باشه متشکرم. گذاشتم فایل mp4 دانلود بشه.نقل قول:
و لطفا دوباره برنامه تست باتری را بهم بگین من متوجه نشدم با چی تست می گیریم :"->
Printable View
باشه متشکرم. گذاشتم فایل mp4 دانلود بشه.نقل قول:
و لطفا دوباره برنامه تست باتری را بهم بگین من متوجه نشدم با چی تست می گیریم :"->
خوب اینجور که از اون فوروم من نتیجه گرفتم اینه که یه سری از باتری های این مدل مشکل دارن و زمان شارز دهیشون کمه و خود شرکت هم زیر بار نرفته و می گه دو ساعت و نیم عمر مناسبه باتریه !
آها در ضمن یکی دیگه هم گفته بود بره تنظیمات بایوس را ریست کنه
برنامه خاصی نیست!
زمان میگیریم:n26:
دالبی هم روشن باشه نگفتی سی پی یوت چیه!:n23:
i7 هست.
من خودم تایم گرفتم. یک ساعت و بیست و پنج دقیقه ... دوباره زنگ زدم گارانتی گفت بیارین تا تست بشه. فردا می برم گارانتی ببینم چی می گن.
مرسی از وقتی که برام گذاشتی. ایشالله باتریم درست بشه میام تست می ذاریم :n02:
دوست عزیز شما بهتره برین به بخش سخت افزار و...نقل قول:
همه اینجا درباره خرید بهینه تر بحث میکنند نمیدونم رنگ + کارکرد سخت افزار و... هم جزو همین موارد هستش پس بحث حاشیه ای فکر نمیکنم وجود داشته باشه:n01::n26:
سلام دوستان
من هم لپتاپم رو عوض کردم و بعد از سه هفته بررسی مدل Z500 رو سفارش دادم و امروز دستم رسید
کانفیگ Core i7 هارد 1 ترابایت رم 8 گیگ گرفیک 635 رنگ شکلاتی با گارانتی هماهنگ + بیمه بدنه ایران کیبردش بک لایت داره و متاسفانه کیبرد عربی هست :n03:
تا حالا که مشکل خاصی نبوده فقط به دوستان توصیه میکنم آخرین نسخه گرافیک اینتل رو نصب نکنن چون نور صفحه نمایش مینیمم میشه و بیشتر نمیشه ماله من اینطوری شد مجبور شدم اونی که روی DVD هست رو نصب کنم.
[QUOTE=yaserabdolvand;7622769]بچه ها منم بالاخره خریدم.
Lenovo IdeaPad Z500
Cpu:Core I7 3632Qm
GPU:Nvidia GEFORCE gt635 2gb ddr3
RAM:8 gb
Hard:1tra
Screen:Hd 1366*768
Webcam:HD
Speaker:dolby V4 Premium
سفیده
اگه بچه هایی ک اینو میخوان بخرن و فکر میکنن با مشکل روبرو میشن باید بگم که حتما درایورها رو تمام و کمال نصب کنید و به اینکه ویندوز میشناسشون بسنده نکنید (اکثر ایرادها بدلیل اینه ک هنوز درایورها نصب نیس و فکر میکنیم ایراد از لپ تاپه)
بعد ک نصب کردین ازش rate بگیرید.تقریبا همه موارد بالا هستند
مثلا cpu=7.9 (اشتباه تایپی نیست.درسته 7.9 :n10::n05:)
ram=7.8
گرافیک=6.9 (البته 2 تا گرافیک داره ک اینتل ضعیفه 5/9 و جی فرس 6.9)
نکته دیگه اینکه روش ویندوز 8 بریزید و مطمین باشید راضیتون میکنه(من خودم با شک و تردید به ویندوز 8 کوچ کردم اما بچه های همین انجمن مجابم کردن ی امتحان بکنم .واقعا دستشون درد نکنه:n06:.) سلام اقامباركت باشه وايشالله فنش برات بچرخه،يه چندتا سوال داشتم اين نمره اينتل ضعيفه دقيقا به چي مربوط ميشه وچرا ازبعضيها 4.7يا5.2وازشما 5.9!من دقت كردم معمولا i7ها نمره اينتل ضعيفشون بالاتره چرا؟:n13::n13::n13:
[QUOTE=gh2020;7625689]چون پردازششون به عهده cpu هستنقل قول:
دوست عزیز اینجا کلا درباره همه چی بحث میشه اما باز من سعی میکنم جمع و جور کنم و از بچه ها هم میخوام در مورد چیز های متفرقه زیاد حرف نزنننقل قول:
ممنون از راهنماییت
ولی فکر می کم آدم برای کار گرافیکی دمبال کانفیگ بالا میره .گرنه آخه دیزاین که یکیه خوب میری i3 می خری چرا پول زیادی بدی؟
من اغلب پستا رو دیدم به نظر من هدف انجمن از تحقیق و بررسی و حل مشکل بچه هایی که این مدلو دارن داره به سمت
بحث های هاشیه ای از قبیل چه رنگی خوشکل تره و این حرفا میره که این بحث سلیقه ایه
و باعث شلوغ شدن تاپیک به دلیل پستای زیاد و غیر مفید بودن انجمن میره
از مدیر خواهش می کنم یه فکری به حال این موضوع بکنن
خطاب به دوستانی که بین i5 و i7 موندن.....
خدمت شما عرض کنم که اگه با نرم افزار های گرافیکی کار میکنید حتما حتما i7 بگیرید چون من solid work 2013 که سطح پایین ترین نرم افزار گرافیکی هست رو i5 نصب کردم cpu گیج میزنه حالا فرض کنید بخوایید 3d max نصب کنید.....................
در ضمن یک سوال همین الان که دارن براتون پست میزنم task manager رو باز کردم دیدم 39 درصد استفاده از رم داده این به نظرتون چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من تازه 2 روزه لپ تاپ مدل lenovo z500 رو خریدم و روش ویندوز 7 نصب کردم تموم درایورهاش هم نصبن ولی نمیدونم چرا وایرلس و بلوتوثش همیشه روشنه و نمیتونم خاموشش کنم آخه رو دکمه های f1 تا f12 هم اصلا عکس وایرلس و بلوتوث نیس که بتونم خاموشش کنم همه دکمه ها ی f1 تا f12 رو هم امتحان کردم ولیی هیچ کدوم خاموش نمیشن من تا حالا این مدلی ندیده بودم هر چی لپ تاپ دیده بوده همشون یه دکمه برای روشن و خاموش کردن وایرلس و بلوتوث داشتن حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تا بتونم اینارو خاموش کنم مخصوصا وایرلس رو چون مصرف باطری رو بالا میبره
درایور وایرلس رو هم نصب کردید؟! اگه خود ویندوز شناخته کفایت نمی کنه.درایور کارت گرافیک Intel رو هم از روی DVD همراه لپ تاپ نصب کنید.ویندوز خودش می شناسه ولی کافی نیست. دکمه که آرم هواپیما داره (F7 ) وایرلس رو خاموش می کنهنقل قول:
جایی هست که درایور های مورد نیاز رو برای دانلود گذاشته باشه ؟
منظورم آخرین نسخه هر درایور هست
طبیعی هست.برای منم الان 38 درصد هست.برنامه ها زیادی نصب کردین حتما مثل من .68 تا برنامه تو پس زمینه run هست !!! و 27 تا هم windows Porcess !!نقل قول:
دوستان لطف کنند یکی یه لینک دانلود ویندوز 8 64 بیت بده میخام دانلود کنم منتها خودش رو z500 تست کرده باشه و تاچ پد کامل نصب شده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همه دزایورا رو نصب کردم ولی میدونید چیه چون همراه لپ تاپ درایورهای ویندوز 8 بود و من چون ویندوز هفت نصب کردم همون درایورهای ویندوز 8 رو نصب کردم وخوشبختانه کاملا نصب شد به غیر از یکی دوتاش که وایرلس هم از جمله اونا بود نصب نشده بود که رفتم از سایت خود لنووو درایور وایرلس واسه ویندوز 7 رو دانلود کردم الآن یعنی همشو نصب کردم ولی نمیدونم چرا خاموش نمیشه همون آرم هواپیما رو هم هر چی میزنم هیچ عملکردی نداره به نظرم دکمه fn کار نمیکنه چون وقتی fn رو میگیرم و f7 رو میزنم هیچی نمیشه لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید راستی بلوتوث هم با همون f7 خاموش میشه؟
سلام دوستان گرافیک این مدل 630 هست یا 635 بعضی سایت ها زدن 630 بعضی 635
630 وجود ندارد
بچه ها اگه ممکنه منو راهنمایی کنید تو قسمت بالا سوالم رو نوشتم
نقل قول:
اولا مبارکت باشه دوما درایور های داخل دیسک همراه لپ تاپ همشون واسه ویندوز 8 هستند.....
خیلی ممنون مرسی خوب خودم میدونم واسه ویندوز هشته لطفا توصفحه ی قبلی یعنی 62 یه پست دیگه گذاشتم بخونید آلآن همی درایورام نصبه و به جز کلید f7 بقیه کار میکنن فقط الآن نمیتونم وایرلس و بلوتوث رو خاموش کنم راستی میشه رفت تنظیمات لپ تاپ و از اونجا خاموشش کرد؟نقل قول:
به نظرم fn کار نمیکنه چون fn رو نگه میدارم و f7 رو میزنم هیچ عملکردی نمیبینم همه ی درایورا رو هم نصب کردم حالا میشه بگید من چی کار کنم؟نقل قول:
کلید Fn رو نباید بزنید.فقط F7نقل قول:
به هر حال اگه کار نمی کنه می تونید تو قسمت زیر خاموش کنید.کافیه روی آداپتور وایرلس کلیک راست کنید و Disable رو بزنی
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
بلوتوث هم باید بشه.
در کل ویندوز 8 می ریختین بهتر بود.
نقل قول:فقط کلید f7 رو هم زدم بازم نشد آخه میدونید چیه من موندم از f1 تا f12 همشون کار میکنن ولی فقط f7 کار نمیکنهنقل قول:
بله اگه همشون کار نمیکردن اون موقع ایراد از ویندوز بود
راستی نگفتید بلوتوث هم با همون f7 خاموش میشه؟ اگه بازم راه حلی به فکرتون میرسه که بتونم این مشکل رو حل کنم بگید خیلی ممنون میشم
نقل قول:
من ویندوز 8 بدون دستکاری از بازار خریدم
به اسم "نرم افزار سایه" البته توی نت هیچی ازش نیست!!
روش نوشته بدون دستکاری آفیس 2013 هم همراش هست
پشتش زده 9700 ولی من 5000 خریدم الانم راضی ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلی با f7نقل قول:
راه دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه:n13:
سه ساعت و پنج دقیقه!!!:n26:نقل قول:
من به این مطلبی که شما می فرمایید برخورد نکردم،برای دریافت اطلاعات دقیق توی حوزه ی فناوری می تونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مراجعه سایت عالی هست.و اطلاعات دقیق و صحیحی داره.
موفق باشید.
سلام
بعد از یک ماه تحقیق و بالا پایین کردن بازار و اینترنت امروز عصر z500 core i 7 سفید رو خریدم خیلی قشنگه طوری که هرکسی که تو مغازه می اومد میگفت چه لپ تاپ قشنگی
من دنبال بک لایت دارش بودم که گیر نیومد بعضی ها میگفتن هست بعضی ها میگفتن شکلاتیش هست ،در واقع لپ تاپ منو بعنوان بک لایت دار فرستاده بودن که متاسفانه نداشت و صفحه کلیدشم عربی هست اما خیلی زیباست
احتمالا تو مدیریت انرژی تنظیمش کردی بیشتر از 60% شارژ نشه:n26:نقل قول:
بچه کسی farcry3رو اولترا اجرا کرده؟اگه آره فریمش چقدر پایین اومده؟
[QUOTE=gh2020;7625689]اما نمره اینتل اگه 1 هم بود مهم نبود.این لپ تاپ 2تا گرافیک روشه.اینتل برای کارهای ساده و gforce برای گیمینگ و ...نقل قول:
[QUOTE=shik;7625780]خوب پس این یعنی کیفیت صفحه نمایشcorei7ها از corei5ها بیشتره درسته؟نقل قول:
بچه ها از core i 7 ram 8 hard 1t ریت گرفتم
proce.... =7.4
ram= 7.7
Graphic= 5.2
3D busi... = 6.5
disk data... = 5.9
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.مبارک شما هم باشه....ما تو خونه 3 تا بچه داریم...نقل قول:
1-dell a 860 که پسره و سیاه رنگه (البته پیر مرده:n27:)
2- apple macbook که دختر بود و سفید سفید (خدا بیامرز یک ماه پیش عمرش رو داد به شما :n28: خیلی تمیز بود اما یهو شربت اکسپکتورانت ریخت روش و سکته کرد.هیچ جایی هم نتونستن به زندگی برگردوننش ولی از خودش یه هارد ssd gig پر سرعت به جا گذاشت و تصمیم داره اونو اهدا کنه به خواهر کوچیکش یعنی lenovo z500)
3- دختر جدید خونواده لنوو z500:n01:
اقا مبارکت باشه،فقط اقای yaserabdolvandتوی پست 50 یه rateاز سیستمش گرفته بود،غیر از data diskبقیه نمره هاش ازشما بیشتره!یه تحقیقی بکن ببین علتش چیه؟:n13:راستی سیستمش corei7بودنقل قول:
مرسی ممنون، از توجهتون ممنونمنقل قول:
[QUOTE=gh2020;7626632]نه .قدرت پردازش تصویر بیشتره.صفحه نمایش توانایی محدودی دارهنقل قول:
سلام ریت من با شما فرق میکنه علت چیه؟؟؟نقل قول:
چطور مجددا ریت بگیرم؟؟؟نقل قول: