من نمیددونم چرا توو این چند سال اینقد با سیتی مشکل داریم... شکست نا امید کننده ای بود... مگه اینکه مورینیو بتونه این تیم رو نجات بده...
Printable View
من نمیددونم چرا توو این چند سال اینقد با سیتی مشکل داریم... شکست نا امید کننده ای بود... مگه اینکه مورینیو بتونه این تیم رو نجات بده...
بازی رو ندیدم ولی باخت تو زمین سیتی چندان دور از انتظار نبود
تیم بنیتز خوب نتیجه نمیگیره مگه اینکه اتفاق خاصی بیفته
آخه عجیبه بنیتز با این تعویض ها چی کار می خواست بکنه؟!
این مربی هنوز نمی دونه که بازیکنایی مثل هازارد و لمپارد توی یه لحظه می تونن شرایط بازی رو عوض کنن.
درسته لمپارد پنالتی رو خراب کرد ولی ممکنه بعد از اون می تونست تاثیر خودشو بذاره. هر چند که پنالتی رو خوب زد و جو هارت خیلی عالی گرفت...
کلا الان باید بیشتر به فکر این باشیم که بتونیم توی لیگ جزو 4 تا تیم باشیم و بتونیم سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد رو بگیریم.
یعنی الان مهمترین چیز همینه و اگه فرضا نتونیم بگیریم خیلی چیزا رو از دست دادیم چون بازیکنا و مربی های بزرگ معمولا به تیمایی که توی لیگ قهرمانان حضور ندارن ، نمیان!
خلاصه ما فقط به همون گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان راضی هستیم! (اول فصل یادمه می گفتیم از 7 تا جام باید حداقل 5 تا جام رو بگیریم!)
من متاسفانه بازی را ندیدم و نظری نمیدم اما بشنویم نظر جناب...:n02:
بنيتس: پنالتي گل ميشد، پيروز ميشديم
سرمربي چلسي معتقد است، اگر ضربه پنالتي فرانک لمپارد به گل تبديل ميشد، تيمش برابر منچسترسيتي به پيروزي ميرسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در حالي برابر منچسترسيتي در حساسترين بازي هفته بيستوهفتم ليگ برتر تن به شکست داد که فرانک لمپارد در دقيقه 52 يک ضربه پنالتي را از دست داد که در صورت گل شدنش بازي روند ديگري پيدا ميکرد.
رافائل بنيتس، سرمربي چلسي دراينباره گفت: اگر لمپارد آن پنالتي را گل ميکرد، برنده بازي تغيير ميکرد. پنالتي حساسي بود. اگر گل ميشد، احتمال پيروزي ما زياد بود. نگاه کنيد چگونه همه چيز برعکس شد. برابر تيم بزرگي تن به شکست داديم. نبايد منچسترسيتي را دست کم گرفت. شاگردان مانچيني به ويژه هنگامي که در ورزشگاه اتحاد و برابر تماشاگران خود بازي ميکنند، بسيار خطرناک هستند.
بنيتس که فشار زيادي را در نيمکت آبيها احساس ميکند، افزود: نتوانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم. قبل از بازي به بازيکنان گفتم در صورت پيروزي قرار گرفتن ما در بين چهار تيم بالاي جدول قطعي خواهد شد. با اين شکست شرايط سختتر شد و بايد براي کسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا تا پايان بجنگيم. اين چيزي است که از بازيکنان ميخواهم.
چلسي با اين شکست 49 امتيازي باقي ماند و در صورتي که تاتنهام بازي امروز (دوشنبه) خود را ببرد 51 امتيازي خواهد شد و جاي اين تيم را در رده سوم خواهد گرفت. در جدول ليگ برتر انگليس منچستريونايتد با 68 امتياز صدرنشين است و منچسترسيتي با 56 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.
ورزش3
چراغ سبز کاپلو به چلسي
سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال روسيه از علاقمندي خود به بازگشت به ليگ جزيره خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فابيو کاپلو که چندي پيش از يورو 2012 از هدايت تيم ملي انگليس استعفا داد، ابراز اميدواري کرد که در يکي از تيمهاي ليگبرتري مربيگري کند.
اين مربي 66 ساله گفت: خوشحال خواهم شد اگر بتوانم هدايت يک تيم ليگ برتري را به عهده بگيرم. واقعا کار کردن در انگليس را دوست دارم. دلم براي ورزشگاههاي مملو از تماشاگرش تنگ شده است. فوتبال انگليس در شرايط خوبي به سر ميبرد و آينده درخشاني در انتظارش است.
روزنامه سان، چاپ انگليس نوشت که اين سخنان کاپلو به معناي چراغ سبز او به چلسي و منچسترسيتي است و به احتمال زياد اين مربي کارکشته فصل آينده را در يکي از اين دو تيم مربيگري خواهد کرد.
varzesh3
کلا اگه کاپلو بیاد دیگه باید دوره بازی زیبا رو خط بکشیم... تیم های کاپلو کلا بسته بازی میکنن... ولی میتونیم به گرفتن جام امیدوار باشیم... چون توو هر تیمی بوده حداقل یه جام رو گرفته...
اول اینکه خدا نکنه کاپلو بیاد!
دوم اینکه همه میدونن پنالتی 50 50 ست، حالا لمپارد گلش نکرد دلیل نمیشه باخت تیم رو بندازیم گردنش، طرف از همون اول معلوم بود که با لمپارد مشکل داره
منم موافقم... با شیوه بازی کاپلو اصلا حال نمیکنم... این تیم فقط با مورینیو تیم میشه... از زمانی هم که رفته رئال دیگه کلا تفکراتش هجومی شده... ایشالا فصل آینده با مورینیو تمام جام ها رو درو میکنیم... :n12:نقل قول:
درگيري لفظي بنيتس با جان تري
سرمربي و کاپيتان چلسي در جلسه تمريني باشگاه با هم درگيري لفظي پيدا کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از ديلي ميل، چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس با نتيجه 2 بر صفر مغلوب منچسترسيتي شد.
پس از اين ديدار و در جلسه تمريني باشگاه چلسي، رافائل بنيتس رو به بازيکنان گفته بود عملکرد ضعيف آنها موجب شده تا مربيان زيادي از اين تيم اخراج شوند. وي بازيکنان را متهم کرده بود که تاکتيکهاي مربي را رعايت نکرده و در زمين به اندازهاي که بايد، تلاش نميکنند.
در اين زمان جان تري، کاپيتان چلسي که در آستانه رفع آسيب ديدگي و حضور کامل در زمين است رو به بنيتس گفت که شايد خودت اشتباه ميکني، ما با همين بازيکنان در پايان فصل گذشته ليگ قهرمانان را فتح کردهايم!
يکي از شاهدان اين ماجرا در اين خصوص گفت: تنشهاي باخت ما برابر منچسترسيتي به جلسه تمريني کشيده شد که در آن سرمربي و کاپيتان باشگاه با يکديگر درگيري پيدا کردند.
بنيتس از زمان حضور در چلسي همواره تحت انتقادهاي شديدي قرار داشته و پس از گذشت 4 ماه از اخراج روبرتو دي متئو، هواداران هنوز هم نام وي را در ورزشگاه فرياد ميزنند.
ورزش 3
درگیری بازیکنان با رافا بنیتز در کوبهام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، کمتر از 24 ساعت پس از شکست 2-0 مقابل منچستر سیتی، رافائل بنیتز به بازیکنان خود گفته که نگرش و خلق و خوی آن ها باعث اخراج سریالی مربیان چلسی شده است. سپس بازیکنان را متهم به کم کاری کرده و به آن گفته که در درک تاکتیک هایش شکست خورده اند.
اما یکی از بازیکنان ارشد چلسی با اشاره به این که همین تیم قهرمان اروپا شده است، گفت که شاید مقصر خود بنیتز باشد، که این صحبت باعث بهت زدگی رافائل بنیتز شد.
بازیکن مذکور گفته: "ما با همین تیم قهرمان چمپیونز لیگ شده بودیم."
بنیتز نیز خشمگینانه بازیکنان را متهم به کم کاری کرده و خطاب به آن ها گفت که از زمان آمدن او به جای دیمتئو، عملکرد آن ها بسیار ضعیف بوده است.
دیلی میل ادعا کرد که کاپیتان جان تری که از زمان خلاص شدن از بند آسیب دیدگی تقریبا توسط بنیتز نادیده گرفته شده بود، به نمایندگی از بازیکنان صحبت هایی انجام داده است.
بنیتز هم اکنون تلاش می کند که بازیکنان را برای دیدار مقابل میدلزبرو در جام حذفی آماده کند. اما هم اکنون باید برای نگه داشتن آن ها در طرف خود بجنگد!
چلسی در ماه دسامبر نتوانست جام باشگاه های جهان را از آن خود کند و سپس در نیمه نهایی جام اتحادیه به سوانسی باخت. هم اکنون نیز تنها دو امتیاز با آرسنال پنجم جدولی فاصله دارد.
گفته می شود که او صحبت های پیش از تمرین را با بازیکنان آغاز کرده است، بدین شکل که نام آن ها را می خواند و سپس بازیکن به صورت گروهی دور او جمع می شوند و صحبت های بنیتز را گوش می دهند.
تری و چند تن دیگر از بازیکنان ارشد چلسی از سیستم های مدیریتی رافائل بنیتز انتقاد کرده اند و بعید نیست که رافائل بنیتز دیگر از جان تری استفاده نکند. جالب اینجاست که صحبت ها در نهایت آرامش و با بهترین قصد ها آغاز شده و سپس به درگیری لفظی میان بازیکنان و بنیتز کشیده شده اند.
یکی از بازیکنان به بنیتز یاد آوری کرده که همین تیم چلسی توانسته 3 لیگ برتر و 4 جام حذفی برنده شود. با این حال دوشنبه شب برخی از منابع حاضر در دیلی میل عنوان کردند که این درگیری ها هیچ تاثیری در جلسه تمرینی بعدی نداشته اند.
بنیتز پس از جایگزینی با روبرتو دیمتئو، چندین بار در مورد روش های تمرینی خود با بازیکنان چلسی صحبت کرده است. با این حال او و بازیکنان می داند که قطعا در تابستان دیگر بنیتز نمی تواند چلسی را هدایت کند و از باشگاه می رود. چلسی در حال حاضر نیز در حال بررسی گزینه های بعدی خود برای سرمربی گری باشگاه می باشد.
پ.ن : اوضاع اصلآ جالب نیست. وقتی بین مربی و بازیکنا اختلاف بیفته که دیگه فاتحه تیم خوندس !
بعید میدونم بنیتز تا آخر فصل موندنی باشه ...
حذف دي ماتئو از تاريخ چلسي
در عکس بزرگ قهرماني چلسي در ليگ قهرمانان اروپا که بر ديوار استمفوردبريج نصب شده چهره دي ماتئو حذف شده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم چلسي در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا با هدايت دي ماتئو، جام قهرماني را بالاي سر برد و شگفتيساز بزرگ اين رقابتها لقب گرفت.
باشگاه چلسي عکس بزرگي از بازيکنان و کادر فني را با جام قهرماني در آليانس آرهنا بر ديوار استمفوردبريج آويزان کرد تا براي هميشه در تاريخ اين باشگاه جاودان بمانند.
باشگاه چلسي در اقدامي جالب و تامل برانگيز عکس قبلي را برداشت و به جاي آن عکس ديگري را نصب کرده که در آن تمام چهرههاي قبلي وجود دارند اما چهره دي ماتئو حذف شده که اين تعجب همگان را برانگيخته است.
چلسي فصل گذشته با هدايت وياش بواش نمايش ضعيفي داشت و اين مربي پرتغالي از کار برکنار شد تا دي ماتئو جوان جاي او را بگيرد. نتايج چلسي با آمدن اين مربي ايتاليايي بهتر شد و در ميان ناباوري همگان با حذف بارسلونا و شکست بايرن مونيخ در آليانس آرهنا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد. دي ماتئو در فصل جاري ليگ برتر نتايج نسبتا ضعيفي با چلسي گرفت، اما در حالي که از حمايت بازيکنان و تماشاگران برخوردار بود از کار برکنار شد تا رافا بنيتس، جايگزين او شود.
با آمدن اين مربي اسپانيايي وضعيت آبي پوشان بهتر نشد. شاگردان بنيتس در هفته بيست و هفتم ليگ برتر انگليس با دو گل برابر منچستر سيتي تن به شکست دادند تا با توجه به پيروزي تاتنهام به رده چهارم جدول رده بندي صعود کنند.
خب تونستیم میدلزبورو رو 2-0 ببریم و بریم یک چهارم FA Cup که بازی سختی در مقابل منچستریونایتد در OT خواهیم داشت
اگه اشتباه نکنم این بازی 10 مارس یعنی یکشنبه دو هفته دیگه انجام میشه
مطمئنآ کار سختی داریم چون سه روز قبلش باید بریم رومانی مقابل استوا بازی کنیم . البته یونایتد هم با رئال بازی داره ولی خب تیم ما کمتر استراحت میکنه
خوب بازی را 2-0 بردیم به مرحله بعد اف ای کاپ راه پیدا کردیم :n02:
2 گل خوب از رامیرز و موسز دیدیم گل اول روی شوت عالی رامیرز زده شد و گل دوم روی کار ترکیبی عالی اسکار و ازارد و موسز
امروز بازیکنای ذخیره هم فرصت بازی داشتند فرییرا و یه بازیکن جوان آکه و بنایون از اول فیکس بودند و خوب هم بازی کردند آکه که من اولین بار بود بازیشو میدیدم هافبک دفاعی بود و انصافا خیلی خوب بود چهرشم منو یاد رود گولیت مینداخت:n02:
بنيتزجدايي خود ازچلسي رادرپايان فصل اعلام کرد
رافائل بنيتز سرمربي موقت تيم فوتبال چلسي پس از تماشاي پيروزي دو بر صفر تيمش بر ميدلزبرو در جام حذفي انگليس اعلام کرد که در پايان فصل از اين باشگاه شهر لندن جدا خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنيتز که از انتقادهاي هواداران چلسي خسته شده وکاسه صبرش به سر رسيده است در يک کنفرانس مطبوعاتي فوق العاده پس از بازي به اين هوادران تاخت وگفت : موضع من ازهمان اول که عنوان سرمربي موقت را تا پايان فصل 2013- 2012 قبول کردم ذره اي نغيير نکرده است . من در پايان فصل خواهم رفت . نيازي نيست که آنان وقت خود را با من هدر دهند.
بنيتز بخشي از هواداراني را هدف قرار داد که دوباره در ريورسايد ورزشگاه خانگي ميدلزبرو وي را از کنار زمين هو کردند.
بنيتز در ماه نوامبر به عنوان جانشين موقت روبروتو دي ماتيو انتخاب شد ولي هرگز مقبول بخش زيادي از هواداران قرار نگرفت .
بسياري از اين هواداران هنوز از اينکه دي ماتيو چلسي را پس از قهرماني در اروپا ترک کرده به شدت خشمگين هستند و عده اي ديگر اظهارات بنيتز عليه چلسي را در زماني که سرمربي ليورپول بود نمي بخشند.
irna
منم تبریک میگم این پیروزیو... منچستر یوناید رو رد کنیم احتمالا در مراحل بالاتر میخوریم به گربه سیاهمون... (منچستر سیتی) ... بر عکس ما منچستر یونایتد راحت سیتی رو میبره ولی ما نمیدونم چرا اینقد با سیتی مشکل داریم...:n27:
تبریک...تیم خیلی خیلی نوسان داره...
هيدينک:
تنها کسي هستم که از چلسي اخراج نشدم
گاس هيدينک گفت، ميتواند تصور کند بار ديگر روي نيمکت مربيگري چلسي نشسته و به هدايت آبيهاي لندن بپردازد. مربي هلندي کنوني آنژي ماخاچکالا گفت، نميداند آينده چه چيزي با خود به همراه دارد ولي رخ دادن هيچ اتفاقي را دور از ذهن و ناشدني نميداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيدينک هنوز تصميمي درباره آينده کارياش نگرفته است و ميتواند بار ديگر به لندن برگشته و روي نيمکت مربيگري چلسي بنشيند. رافائل بنيتس در استمفوردبريج به چهرهاي منفور تبديل شده و با انتقاد از سران تيم لندني اعلام کرده است، در تابستان از چلسي ميرود.
هيدينک به خبرنگاران گفت: "از دوران حضورم در چلسي بسيار لذت بردم. شش ماه را در آنجا بودم و در 27 يا 30 مسابقه تنها به تاتنهام باختيم و در ديگر بازيها نتايج خوبي را به دست آورديم. در سالهاي گذشته تغييرات زيادي رخ دادند. من تنها کسي هستم که از کار برکنار نشدم."
قرارداد او و آنژي تا تابستان آينده اعتبار دارد ولي او هنوز نميداند آيندهاش در کجا خواهد بود: "به تلويزيون هلند گفتم در پايان فصل به کارم به عنوان مربي آنژي پايان خواهم داد ولي گزينههاي زيادي وجود دارد که ميتوانم با اين باشگاه پيوند داشته باشم."
او به کار در باشگاههاي ديگر هم فکر ميکند: "اکنون 66 سال دارم و پاييز آينده 67 ساله ميشوم. تا زماني که توان دارم و پيرو ناراضي نشدهام، همچنان ميتوانم کار کنم. با اين همه نميتوانم پيشبيني کنم فصل آينده کجا خواهم بود."
گاس هيدينک تابستان 2009 ليگ برتر و چلسي را ترک کرد. او در حالي اين تصميم را گرفت که بازيکنان سرشناسي همانند جان تري، پتر چک و ميشائيل بالاک از او پشتيباني کرده بودند. در آخرين بازي خانگي چلسي با مربيگري هيدينک هواداران اين تيم لندني از رومان آبراموويچ خواستند اجازه رفتن به مربي محبوبشان را ندهد و او را همچنان در استمفوردبريج نگه دارد.
varzesh3
من که خیلی دوسش داشتم زمانی که توو چلسی بود... قهرمانی اروپا اون سال مال ما بود... واقعا حیف شد... اگه سال بعد میموند حداقل 3 جام واسمون میاورد... الان داریم حسرت اون چلسی رو میخوریم....:n14:
آره، چلسی 2008 - 2010 چلسی خوبی بود، قابل اعتماد بود و بازیای قشنگی به نمایش میذاشت، کلا لیگ جزیره تو اون دوره یه حال و هوای بهتری داشت به نظر من
دلم لک زده واسه اون بازیا
من که عاشق خط هافبکمون بودم... لمپارد اسین و بالاک... قدرتو داشته باش :n04:نقل قول:
دقیقا، بازی لمپارد و بالاک کنار هم رو خیلی دوست داشتم، اسین هم که تو اوجش بود و حتی ازش به عنوان بهترین میانه جهان یاد میکردن... واقعا یادش بخیر، امیدوارم اسین برگشت همون اسین قدیم باشهنقل قول:
فقط دلم واسه بالاک خیلی سوخت، دوران بازیگریش پایان بدی داشت، بازیکن تاثیر گذار و پر جذبه ای بود و تو این چهار سال هیچی کم نذاشت واسمون
هنوز داد و فریاداش سر تام هنینگ (لعنت الله!) رو یادمه، چه صحنه غم انگیزی بود
سلام
اولا تبریک بابت برد در برابر وست بروم با گلزنی دمبا با
در مود امروز هم امیدوارم آرسنال بتونه حالا یا تاتنهام و متوقف کنه یا ببره چون به نفع ماست
در مورد اون مثلث بالاک . اسین . لمپارد هم واقعا یادش بخیر
چلسي بهترين تيم جهان
چلسي در فهرست برترين باشگاههاي فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار در رده نخست قرار دارد. چهار تيم ايراني هم در بين 400 تيم برتر باشگاهي جهان قرار گرفتهاند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فهرست برترين تيمهاي باشگاهي جهان را از مارس 2012 تا 28 فوريه 2013 اعلام کرد که 10 تيم برتر باشگاهي جهان در اين ردهبندي به اين شرح است:
1- چلسي
2- آتلتيکو مادريد
3- بايرن مونيخ
4- کورينتيانس
5- بارسلونا
6- بوکاجونيورز
7- رئالمادريد
8- يوونتوس
9- اينتر
10- سائوپائولو
varzesh3
چند دقیقه دیگه با استوابخارست رومانی بازی داریم که امیدوارم باز دوباره از اون نتایج عجیب بنیتزی رو نبینیم! :دی
یکشنبه هم توی جام حذفی با منچستر بازی داریم که با توجه به مهمان بودن و استراحت کم نسبت به منچستر ، شرایط اون بازی سخته و امیدوارم این جام رو دیگه از دست ندیم!
+
یه مطلب خوب توی سایت کانون هواداران دیدم که خوندنش خالی از لطف نیست:
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در دوره لوئیز فیلیپه اسکولاری که اعتماد به نفس چلسی از دست رفته بود، با ورود گاس هیدینک و با سیستم یار گیری که داشت، آبی ها توانستند بار دیگر خود را پیدا کنند و امثال دروگبا و فلورنت مالودا بار دیگر پایشان به گلزنی باز شد. هیدینک در روز گذشته احتمال بازگشت خود به چلسی را به هیچ وجه رد نکرد و از او به عنوان یکی از گزینه های چلسی برای فصل آِینده یاد می شود.
در 22 بازی که هیدینک با تجربه روی نیمکت چلسی حضور داشت(بدون احتساب پیروزی 3-1 در جام حذفی مقابل واتفورد که در آن بازی هیدینک از روی سکو ها شاهد بازی چلسی بود)، تنها یک شکست در کارنامه خود ثبت کرد، همچنین تنها دو دقیقه تا رسیدن به فینال لیگ قهرمانان فاصله داشت و توانست پس از دو سال ناکامی، یک جام برای لندنی ها بدست آورد. علاوه بر همه این ها، موفق شد که به راحتی مقام سوم لیگ برتر را بدست آورد و سهمیه لیگ قهرمانان را بگیرد.
در این مطلب قصد داریم نگاهی کوتاه به روز های کاری موفق گاس هیدینک در چلسی بیاندازیم.
روز اول، 11 فوریه؛
پس از اخراج لوئیز فیلیپه اسکولاری، هیدینک به عنوان سرمربی موقت باشگاه چلسی روی کار آمد. این در حالی بود که هیدینک دو شغله محسوب می شد! هیدینک در مصاحبه اولیه خود اعلام کرد که به صورت همزمان سرمربی گری تیم ملی روسیه را نیز بر عهده خواهد داشت. در اولین صحبت ها، هیدینک گفت: "این کاری برای یکی از دوستانم است."
روز دوم، 12 فوریه؛
هیدینک پس از بازگشت از ترکیه، جایی که برای نظارت بر روی تمرینات تیم ملی روسیه حضور داشت، به تلویزیون چلسی گفت: "من می خواهم که هرچه زودتر نتیجه کارهایم را ببینم. دوست ندارم که هیچ کس وقت اضافه بگیرد تا بازده بیشتری از آن چیزی که خودش فکر می کند نشان دهد، نه خودم و نه بازیکنان."
روز چهارم، 14 فوریه؛ واتفورد 1-3 چلسی
هیدینک در ورزشگاه واتفورد کنار آبراموویچ نشست و شاهد بازی خوب چلسی بود. در این مسابقه ری ویلکینز هدایت آبی ها را بر عهده داشت و با هتریک نیکولاس آنلکا موفق شد به دور پنجم جام حذفی راه پیدا کند.
روز ششم، 16 فوریه؛
هیدینک رسما به عنوان سرمربی چلسی معرفی شد.
روز دهم، 20 فوریه؛
گاس اولین مصاحبه مطبوعاتی خود را در استمفوردبریج برگزار کرد. رسانه ها با سماجت خاصی از هیدینک سوال می پرسیدند، ولی او توانست با جذابیت خود دل همه خبرنگاران به دست آورد!
روز یازدهم، 21 فوریه؛ استون ویلا 0-1 چلسی
ماشین پیروزی های گاس هیدینک با این پیروزی استارت خورد. آنلکا ستاره این بازی بود، هیدینک مرد فرانوسی و دیدیر دروگبا را با یکدیگر در ترکیب اصلی چلسی قرار داد، کاری که علی رغم علاقه خود این دو بازیکن، اسکولاری مایل به انجامش نبود.
روز پانزدهم، 25 فوریه؛ چلسی 1-0 یوونتوس
اولین بازی هیدینک با چلسی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا، با پیروزی ارزشمند دیگری همراه بود، آبی ها در مرحله یک هشتم نهایی رقابت ها یووه را در استمفوردبریج از پیش رو برداشتند. آنلکا و دروگبا بار دیگر در کنار هم بازی کردند و این بار نوبت اسوطره ساحل عاجی چلسی بود که گلزنی کند!
روز هجدهم، 28 فوریه؛ چلسی 2-1 ویگان
ضربه سر فرانک لمپارد در واپسین ثانیه های بازی پس از این که ویگانی ها توانستند جواب گل جان تری را بدهند، باعث شد که هیدینک به رکورد 100 درصد در چلسی برسد!
مرد هلندی بعد از این پیروزی گفت: "من باید خوش حال باشم، اما نیاز به پیشرفت داریم و این مسئله حیاتی است."
روز بیست و یکم، 3 مارس؛ پورتسموث 0-1 چلسی
باز هم هیدینک، باز هم پیروزی! تک گل دروگبا در شبی بارانی باعث شد که چلسی همچنان پیروز شود و پیروز شود...
روز بیست و چهارم، 6 مارس؛
هیدینک اشلی کول را به خاطر این که پس از یک مراسم خیریه در باشگاه چلسی، به اتهام وضع غیر عادی و بر هم زدن نظم بازداشت شد، سرزنش کرد.
سرمربی دوست داشتنی چلسی در این باره گفت: "من با جدیت در مورد مسئولیتی که دارد، با اشلی کول صحبت کرده ام."
روز بیست و پنجم، 7 مارس؛ کاونتری سیتی 0-2 چلسی
با گل دروگبا و الکس، آبی ها برای سومین بار در 4 فصل گذشته، به نیمه نهایی جا حذفی انگلستان صعود کردند. این سومین گل دیدیر دروگبا در پنج پیروزی گاس هیدینک بود.
روز بیست و هشتم، 10 مارس؛ یوونتوس 2-2 چلسی
با دو گل دروگبا و مایکل اسین مقابل ایتالیایی ها، آبی ها موفق شدند که به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا صعود کنند. آن ها در یک هشتم در مجموع با پیروزی 3-2 یووه را از دور مسابقات حذف کردند.
روز سی و سوم، 15 مارس؛ چلسی 1-0 منچستر سیتی
دومین گل اسین در پنج روز، سبب شد که چلسی بار دیگر اقتدار خود را در استمفوردبریج به دیگران نشان دهد.
روز سی و نهم، 21 مارس؛ تاتنهام 1-0 چلسی
تنها باخت هیدینک با چلسی مربوط به همین بازی می شود، جایی که تاتنهام به لطف تک گل لوکا مودریچ بالاخره چلسی را از پیروزی جدا کرد.
روز پنجاه و سوم، 4 آوریل؛ نیوکاسل 0-2 چلسی
سرمربی هلندی چلسی پس از این که با تاکتیک های خود روسیه را به پیروزی 2-0 مقابل آذربایجان و سپس 1-0 برابر لیختن اشتاین رساند، بار دیگر به انگلیس باز گشت تا این بار چلسی را پیروز کند! دو گل از فرانکی لمپارد و فلورنت مالودا برای پیروزی در سنت جیمز پارک کافی بود.
روز پنجاه و هفتم، 8 آوریل؛ لیورپول 1-3 چلسی
طوفان آبی برگشت! آبی ها به لطف دو گل برانیسلاو ایوانویچ و تک گل دیدیر دروگبا، موفق شدند در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان لیورپول را در آنفیلد در هم بکوبند تا کارشان برای صعود به نیمه نهایی فوق العاده آسان شود.
روز شصتم، 11 آوریل؛ چلسی 4-3 بولتون
آبی ها به لطف دبل دروگبا و گل های فرانک لمپارد و بالاک توانستند از حریف خود پیش بیفتند، اما خیلی ناگهانی بولتون کنترل بازی را بدست گرفت و توانست در 8 دقیقه 3 گل به ثمر برساند!
تیم هیدینک پیروز شده بود، ولی او خوش حال نبود. هیدینک با شخصیت با کوله باری از تجربه، پس از پیروزی هم حتی از اشتباهات تیمش چشم نمی پوشید، او در این بازی چلسی را سر در گم و بسیار آسوده خاطر توصیف کرد و گفت که در این دیدار آبی ها هیچ گونه نبرد تن به تن دفاعی را پیروز نشدند.
روز شصت و سوم، 14 آوریل؛ چلسی 4-4 لیورپول
یکی از زیبا ترین و هیجان انگیزترین مسابقات تاریخ لیگ قهرمانان، همین بازی بود که آدرنالین خون همه فوتبال دوستان را برای مدتی تنظیم کرد! در دیداری دراماتیک هیدینک توانست لیورپول رافا بنیتز را از دور رقابت های لیگ قهرمانان ناک اوت کند و با پیروزی 7-5 در مجموع، به شکلی فوق العاده به نیمه نهایی رقابت ها راه یابد. دروگبا، الکس و لمپارد(2 بار) برای چلسی در شب تاریخی استمفوردبریج گلزنی کردند.
روز شصت و هفتم، 18 آوریل؛ آرسنال 1-2 چلسی
هیدینک در اولین سفر خود به ومبلی همراه با چلسی، پیروزی ارزشمند در نیمه نهایی جام حذفی مقابل آرسنال بدست آورد. باز هم دروگبا...باز هم مالودا! زیر نظر هیدینک، بازیکنان بازده فوق العاده ای پیدا کرده بودند.
روز هفتاد و یکم، 22 آوریل؛ چلسی 0-0 اورتون
چلسی در استمفوردبریج با رقیب خود در فینال جام حذفی، به تساوی بدون گل در لیگ برتر رسید.
روز هفتاد و چهارم، 25 آوریل؛ وستهم 0-1 چلسی
با توجه به این که چلسی 3 روز دیگر باید مقابل بارسلونا قرار می گرفت، هیدینک با ترکیب دوم خود پا به میدان گذاشت و با تک گل سالومان کالو پیروز نبرد آپتون پارک شد./
روز هفتاد و هفتم، 28 آوریل؛ بارسلونا 0-0 چلسی
بازی زیبایی نبود، ولی به طرز اعجاب انگیزی تفکرات هیدینک مواثر بودند. هیدینک تاکتیک های خود را که حاصل سال ها حضور در سطح اول فوتبال بودند، در زمین پیاده کرد و موفق به متوقف کردن بارسلونا در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان شد.
روز هشتاد و یکم، 2 می؛ چلسی 3-1 فولام
پس از بازگشت نیوکمپ، شیر های آبی لندن دربی را بردند تا بار دیگر صدای غرش آن ها شنیده شود! هیدینک این بار از سیستم 3-3-4 معروف خود استفاده نکرد و زوج آنلکا-دروگبا را در راس خط حمله قرار داد. آن ها جواب اعتماد هیدینک را با گل هایی که در کنار مالودا به ثمر رساندند، پس دادند.
روز هشتاد و پنجم، 6 می؛ چلسی 1-1 بارسلونا
در شبی که داور داوری نکرد، شاگردان هیدینک با سوپر گل مایکل اسین تا دقیقه 93 بازی از کاتالان ها جلو بودند، ولی داور اینقدر پنالتی نگرفت که سر انجام همین مسئله کار دست آبی ها داد تا با ضربه اینیستا در واپسین دقایق مسابقه با تمام شایستگی و سر بلندی از دور رقابت ها حذف شوند. قضاوت اوربو به حدی بد بود که تا همین امروز هم پیام های تهدید آمیز از سوی هواداران متعصب چلسی دریافت می کند.
روز هشتاد و نهم، 10 می؛ آرسنال 1-4 چلسی
کینه آبی ها از دیدار مقابل بارسلونا بر سر توپچی های لندن خراب شد و توانستند با بازی منطقی آرسنال را در امارات گل باران کنند. گل های الکس، مالودا، آنلکا و توره(گل به خودی) باعث شد که چلسی دربی لندن را مقتدرانه پشت سر بگذارد.
روز نود و ششم، 17 می؛ چلسی 2-0 بلکربرن
هیدینک در آخرین بازی خود در استمفوردبریج، با پیروزی ورزشگاه را ترک کرد...ورزشگاهی که پر از بنر هایی در حمایت از هیدینک و ابراز علاقه هواداران به ماندن او در کنارشان بود.
هیدینک در مصاحبه خود پس از بازی گفت: "صد البته که چگونگی ترک اینجا یکی از مشغله های ذهنی می باشد. واکنش هواداران باعث شگفتی من شده، خصوصا این که این واکنش ها را در بالاترین سطح فوتبال و در کشوری همچون انگلستان می دیدم."
روز صد و سوم، 24 می؛ ساندرلند 2-3 چلسی
آبی ها لیگ را با قرار گرفتن در رتبه سوم و پیروزی در استادیوم آف لایت به پایان رساندند. نوزدهمین گل نیکولاس آنلکا در فصل باعث شد که کفش طلای رقابت ها را از آن خود کند. اشلی کول هم اولین گل خود در فصل 08-2009 را به ثمر رساند. کالو نیز بار دیگر برای هیدینک گلزنی کرد.
گاس در پایان بازی گفت: "دوران من در اینجا شگفت انگیز بود. هر دقیقه خوب بود. پسران آبی به آنچه که ما می خواستیم پاسخ دادند."
روز صد و نهم، 30 می؛ اورتون 1-2 چلسی
گاس هیدینک پایانی خوش برای خود و چلسی رقم زد. آبی ها در فینال جام حذفی توانستند با گل های دروگبا و لمپارد اورتون را شکست دهند و قهرمان رقابت ها شوند.
پس از این که گاس جام قهرمانی را همراه با ری ویلکینز بلند کرد، در رختکن سیگاری دود کرد و با همه خداحفظی کرد...آری، او رفته بود!
هیدینک گفت: "تقریبا خداحافظی پرفکتی بود."
پ.ن:
اگه این نتایج رو فرضا بخوایم با نتایجی که بنیتز گرفته مقایسه کنیم بیشتر شبیه یه جوک می مونه!
سوای نتیجه هم کلا اون زمان خیلی عالی بازی می کردیم و حتی توی لیگ قهرمانان هم می تونستیم قهرمان بشیم که اون قضایا پیش اومد.
آرزوم اینه که دوباره هیدینک رو دوباره توی چلسی ببینم...
يكي از بزرگترين افتخارات چلسي بودن هيدينگ روي نيمكت مربيگريش هست! واقعا مربي بزرگ و با دانشي هست كه زمان او چلسي قوي ترين تيم تاريخ خودش رو داشت! فقط داور لعنتي خراب كرد برنامه هيدينگ رو!
به شخصه هيدينگ رو در كنار فرگوسن برترين مربي هاي تاريخ فوتبال ميبينم!
خب با یک بازی ضعیـــف 1-0 باختیم :| دیگه تعجب نمیکنم از این نتایج
واقعآ بد بازی کردیم و فقط تری و لوئیز کم اشتباه بودن ولی بقیه بازیکنا یکی از یکی بدتر
با این حال فقط با یک پنالتی ناشیانه که برترند داد بازی رو باختیم وگرنه استوا به همین تیم داغونمون هم نمیتونست گل بزنه !
فکر کنم هفته دیگه باید آماده بشیم که دو جام آخری که هنوز در اونا حضور داریم رو هم از دست بدیم :n03:
به قول دوست عزیزمون کم کم داریم به این نتایج عادت میکنیم امیدوارو زودتر این فصل تموم بشه و دیگه قیافه بنیتز را روی نیمکت نبینم:n24:
بازی منچستر و رئال را میدیدم بعد از اخراج نانی بی اختیار یاد بازی پارسال بارسا و چلسی افتادم و اخراج دقیقه 37 تری اونم جلو بارسا آماده گواردیلا اونم تو نیوکمپ ....
اما دی متئو مثل یه مربی با تجربه با تعویض های عالی و تاکتیک خوب تونست بارسا را حذف کنه اما اینجا منچستر 10 دقیقه نتونست جلو این رئال که بهترین بازیکنش هم انگیزه ای نداشت دوام بیاره و تو خونه خودش راحت حذف شد!
حالا میریم به استقبال بازی 1شنبه که با داوری هاوارد وب و مربی گری بنیتز ببینیم چی میشه!!:n02: امیدوارم هر چه هست به نفع چلسی باشه
استیوا بخارست مال کدوم کشوره؟ اسمشو تا حالا نشنیده بودم!
رومانی ... !نقل قول:
با این شرایط توقع داشتیم توو لیگ قهرمانان هم باشیم :n04::n04: توو این فصل اینقدر از این نتایج دیدیم که دیگه باخت برامون عادی شده...
تاتنهام چقدر قوی شده.... 3 تا به اینتر زده :n04: هر چقدر ما ضعیف شدیم تاتنهام اوج گرفته....
نقل قول:
رئال مادرید مال کدوم کشوره؟ اولین باره اسمشو شنیدم! :n09:
امروز میبریمشون... داور هم جلودارمون نیست....
دوستان این سایت هم سایت خوبیه واسه پیگیری بازیا
امیدوارم بتونیم شیاطین پلید سرخ! رو تو خونشون ببیریم
[HTML]http://wlive.7m.cn/index_en.shtml#2013/3/10[/HTML]
ترکیب چلسی اعلام شد
به نظر ترکیب خوبی میاد دوست داشتم به جای کیهیل ، تری بازی میکرد :n02: امیدوارم موفق باشند
Chelsea: Cech, Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole, Ramires, Lampard, Mata, Oscar, Moses, Ba
خوب بازی 2-2 شد و منچستر مثل همیشه جلو چلسی خوش شانس بود
80 دقیقه چلسی تیم برتر میدان بود و واقعا باید این بازی را به راحتی می برد
جالبه تو تاپیک همسایه دوستان نوشتند که چلسی 6 تایی میشه وقتی فعالترین کاربرشون نمیدونه استوا بخارست تیم کدوم کشوره اینجور نظرات هم باید دید!!:n02:
ترکیب ابتدایی تیم مشکل داشت فرانکی امروز اماده نبود اما نیمه دوم با اومدن میکل کلا وسط زمین برای چلسی شد و هازارد هم بهترین تعویض بود که با اومدنش باعث شد ماتا هم راه بیفته
در کل اگر چلسی انگیزه داشته باشه بهترین تیم دنیا هم نمیتونه جلودارش باشه حالا منچستر که ...:n01:
2-2 تمام ...
عجب بازی ای بود !!!
یه زمانی از بازی دعا میکردم تحقیر نشیم یه زمانی هم فقط میخواستم ببریم و حتی با مساوی هم از زمین بیرون نیاییم :n04:
واقعآ حالم بد بود بعد اینکه تو 11 دقیقه 2-0 شد بازی ... با بی میلی بازی رو داشتم دنبال میکردم که هازارد برگردوند ما رو به بازی :n12: فوق العادس این پسر :n12:
اگه دخیا نبود با برد بیرون میومدیم . ولی اینم نتیجه بدی نبود
به امید برد بازی تکراری :n23:
چقدر بی دقتی؟ چقدر هدر دادن موقعیت؟ رضایت به تساوی نتیجش همینه که میل به گل زنی یک تیم کم میشه.
فکر کنم تا یک هفته حسرت فرصتی که ماتا از دست داد رو بخورم. یعنی دو قدمی دروازه گل زدن اِنقدر سخته؟
میتونستیم راحت همین امشب کار رو تموم کنیم ولی نشد.
واقعاً لوییز در حد چلسی نیست. سر در گمی در دفاع کردن، قدرت سر زنی ضعیف با توجه به قد بلندی که داره، جلو رفتن بی جهت و لو دادن توپ و...
بازی برگشت تو زمین خودمونه ولی به هر حال بازی با منچستر سخته. به امید پیروزی در بازی برگشت...
خب اول بگم که جزو معدود بازی هایی هست که بعد از بازی من نمی خوام از بنیتز انتقاد کنم :دی
توی بازی امروز فوق العاده بودیم و خیلی موقعیت خلق کردیم و می تونستیم برنده بازی هم باشیم.
دو تا گل منچستر رو میشه گفت با اشتباه فردی بازیکنا زده شد و بعد از اون گل ها هم اون چنان منچستر موقعیتی نداشت یعنی می تونم بگم که منچستر شانش اورد که نباخت و به نظرم صد در صد استحقاق باخت توی این بازی رو داشت!
هازارد و ماتا توی این بازی فوق العاده بودن و کلا منچستر رو آزار دادن.
ای کاش هازارد از اول بازی می کرد و فکر می کنم یه جورایی نقش اون توی چلسی مثل کریس رونالدو توی رئاله!
اون صحنه اواخر بازی هم ماتا حرکتش خیلی عالی بود و مشکل این بود که این دخیا کلا از پای خودش خیلی خوب استفاده می کنه وگرنه اون توپ می تونست گل بشه...
در کل بازی قشنگ و لذت بخشی بود و امیدوارم توی بازی تکراری استمفوردبریج رو برای شیاطین به جهنم تبدیل کنیم :دی
سلام
واقعا تنها بازی ای هست که اگر چلسی شکست هم میخورد انتقاد نمیکردم
شما سبک بازی رو جدای از نتیجه از لحاظ فنی امروز میدیدید واقعا متوجه میشدید چرا هنوز سایت آمار این تیم و جز تیمای تاپ میبینه
چند تا موقعیت از دست دادیم چند تا رو هم دخیا خوب گرفت
ادن هازارد که مثله همیشه عالی . ماتا هم اون توپ واقعا استپ زیبایی داشت اما فینیشو کمی باید بهتر میزد
به هر حال امروز خوب بودیم و 85 دقیقه نفس الکس فرگوسن بریده بود بخصوص بعد از برگشت تیم
از طرفی هم اون طرف خبر خوشحال کننده برد لیورپول بود که فاصله با تاتنهام دیگه زیاد نشود
امیدوارم تیم بازی برگشت ببره و همچنین امسال حداقل سوم بشیم جزیره
قرعه کشی نیمه نهایی هم انجام شد !!
برنده چلسی/یونایتد با من سیتی بازی خواهد کرد و از اون طرف هم از بین برنده میلوال/بلکبرن و ویگان یک تیم فینالیست میشه ..
یعنی از بین چلسی و یونایتد و سیتی هر کدوم بتونه به فینال برسه 99 درصد مسیر قهرمانی رو رفته !