سلام
تو قم شاتل سرویس اکو یک و دو مگ با دانلود شبانه ارایه میده؟ قیمتش چنده؟
ممنون.
Printable View
سلام
تو قم شاتل سرویس اکو یک و دو مگ با دانلود شبانه ارایه میده؟ قیمتش چنده؟
ممنون.
بلی-همراه با مدرک- اینم قیمتشنقل قول:کد:http://www.parswebsite.com/adsl_ecolist.htm
امروز بعداز تماسهای مکرر با پشتیبانی صبا بالاخره اعلام کردند هر مشترکی که بادانلود شبانه مشکل داره با تلفن
7830606
تماس بگیره تا خود پشتیبانی مشکلو با تهران حل کنه امیدوارم به نتیجه برسه
آسیاتک هم تو قم نمایندگی داره
کسی میدونه وضعش چه جوره؟
آقا فکر نکنم اعتراض یا پیگیری به جایی برسه.نقل قول:
اینا سرعت شبانه رو روی 16 کیلوبایت در ثانیه گذاشتن که هیچ حق اعتراضی هم نداشته باشیم.
پس من پیشنهاد میکنم زیاد به خودتون زحمت ندین چون به جایی نمیرسه.
من که پریروز رفتم و خط صبانتم رو جمع کردم. الانم رفتم یه شرکت دیگه درخواست دادم.:10:
نقل قول:
صحبت از اعتراض نیست
قرار بر اصلا ح سرعت کسانی هست که دانلود شبانه دارن به ما که اینجوری گفتن
راستی از کجا گرفتین
من رفتم پارس آنلاین.نقل قول:
ولی هنوز وصل نشده. الانم با دیال آپ اومدم.
وصل که شد باید ببینم اوضاع این شرکت چطوره؟
وقتی وصل شد یه اسپید تست بگیر ببینم چه جوره شاید منم رفتم پارس
راستی سرعت بالای 128 رو میدن یا اینکه گیر میدن؟
نمیدونم. ولی طبق صحبت های بچه های فروم پارس آنلاین خیلی فرق نمیکنه و برای سرعت مشابه پول بیشتری دادیم!!!
.....................................
با شماره 190 تماس بگیرید و از اپراتور سوال کنید حتما شماره اصلی رو بهتون میده.نقل قول:
..............................
190 زنگ زدید شاکی شدن؟نقل قول:
فردا که 5 شنبه هست . شنبه دوباره زنگ بزنید ساعت 11 صبح بگید می خوام با بازرسی صحبت کنم . اگر پرسید چکار دارید خلاصه بگید مرکز عماریاسر کار من رو پشت گوش میندازه ....
اگر بازرس شهرتون آدم خوبی باشه واست پیگیری میکنه.
[QUOTE=sib881;5496510]من رفتم پارس آنلاین.
ولی هنوز وصل نشده. الانم با دیال آپ اومدم.
وصل که شد باید ببینم اوضاع این شرکت چطوره؟[/QUO
برای شما پارس وصل نشد
راضی
شبانش چطوره
از صبا نت اینترنت گرفتم
چند روزه که در قم در ساعات خاصی اصلا نمی شه دانلود کرد چه از شبانه و چه روزانه
ولی با نرم افزارهای (قیلتر رد کن) می شه دانلود کرد
این را هم بگویم که لینک دانلود قیلتر نیست مثل این
http://media.farsnews.com//Media/8907/Video/890728/890728V0667488.wmv
کسه دیگه ای هم در قم این مشکل را داره؟
سلام
من به این شماره ای که دوستان دادن هم زنگ زدم!
گفت مشکل از تهرانه!
اینا خودشون احمقن مردم رو هم احمق فرض کردن!
آخه اگه مشکل از تهرانه چرا اصفهان درسته؟
چرا خود نمایندگی تهران چیزی نمیگه؟!
بابا اگه قراره همینجور گند بمونه یه فکری بکنیم!
اون از شاتل آشغال اینم از این!!:2:
دوستان الان شرکتی رو تو قم میشناسن که بشه باهاش شبی حداقل 2گیگ دانلود کرد؟؟؟
وضعیت شبانه ی آسیاتک و پارس تو محدوده ی صدوق چطوره؟و شبی چقدر دانلود میشه؟؟
ممنون
نگران نباش، تا آخر هفته درست میشه
ولی موقع تسویه حساب با شاتل میخوام بد حالش رو بگیرم
با سلام
جمعه شب و امروز گواهی های SSL سایتهای دارای این گواهی،در قم غیر معتبر شناخته می شد و یک گواهی غیر معتبر جای آن را می گرفت.موزیلا اخطار میداد که یک دزدی هویت در حال انجام است.به شاتل و مخابرات قم اطلاع دادم،شاتل گفت از مخابراته،مخابراته قم هم گفت از تهرانه.این کار غیر قانونی است و احتمال افشای اطلاعات خصوصی شما زیاد است.این گواهی در دو سایت جی میل و سبای بانک ملی نیز جعل می گردد.عکس این گواهی غیر معتبر در امروز دوشنبه و جمعه موجود است.در صورت ضرورت ارائه می گردد.
اقا دقیقا درست می گی. دو روزه برای منم این پیغام میاد. جریان چیه؟ مفهوم این پیغام چیه و چه کار خاصی می تونن انجام بدن؟ راه حل چیه؟ تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید.
امروز هم برای ایمیل یاهو اینجوری میشد . عجیب بود که اگر با v.p.n وارد میشدی هیچ اشکالی نمیگرفت
اگر با شبکه ای خارج از شبکه دولتی ایران به اینترنت وصل شوید و یا دورش بزنین،این مشکل وجود نخواهد داشت،اما در موقعی که این اتفاق می افتد در تمام سایتهایی که گواهی SSL دارند این گواهی جعل می شود و امکان افشای اطلاعات خصوصی بالا می رود.من به همین دلیل دو عکس در صفحه اینترنت شاتل گذاشتم که نشان دهد این اتفاق در سایتهای دولتی داخل ایران و سایتهای خارجی معتبر می افتد و کاری است غیر قانونی و ناقض حریم خصوصی اشخاص.این اتفاق در روز جمعه نیز برای من افتاد که عکسهای آن روز را هم دارم.اون روز اومدم پیام بذارم که بیخیالش شدم و گفتم رفع میشه،اما امروز اومدم اعلام عمومی کردم تا دوستان حواسشان باشد.نقل قول:
با این روش دیگه اطلاعات شما رمز نگاری نمیشه و امکان دسترسی به اطلاعات حسابهای بانکی،پست الکترونیکی و همه صفحاتی که این گواهی را داشتند از بین میرود.نقل قول:
همشهری یک پیغام شخصی برای شما دادم اگر امکان دارد منو بیشتر راهنمایی کنیدنقل قول:
من عجله داشتم گواهی ها رو تایید کردم حالا چطور میتونم دوباره صرف نظر کنم و برشون گردونم.
با وی پی ان نمیاد و اینترنت اکسپلورر هم نمیاد فقط با فایرفاکس میاد که متاسفانه منم با فایل فاکس کار میکنم.
گواهی را تایید کردی یعنی اینکه اطلاعاتت را برای صاحب صفحه فرستادی و او هم اطلاعات را برای جی میل فرستاده و یک کپی برای خودش هم داره.نمیشه برگردونی.با چیز پی ان که نمیاد دلیلش اینه که شما به یه شبکه دیگه وصل میشید و خارج از شبکه ایران در اینترنت هستید.اکسپلورر 8 هم برای من ایراد می گیرد و به صورت قرمز رنگ در بالای صفحه می نویسد گواهی غیر معتبر است.اما امنیت و کیفیت موزیلا بهتر است،همیشه سعی کنید از آخرین نسخه موزیلا استفاده کنید و برای جلوگیری از دزدیدن اطلاعات موارد زیر را حتما انجام دهید:نقل قول:
1-از آخرین نسخه مرورگر موزیلا استفاده کنید.
2-اینترنت سکوریتی معتبر و آپدیت شده در سیستم خود نصب داشته باشید.
3-از افزونه no-script موزیلا استفاده کنید تا کوکی ها و رمزهای شما به سرقت نرود.
4-قبل از ورود به صفحات دارای گواهی SSL حتما از شرکت ارائه دهنده گواهی و تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل نمایید.
در مواردی مثل امروز که اینکارها را انجام ندادید هر چه سریعتر رمز ایمیل و سایتهایی که دارای SSL بوده اند و شما بازدید کرده اید را عوض کنید.البته حواستان باشد گواهی در هنگام تغییر رمز معتبر باشد.
یادمه شما گفتی به تازگی فایر فاکس این گیر رو میده، درسته برای خیلی از سایتها به تازگی گیر میده مثلا سایتهای لیچ ولی سایت بانک ملی رو 6 ماه پیش هم که بار اول میخواستم واردش بشم همین صفحه میومد حتی با وی پی ان هم میومد (الان هم با وی پی ان میاد)، فکر میکنم مشکل از فایر فاکس باشه چون با اینترنت اکسپلورر 8 هیچ مشکلی نداره.
سلام
من از سرويس ADSL مخابرات استفاده مي كنم.
از جمعه شب تا به الان، به جز مرور كردن صفحات، هيچ دانلودي نميتونم انجام بدم.
با 7188 كه تماس ميگيرم ميگن مشكل از تهرانه!
در صورتيكه با اكانت ديگه اي كه از پارس آنلاين دارم، بدون هيچ مشكلي دانلود ميكنم.
ميخواستم بدونم شما هم همچين مشكلي را داريد؟
چرا دوست عزیز. اینترنت اکسپلورر هم گواهی نامعتبر را نمایش می دهد.نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
آقا یکی بیاد راهنمایی کنه بگه چکار باید کرد؟ اینجوری که نمیشه که سه روزه این پیغام دم به دقیقه برای من میاد. نه می تونم ایمیلم رو باز کنم نه احساس امنیت می کنم.
به جز استفاده از v p n کار دیگری نمی تونید بکنید.نقل قول:
امکان داره یک --- معتبر و پرسرعت معرفی کنید؟نقل قول:
تایید می شهنقل قول:
منم از صبا نت اینترنت دارم
برا ی من هم در ساعات خاصی اصلا نمی شه دانلود کرد چه از شبانه و چه روزانه
ولی با نرم افزارهای (قیلتر رد کن) می شه دانلود کرد
من هم مخابرات هستم این مشکل رو دارم اما خیلی کم برای مثال توی دو روز ممکنه 1 ساعت اینطوری بشهنقل قول:
راه حلش همون چیز پی ان هست! که با اون مشکل رفع میشه و میشه راحت دانلود کرد
در مورد بانک ملی امکان دارد که گواهینامه ssl را از شرکت معتبر نگرفته باشد و آن پیام بیاید همانطور که برای من هم می آیدنقل قول:
لینک ssl بانک ملی
کد:https://ebank.bmi.ir/mbsweb/bankmelli/login.aspx
ولی در مورد گوگل این امکان نیست که گواهی نامه غیر معتبر داشته باشد
پس صد در صد این کار برای شنود ایمیلها می باشد
همان طور که فرمانده نیروی انتظامی قبلا گفته بود که تمامی ایمیلها و اساماسها کنترل میشوند
منم دنبال یه همچین چیزی هستمنقل قول:
راستی مشکل شما با شاتل چیه
من میخوام از شاتل بگیرم
نقل قول:
پارس ان لاین وصل شد
یه اسپید تست بزارنقل قول:
نقل قول:
پارس ان لاین وصل نشد
چرا وصل شده داداشی.نقل قول:
ببخشید که دیر جواب دادم آخه خواستم کامل این شرکت رو تست کنم.
باید خدمت شما و دوستان دیگه عرض کنم که سرعت روزانه من که سرویس G گرفتم 195 کیلوبایت بر ثانیه است.
اگه نوع E یا F بگیرید سرعت روزانه 145 کیلوبایته.
سرویس 512و 1مگ سرعتشون روی 220 تا 230 بسته شده)
در مورد شبانه باید بگم که 10 روز اول سرعت مثل روزانه بود ولی الان سرعت شبانه رو کمتر کردن و سرعت شبانه بین 50 تا 120 متغیره. در کل میشه روی شبی حدود 1 گیگ حساب کرد. (البته به شانس هم بستگی داره که افرادی که دارن از پورت شما شیر استفاده میکنن دانلودر باشند یا نه؟)
پینگ این شرکت هم خیلی بالاست و به درد بازی های آنلاین نمیخوره (بالای 600 که نسبت به صبانت که حدود 300 بود خیلی بدتره.تازه شبها پینگ میره بالای 1000)
ولی در کل بخوام جمعبندی کنم به نظر من از صبانت بهتره.(شرکتای دیگه رو نمیدونم) حداقل شبها ساعت 1 شروع میشه و دیسکانکت شدن هم نداره و اینکه اکانت روزانه و شبانه اش هم جدا نیست(در کل دردسر دانلودش خیلی کمتره)
بازم بابت دیر جواب دادن شرمنده.
سوالی بود در خدمتم.
ارادتمند همه دوستان همشهری.:11::40:
سلام دوستان همشهري !
من قصد خريد adsl دارم در شهر قم ! ولي نميدونم از كدوم سرويس دهنده بخرم ؟! (شاتل ،صبانت،پارس آنلاين)
محل سكونت : باجك-فرهنگيان هست و مخابرات خدمات adsl نداره براي اين منطقه :41: !
ممنون ميشم يه سرويس دهنده خوب و ارزون (مناسب!) برام معرفي كنيد !
با تشكر:40:
باید بگی میخوای از اینترنت چه استفاده ای کنی؟نقل قول:
دانلود؟
بازی اینترنتی؟
website surfing?
کدومش بیشتر از همه مد نظرته؟
اگه میخوای دانلود زیاد کنی به نظرم پارس آنلاین.
اگه هم میخوای بازی و سایت گردی کنی صبانت
اگه هم قیمت و ارزون بودن برات مهمه شاتل.
حالا خودت بالا پایین کن ببین کدوم برات مناسب تره.
دوست عزیز من خودم حدود 2ماه اکانت 2 مگ از شاتل داشتم و یه بار وسط سرویس و بار دوم چند روز مانده به پایان قرارداد سرویسم رو به 128 که 16 کیلو در ثانیه است تغییر دادن!نقل قول:
و وقتی هم ازشون پرسیدم چرا این کارو کردین گفتن طبق قان fair policy شما دانلود شبانه ی بالا داشتین و ما دیگه بهتون بالای 128 نمیدیم!!!
تازه بعد من متوجه شدم که این قانون که بالا گفتم فقط برای سرویس های نامحدود صدق میکنه و تو سایتش هم نوشته!! ولی دیگه حوصله ی درگیری با این دزد ها رو نداشتم!
حالا شما ببین چه کلاهبرار هایی هستن اینا! :2: