تنظیمات بایوس ( Bios ) رو درست کردید که اول سی دی رام بوت بشه ؟
Printable View
تنظیمات بایوس ( Bios ) رو درست کردید که اول سی دی رام بوت بشه ؟
نقل قول:
بله دیگه عرض کردم که تنظیم stupe رو انجام دادم من بابت چنین چیزایی مشکل ندارم.
چرا هیچکس کمک نمی کنه ؟
دوست عزیز اما خود این ها هم برای نصب به ایزار های دیگه ای نیاز داشتند!:41::41:نقل قول:
میشه اون ابزار ها را هم بدید؟:40:
واقعا چقد این لینوکس کاربر پسنده :18::19:
نقل قول:
نوشته شده توسط reza.majazi
دوست عزیز به احتمال زیاد فایل MD5 خراب هستش به ۲ دلیل این اتفاق میافته ۱- طولانی شدن زمان دانلود بیشتر از ۲ روز ۲- دانلود از سرورهای ناچندان معتبر و یا میرورهای که از لحاظ جغرافیایی نسبت به مکان شما خیلی دور هستنقل قول:
نوشته شده توسط reza.majazi
برحال برای ازبین رفتن شک شما میتونید DVD رو به روی سیستم چک کنید اگر بوت نشد اشکال از DVD هستش
بله درستهنقل قول:
همیشه اینو یادتون باشه بعد از دانلود کردن هر توزیعی اولین کاری که باید انجام بدید چک کردن md5 هستش
ولی من فکر می کنم شما توی رایت هم اشتباه کردید
شما باید image burning کنید
سلام
شما گفتید
"پسوند فایلها iso بود و همینجور بانرو رایت کردم date " !
یعنی شما فایل *.iso رو رایت کردین روی cd !
وقتی داخل cd رو نگاه میکنید فایل های زیادی میبینید یا فقط یک فایل iso
به نظر من شما فایل رو رایت کردید
باید همونجوری که دوستمون گفت (( image burning )) کنید
یعنی برید قسمت رایت ایمیج ها و فایل ایزو رو انتخاب کنید . نه اینکه از طریق Data فایل ایزو رو Add کنید
مسعود ژیان فوق
1386-6-21
کد:http://www.zhfo.com
نقل قول:
از همه دوستان تشکر مشکلم حل شد .
حالا اصلا نمی دونم چه طور نصب کنم وقتی صفحه اومد گزینه های مختلف داشت و از اونجایی که من تا حالا با
لینوکس کار نکردم ونصب نکردم و فکر کردم ممکن اطلاعاتم روی هارد پاک کنم ترجیح دادم که از دوستان مشورت
بگیرم البته یه چند گزینه رو امتحان کردم اما ادامه ندادم . اگه می شه توضیح بدین که باید چیکار کنم برای نصب open suse 10.2
من می خوام هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس رو کنار هم داشته باشم .
تشکر.
نصب زوزه از ویندوز هم راحت تره!
اول تو حداقل 5 گیگ غضا از رو هاردت جدا کن (با پاتیشن مجیک خیلی راحته اگه خواستی اونم اموزش می دهم) بعد از جدا سازی هم نیازی نیست که بخواهی پارتیشن لینوکس تعریف کنی همینطوری بذار باشه!
بعد سی دی اول را درون دستگاه بذار وقتی بوت شد سیستمت با سی دی install را بزن بعدش هم new install را انتخاب کن!
گزینه های بعدی را بسته به نیاز خودت پر کن به نظر من از محیط KDE استفاده کنی بهتره و بعد عم در قسمت تنظیمات اخر که واست میاد بوت را گراب انتخاب کن و نرم افزار های مورد علاقه ات را نیز انتخاب کن و سپس install را بزن دیگه شروع می کنه به نصب و آخرشم براش یک یوسر و پسورد تعریف می کنی
همین!
خیلی چکیده بود :21:
این هم راهنمایی بسیار کامل :ممنون از مدیر ها که ما را در نصب این mplayer کمک کردند :41:کد:http://en.opensuse.org/Installation:11:
اون فایل هایی که آقای مدیر دادند خودشون نیاز به فایل های دیگه داشتند برای نصب!
پلیر دیگه ای نیست که نیاز به این همه دنگ و فنگ نداشته باشه؟
برنامههای مالتی مدیا وابستگی نرم افزاری به دیگر برنامهها رو خیلی زیاد دارننقل قول:
نوشته شده توسط aminmafia
بهتره که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کنید ولی قبلش کتابخانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید
تشک از همه ی دوستان .
دیروز با کمک بچه های تکنو تاکس تونستم نصب کنم .
حتی خودم تونسم اینترنت هم وصل بشم برام جالب بود که اینقدر زود راه چاه هاش رو بفهمم البته زیاد هم
سخت نبود . تنها مشکل نبود نرم افزار ه . که درست می شه.
سرعت اینترنت خوبی داشته باشین هر چی دلتون بخواد هستش . نگران نباشید
سلام
کسی opensuse 10.3 رو داره اگه بله لطفا بگه از کجا گرفته ما هم بگیریم .
ممنون و یا علی ...
opensuse 10.3 هنوز در مراحل آزمایشیه و نسخه نهایی اون حدود یک ماه دیگه میاد. فعلا تنها راهش اینه که از سایت خودش دانلودش کنی.نقل قول:
Thu, Sep 20 openSUSE 10.3 RC1 release
Milestone: All blocker bugs resolved.
Milestone: Last fixes for localization found during testing incorporated.
Thu, Sep 27 openSUSE 10.3 GM release (internal)
Only showstopper and security bugfixes get integrated.
Thu, Oct 4 openSUSE 10.3 public release
Release on the ftp server to the public
شرکت داده پردازی تو خیابان ویلا داره قیمتش 7500 و نسخه 10.2 هستش
ببخشید آدرسی که معرفی کردم که ارزان تر بود! با کیفیت پک امپرور 3100 تومان (5 سی دی) :20:نقل قول:
بابا بیا پیش خودم 5 تا سی دی خام هم بیار. واست رایت می کنم دیگه:46:نقل قول:
خیلی خوشم اوومد.:11:نقل قول:
دقیقا عزیزانی که در یک شهر هستند می توونند خیلی راحت از دیگر دوستانی که در این فروم فعالند و در هموون شهر هستند cd ها رو بگیرند هم رایگان می شه و هم cd ها مطمئن هست.
اینطور می شه یک انجمن غیر رسمی هم راه انداخت.
اطلاعات بیشتر در سایت های زیر :کد:* Wed, May 16: openSUSE 10.3 Alpha4 release
* Thu, Jun 14: openSUSE 10.3 Alpha5 release
* Thu, Jul 19: openSUSE 10.3 Alpha6 release
* Thu, Aug 2: openSUSE 10.3 Alpha7 release
* Thu, Aug 9: openSUSE 10.3 Beta1 release
* Thu, Aug 23: openSUSE 10.3 Beta2 release
* Thu, Sep 6: openSUSE 10.3 Beta3 release
* Thu, Sep 20: openSUSE 10.3 Release Candidate 1 release
* Thu, Sep 27: openSUSE 10.3 Goldmaster release (internal)
* Thu, Oct 4: openSUSE 10.3 public release
کد:http://news.opensuse.org/?p=305
http://distrowatch.com/?newsid=04478
ما خیلی مخلسیم.نقل قول:
اما بعضی ها فکر می کنن آدمی که از این حرفا میزنه لولو بخوره هستش. :13: نرم افزار آزاد و متن باز هنوز تو مملکت ما جا نیفتاده و نخواهد افتاد . کلاً شعور و مرام ما ایرانی ها با این جور چیزها سازگاز نیست. یه نرم افزار مفتی رو با کلی پول بکنن تو پاچمون بیشتر بهمون حال میده:41:
من واقعآ پشيمون شدم از معرفيش چون اصلا نصب نشد ):
مخصوصا رو كامپيوتر مجازي!!!!
سلامنقل قول:
کار خیلی پسندیده ای است و کاملا حمایت می شه
این کار از هر چیزش بگذریم باعث ایجاد و بیشتر شدن دوستی ٬ مخصوصا بین کاربران لینوکس می شه
من شخصا با چند از دوستان خوبم از همین راه آشنا شدم
من هم که از اول سعی کردم توزیعهایی که دارم اگر کسی خواست بهش بدم ٬ که دیگه جای بیشتر گفتن نداره
درستهنقل قول:
و بعضی ها هم از طرف دیگه
مثلا همون تاپیک cd مجانی لینوکس ubuntu ٬ که بعضی ها یه کیسه cd سفارش دادند :18::20:
سلام مرسی از جواب
اول وقتی رو کامپیوتر مجازی نصب کردم مدام eroor میداد که کمبود حافظه داره با اینکه 12 گیگ خالی بود ووقتی درایو آخر رو حذف کردم تا 80% پیش میرفت و بعد دوباره گیر میکرد
سلام من یه DVD suse 10.2 دارم اما وقتی که توی بووتش اینستال رو اینتر میزنم یه پنجره (Loadin linux kernel) میره تا 100% بعدش تصویر سیاه میشه و سیستم هنگ میکنه....
ضمنا فقط توی کامپوتر مجازی از این قسمت رد شد و به برنامه نصب رسید لطفا کمک کنید نصبش کنم.
-----------------------------------------
هر کس بدون آگاهی و آشنایی دست به کاری بزند فساد کارش بیشتر از صلاح کارش میباشد. --- امام جواد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_mohsen
۱-دوست عزیز برای شروع کار با لینوکس هیچوقت اوپن زوزه پیشنهاد نمیشه
۲- نصب بصورت مجازی در اوپن زوزه با مشکلاتی همراه هست دوستان دیگهای قبل از شما به این مسئله برخورد کردن بنظر من نصابهای مجازی در ویندوز مشکل داره
۳- برای شروع از دیسکهای زنده یا live CD استفاده کنید
۴- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوتا راهنمایی میخوام :
1.طریقه نصب کارت صدا(مدلش رو نمی دونم ولی به صورت آن بورد هستش با مادر بوردAsus P5PL2(
2.دسترسی کامل به پارتیشن های ویندوز(هنگام Delete یا Modify ارور Access Denied میده)
با تشکر
۱- برای راه اندازی کارت صدا مسیر زیرنقل قول:
نوشته شده توسط azorbet
YaST / hardware / sound / edit
۲- پارتیشنهای FAT همچین مشکلی ندارن به احتمال زیاد شما از ntfs استفاده میکنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
سلام
آيا میخواهید بدانید از YaST چه استفاه و انتظاراتی میرود سایت surveymonkey این مراحل برای شما ترسیم کرده نتایج این نظرخواهی در ماه نوامبر در opensuse.org منتشر میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره نسخه نهایی openSUSE10.3 منتشر شد. این توزیع بعد از آنکه در تاریخ 27 سپتامبر به صورت محدود برای متخصصین امنیتی منتشر شد ، دیروز یعنی ۴ اکتبر برای عموم عرضه شده است.
سوزه ۱۰.۳ برای سه معماری و به صورت dvd و cd (فقط ۲ cd ، یکی گنوم و دیگری kde ) قابل دریافت است. در این نسخه تغییرات بسیار زیادی نسبت به نسخه 10.2 صورت گرفته که از طریق لینک های زیر میتونید تغییرات صورت گرفته رو به طور کامل مشاهده کنید:
لینک دانلودکد:http://news.opensuse.org/?p=400
http://en.opensuse.org/Factory/News
openSUSE 10.3 - KDE - i386
695MB
openSUSE 10.3 - KDE - 64 bitکد:http://download.opensuse.org/distribution/10.3/iso/cd/openSUSE-10.3-GM-KDE-i386.iso
691MB
openSUSE 10.3 - GNOME - i386کد:http://download.opensuse.org/distribution/10.3/iso/cd/openSUSE-10.3-GM-KDE-x86_64.iso
665MB
openSUSE 10.3 - GNOME - 64 bitکد:http://download.opensuse.org/distribution/10.3/iso/cd/openSUSE-10.3-GM-GNOME-i386.iso
678MB
کد:http://download.opensuse.org/distribution/10.3/iso/cd/openSUSE-10.3-GM-GNOME-x86_64.iso
چند روزی میشد که داشتم دیویدی 32 بیتی رو دانلود میکردم
ولی از دیروز هی ارور میده
نمیزاره بقیشو بگیرم
قضیه چیه؟
فایلارو ورداشتن؟ یا اینکه اشکال از منه؟
شما به این مشکل برنخوردین؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mobiledead
از چه طریق دانلود میکردی تورنت یا ftp ؟
از کدوم میرور میگرفتی ؟ از میرورهای اروپا بگیر
اگر بازهم برای دانلود مشکل دارید از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نتیجه بهتری دست پیدا کنید
سلام
بعد از ده روز از عرضه opensuse 10.3 به آمار ارائه شده توجه کنید
64% openSUSE-10.3-GM-DVD-i386.iso
25% openSUSE-10.3-GM-DVD-x86_64.iso
05% openSUSE-10.3-GM-KDE-i386.iso
03% openSUSE-10.3-GM-GNOME-i386.iso
01% openSUSE-10.3-GM-Addon-Lang-i386.iso
01% openSUSE-10.3-GM-KDE-x86_64.iso
01% openSUSE-10.3-GM-Addon-NonOss-BiArch.iso
01% openSUSE-10.3-GM-GNOME-x86_64.iso
01% openSUSE-10.3-GM-Addon-Lang-x86_64.iso
~ 100 % 100 TB (the percentage above is rounded …)
از جوابت ممنونم عزیز
خودش درست شد
ولی مطمئنم که لینک دانلود مشکل داشت
اگه اشکال از این سایت نباشه که بعید میدونم ، امکانش هست که سایتش منو با این برنامههای مخرب اشتباه بگیره و اجازهی دانلود نده؟
مشکل اینجاس که این لینک رو به دوستم هم داده بودم
اونم نتونست دانلود کنه
با سلام خدمت دوستان من در حال انجام کاری به مشکلی بر خورد کردم و در پی سوال و جواب در سایتهای خارجی یک شخصی همچین راهنمایی کرده
ولی من متوج شیوه انجام کار نشدم اگر امکان داشته باشد اساتید یک راهنمایی بفرمایند . در ضمن من از زوزه 10.1 و 10.3 استفاده می کنم .البته یه سرچی distribution را در زوزه زدم و یک سری لیست به من داد ولی .. چون اطلاعاتم کم است مانده ام .نقل قول:
no use distrubution suse linux 10.2 for exemple and install all package for distribution
با تشکر
من متوجه مشکل شما نشدم. لطفا توضیح بدید که مشکلتون چی بوده ؟
اقا راهش انداختم ولی در مرحله ای بایست
را انجام دهم که ارور ftp با یک لینک میده ایا می بایست یک برنامه ftp روی سیستم نصب باشه یا از خود shell می شود انجام داد اگر هم خود زوز ftp داره مسیر اجراییش کجا می باشد ؟نقل قول:
6- chmod ugo+x prepare
7- ./prepare dm7000
ممنون در ضمن chmod ugo+x prepare در کل سطح دسترسی را چگونه قرار میده؟
بالاخره کار دانلود سوسه تموم شد
نصبش کردم
الان سه تا مشکل دارم(البته فعلا:31:)
1-من دوتا ویندوز XP داشتم. وقتی سوسه رو نصب کردم یکی از ویندوزهام بالا نمییاد(اون ارور سه خطی رو میده میگه فلان Dll تو System32 پیدا نمیشه)
2-وقتی داشتم نصبش میکردم ؛ از اونجایی که میخواستم کامل نصبش کنم همشو تیک زدم:27: ولی وقتی میخواستم Accept کنم هی بهم گیر میداد میگفت اینو Ignore کن یا Install نکن
خلاصه منم مجبور شدم Default نصب کنم
الان دوباره میخوام فول نصب کنم یا میخوام باقی پکیجها Install شه
ولی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-نمیتونم فایلهای تصویری مثل Mpg یا Dat رو باز کنم
لطفا راهنمایی کنین:10:
برای پخش انواع فایل های صوتی و تصویری در SUSE 10.3 از این راهنما استفاده کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1501441&postcount=581
دوستان منتظر جوابتان هستمنقل قول:
:20: