سلامنقل قول:
اون لایسنسایی که قرار داده بودم تست کردید. من خودم Avira pro 2014 رو تونستم با اونا تا سال 2020 فعال کنم!! ضمنا ترکیب فایروال کمودو و avira free خیلی خوبه، نسخه avira free هیچ مشکلی نداره و عالی عمل می کنه.
Printable View
سلامنقل قول:
اون لایسنسایی که قرار داده بودم تست کردید. من خودم Avira pro 2014 رو تونستم با اونا تا سال 2020 فعال کنم!! ضمنا ترکیب فایروال کمودو و avira free خیلی خوبه، نسخه avira free هیچ مشکلی نداره و عالی عمل می کنه.
سلام
می خواستم رو لپتاپم آنتی ویروس اویرا نصب کنم،
1. نسخه رایگانش چه امکاناتی رو کمتر از پولی داره؟
2. کلا نسخه رایگان رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
من از نسخه رایگان Avira استفاده می کنم، بهترین فایروالی که همراهش باید نصب کنم چیه؟
یه توضیح بدین ممنون میشم!
آویرا رایگان و کمودو فایروالنقل قول:
یا فایروال زون آلارم
وخود فایروال ویندوز
با ابزارهای کمکی مثل ویندوز فایروال کنترل
وWindows 8 Firewall Control[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزیه که یک مشکل پیدا کردم و اونم اینکه تو بعضی سایتا میخوام برم اویرا میبنده سایتو درصورتی که سایت کاملا مطمینه و خطری نداره مثلا همین سایت apktops ایرانی عکسو ببینید . دلیلشم میزنه که اسلحه و خشونت ولی اینطوری نیست که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
ورژن 2.4 دانلود کردم ، اما سریال هایی که میده تا سال 2011 اعتبار دارع!!
سلام
دوستان من اویرا رو برا اولین بار نصب کردم و لایسنس تا 2020 رو هم فعال کردم و اپدیت افلاین رو هم دانلود کردم
نسخه اویرا 2014 هستش
ولی وقتی اپدیت مانوال رو میزنم هر کاری میکنه فایل اپدیت رو نمیشناسه
از تو سایتش این برنامه رو دانلود کردم fuebundles ولی هیچ جا اموزش کار باهاش رو ننوشته
ممنون میشم راهنمایی کنین چطور اپدیت افلاین کنم
وقتی این برنامه رو اجرا میکنم چندتا پوشه ساخت برا چی هستش اینها fuebundles.exe
این برنامه که گفتید با اجرا به اینترنت متصل میشه و شروع به دانلود آپدیت ها میکنه و بعد که دانلود تموم شد اون را در قالب یک فایل که با فرمت مورد نظر آنتی ویروس جهت آپدیت آفلاین در میاره.نقل قول:
اغلب سایت ها به همین روش آپدیت های آفلاین را برای این نرم افزار تهیه می کنند.
نمی شناسه یعنی فایل را به آنتی ویروس میدید و آپدیت نمیشه یا اصلا نمی تونید فایل را برای آنتی ویروس Browse کنید ،یعنی موقع Browse در فولدر مورد نظر هیچی نشون نمیده.
سلامنقل قول:
مشکل من اینه که این پوشه رو ندارم که با نوت پد بازش کنم و ویرایش کنم
از سایتها دانلود کردم و فقط یه فایل زیپ هستش
نه یه فایل زیپ دارم که اصلا وقتی browse میکنمش فایلی نیست معرفی کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل من اینه که این پوشه رو ندارم که با نوت پد بازش کنم و ویرایش کنم
از سایتها دانلود کردم و فقط یه فایل زیپ هستش
موقعی که فایل را Browse می کنید بگذارید روی All Files و فایل را بهش بدید احتمالا می شناسه و آپدیت انجام میشه.نقل قول:
All file نداره و فقط یک نوع پسوند که مختص فایل اپدیت هست رو دارهنقل قول:
احتمالا یه روش خاصی داره که افلاین اپدیت میکنن همه،اون روشیم که دوستمون گفتن اصلا فایل اپدیت پوشه ای به اون نام نداره و فقط یه فایل زیپ هستش
منم همین مشکل را داشتمنقل قول:
وقتی که فرمتی را که شناسایی میکنه عوض میکنم فایل داخلِ پوشه را نشون میده و وقتی اوکی میکنم آپدیت آفلاین می کنم.
برای Antivirus Pro 2014 کسی از دوستان لایسنس سراغ داره؟ یا میشه آپدیت دستی اش کرد؟ من از سایت آویرا دانلود کردم. تریاله.
درود :نقل قول:
دوست عزیز فایل شما اگر جز این نام و پسوند چیز دیگه ای باشه شناسایی نمیشه برای آپدیت و قائدتا موقع brows فایل پیدا نمیشه.
اسم فایل زیپ آپدیتتون باید دقیقا این باشه : vdf_fusebundle.zip
اون فایل هم که توی پست بالا از من نقل قول شد و فایل تکست هست ، وقتی نرم افزار آپدیت ساز آویرا رو نصب کنید توی همون پوشه ست و همراه فایل آپدیت نیست.
از این صفحه همیشه میتونید فایل زیپ آخرین آپدیت آفلاین آویرا رو دانلود کنین :
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز یک لایسنس Avira AntiVirus Pro برای شما ارسال شد.
با تشکر
سلام
دوستان لایسنس اینترنت سکوریتی 2014 کسی نداره بصورت فایل؟ممنون میشم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز 2014 ندیدم، اما لایسنس avira internet security suit 2015 برای شما ارسال شد.
البته توصیه هم میشه به 2015 مهاجرت کنید.
با تشکر
اگه میشه واسخ منم کی جدید بفرستید ورژن انتیه من این
Avira Internet Security 2014 14.0.7.468 اگه جدیدتر اومده میشه لینکشو بذارید ممنون میشم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز همون گونه که گفتم نگارش 2015 فقط تونستم پیدا کنم.
لایسنس برای شما ارسال شد.
** توصیه می شود برای پشتیبانی از avira لایسنس اورجینال تهیه کنید.
با تشکر
سلام
یه سوال:
تو نسخههای جدید 2015 اینترنت سکوریتی کماکان فایروال داخلی نداره؟
نقل قول:
توسعه میشه همون نسخه 2014 نصب کنید چون بیس و انجینش هیچ فرقی نکرده و نسخه 2015 فقط محتویاتش کمتر شده و اسمش هم به antivirus pro تغییر کرده حتی فایروالشم قابلیت های کمتری نسبت به 2014 داره دیگه ترافیک رو نشون نمیده و برای اضافه کردن rule دنگ و فنگ بیشتری پیدا کرده .
از من میشنوی Avira Internet Security 2014 14.0.7.468 نصب کن چون تمام نسخه های 2015 بیسن انجینشون 14.0.7.468 هست
سلام
ممنون.نقل قول:
من بیشتر از 1سال هست که به Bitdefender مهاجرت کردم. البته بعد از 3سال استفاده از آویرا
بیتم خوبه منم 2015 شو چند وقت امتحان کردم ولی بدجور خودسر ترافیک رو میبرد بالا با اینکه ادرس اپدیت سرورش رو پاک میکردم بازم الکی ازم ترافیکک میکشید واسه همین دوباره برگشتم به اویرا ازشم راضیمنقل قول:
سلام
واقعاً از لحاظ کاربر-پسند بودن، آویرا فوقالعادهست. با بیشتر آنتیویروسها حداقل 6ماه کار کردم.
Norton-ESET-Kaspersky-McAfee-AVG
تو ردهی شرکتی، هیچ کدوم کنسول McFaee رو ندارند اما در ردهی خونگی به هیچ وجه هیچکدوم با آویرا قابل مقایسه نیستند.
همین بیت کلافهم کرده.
من Avira.AntiVirus.Pro.2015.14.0.7.342 رو میخام نصب کنم ولی موقع نصب لایسنس میخاد کسی فایل لایسنس داره؟
کی ارسال شدنقل قول:
سلام.اگر زحمتی نیست لایسنس 2015 را هم در اختیار من قرار بدید.نقل قول:
با سلام
کلید ها زود به زود بلاک میشن.
این کلید حدود 18 ساعته که اپ شده امیدوارم کار کنه.
کلید ارسال شد.
با تشکر
avira internet security 2015 یک کلید هم به من بدین.ممنون.
فرستاده شدنقل قول:
دوستان چه جوری از تنظیمات avira antivirus free میشه بکاپ گرفت؟
ممنون
دوستان از بین نسخه های Avira Free AntiVirus و Avira AntiVirus Pro کدوم رو باید نصب کنم؟ اینترنت سکوریتی کدوم یکی از این نسخه هاست؟ باید لایسنسش رو بخرم یا با کرک جواب میده؟ ممنون
برای Antivirus Pro 2014 کسی از دوستان لایسنس سراغ داره؟
فرستاده شدهنقل قول:
avria antivirus pro اینترنت سیکوریتی داره و درسته ولی از من میشنوی برو Avira Internet Security 2014 نصب کن چون تنظیماتش راحتتره و قسمت فایروالش پیشرفته تر و تنظیمات بیشتری داره نسبت به 2015 و بالاتر از اون سورسشون یکیهنقل قول:
Avira Internet Security 14.0.8.512 Final این نسخه رو دانلود کنم؟ لایسنسش رو دارید که دیگه نخرم؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز و راهنمای نصب رو بخون...به جز اینترنت سکوریتی باید نرم افزار دیگه ایی رو هم از اویرا نصب کنم؟
سلام کلید برای آویرا اینترنت سکیورتی میخواستم میشه لطفا کنین برام بفرستین ؟ ممنون
سلام
اگر کلید Avira Internet Security 2014 موجود یکی هم برای من بفرستین ...
ممنون ...