نقل قول:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBwww.falnic.com گارانتیش خوبه
طبق نظر بقیه
اما یه چیزی ،خیلی دلتو به گارانتی خوش نکن...
Printable View
نقل قول:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MBwww.falnic.com گارانتیش خوبه
طبق نظر بقیه
اما یه چیزی ،خیلی دلتو به گارانتی خوش نکن...
دوست عزیز ddr3نقل قول:
مرسی از جوابتون
فقط ی سوال دیگه،میدونید چه جوری میشه فهمید که قبلا رو سیستم win نصب شده بوده یا نه؟
یا اینکه کلا قبلا روشن شده بوده،ریفر بوده یا نه و...اینجور چیزا دیگه
خلاصه اگه نکته خواصی هست که برا خرید باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید:n12:
خواهش میکنم .سیستم عامل فری داس رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.اگه دستگاهی ریفربیش باشه رو جعبش مینویسه .و با ریکاوری میشه فهمید که قبلا دسته دوم هست یا خیر البته از بایاس هم میتونین تو قسمت اطلاعات لپ تاپ برید و مشخصات لپ تاپ رو ببینید میفهمید
بچه ها کسی میدونه تو کدوم قسمت سایت hp میشه product code رو چک کرد؟
اصلا همچین امکانی رو داره که شماره سریال لپ تاپ رو وارد کنی بعد مشخصات ram و hdd و ... رو بهت بده؟
اخه ب برچسب نمیشه اعتماد کرد تو ایران :n02:نقل قول:
میکنن میندازن دور:n06:
4540 مگه با win هم گیر میاد؟
نه برچسب نیست رو خود کارتون نوشته.بعدش تو جای باتری هم امکانش هست بنویسه.
یه راه دیگه هم هست .شماره سریال لپ تاپ رو تو سایتش وارد میکنی اگه ریفر باشه بت میگه
آهااااا دقیقا دنبال همین راه میگردم فقط نمیدونم تو کدوم قسمت سایت hp باید وارد کنمنقل قول:
اگه لینکی چیزی داری بگو داداشی
مر10+20
منم اینشو نمیدونم اما میدونم که باید تو سایت اچ پی بنویسی...خواهش
نقل قول:
دوست من نیازی نیست به این کارها
کلا 4540 فری داس هست،شما اگه دیدی که وین روش نصبه بدون یا ریفر یا دست2 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی تگ product support
دوستان لطفا از gpu-z توی قسمت 7650 یه اسکرین شات بذارید
ثواب داره:n16:
سلام .
دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن ، با کلیدهای fn مشکلی ندارن ؟
ترکیب کلید fn با تغییر صدا و بقیه کار میکنه ولی برای کم کردن روشنایی صفحه نمایش عمل نمیکنه ؟
سلام منم وقتی واسه اولین بار نصبیدم اینجوری بود..دوباره ویندوز رو عوض کردم درست شدنقل قول:
قبل از اینکه درایورها رو نصب کنی dot net 3.5 رو حتما نصب کن
با کمک خیلی از دوستان تونستم این لب تاپو انتخاب کنم از همه تک تکشون ممنونم
دوستانی که این لب تاپو خریدن پیشنهاد میکنن بریم از نمایندگی مادیران بگیریم یا از فروشنده های معمولی (در سطح تهران)؟
(این پست تکراری شد مدیران شرمنده)
مطمئن باش انتخاب خوبی کردینقل قول:
من تهران نیستم و خبر ندارم،اما خودم از d i g i k a l a خریدم
ببین گارانتی فال نیک،ایران اچ پی بهتر هستن اما بازم خودنون میدونید
دوستانی که این مدلو دارن ممنون میشم معایب و مزایاشو مو به مو(تصویر،هنگ،صدای فن،داغ کردن و...) بگن.
باتشکر
بدبختی اینجاست که net 2 به بالارو نصب نمیکنه !نقل قول:
یه درایور هست تو خود سایت اچ پی به نام پاورپیک برای کنترل روشنایی و تنظیمات مصرف بود ولی چون net. نصب نیست اونو نصب نمیکنه به نظرت دوباره ویندوز نصب کنم درست میشه ؟
میخوای netframework تو وین 8 نصب بکنی ؟نقل قول:
یه فایل اتوماتیک هست از اون استفاده کن !
ممنون از جوابت ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
الان مشکلت اینه تو ویندوز 8 هرچی میخوای نصب کنی میگه netframework 3.5 رو اول نصب کن دیگه . آره ؟
هر چی که نه ، یه سری از نرم افزارها از چند تا سایت معتبر هم نسخه مخصوص 8 رو دانلود کردم ولی بازم نشد !نقل قول:
چه نرم افزارهایی / ارور netframework داد ؟نقل قول:
مثلا SolidWork 2012 یا همون نرم افزار مدیریت مصرف برای خود لپ تاپ ، موقع نصب ارور میدن که باید .نت نصب کنی ، .نت هم میخام نصب کنم این ارور میده برای تمام ورژنها به جز یک :نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون لطف کردین:n27:نقل قول:
دوست مننقل قول:
اينا رو ديجي كالا زده
مجهز به نسل سوم پردازندههای Core اینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوقالعاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورتهای فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO
معايبش رو من ميگم:
1-كارت گرافيك يه خورده ضعيف تر نسبت به رقبا كه هيچ مشكلي هم نداره ميتوني تست بازيهايي كه انجام داديم رو تو صفحات قبل بخوني..مكس پين 3 و....
2-توي نصب درايور ها يه كم بايد اوستا باشي
اما برتري هاي واقعا خوبي داره
1-سيستم كولينگ بسيار قوي
2-داشتن فينگر پرينت
3-صفحه نمايش مات با روكش محافظ (كه واقعا واسه كارهاي طولاني اذيتت نميكنه)
4-حسگر ژيروسكوپ كه يه حالت خاصي داره ،نميدونم لپ تاپ من اينجوريه يا بقيه هم دارن!!
5-صداي اسپيكرهاش قويه
6-بدنه آلومينيومي
ارور چي ميده عكسشو بزارنقل قول:
دوستان اگر 4540 دارید این پست رو بخونید
درایورهای عرضه شده توسط hp برای این لپتاپ دارای مشکلی هست که فرکانس ها رو در حد واقعی اعمال نمیکنه فرکانس واقعی برای این گرافیک 450 تا 550 مگاهرتز هست
و hp برای این لپ تاپ 500 مگاهرتز رو انتخاب کرده و این کارت از direct compute5 و open cl پشتابانی میکنه که توی شات پشتیبانی نمی کنه
این آموزش رو بخونید و طبق اون عمل کنید
نقل قول:
اگر ویندوز 64 bit داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگر 32 bit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دان کن !
بعد فولدر رو باز کن و copy to hard رو بزن منتظر بمون تا کپی کردن تموم شه !
وقتش تموم شد تو همون فولدر یه فایل هست به نام install روش کلیک راست کن Run As Administrator رو بزن !
داداش یعنی قدرت گرافیک بیشتر بیشتر میشه ؟؟؟؟؟ممنون اگه جواب بدی .
داداش یعنی قدرت گرافیک بیشتر بیشتر میشه ؟؟؟؟؟ممنون اگه جواب بدی .نقل قول:
شما afterburner یا gpu-z رو نصب کن اگه فرکانس هسته کمتر از 500 و فرکانس حافظه کمتر از 900 بود باید از راه اون اموزش درایور رو نصب کنی و قدرت واقعی کارت رو استفاده کنی(به عبارتی دیگه قدرتش بیشتر میشه)نقل قول:
دمت گرم داداش خیلی آقایینقل قول:
دوستان ممکنه تو پست اول یا همینجا معایب و نقص های این مدل رو بگید؟
دوستان تو بخش مشاوره خرید این مدل رو پیشنهاد کردند ولی واقعا نمیشه 64صفحه مطلب رو خوند.
آیا این مدل هم مثل 4520 داغ میکنه؟ رفیقم 4520s داره و خیلی ناراضیه و میگه فوق العاده داغ میکنه و ناگهان ریسیت میشه و میخواد بفروشتش.
میخوام بدونم تو این مدل این ضعف برطرف شده؟ به هرحال هر دستگاهی یه سری معایب داره.
اگه دوستانی که خبره هستند پاسخ بدن ممنون میشم ازشون
مرسی
احتمالا میدونید که یک عامل خرابی باتری لپتاب ها، استفاده نادرست مثل شارژ و دشارژ دایم هست. در واقع اگر کاری کنیم که درصد شارژ باتری از عدد خاصی بالاتر نره و از اون جا به بعد از برق مستقیم استفاده بشه، در افزایش عمر باتری سهم به سزایی خواهد داشت. درصد مطلوب هم 40% هست،چرا که شرکت سازنده باتری لپتاب رو در همین حد شارژ میکنه و به فروشگاه ها میفرسته و این مورد که ممکنه تا مدتها فروشی صورت نگیره در نظر گرفته شده.
سرتون رو درد نیارم دنبال یک روش شسته رفته برای این کارم، که در بهضی مدل ها پیش فرض وجود داره اما در 4540s خیر
کسی راهی سراغ داره؟
یک روش عمومی وجود داره ولی چندان جالب نیست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کد:http://pcmarkaz.com/15-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA/71-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C.html
جدا از بحث پروبوک که سری فوق العاده ای هست به خصوص 4540 و دوستان میان و بازهم از مزایاش میگن یه مساله ای رو بدونید :
4520 از پردازنده های سری اول core i استفاده کنه که از لحاظ گرما وحشتناکه !
یعنی تصور نشه گرما مربوط به ضعف کولینگ دستگاه هست ( چه اچ پی و چه غیز اچ پی ) کلا معماری این پردازنده به دلیل نداشتن گرافیک داخلی و این که پردازنده گرافیکی و مرکزی هردو و همزمان کار می کنن خیلی گرما درست می کنه !
من خودم لپ تاپ با پردازنده سری اول داشتم تو اکثر موقع ها فنش کار میکرد چون پردازنده اینل گرماش شدید بود !
جالب این که وقتی قدرت پردازنده رو 30 درصد کم میکردم از گرماش خیلی کم میشد این یعنی مقصر اصلی گرما پردازنده هست !
که البته با اومدن نسل های دوم و سوم core i مشکل گرما تا دردصد بالایی حل شده !
4540 هم از لحاظ گرما و کولینگ عالیه حالا دوستان میان و توضیح بهتری میدن !
نقل قول:با تشکر از دوست عزیزgriefcottageنقل قول:
منم خیلی دنبال همچین سیستمی هستمنقل قول:
اما متاسفانه تا الان که راهی ندیدم که به درد بخوره
کسی میدونه که بازی های مسل جدید رو میشه با این لپ تاپ بازی کرد یانه ؟