تفاوت Norton Internet Security Netbook Edition با nis چیه؟ مزایا معایب؟
تفاوت Norton Internet Security Netbook Edition با nis چیه؟ مزایا معایب؟
باعرض سلام خدمت دوستان وبخصوص اساتید زحمت کش
لطفا جواب دقیق این سوال را بفرمایید:
در آخرین نسخه سیمانتک ایندپوینت(symantec endpoint protection 12.1..3000.165--client(بر روی ویندوز 7--64bit چقدر حجم میگیرد؟
توضیح اینکه بنده نسخه های مختلفی از این مجموعه 12.1 نصب کرده و بعد از مدتی متوجه میشوم که روزی 100 الی 200 mb بر حجم این مجموعه افزوده می شود به نحوی که بعد از یک هفته حجم فایال درون آدرس porogram data-symantec به 2 گیگابایت میرسد. آیا این روند افزایشی همواره ادامه خواهد داشت؟
آیا راهی برای کم کردن حجم نیست؟
اساسا اتفاق فوق طبیعی است؟
با تشکر
:n16::n16::n16:
کسی منمیدونه چرا>نقل قول:
منظور شما دقیقا کدوم قسمته؟نقل قول:
تو بخش Action Center نام و نشان نورتون وجود داره.حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کردید که چیزی نشون نمیده.
تو بخش سرویسها هم اسم کمپانی کاملا مشخصه .از طریق پنجره System Configuration و سربرگ Services میتونید ببینید.
توسعه و تولید Netbook Edition متوقف شده.پس بهش فکر نکنید.نقل قول:
ویژگی هاش تو نسخه خانگی وجود داره.
برای تنظیم Power Saving Mode پست زیر را ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========
============
===============
صرفا جهت اطلاع:
نسخه 2014 بتا برای تست منتشر شده.
ظاهرش کاملا شبیه به نسخه 2013 هست و گفته شده سرعت بالایی در Scan و Detection داره.
محتوای مخفی: تصویر صفحه اصلی
منظورم در قسمت سرویس هاست اقای بتمن
وقتی تو runبعد از نوشتن msconfig در سرویس ها مینویسه unknow
امکانش هست تقلبی باشه .در ضمن فولدرش هم از 285 مگ به365مگ ارتقا یافت وژنش هم بالا رفته البته بهد از یه ا پدیت 100 مگی یهویی؟:n13:
ایا باید دوباره نصبش کنم از مال شرکت علائدین که hotdvdبود نصب کردم:n03:
سلام.نقل قول:
اون افزایش حجم مشکلی نداره.
از لینک زیر دانلودش کنید و دوباره نصب کنید:نقل قول:
قبل از نصب ، نسخه قبلی رو کامل پاک کنید:
موقعی که میخوام اجرا کنم فایل اجرایی نورتون اینترنت سکوریتی رو هیچ پیغامی نمیاد و اصلا هیچ پنجره های باز نمیشه
ویندوز هم عوض کردم ..با اینکه قبلا روی همین سیستم نصب میشد
بعد اینکه همین فایل رو روی یک سیستم دیگه احرا کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و هیج مشکلی نداره
مشکل سیستمم چیه
ممنون و تشکر
سلام.
چطوری میشه ویروس یا مخرب رو برای نورتون فرستاد؟ منظورم اینه که از تو خود نرم افزار جای خاصی داره یا باید معمولی براشون میل کنیم؟
سلام به این آدرس برید:نقل قول:
من یه سوالی داشتم از کجا بفهمیم نسخمون بتاست یا اصلا تا یید نشده است
بنده نورتون نصب کرده بودم در قسمت ویندوز مربوط به سرویس نوشته بود unknow
الان اویرا کردمش بازم نوشت unknow مشکل چیه
ویندوزم همتازه عوض کردم شزکت لوح سینا کرک کرده:n13:
تو تایپیک های مربوطه هم کسی نتونست بگه ممنون میشم بگین؟:n01:
سلام
نسخه بتا که اصلا در اختیار شما نخواهد بود اگر هم باشد حتما در بخش دانلود های بتا هست
من منظور شما را درست متوجه نشدم عزیز
اگر منظورتون این هست که وقتی آنتی ویروس را نصب میکنید ، ویندوز آنتی ویروس را شناسایی نمیکنه
مطالب زیر را پیگیری کنید اگر موردی دیگه هست که بیشتر توضیح دهید
1- آنتی ویروس را ها را با ابزار اختصاصی خودشون پاک کن
2- برنامه CCleaner را نصب کن یه پاک سازی کامل سیستم را بکن ( تمامی موارد را تیک بزن حدود نیم ساعتی طول میکشه پاک سازی کامل )
3-اگر امکان دارد از کل برنامه های نصب شده روی ویندوزت هم یه شات برام بگذار ( از توی بخش خذف و اضافه میتونی استفاده کنی )
ممنون از اينكه جوابمو دادين
وقتي از قسمت سرويس ها منظورم نوشتن درrun
msconfigو در سرويس مربوطه به طؤر مثال به جاي اينكه جلوي نورتون يا اويرا نام شر كتشونوبنويسه مينويسهunknow
كارهاتونو انجام ميدم
بنده تازه ويندوز عؤض كردم بازم مؤنده؟:n13:
البته برای من یکی از فایل های آنتی ویروس را ناشناخته میزنه ولی باز هم فکر نکنم مشکل خاصی باشه مهم عملکرد آنتی ویروس هست که باید بطور کامل باشه
سلامنقل قول:
من مشکل رو بیشتر در ویندوز شما می بینم تا آنتی ویروس!
ممنون اقای بتمن یعنی باید دوباره ویندوزو عوض کنم
کل هاردو فرمت کردم و دوباره پارتیشن بندی کردهwinxpsp3
مال شرکت لوح سینا.از هرکی میپرسم (کافی نت) میگن کپی واسه همین:n13:
میشه اقای بتمن از قسمت سرویس هاتون و کل system configure عکس بندازین مخصوصا general تا بر اساس سیستم شما تنظیم کنم
سعی میکنم از سیستمم اقای xman عکس بندازم اینترنتم قطع از کافی نت میام
نظر شما کدوم ویندوز شرکت اقای بتمن>
در ضمن اقایون مهندس حتی من کومودو فایر والش که نسخه اخر شو هم خود سایتش نصب کردم اونم مینویسه unknow
فقط اگر از سیتمتون عکس بذارین ممنون میشمgeneral-boot....تو سیستم کار میکنن ولی شرکت معلوم نیست؟
سلام اگه میشه یه سریال nis 2013 برام بفرستین.
ممنون.
تو تاپیک کرک و سریال نورتون درخواست بدید:نقل قول:
سلام من انتی ویروس نورتون رو نصب کردم واقعا آنتی ویروس خوبیه.دو تا سوال.
1-این برنامه چند تا پروسس داره که میخان هی از اینترنت استفاده کنن .با برنامه bw meter میتونم جلوشون رو بگیرم.فقط میخام بدونم اگه واقعا حجم کمی از اینترنت استفاده میکنن و کارشون با اینترنت ضروریه بزارم استفاده کنن یا نه هرکدوم که ضرورین اونا رو بزارم استفاده کنم.؟یا...
2-نورتون به قوی بودن مشهوره ولی trial rester خودش رو اصلا به هیچ عنوان مخرب نمیشناسه.تو تنظیماتش اشتباهی انجام دادم؟ یا نه این کلا اینجوریه گیر الکی نمیده؟
سلامنقل قول:
1-هیچوقت Process های نورتون رو برای دسترسی به اینترنت محدود و مسدود نکنید.
برای اینکه دسترسیش به حداقل برسه میتونید Community Watch رو از قسمت تنظیمات غیرفعال کنید.
البته استفاده نورون از اینترنت خیلی کمه.در حدی نیست که محسوس باشه و شما رو اذیت کنه.
2-تریال ریست هر ازگاهی به روز میشه و توش کد مخرب و مشکوکی وجود نداره که شناسایی بشه.
اگر هم شناسایی بشه به خاطر نقض کپی رایته.
تنظیمات رو از پست دوم بردارید.پست دوم مطالب زیادی داره که حتما برای شما مفیده.
موفق باشید.
سلام
بیت دفندر یه نرم افزار تکمیلی داره برای کنترل یوزرهای ویندوز به اسم parental control
حالا میخوام از نورتون استفاده کنم، نورتون هم همچین چیزی داره؟
سلامنقل قول:
شما ابتدا یه اکانت رایگان بسازید >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بچه ها رو تعریف کنید و اسم کامپیوتر اونها رو مشخص کنید.
براشون یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید تا رفتار اونا رو ثبت و ضبط کنه و به شما گزارش بده.
همچنین میتونید نوع سایتهایی رو که نباید ببینن تعیین کنید.(پ.و.رن،جنایت،اسلحه؛خش ونت،پ.ر.و.ک.س.ی و غیره)
خودتون میتونید از طریق صفحه اصلی آنتی ویروس (گزینه Family) لاگین کنید و فعالیت بچه ها رو تحت نظر بگیرید.
لینک زیر هم با سوال شما مرتبطه :
موفق باشید
سلام .مورد من اورژانسیه.کمک کنید لطفا.اقا من این نورتون آنتی ویروس رو نصب کردم.بعد 2 روز وقتی فعال باشه شروع میکنه به پر کردن درایور c.البته باید غیر فعال کنم بعد ریستارت اون حجمی رو که گرفته بود رو آزاد میکنه ولی به محض اینکه فعالش میکنم دوباره شروع به این کار میکنه.حدود 30% هم سی پی یو رو اشغال میکنه.رم هم حدود 300 مگابایتی بیشتر پر میشه.؟دو دلیل میتونه داشته باشه.یکی اینکه موقع آپدیت ارور داد بعد ریستارت مشکلی نداشت.دلیل دومی فایل 6000virus.zip رو واسه تست دانلود کردم.ولی بعد تست پاکش کردم.میشه کمک کنید.
سلامنقل قول:
اگر آنتی ویروس پیغام میده که ویروس پیدا کرده و در حال پاکسازیه باید صبر کنید تا کارش تموم بشه.
اگر به اون 6000 تا گیر داده باشه یه 24 ساعتی داستان دارید!
وقتی داره شناسایی و پاکسازی میکنه سیستم رو ریست نکنید و فایلهای ویروس رو هم پاک نکنید.چون تا پردازش خودش تموم نشه ول کن نیست!
پر شدن درایو رو من تابحال ندیدم.کلا حجم فولدر آنتی ویروس در مسیر ProgramData از یک گیگابایت تجاوز نمیکنه.(Norton Internet Security - Windows 8 x86)
اشغال این حجم از حافظه خیلی عجیبه مگر اینکه پای اون 6000 تا در میون باشه!
میزان مصرف CPU و حافظه هنگام وبگردی و همزمان پخش فیلم:
شما کدوم محصول رو نصب کردید؟چه نسخه ای؟از کجا دانلود کردید؟
اون 6000 تا رو با نورتون تست کردید؟
من نسخه آنتی ویروس2013 20.4.0.40 رو استفاده میکنم.از سایت پیسی p30 دانلود ،دانلود کردم .بله پیغام میده "auto protect is processing threats".
فایل های ویروسی رو دستی پاک کردم.من متوجه نبودم .یدفعه ویندوز پیغام پر شدن درایور سی رو داد.او 6000 تا رو با نورتون امتحان کردم.تقریبا 5800 بود که همشو شناخته بود و میخاست پاکشون کنه که کنسل رو زدم و دستی پاک کردم.الان چیکار کنم من؟حیفه فقط از این انتی ویروس خوشم اومده بود.یه مسئله دیگه دیروز trust level 89% بود.بعدش شد 1% .حالا هم 85%
بازم یه مسئله دیگه اینکه حجمی که فولدر های مخفی و سیستمی تو درایو سی اشغال کردن خیلی کمتر از مقداری که ویندوز نشون میده.(موقع فعال بودن آنتی ویروس).فولدر program data فقط 1.46 گیگ حجم داره که 250 مگ اون رو نورتون اشغال کرده.
سلام.
خوب همونطور که حدس میزدم داره روی اون 6000 تا نمونه کار میکنه.
شما راهی ندارید جز اینکه صبر کنید و به نورتون فرصت بدید تا کارش رو انجام بده!
Trust Level هم همیشه ثابت نیست و متغیره.
اون بخش آخر رو فکر نمیکنم مربوط به آنتی ویروس باشه.البته تو این شرایطی که سیستم شما قرار داره هر چیزی ممکنه!
اگه درایو سی پر شد چیکار کنم؟ الان یه یه ساعتی هست گذاشتم داره کارش رو انجام میده.1.7گیگ رم پر شده(رمم 2 گیگه) تقریبا 8 گیگ به درایو سی اضافه شده .سی پی یو هم 30-100% کار میکنه.اتفاقا اون بخش آخری دقیقا به آنتی ویروس ربط داره چون موقعی که آنتی ویروس فعاله این اتفاق میافته.
به احتمال زیاد فهمیدم چشه.ولی یکم برام عجیبه به فایل های
SERVICES.EXE , TASKMGR.EXE گیر میده .البته بعد یه ساعت که آنتی ویروس سیستم رو در دست گرفته بود تو recent history نوشته بود
اینم recent history
اینم بگم از اولین بار که نصب کردم با این فایل ها مشکل داشت.شاید این مشکل وجود داشته از اول من متوجه نشدم.یعنی هیچ کاربری متوجه این نشده تا حالا.چرا یدونه آنتی ویروس درست و حسابی تو بازار نیست اه 2 هفتس هی آنتی ویروس نصب میکنم بعد پاک میکنم پدرم در اومد.
کاری رو که باید سالها پیش میکرد بعد از کلی فکر و :n25:الان کرد راحت شد:7:
خوبیش اینه که لایسنس محصول امنیتی مثل اسپایوردکتر رو میدی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تخفیف نورتون رو میتونی بخری
سلامنقل قول:
نورتون با Task Manager و Services کاری نداره. اونا با نورتون کار دارن!
این طبیعیه و مشکلی نیست.
یک ساعت تازه واسه گرم شدنه.خیلی بیشتر طول میکشه.
یه راهی هم هست که امتحان نکردم و از روی تجربه میگم.البته برای شما که تازه نورتون نصب کردید شاید خطرناک باشه.
به این ترتیب که پوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پاک میکنیم تا آنتی ویروس هیچ دیتابیسی نداشته باشه.
اینطوری ممکنه ترمزهای اضطراری فعال بشن و آنتی ویروس غیرفعال بشه.
البته ممکنه صفحه اصلی آنتی ویروس باز نشه تا دوباره آپدیتش کنید(20 درصد این احتمال وجود داره)
برای اینکه اون 20 درصد رو هم در نظر گرفته باشیم باید از پوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه پشتیبان تهیه بشه.
البته راه دقیق تر اینه که پوشه VirusDefs رو که داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره حذف کنیم.
مشکل از همون 6000 تا ویروس بوده.به قول دوستمون یه ساعت اول رو گرم میشده.فعلا با درایو سی کاری نداره.ولی پدر سی پی یو در اومده.میزام کارشو بکنه .بیخیال فولدر نمیدونم چی چی.
سلام.
در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه برخی از سایتها مثل بانک پارسیان و ... ، با انتخاب اینترنت بانک ، یک صفحه جدید باز میشه که آدرس نداره! و برنامه Identity Safe هم نمیتونه پسوردی ذخیره کنه. چاره ای نداره؟
سلامنقل قول:
من مدتیه از Identity Safe استفاده نمیکنم.
برای این صفحه ها خودتون به صورت دستی آدرس و شناسه و رمز عبور رو بدید >> Edit Logins
اگر مثل صفحهی زیر باشه نورتون بدون مشکل Fill میکنه:
محتوای مخفی: SplashScreen
با سلام بر دوستان و اساتید بخصوص استاد مسعود عزیز؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو تا سؤال مربوط به قسمت Download Intelligence دارم:
اوّلاً من این تنظیمات رو إعمال کردم تا پیغامهای اضافی نمایش داده نشه چون چیز خطرناکی هم دانلود نمیکنم نظرتون چیه آیا مشکلی یا دوشواری نداره این تنظیمات:
و دوّم : به نظرتون موقع دانلود شبانه و اینا اگه Download Intelligence رو کلاً بیخیالش شیم یعنی Off بشه سرعت دانلود زیاد میشه؟ یا اصلاً تأثیری نداره و خطرناکه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر شما دوست عزیز
1-این تنظیمات شما در راستای کاهش پیغام های Download Intelligence هیچ موشکلی نداره.خیلی هم عالی!
2-Download Insight اصولاً به محتوایی که داره دانلود میشه کاری نداره.بلکه فایلی رو که دانلود شده بررسی میکنه.بنابراین تاثیری در سرعت دانلود نداره.
سلام دوستان. من روی سیستم چند وقتیه که آنتی ویروس نورتون رو نصب کردم. ولی از وقتی که این آنتی ویروس رو نصب کردم دیگه نمیتونم با برنامه اینترنت دانلود منیجیر چیزی دانلود کنم. این پیغام زیر رو میده.
من از تو خود آنتی ویروس از قسمت فایروالش برنامه دانلود منیجیر رو بهش میشناسونم که دیگه آنتی ویروس کاری باهاش نداشته باشه. ولی بازم این پیغام رو میده. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
توی فایروال قسمت دانلود منیجر یک عکس بذاریدنقل قول:
با پروKسی یا وی چی ان میخواستید کانکت شید و از ای دی ام استفاده کنید؟نقل قول:
اگر جواب بله هست توی قسمت مربوطه تو ای دی ام یه سری تنظیم باید اعمال کنید:n13:
طبق پیغام توی عکس کانکت نشدنش مربوط به نورتون نیست-Details رو میگم
فرقی نمیکنه که با چیز پی ان یا بدون اون کانکتت شم. در هرصورت این پیغام رو میده. همونطور که تو پس قبلی گفتم، از وقتی که نورتون رو نصب کردم اینجوری شد. تا قبلش مشکلی نداشت. تو این عکس پایین هم نورتون آی دی ام رو با علامت قرمز نشون میده که یعنی قابل اعتماد نیست. وقتی هم که اون ارور رو میده روی گزینه yes میزنم میره تو سایت آی دی ام و میگه که باید تو تنظیمات فایروال آنتی ویروس، این برنامه رو بشناسونی. من این کار رو میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]