امين جان ضمن خسته نباشيد در مورد اين تاپيك .كرك ديكشنري انگار لينكش خلاص شده ولي خودش سالمه هنوز امكان تجديد لينك هست آيا ؟نقل قول:
Printable View
امين جان ضمن خسته نباشيد در مورد اين تاپيك .كرك ديكشنري انگار لينكش خلاص شده ولي خودش سالمه هنوز امكان تجديد لينك هست آيا ؟نقل قول:
نوکرتم ...نقل قول:
شما هم خسته نباشی ...
یه دیکشنری خریدم توپه ... اگه اینترنت پرسرعت گیر آوردم حتما آپ میکنم لینک میدم...
اولا هر وقت با ویندوز کار میکنی یه فاتحه بفرست واسه اموات بیل گیتس چون لینوکس یه اینترنت پر سرعت میخواد و مکینتاش هم یه جیب پر از پول ولی ویندوز همه جوره بات راه میاد...نقل قول:
کا جم تا 4 گیگ ساپورت میکنه ...
یه نسخه لینوکس هست با محیط گنوم که پولیه و روی جسجار جواب میده البته من شک دارم بشه ...
ویندوز 98 معمولی هم رویه سری PDA نصب میشه اما من هرچی تحقیق کردم هیچ راهی نبود اما تویه فروم سایت Imate جواب مثبت داده بودن...
دوستان من یه پاکت پی سی دارم ( O2) که زبانش آلمانی هستش ...چطوری می تونم زبانشو عوض کنم ؟؟؟
امين جان اون ديكشنري(تحت پاكت پي سي) كه گفتي خريدي اسمش چيه رو qtec9000 كار ميكنه ؟
بلاخره کسی کرک اربیز او پیدا نکرد
اگه یکی به من اخرین قیمت این گوشی رو بگه خیلی ممنون میشم
در ضمن من یه N70 دارم.می خوام با یه گوشی که با قلم کار میکنه عوضش کنم
می ارزه با pocket pc عوضش کنم
یه چیز دیگه میشه توی جیب هم بذاریمش؟
كمك ..... من ديكشنري واسه qtec9000 مي خوام آي هوار....
این قدر تم کارتون و بازی نزارید
با تم های رپتون خیلی حال کردم
ادامه بدید
p990 سیستم عامل ویندوز نداره پس نمی تونی از امکانات ویندوز موبایل استفاده کنی به خصوص نرم افزارهایی که روی پاکت پی سی نصب میشه رو نمیشه با نرم افزار های سیمبیان و جاوا مقایسه کردنقل قول:
من شما رو توی تایپیکی که خودت ایجاد کردی دیدم
امین جان تو راه اندازی این تاپیک رو من هم حساب کن. اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم .زیاد هم پاکت پی سی ها غریب نیستن .
مانی جان یه جا نوشته بودی که Kjam داری, ازش راضی هستی؟در ضمن طوری هست که توی جیب هم جا بشه؟
اگه اخرین قیمتش رو هم بگی ممنون میشم:10:
نظرت راجع به Qtek چیه؟
راستی اینم شرکت Imate میزنه؟
آیا Jamin Imate از S200 Qteck بهتره جفتشون که یک شکل هست کدوم قدرت بهتری داره از نظر اندازه هم یک هست آیا
از شما دوستان کسی کرک برای pocket arabizer 1.3 نداره
آره من از k jam واقعا راضیم تو جیب هم جا میشه .زیاد بزرگ نیست وزنش هم160 گرمه .
i-mate از qtekخیلی بهتره یکی از خوبی هاش اینه که شرکته i-mate واسه گوشیهایی که تولید می کنه خدماتی هم داره مثلا میتونی از خود سایت i-mate رام گوشی رو عوض کنی یا همون upgrade کردن
آخرین قیمت k jam .....520000
امین جان من یه سوال تخصصی دارم اگه کمکم کنی ممنون میشم واسه وصل شدن به اینترنت یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم اما نمی دونم چه جوری باید روی k jam کانکشنgprs بسازم لطفا اگه می دونی کمکم کن ممنون میشم .
امین جان خسته نباشی راستی یه سوال داشتم اگه بخوام با k jam از طریق GPRS برم تو اینترنت چه جوری باید conection بسازم اگه کمک کنی ممنون میشم .
مانی جون دمت
رفتم که Kjam بخرم:5: :5:
ممنون اطلاعات خوبی بود
کد:GPRS settings
In start --> settings --> connections --> connections
under My ISP, chose "add a new modem connection"
Enter a name for this new connection (I put Irancell-GPRS)
Select a modem -- Cellular line (gprs)
click next
access point : mtnirancell
click next
username and password : not required
Domain : not required
click finish
close this window
کد:MMS Settings
Since I have used 'My ISP', I will set up a new connetion which I call 'My MMS'
Step 1:
in start --> settings --> connections tab --> connections --> advanced tab --> select network --> click new in the first section
-- In the 'General' tab Enter a name for the connection ( I named mine 'My MMS' without the quotes)
-- In the 'Modem' tab, select 'New'.
-- In the 'make new Connection' window, 2 boxes show up. In the 'Enter a name for this new connection' box, put in a name (I put Irancell-MMS)
In the 'Select a modem' dropbox, select -- Cellular line (gprs)
-- click next
access point : mtnirancell
-- click next
username and password : not required
click finish
close this window
Step 2:
open your MMS inbox
go to menu --> MMS configuration
check retrieve message immediately
make sure that "Download on home network only" is not checked...
go to servers tab
click new
server name - enter a name for this server (I put Irancell-MMS)
gateway - 10.131.26.138
port number - 8080
server address - http://mms:8002
connect via : My MMS
Sending size limitation : 300k
Wap version : WAP 2.0
click OK
نقل قول:
دوست عزیز
هم I-mate و هم Q-tek رو شرکت HTC میزنه
آقا دمت گرم خیلی حال دادی
اگه وصل نشد اشکال از چی میتونه باشه؟
خوب بستگی داره چه اروری داده؟
درست شد دمت گرم
خواهش میکنم
[
QUOTE=Dark-man;1052109]دوستان من یه پاکت پی سی دارم ( O2) که زبانش آلمانی هستش ...چطوری می تونم زبانشو عوض کنم ؟؟؟[/QUOTE]
توی خود سایت O2 بری میتونی پیدا کنی
این گوشی ها تو ایران هست خیلی چشمم رو گرفته اگر باشه احتمال 90% می خرمش هر چقدر که باشه
O2 XDA Zinc
O2 XDA Stealth
O2 XDA Atom Exec
گوشی های مارک Eten تو ایران هست آخه من زیاد از بازار خبر ندارم
من از یکی از کاربر ها ها شنیدم که Asus P535 تو ایاران نیست کسی قیمت این گوشی ها را نداره
الان توی کل ایران رو بگردی فقط O2 XDA Atom و شاید O2 XDA Atom Exec رو بتونید گیر بیارید که اولی حدود 700 و دومی حدود 900 هستنقل قول:
Asus P535 هم اصلا توی ایران نیست حتی Asus P525 هم فقط و فقط 2 تا هست اونم تهران که رجیستر شده نیستند
Eten هم دست دوم میتونید گیر بیارید
ببخشيد كه اين مطلب رو اين جا ميگم ولي هر جا گفتم به نتيجه نرسيدم
اگه ميشه گوشي p990 رو با همه گوشي هاي پاكت پيسي كه تو اين رنج قيمت اند مقايسه كنيد
از چه نظر میخوای مقایسه بشن؟
مثلا بگیم اون چیش بهتره ؟ اون یکی چیش؟
من رفتم Kjam رو قیمت کردم(البته من اهوازم) چشمتون روز بد نبینه گفت 585 هزار....
پس فعلا با N70 حال میکنیم تا پول دستم بیاد:2:
سلام به دوستان
چطوري سامورايي
در مورد قيمت كا جم كه بهت گرون گفته طرف اينكه قيمت اوليه هست مطمعن باش 540 هم مي توني بخريش
يه سري برو نادري و بازار امام و بازار بزرگ اهواز حتما ارزونتر گيرت مياد:10:
ضمنا به نظر كاكات گوش كن و بي خيال كي جم بشو
چون هم كمي بزرگ و بد فرمه هم به نظر من تو جيب جا نميشه
برو ايميت جمين بگير حالشو ببر
آخر كلاس و خوشتيپي و هر سوالي هم در موردش داري بپرس جوابت مي دم
بهترين گوشيه ايميته در كل اگه حسابش كني:27:
البته خوب شكي نيست كه اون دوستمون كه كا جم داره ميگه گوشي اون بهتره
هر كس نظري داره:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با Qtek S200 کار کردم خیلی گوشی خوبی هست هم از نظر اندازه و هم از نظر ظاهر فقط یک بدی که داره اینه که CPU اون 200Mhz هست
دوستان نظر دیگه ای راجع به پست من نداریدنقل قول:
این گوشی ها تو ایران هست خیلی چشمم رو گرفته اگر باشه احتمال 90% می خرمش هر چقدر که باشه
O2 XDA Zinc
O2 XDA Stealth
O2 XDA Atom Exec
گوشی های مارک Eten تو ایران هست آخه من زیاد از بازار خبر ندارم
من از یکی از کاربر ها ها شنیدم که Asus P535 تو ایاران نیست کسی قیمت این گوشی ها را نداره
گوشی Iteq چطور هست آیا راست قابلیت پخش تلویزون را داره
نقل قول:
بابا بیخیال این پاکت پیسی مگه چی داره که 585 هزار تومن پولشو بدی من دارم نه فارسی درست حسابی مبشه نه کیفیت صدای موزیکش خوبه تازه بزرگم هست یهو برو لبتاب بگیر یا نه همون n70 طلا بگیر
این پاکت پیسی بجز دردسر چیز آنچنان باحای نیست :41: :2:
نقل قول:
دوست عزيز اين پاكت پي سي دو تا سي پيو داره يكي براي موبايلش و ديگري هم براي قسمت كامپيوترش پس رو هم ميشه 400
قرار نيست باهاش فيلم ميكس كني كه؟ اگه اينجوري باشه كه هر پاكت پي سي كم مياره
به نظر من در حد خودش سي پي يوش هم خوبه:46: