ما که این همه صبر کردیم، یکم دیگه هم روش!
Printable View
ما که این همه صبر کردیم، یکم دیگه هم روش!
تازه فلش کردم امیدوارم باگی نداشته باشه
فقط در یک کلام محشر شده زبان فارسی هم کاملا ساپورت میکنه نسخه ودافون که از xda گرفتم
لینک مستفیم از اکسپریان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه بهروری از پردازنده
عکس اول در اندروید 4.1 تست شده عکس دوم اندروید 4.3
ادعای گوگل مبنی بر افزایش بهروری از پردازنده تایید شد:n02:
قسمت ابی رنگ امتیاز پردازندس ،:n20:
ای بابا چرا پس برای ما نمیاد این
خسته شدیم از انتظار:-(
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوست عزیز چرا خودتو اذیت میکنی ،از این لینکنقل قول:
دانلودش کن
بعد با فلش تول خیلی راحت اسون فلش بزن هیچ کاری هم نداره
زبان فارسی هم کاملا ساپورت میکنه ،منوها و تمام قسمت های گوشی هم فارسی میشه
اینم اموزش فلش تول
تا الان که کار کردم کردم هیچ باگی نداشته مثل ساعت کار میکنه عملکرد و روونی گوشی هم فوق العاده شده،ولی برای اس اپی کلی باگ گزارش شده
یکی از مشکلاتی که رام های قبلی همیشه داشتم این بود که سنسور روشنایی صفحه عملکرد صحیحی نداشت ولی الان این مشکلو نداره
امکان داره بعد از دانلود فایل ftf به زیپ تبدیل بشه برای برگداندن به فرمت FTF برای فلش کردن از طریق اموزش زیر عمل کنید
خود من همین کار کردم
معمولا بعد از دانلود رام های FTF فرمت اون به zip تبدیل میشه و برای نصب اون باید فرمت رو به ftf تبدیل کرد. اما گاهی اوقات با تغییر نام فرمت فلش تولز رام رو نمیشناسه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حل این مشکل یه روشی برای شما معرفی میکنیم.
این روش بسیار آسان است و با اون مبتدی ترین کاربران هم میتونن مشکل خودشون رو حل کنن
1: در مرحله اول ما به فایل های sin درون رام احتیاج داریم. برای این کار رام رو با برنامه win rar باز کنید و طبق عکس زیر تمام فایل های اون رو به جز پوشه meta درون یک پوشه جدا قرار بدهید. (ما در اینجا یه پوشه به اسم ftf ساختیم)
2: حالا برنامه فلش تولز را باز کنید و از منوی tools گزینه Bundle creation رو انتخاب کنید. (در نسخه های قدیمی فلش تولز این گزینه در تب advance هست)
3: حالا طبق عکس زیر گزینه select sorce folder رو بزنید و آدرس اون پوشه ای که فایل های sin رو ریختید رو بدهید.
4: بعد از اینکه آدرس رو دادید و تایید کردید طبق عکس زیر تمام فایل های اون پوشه در قسمت folder list قرار میگیره
حالا همه فایل ها رو انتخاب کنید CTRL+A بزنید و طبق تصویر بر روی <- کلیک کنید تا فایل ها به سمت راست منتقل شوند.
5: پس از اینکه فایل ها مانند عکس زیر به سمت راست منتقل شدند حالا در بالا قسمت device, version, branding یک نام بزنید. فرقی نمیکنه چه چیزی باشه (ما برای مثال قسمت اول رو نام و قسمت های بعدی رو عدد وارد کردیم)
6: پس از وارد کردن نام ها گزینه ok رو بزنید. حالا فلش تولز شروع به تبدیل فایل ها میکنه . و در نهایت با ظاهر شدن پیغام finished bundle creation فایل ftf مورد نظر ساخته میشه
7: حالا با مراجعه به پوشه firmware میتونید فایل ftf مورد نظرتون رو مشاهده کنید.
بسیار متشکرم از راهنمایی کاملت دوست عزیز
فقط یه نکته دیگه
روت هم باید بکنیم قبلش؟
اگه آره لینک صفحه ای که راجب روت توضیح دادی میزاری
خیلی ممنون@-}--
برای نصب رام از طريق. فلش تولز هیچ نیازی نیست رام قبلی روت باشه،فقط بعد نصب برای حذف برنامه های غیر فایده برای ما ک سیستمی هم هست باید روت بشه که تا الان هنوز هیچ برنامه ای برای روت 4.3 این فریمور از توسعه دهندگان ارایه نشده
مرسی دوست عزیز:n16::n16:نقل قول:
خیلی عالی بود انجام دادم
فقط چرا همه چی پرید؟؟ برنامه ها اس ام اس ها؟!!! و .........:n30::n30:
فقط این تمش جالب نیست با اون زمینه سفیدش مخصوصا تو قسمت messaging که ادم کور میشه؟ یا جایی هست بشه تم دانلود کرد؟
بعد کیبورد swipe تو این خوب نیست قبلیه خیلی بهتر بود یا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
سلام دوستان...
آپدیت آلبوم برام اومد، اما دانلود نمیشه.
سونی تحریم کرده؟ باید با خیلتخ خوراخ کن بریم؟
sایـ فون هم که خرابه...
دوستان ببینید برای شما آپدیت میشه؟
باتشکر
خب باید قبل از اینکه فلش میزدین بک اپ میگرفتین برای هر تغییر سیستمی در گوشی باید حتما قبلش بک اپ بگیرین من فکر کردم خودتون میدونید!:n03:نقل قول:
از طریق برنامه sony select میشه تم دانلود کرد که بیشترش از طریق گوگل پی دانلود میشه و یه ویپی ان برای دریافتش باید نصب کنید مثل سایفون
سویپ استفاده چندانی نداشتم نمیدونم
سلام بله برای من بدون استفاده از ف شکن دانلود و اپدیت شد مشکلی هم نداشتنقل قول:
نقل قول:
لینک دانلود و راهنمای نصب ( اگر مورد خاصی باید رعایت شه ) فلش تول هم میزارید.
آپدیت با این روش تو گارانتی گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
با این آپدیت فکوس دوربین گوشی ( T ) بهتر شده یا هنوز مثل سابق هست؟
دوستان تو این اندروید 4.3 من به مشکلی برخوردم.
اول از همه این که Wi-Fi، یا Date رو روشن می کنم، دو تا ارور گوگل پلی میاد (آپدیت گوگل مپ و گوگل اسپیچ)
الان هم که sایـ فون قطع شــده، کاری نــمی شه کــرد. دوستان لطفاً راهنمایی کنن. این مشکل خیلی رو مُخه.
دوم هم این که همین آپدیته دانلود نمیشه.
و سوم هم اینه که وقتی دارم برنامه ای نـصـب می کنم، نـیمی نوار زمانی نـصب، روی اسـم برنامه می افته که
ظاهر خیلی ضایع ای داره.
و خیلی مشکل دیگه که بعداً مطرح می کنم الان یادم نیست.
خیلی ممنون می شم که من رو در جهت صحیح راهنمایی کنید.
باتشکر
نقل قول:
بله درسته ارور اپدیتشون برای من هم میاد ولی گاهی اوقات نه هر وقت که به اینترنت متصل میشه، که احتمالا بشه با یه ف شکن مشکلشون برطرف کرد
یه ف شکن قبلا استفاده میکردم اگه پیداش کردم براتون میذارم تا جایگزین سایفون استفاده کرد
مورد دوم نمیدونم چرا آلبوم برای شما اپدیت نمیشه ، همون روزی که برای من اومد بدون استفاده از vpn اپدیت شد
من ک فکر نمیکنم سرورش تحریم یا فی ل تر شده باشه شاید مشکل از ای اس پی دریافتی باشه با شبکه های دیگه امتحان کنید مثل ایرانسل یا همراه اول یا..
هنگام نصب برنامه، مشکلش چیه؟
نقل قول:
اطلاعی ندارم فلش کردن گارنتی گوشیو باطل میکنه یا نه
لینک فلش تول ورژن 0.9.13.0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوکوسش داخل اندروید 4 خیلی داغون بود از اندروید 4.1 به بعد خیلی بهتر شد الانم مثل قبله هنگام عکاسی
برای فیلمبرداری از مناظر دور هنوز تست نکردم
میگم دوستان وقتی میرم تو movie همون آیکون قرمزه، صفحه یه سری چشمک های ابی میزنه؟؟!!! این مدلشه یا مشکل داره؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیگا کن... این نواره تو نوشته ـس... خیلی تابلوـه خب...
راستی آلبوم آپدیت شد :)
هر وقت تونستید، لینک اون فیل تر شکان رو بذارید.
ممنون
دوستان دارای اندروید 4.3 به من جواب بدین ديگه لطفا ;-)
نقل قول:دوست عزیز من که گیج شدم!نقل قول:
میشه اسکرین شات بذارید؟
برای من که مشکلی نداره.
بله درسته برای منم همینطوره زمانی که داخل movie میشم صفحه نمایش شروع به چشمک زدن میکنه گاهی اوقات خیلی شدید میشهنقل قول:
بله درسته برای منم همینطوره زمانی که داخل movie میشم صفحه نمایش شروع به چشمک زدن میکنه گاهی اوقات خیلی شدید میشهنقل قول:
دوستان اینم لینک 3تا نرم افزار vpn
یکی از نرم افزارها چندین سرور داره هرکدومش براتون اتضال بهتری داشت لطف کنید اینجا عنوان کنید
پس برای من چرا اینجوری نیست؟
جدی؟!!!نقل قول:
یه ویدئو پخش کن بد بیا صفحه اولش ببین
همین الان امتحان کردم. درست بود :-o
دوستان یک اپدیت فریمور جدید به این سری گوشیا تایید شد که برای رفع برخی ایرادات منتشر خواهد شد
مشکلی که من در این رام داشتم فکر میکنم مصرف باتری باشه که نسبت به قبل بیشتر شده
همچنین یه سری از برنامه ها هر بار که داخلشون میشم انگار بار اوله که وارد شدم و اموزش های اولیه همیشه فعاله که شاید عدم ناسازگاری با اندروید 4.3 باشه ولی امیدوارم شاهد ارتقای عملکرد در اپدیت جدید باشیم
و همینطور انشالله هم زود بدش هم نزنه چشمش هم کور کنه
دوستان به نظرتون آپدیت 4.4 از طرف سونی منتشر میشه؟
اره منم راجع به باتری موافقم، بیشتر شده مصرفنقل قول:
پس لطفا هر وقت اومد ما رو هم جریان بزار
ممنون:n16:
دوستان چجوری این ويبره سه تا دکمه پایینی رو بر دارم؟
ممنون
اگه ضد اب بودن را فاکتور بگیریم اکسپریا تی بهتره یا وی؟؟؟
در این مقطع کنونی، هیچ کدام!نقل قول:
گوشی های بهتری هست الان
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
میدونم گوشی های بهتری هستند و لی زیر یک تومن به نظر من اکسپریا وی از همه بهتره .. من خودم اگه پولم میرسید زد وان کامپکت رو میخریدم
به نظرم spیه سر و گردن بالاتره، طرفای ۸۰۰ هم هستنقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
sp قدرت پردازشی بیشتره ولی واسه من دوربین و صفحه نمایش و ظاهر گوشی مهمتره ..من فقط میخوام بین t و V گوشی رو انتخاب کنم.
از لحاظ ظاهر، TX یا T بهتر هست.نقل قول:
چون V، بخاط ضد آب بودنش، طراحی خشنی داره.
درسته ولی V خوش دست تره در ضمن تو نطرات که میخوندم میگفتن صفحه نمایش بهتری داره و رنگ ها رو غلیظ و شفاف نشون میده ..در ضمن دوربین t مشکل فوکوس میگن داره نظر شما چیه؟؟؟نقل قول:
دوستان آپدیت 199.1.آ.2.9 برای TX اومد.
اتفاقاً وقتی V و TX رو کنار هم بذاریم، کیفیت TX بالاتره.نقل قول:
مشکل فکوس هنگام فیلم برداری TX با آخرین آپدیت برطرف شد.
دوستان پس جواب من چی شد؟!!
تو قسمت صدا، لرزش هنگام لمس ( آخری ) رو غیر فعال کنید.نقل قول:
باسلام
دوستان این یک رام پورت شده برای اکسپریا T که محیط و تا حدودی امکانات Z2 داره
من چند روزه نصب کردم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم امتحان کنید
مشکلی هم باهاش نداشته در این چند روز
این رام تازه گیا در ایکسدا منتشر شد توسط دولوپر دارک لورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام 4.1.2 رسمی جلی بین را نصب کنید
رام و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید
وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cache, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cache و factory reset.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از همونجا نصل کنید بلافاصله بعدش
UPDATE-SuperSU. را نصب کنید
ریبوت کنید و لذت ببرید
بعدش فکتوری ریست یا ریست انجام بدین
دادا دستت درد نکنهنقل قول:
فقط یه سری سوال:
این لینک هایی که گذاشتی جز دو تای اولی هر کدوم که روش کلیک میکنم باز نمیشه چیزی، یه تصحیح بکن بیزحمت
بعد من اولش رام 4.1.2 داشت گوشیم دوباره نیازه نصب کنم به روش همون 4.3 که گذاشته بودی یا میشه مثلا فکتوری ریستی چیزی کرد که از مرحله روت شروع کنم؟؟
خیلی ممنون