استیون لوپز غول تکواندوی جهان و پرافتخارترین تکواندوکار جهان بازی اولش رو به آذری باخت
حالا این آذری رقیب احتمالی یوسف کرمی در نیمه نهایی هستش
Printable View
استیون لوپز غول تکواندوی جهان و پرافتخارترین تکواندوکار جهان بازی اولش رو به آذری باخت
حالا این آذری رقیب احتمالی یوسف کرمی در نیمه نهایی هستش
لوپز در کمال ناباوری مغلوب عزیزوف شد. این آذریه به نظر حریف باهوشی میاد.
سوسن حاجی پورم باخت :|
داوری تكواندو زنان افتضاح بود ، واقعا اين المپيك لندن افتضاح ترين داوریها رو داره !
داور یه کم ناشی و تازه کار میزد اما در نتیجه نهایی تاثیری نداشت.
به نظر من ايتاليايي اين اذري رو مي بره. ايتاليايي ژارسال دوم المژيك شد و از ساعي شكست خورد .
خوب يوسف هم باخت !
چه فاجعه وار کار کردش
وای . اصلا نمیدونم چی بگم . امید طلامون همین یوسف کرمی بود:41:
یارو کرمی رو ترکوند!!!
اصلا باورم نمیشه یوسف اینطوری حذف بشه :44:
کرمی حال مسابقه نداشت.:18:
قایق هم که حذف شد.
من دیگه چشم اب نمی خوره طلا بگیریم
نه به اون انگیزه اول بازی....نه به اون خستگی اخر بازیش
چرا..؟
به نظر من خیلی مغرورانه از اول شروع کرد
مخصوصا راند اول
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
یادش بخیر هادی ساعی چه میکرد
این گزارشگر جو گیره هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت
حریفش خیلی قدر بود ضربه هاش واقعا هدفدار بود ولی کرمی با اینکه خیلی حمله کرد به نتیجه نرسید..دلیلشم ضربات بی هدفش بود..
بدترین مسابقه ای که دیدم همین مسابقه کرمی بود. اصلا تلاشی برای جبران نکرد شاید خیلی راحت از قبل خودش رو برنده می دونست که اینجوری افتضاح باخت
مغرور بود یوسف کرمی !
از همون اولم که داشتن میومدن معلوم بود !
کاپیتان تیم ملی حداقل باید بدونه تو المپیک از همون اولین حریف باید واسه همه برنامه داشته باشه .... نمایشی میخواست بازی کنه !!! بدجورم خورد ....
یه کم کاروان ورزشی ما به نظر اقناع شده میاد. خصلتی که همه ما ایرانی ها داریم. نشون به اون نشون که یوسف 10 درصد خودش هم نبود. اما با توجه به قدرت حریف اسپانیایی ، در رپه شارژ، به نظر یوسف هنوز شانس مدال داره.
به نظرم یوسف یکم از خودش مطمئن بود اول بازی . خیلی ریلکس اومد تو مسابقه و ضربه تو سر رو که خورد تازه به خودش اومد ولی چه فایده که طرف هم امتیاز نمیداد و تازه امتیاز هم گرفت .
ضمن تشكر ويژه از سر و صورت يوسف
اين باخت هيچي از ارزشهاش كم نميكنه :دي
اون مصدوميت قديمي هم اذيتش ميكرد
وقتي 3 امتيازي رو داد معلوم بود روحيه اش رو باخته.
فکر نکنم . گزارشگره گفت دور اول که حذف بشن کلا حذفن و از دور دوم که ببازن میرن توی دسته بازنده ها واسه برنز .نقل قول:
اینی که من دیدم همونجا هم گند میزنه تکواندو کار زنمون خیلی بهتر کار کردنقل قول:
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
توی این وزن فرزاد عبداللهی پارسال قهرمان جهان شد و یوسف توی 7 کیلو بالاتر.اومدیم وزن یوسف رو 7 کیلو کم کردیم تا بیاد توی این وزن مسابقه بده!اینم نتیجه اش شد.مربی تکواندو رو هم که 6 ماه قبل از المپیک به خاطر مسائل مالی و حقوق و از این حرفها عوض کردیم.رئیس فدراسیون تکواندو با این افتضاحش باید استعفا بده.بسه آقای پولادگر این 10-20 سالی که رئیس بودین!!
یک جا کار ریشه ای از جوانان انجام شد با یک مربی کاربلد به نام محمد بنا که نتیجه اش رو هم دیدیم
فکر کنم حذف شدش چون خود گزارشگر گفتش که پرونده تکواندو بسته شدش....
البته اینا درست ولی فکر میکنم شاید 50 درصد عامل شکست کرمی اینا باشه . 50 درصد دیگه خود کرمی کم کاری کرد به نظرم .نقل قول:
1. یا خیلی از خود مطمئن شده بود
2. یا کلا به خاطر همون کم کردن وزن امیدی نداشت به پیروزی .
من هنوز باورم نمیشه! انصافا سوسن حاجی پور خیلی بهتر بازی کرد
من انتظار داشتم یوسف حریفشو این جوری خرد کنه برعکس شد! :41:
بله حذف شد کامل . اگر توی preliminary round کسی ببازه باید برگرده کشورشنقل قول:
كاش مربي تيم ملي مهمان دوست بود.
یوسف کرمی باختش خیلی غیر منتظره بود دیگه با این اختلاف امتیاز فاحش با حریف اسپانیاییش هیچ حرفی باقی نمیمونه که بشه زد وقتی یک مربی مثل مهماندوست که تکواندو برای اولین بار قهرمان جهان کرد کلی افتخار کسب کرد با تیم ملی راحت میگذارن کنار فکر اینجاش رو هم باید میکردن
بابا بچه ها چرا اینقده شما جوگیرین؟ تا یکی میبره به به چه چه میزنید تا میبازه میکوبیدش به دیوار ؟ ورزش همینه یه سرش باخته.... :13:اما با این وجود چیزی از ارزشهای کرمی کم نمیشه!!!:31: خب تکواندوکار اسپانیایی عالی بود برد حالا چرا اینقده تفسیر میکنید؟ به نظر من که آخرین مدالمونو معتمد گرفت و ایران بتونه تو 20 تای اول بمونه عالیه... در ضمن توجه کردید هر ورزشکاری که امسال ازش انتظارات بالا بود یا باخت یا بازوندنش؟ رستمی + کرمی +مظاهری +عبدولی ..... بودار نیست؟:19:
میدونین چرا دیگه مدال نمیارن ؟ همین الان شبکه 2 امید نوروزی و رضایی طلایی های فرنگی رو آورده بود بهشون دیکته کرده بودن بگن مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
مربیه هیچی بارش نیست هیچی . باقری معتمد هم با تلاش خودش رفت فینال .
باید ساعی سرمربی بشه .
دو نكته جالب :نقل قول:
مشرق: درادامه رقابتهاي تكواندو در وزن 80- كيلوگرم مردان يوسف كرمي با نتيجه 8 بر 2 مقابل "نيكلاس گارسيا هم" نفر پنجم رنكينگ جهاني از اسپانيا شكست خورد.
در راند نخست كرمي حملات بيشري انجام داد، و در ثانيههاي پاياني يك امتياز گرفت و در پايان وقت نخست پيش افتاد.
در وقت دوم كرمي يك ضربه به هوگو و يك ضربه به سر دريافت كرد و 4 بر يك عقب افتاد و تايم دوم هم به پايان رسيد.
در وقت سوم باز هم كرمي ضربه سر دريافت كرد و 7 بر يك عقب افتاد تا كارش سخت شود. ضربات متعدد از سوي حريف كرمي امتيازات او را به هشت رساند تا كرمي مقابل اين تكواندوكار بلندقامت 24 ساله اسپانيايي كه تاكنون بارها مقابل تكواندوكاران ايراني شكست خورده بود، با اختلاف زياد 8-2 ببازد.
اين اسپانيايي در مسابقههاي انتخابي المپيك لندن در باكو در ديدار نيمه نهايي 7 بر 3 به يوسف كرمي بازي را واگذار كرده بود.
یوسف کرمی در صورت صعود حریف اسپانیایی به فینال به رقابت خود در جدول بازنده ها برای کسب مدال برنز ادامه می دهد.
1. تو ديدار انتخابی المپيك 7 بر 3 به يوسف باخته بود !
2. اينجا 8 بر 2 يوسف رو برد !
خوب جز مغروريت بيش از حد يوسف به نظر من دليل ديگهای نداشته اين باخت سنگين. به هر حال اميدوارم كه حداقل اين اسپانيايی باقی بازیهاشو ببره و بره فينال كه بعيده اما اگه بره ما شانس برنز داريم.
لوپز آمریکایی هم باخت و حذف شد !!!
[حذف شد]
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
دقیقا با نظرتون موافقم ، یه جورایی خودشو از قبل برنده میدونست ، حیف اون ایرانی هایی که اومده بودن برای تشویق ، و کلی پرچممون رو با افتخار تکون میدادن . :41:
نقل قول:
بدترین گزارش گری رو داریم میبینیم ، کلی از یوسف تعریف کرد ، آخر چشمش زد ، دقیقا برعکس شد .
داشت میگفت آمریکاییه باخته و ... ، یه لحظه به ذهنم خطور کرد که یوسف هم میبازه ، بعد سریع پاکش کردم ، گفتم بابا این گزارش گره داره میگه آمادس یوسف و .... غیر ممکنه ببازه که :13:
ولی یه چیزی رو من تو تکواندوکارهای مردمون ندیدم ، اینکه مثل هادی ساعی خودشون رو به آب و آتیش نمیزدن ، باور کنید ، اگه یوسف قاطی میکرد و روحیه داشت ، میتونست ، 8 بر 2 رو جبران کنه ، بابا 4 تا لقد مینداختی رو کله ی یارو ، 12 امتیاز میگرفتی دیگه . :31:
خانم آرزو حکیمی هم تو کایاک 200 متر بین هفت نفر هفتم شد و حذف شد
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
نه کرمی حذف شد و شانس مدال نداریم . اون مال دور کوالیفیشن هست که اگه ببازی می ری گروه بازنده ها الان یوسف توی preliminary round بود که باختنقل قول:
برعکس همه ، به آزاد امیدوارم ! منتظرم رضا یزدانی آماده رو ببینم ! البته نه تو کنسرت !! :27: !! :31: !!
اونجوری که انگلیس تو تاریخ ما رو نابود کرده ، آره خیلی حال میده جلو چشم اونا !نقل قول:
مهمترین چیز برا ما بالا بردن پرچم تو کشور دشمن انگلیسه .
بازم صد رحمت به محمد باقری باز یه نقره ای گرفت
یوسف کرمی واقعا گل کاشت ! عجب نتیجه ای!!!
پ.ن : من کلا با این تکواندو نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فکر میکنم مربی مناسبی نداشتن که نتیجه ها اینجوری بوده