبه و برای منیجر مد بعد از چند فصل بعضی از بازیکنا خیلی پیشرفت می کنن
راست میگه ! پس نیمار کوش !!!نقل قول:
بیل خیلی پایینه 87 واسش . زیر 90 نباید میگرفت !
سوارز احتمالا قدرت گاز گرفتنش رو هم حساب کردن شده 86 : دی
ریتهای فیفا خوب هستش نسبت به پیس
درضمن چه خبره میگین بیل 90 باشه بیل 87 هم زیادشه تو این فصلم از بازیش نمیدن
از اینترم که اصلا بازیکن نیس
دوستان به نظر شما قیافه سه بعدی از pesبهتره یا نه؟
یعنی واقعا قدرت پدرو رو از نیمار بیشتر گذاشتن؟! والدس کجاست پس؟! بعید می دونم این درست باشه.
بیل که اسمش روشه دیگه،در همون حدم براتون کارایی داشته باشه خوبه براتون:دینقل قول:
+
درسته،روی سایت رسمی EA هست!نقل قول:
+
دوستان این اوروال ها زیاد مهم نیست برای فیفا چون:
اولا آپدیت اسکوآدهای مختلفی که طی سال منتشر میشه اینا تغییر میکنن.
دوما تو حالتایی مثه CM بازیکنا پیشرفتای واقعی خودشون رو نشون میدن.
سوما اوروال بیشتر ب معنی برتری یه بازیکن نیست.
بعنوان مثال من با داوید ویا اکثر تک ب تکها رو گل میکنم ولی با فالکائو که ریت بیشتری رو هم داره خیلی سخت تره تک به تکارو گل کردن.
+
محتوای مخفی: لیست اچیومنت های FIFA14
متاسفانه بازیکنای رئال افت داشتند ایکر از 89 به 86_کریم و ژابی از 87به85 _راموس از 87 به 86 _مودریج از 86 به 85
در مورد گرت هم نمیگم باید 90 میشد ولی به نظرم باید حد اقل 88 وحداکثر 89 میشد
اما در مورد نیمارخیلی جالبه تو لیست نیست تو 13 اورالش 85 یعنی همون مونده وبالاتر نرفته واقعا جای تعجب داره !!! به خاطر اینکه نیمار تو این لیست نیست ادم یه مقداری شک میکنه به صحت لیست
تو بایرن هم شوان اشتایگر پیشرفت خیلی خوبی داشته واز 86 به 88 ارتقا پیدا کرده هم چنین توماس مولر از 84 به 85 ولی حیف مهاجم تراتز اولشون یعنی گومز رو از دست دادند ولواندفسکی هم نشد از دورتموند به تیم ملحق بشه
مانزوکیچ هم که امار جالبی نداره تو 13 که اینجوری بود حالا نمیدونم تو 14 چقدر پیشرفت داشته وپیزارو هم که دیگه سن وسالی ازش گذشته
----------
ای تف به ذاتشون با این اورالاشون.
یعنی کاسیاس با اون وضعیتش که پارسال بازی نمیکرد 86، بعد چک با وضعیت خوب یکی دو سال اخیرش هنوز 85.
بهترین دروازبانای حال حاضر نویر و چک هستن.
بعد تونی کروس تو لیست نیست، پیکه با اون دفاع فاجعش هنوز 86 مونده. اخه 7 تا گل خورد اون دفاع، بس نیست.
اخه یکم انصاف، یکم مروت.
کلا فیفا نسبت به بارسا و رئال لطف داره.
ادم پیکه بی خاصیت واقعیتو میبینه و وقتی تو بازی جلوش قرار میگیره و عین دیوار جلوت وایمیسته، دوست داره کلشو بزنه گوشه دیوار، جمجمش بشکافه، مغزش بریزه کف اتاق.
خیلی جالبه
ده خیا تو لیست نیست!:n08:
وین رونی 87
اونوقت آگوئره 88!
بهترین مدافع های جهان(تیاگو سیلوا و ویدیچ)87 اونوقت پیکه 86:n07::n08:
خیلی از ضعف های بازیکنها فقط به خودشون و خصوصیات فردیشون بر نمیگرده . و اورال فقط میانگینیه از خصوصیات فردی . مثلا حالا پیکه بد دفاع کرده دلیل نمیشه strength اش بیاد پایین . شاید منتالش کمی بیاد پایین . یا مثلا تکل زدنش فرقی نکرده .نقل قول:
هر چند باز هم به این لیست ایراد هست و پیکه باید یکی دوتا کمتر میشد یا حتی نیمار که دیگه قطعا باید بالای 85 باشه اورالش چون مخصوصا توی این یک سال اخیر در همه رقابتها داره عالی عمل میکنه . نمیدونم چیش رو کم دادن بهش که اورالش بالای 85 نیست .
واقعا پیکه شایستگی بیشتر از 82 رو نداره.
خدا وکیلی کیهیل و لویز و ایوانوویچ بهترن یا پیکه؟
یعنی واقعا راموس و پیکه در یه حدن؟
درسته strength کم نمیشه، ولی با اون بازی های ضعیف، تمام توانایی های دفاعیش باید کم بشه. تکل و تنه زدنو بخصوص مارکینگش که اگه زیر 50 هم بره شایستس. واقعا مارکینگ بعضی مهاجما از مارکینگ پیکه بهتره.
منو میبینید انقدر از پیکه بد میگم، بخاطر اینه که زخم خورده ام.
کهیل که نه ولی لوییز 86 حقشهنقل قول:
واقعا پیکه شایستگی بیشتر از 82 رو نداره.
امیدوارم نوسان اورال تو قسمتcareer mode کمتر بشه خصوصا در مورد باریکنان پیر.
مثلا گیگز تو فصل اول 81 هست فصل بعد 63:n04:
برعکس، من کیهیلو بیشتر از لویز قبول دارم. دفاع مطمئن تریه.نقل قول:
قراره امسال یکم تغییرات اورال کند تر بشه.نقل قول:
ولی دقیقا باید برعکس باشه. باید شرایط خوب یه بازیکن بعد از مدتی تو اورالش تاثیر محسوسی داشته باشه.
مثلا مهاجم 20 ساله ای که تو یه فصل یدفعه میاد 15 تا گل میزنه، باید از هر اورالی که داره، مثلا 56 یا 67 ، در طی همون فصل به 78 یا 80 برسه. (البته بسته به لیگی که توش بازی میکنن. مثال من در مورد لیگای درجه 1 مثل انگلیس و المان بود)
همینطور اگه سن بالا تری داشته باشه. کلا فقط باید بر اساس عملکردش اورالش تغییر کنه، نه سن و استعداد.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه 10تا مدافع مرکزی برتر دنیارو بگی؟؟
10 تا در دنیای واقعی یا در فیفا ؟
فیفا اینا هستن :
Thiago Silva
Sergio Ramos
Vincent Company
David Luiz
Jerome Boateng
Dede
Dante
Chiellini
یادم نیست
یادم نیست
15. Nemanja Vidić 87
16. Thiago Silva 87
25. Giorgio Chiellini 86
26. Vincent Kompany 86
29. Gerard Piqué 86
30. Sergio Ramos 86
44. Mats Hummels 85
میخواستم ب دوستان بگم که پیکه الان پنجمین مدافع برتر فیفاست،بنظرتون حقش نیست؟؟
رئال فصل پیش تو لالیگا 42 گل خورد،بارسا 40 تا!نقل قول:
یعنی واقعا راموس و پیکه در یه حدن؟
راموس حتا نتونسته آمار گل های خورده رئالو از بارسا بهتر کنه حالا از پیکه بهتر شد؟؟
با این تفاوت که مدافع های کناریش مثل پپه هم بودن و ولی بعد از مصدومیت پویول همه ی بار دفاعی تیم رو دوش پیکه بوده!یعنی در واقع بارسا اصلا مدافعی نداشته!
چقدر رو آمار شماها حساسید .....باو بیخیال آمار ..آدم اگه درست بازی کنه اصلا بازی کن مهم نیست !
بیایید ببینم از سد دفای استوک من میتونید بگزرید یا نه :n02:
لالیگا مگه لیگه اخه. رقابت هر ساله دو تیم برای قهرمانی. بقیه تیمام بوقن.نقل قول:
اخه وقتی اکثر تیما 3 یا 4 تا از بارسا و رئال میخورن، چطور در مورد امار گل ها تو لالیگا صحبت میکنید. در ضمن، همه مسئولیت گلای خورده به دوش دفاع نیست و یه بخشیش به خاطر دروازه بان هست که بارسا سال گذشته والدس رو مثل همیشه داشت، ولی رئال کاسیاس ضعیف شده و لوپز بی خاصیتو.
10 مدافع مرکزی از نظر من (بدون رنکینگ):
1- kompany
2- chiellini
3-tiago silva
4- ivanovic
5- ramos
6- subotic
7- vidic
لزومی نداره حتما 10 تا دفاع وسط درجه 1 تو دنیا وجود داشته باشن. به نظر من فقط همینا درجه 1 هستن. تازه بعد از اینا به hummels و Cahill و luiz و pouyol و terry و agger و خیلیای دیگه میرسیم. از نظر من دفاعی مثل shawcross بهتر از pique هست.
استوک مگه دفاعش ضعیفه. Shawcross و huth هر جفتشون خیلی خوبن.نقل قول:
تو فیفا بازیکن خیلی مهمه. درسته شرط اول بازی بلد بودنه، ولی جلوی کله گنده ها نمیتونی با macclesfield town یا york city بازیکنی.
تو فیفا اورال مهم نیست، ولی بازیکن مهمه. (هر چند اورال تو quick sim مهمه)
درسته بازیکن مهمه ولی اگه خوب بلد باشی میتونی با یه تیم متوسط یه تیم ابرقوی رو ببری ! این تجربه ی من بعد از چند سال فیفا زدن هستش .... اون دو تا تیمی که گفتی دیگه خیلی ضعیفن :n02:!نقل قول:
ولی خدایی ویدیچ از تیاگوسیلوا بهتره ! فقط بخاطر مصدومیتای ویدیچ اینطوری برابر گذاشتن
قسمت مشخصات فیزیکی بازیکن خیلی مهمه و بقیه اش بیشتر به مهارت پلیر بستگی داره .نقل قول:
خوب برای مثال یه بازیکن با سرعت 60 عمرا به یک بازیکن مثل رونالدو برسه و باعث گل خوردنش میشه . اما بقیه مشخصات بازیکن خیلی رو بازی تاثیر ندارن . مثلا یکی حتی با مسی هم جلوی دروازه میزنه بیرون اما یکی با اشغالترین بازیکن هم finishing اش خوبه . بازیکن اگه با مهارت هم باشه باز هم با تیمی مثل یورک سیتی میتونه کلاسیک رو هم بزنه . مخصوصا توی انلاین که بازی میکنی مهارت پلیر بیشتر تاثیر داره تا قدرت بازیکنها .
من انلاین تا حالا بازی نکردم، ولی منظور من از اینکه بازیکن مهمه، دقیقا همین خصوصیتاش بود.
مثل sprint speed و acceleration.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلیغ تلوزیونی FIFA 14 منتشر شد.
در این ویدئو بازیکنایی مثه مسی،لواندوفسکی،گرت بیل،تیم کهیل و الشعراوی بعلاوه رپر معروف دِریک حضور دارن،ویدئو توی یه صحرای وسیع فیلمبرداری شده و خیلی جالب و زیباست!من که خوشم اومد...
توصیه میکنم حتما ببینید!
اینم ویدئوی جدید تبلیغاتی فیفا 14 که مسی ، ال شاراوی ، چیچاریتو ، گرت بیل و... در این ویدئو حضور دارن. آپلود توسط خودم
به نظرم پیکه یه مهاجم هست تا یه مدافع
دوستان لطف کردن لینک گزاشتن ولی لینک زیر پرسرعت و مستقیم هست (بهترین کیفیت)