اگه براي پارسال باشه مشكلي نيست.....نقل قول:
راستي مبتكراانه؟ اگه شيمي 3 مبتكران ويرايش قبليش باشه(كتابي كه تك جلديه) كتابه خوبي نيست ولي ويرايش جديدش خيــــــــلي بهتره.
Printable View
اگه براي پارسال باشه مشكلي نيست.....نقل قول:
راستي مبتكراانه؟ اگه شيمي 3 مبتكران ويرايش قبليش باشه(كتابي كه تك جلديه) كتابه خوبي نيست ولي ويرايش جديدش خيــــــــلي بهتره.
بابا این ویرایش جدید خیلی چیزا رو اضافه گفته
قبول دارم مبتكران يه جاهايي زيادي مانور ميده....خدت بايد تشخيصشون بدينقل قول:
در كل تويه شيمي 3 اگه با مبتكران راحت نيستي سبز خوبهي
اموزش تك جلديش رو من دارم خوبه به نظر خودم!نقل قول:
30 تومن همینو گرفتم بایس باهاش بسازمd:
كلا آموزش هايه مبتكران چيزه اضافه تري نسبت به كتاب تستاش نداره جز سوالاي تشريحي....نقل قول:
مرسینقل قول:
فیزیک پیش1 چطور؟میخوام فار بگیرم
اونو هم میشه دست دو گرفت؟
تاجایی که میدونم فقط پیش 2 تغییر کرده
نه تغیر خاصی نداشته حتی کتاب های 89 رو هم بگیری مشکل خاصی نیستنقل قول:
من دو ترم دانشگاه خوندم رشته ام نمی خوام می خوام دوباره کنکور تجربی بدم
الان از چه منابعی استفاده کنم ؟ با توجه به تغییر کتاب ها و ... یعنی از کجا می تونم گیر بیارم ؟کتاب درسیاش می گم
یه کتاب عالی می خوام برا ریاضی به زبون ساده از اول گفته باشه از پایه پایه
مرسی
امیدوارم تو این تاپیک کمکم کنید برای موفقیت تو کنکور 92
راستی بنظرتون از الان شروع کنم از پسش بر میام ؟
من دو ترم دانشگاه خوندم رشته ام نمی خوام می خوام دوباره کنکور تجربی بدم
الان از چه منابعی استفاده کنم ؟ با توجه به تغییر کتاب ها و ... یعنی از کجا می تونم گیر بیارم ؟کتاب درسیاش می گم
یه کتاب عالی می خوام برا ریاضی به زبون ساده از اول گفته باشه از پایه پایه
مرسی
امیدوارم تو این تاپیک کمکم کنید برای موفقیت تو کنکور 92
راستی بنظرتون از الان شروع کنم از پسش بر میام ؟
سلام رفقا ...اميدورام سخت مشغول درس خوندن باشيد و مث ما فيس چرخي نكنين ...
ميگم من كتاباي ادبيات رو سال قبل از يكي از دوستان گرفتم ...لغت هامون سبطي / تاريخ ادبيات مصور ....
الان كنكور 92 نسبت به 91 سال دوم و سوم هم ادبياتش عوض شده يا فقط پيشه ؟
تغيييرات اونقدي هس كه بخوام كتاب جديد بگيرم ؟
نه فقط در حد چندتا درس کم شده
اصلا خودتو عذاب نده
مثلا یه درسی 4 تا خطش کم شده
و چند تا هم که قبلا حذف بوده کلا تو کتاب دیگه نیس
سلام میخواستم بدونم کسی از دی وی دی های 100روز استفاده کرده؟؟؟؟؟ مختص 100روز باقی مانده تا کنکور یا نه میشه تو طول سال استفاده کرد کلا خوبه بخریم یا نه رشته ام تجربیه
پولتو نریز دور برای این چیزا سعی کن درست و حسابی کتاب بخونی و در کنارش کتاب کمک امزشی داشته باشینقل قول:
حتی سی دی های احمدی هم نگیر
تنها و تنها خودت هستی که میتونی کمک خودت کنی اینها فقط وفقط چول و وقتت رو ازت میگیره
برنامه ریزی کن و درست درس بخون
سی دی های احمدی رو سال 89 که کنکور داشتم گرفتم افتضاح بود من بعد چندسال میخوام دوباره کنکور بدم وقت کلاس رفتن ندارم پس این سی دی ها ارزش ندارهنقل قول:
سلام به رقیبان و دوستان کنکوریه 92 خودم
من 3ومین نفرم که از این اکانت استفاده میکنم،خوشبختانه 2نفر قبلی رشته های خوبی قبول شدن،ایشالله منم جا پای اونا بذارم
راسی اسمم پویاس پشت کنکوریم
رفقا اول در مورد دیفرانسیلو حسابان صحبت کنیم،یه آموزشگاه خوب با یه معلم تاپ تو تهران سراغ ندارین؟من بشدت تو این درس ضعیفم
سلام به همه
میگما من وقتی دارم درس میخونم همش هی فکرم منحرف میشه !!خسته شدم
چیکار کنم بنظرتون؟
این مشکل شما به تنهایی فقط نیس،همه این مشکلو دارننقل قول:
یه مطلب از گزینه 2 خوندم شاید به شمام کمک کنه
11 تکنیک برای تقویت تمرکز در هنگام مطالعه
روزبه خاکسار
چکیده:
اکثرافراد دوست دارند، مواقعی را که مطالعه میکنند جای مناسب و راحتی داشته باشند. البته برخی افراد اینگونه نیستند ودر مترو، اتوبوس و تاکسی و حتی حاشیه خیابان نیز بهراحتی روی مطلب یا موضوع مورد نظرشان تمرکز میکنند.اما بهراستی چرا برخی میتوانند تمرکز حواس داشته باشند و برخی دیگر از آن بیبهرهاند؟
دلیل آن هرچه باشد راههایی برای تقویت تمرکزدر افراد وجود دارد، که در این مقاله به برخی از آنها اشاره میکنیم.
تقویت تمرکز به تمرین نیاز دارد.ممکن است درهنگام شروع تمرینات ابتدا پیشرفت کمی را حس کنیم، ولی 4 تا 6 هفته که از پرورش یادگیری مهارتها گذشت، شاهد پیشرفتهای قابل توجهی خواهید شد.
برای شروع تمرینات باید موارد زیررا تمرین کنیم:
1- حواست را جمع کن:
این شیوه ممکن است ظاهراً ساده بهنظر آید ولی درعین حال بسیار موثراست. وقتی که حواستان پرت میشود و ذهنتان سرگردان است مرتب به خودتان هشدار دهید که "حواست را جمع کن". این روش کم کم باعث می شود که توجه شما به موضوع مورد نظرتان جلب شود.
2- روش عنکبوتی:
اگر شما تار عنکبوتی را تحریک کنید، تار تکان میخورد وعنکبوت نسبت به جنبش تار از خود واکنش نشان داده و میخواهد علت حرکت را بیابد. ولی وقتی این عمل چندین بار تکرار شود خواهید دید که عنکبوت دیگر نسبت به حرکت تار هیچ عکسالعملی از خود نشان نمیدهد و متوجه میشود که حشرهای به دام نیفتاده است. این روش را یاد گرفته و ذهن خود را پرورش دهید و در برابر حواسپرتی تسلیم نشوید. شما باید تمرکزتان را بر روی هدفی که در ذهن دارید، حفظ کنید.
3- فرصتی برای افکار مزاحم:
در طول روز، زمان ویژهای را به فکر کردن درباره مسایلی که به ذهن شما خطور میکند و تمرکزتان را را بهم میزند اختصاص دهید. بهطور مثال ساعت4:30 تا 5 بعدازظهر زمانی است که شما میتوانید به این افکار بپردازید. هنگامی که این افکار در طول روز به ذهن شما خطور کرد و باعث نگرانی شما شد، به یاد بیاورید که زمان ویژهای را برای آنها در نظر گرفتهاید و اجازه دهید که از ذهن شما خارج شود. کسانی که از این روش استفاده کردهاند، توانستهاند 35٪ از افکار مزاحم را در طول 4 هفته در خود کاهش دهند و این تغییر بزرگی است.
4- چوب خط زدن برای افکار مزاحم:
کارتهای کوچکی درست کنید و آنها را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید، یک قسمت را به صبح و یک قسمت را به بعدازظهر و قسمت دیگر را به شب اختصاص دهید. هربار که حواستان پرت شد، یک خط در قسمت مخصوص بکشید و برای هر روز یک کارت برای خود تهیه کنید. به مرور متوجه خواهید شد که تعداد خطها روز به روز کاهش مییابد واین واقعاً جالب است.
5- زمان استراحت:
وقتی که ما مدت طولانی مینشینیم، خون بدن ما به دلیل نیروی جاذبه، بهطرف پایینترین نقطه بدن یعنی پاها کشیده میشود. ماهیچههای ما همانند یک پمپ عمل میکنند.هنگامی که پس از نشستن راه میرویم، خون به طور یکنواخت به سراسر بدن میرسد. درنتیجه اکسیژن بیشتری به مغز میرسد و احساس شادابی و سرحالی میکنیم.
6- عوض کردن موضوع :
بسیاری از دانشآموزان بهوسیله تغییر موضوع مطالعه به تمرکزشان کمک میکنند. شما هم میتوانید هر 2ساعت را به مطالعه یک درس اختصاص دهید و پس از آن موضوع را عوض کنید.
7- جایزه و پاداش:
هنگامی که کاری را به طور کامل انجام دادید، به خودتان پاداش دهید. کار شما ممکن است خیلی کوچک یا بزرگ باشد. شما هم میتوانید متناسب با کارتان برای خود جایزه یا پاداش در نظر بگیرید. این جایزه میتواند خواندن یک مطلب جالب و دیدن یک فیلم ویا هرچه شما دوست دارید باشد.
8-از انرژی درونیتان بهترین استفاده را ببرید :
چه مواقعی انرژی شما بالاترین حد است؟ در چه ساعاتی احساس میکنید سطح انرژی شما پایین است؟ سختترین درسهایتان را در ساعاتی که انرژی درونیتان بالاست مطالعه کنید. مثلاً اگر احساس میکنید در ساعات اولیهی شب بیشترین هوشیاری رادارید، مشکلترین درسهایتان را دراین ساعات مطالعه کرده و درسهای آسانتر را به ساعات بعدی موکول کنید.
اکثر افراد درسهای مشکلشان را به آخرین ساعات که معمولاً در آن خسته هستند موکول میکنند وهمین امر باعث مشکلتر شدن ایجاد تمرکز میشود. اگر شما هم این عادت را دارید آنرا کلاً برعکس کنید، درسهای مشکل در ساعات اوج انرژی ودرسهای آسانتر و آنهایی که به آن علاقه دارید را به دیگر ساعات موکول کنید. انجام همین کار به تنهایی میتواند کمک بسیار موثری برای بهبود تمرکز شما باشد.
9ـ تجسم تمرکزآور:
به عنوان یک تمرین، قبل از اینکه مطالعهتان را شروع کنید به مواقعی که تمرکز کردن برای شما دشوار نیست، فکر کنید. مهم نیست که چه موقعیتی را تجسم میکنید، فقط سعی کنید خود را درآن موقعیت ببینید. احساس کنید با قرار دادن خود در آن موقعیت قبل از هر مطالعه، آن تجربه را دوباره به دست میآورید وسپس بهتر میتوانید مطالعهی خود را آغاز کنید.
10-ایستادن:
اگر حواستان پرت شده است، بایستید ورویتان را از کتابهایتان برگردانید؛ در حالی که به کتاب خیره مانده و در موارد قویتر شدن ضعفتان با خود نجوا میکنید. پشت میزتان ننشینید، اگر این کار را انجام دهید بعد از مدتی مطالعه با رویا پردازی و احساس گناه مرتبط خواهید شد و اگر مجبور به تخیل هستید که همهی ما گاهی انجام میدهیم، بلند شده و در اتاق قدم بزنید اتاق را ترک نکنید فقط بایستید و در حالی که به تکلالیف درسیتان نگاه نمیکنید به تخیل بپردازید، فکر شما را بر روی کارتان متمرکز میسازد. در این مورد سعی کنید، بزودی متوجه میشوید گفتن این جمله به خود که "من باید بایستم" به شما در متمرکز کردن حواستان کمک میکند.
11-اهداف کوتاه مدت و زماندار:
اهداف کوتاه مدت و منظمی را برای خود درنظر بگیرید. این زمان را به زیر مجموعههایی تقسیم کنید، وقتیکه اولین صفحه را تمام کردید، زمان خاصی را برای این کار اختصاص دهید. اگر ریاضی میخوانید، زمانی را برای حل هر مسئله در نظر بگیرید. به عبارت دیگر تکالیفتان را به واحدهای کوچکی تقسیم کنید. برای همه اهداف معین شده زمانی را تعیین کنید. این شیوه توانایی شما را برای مطالعه کردن، افزایش میدهد بدون اینکه تمرکزتان را از دست بدهید.
استراحت در سایه مزد کسانی است که در آفتاب زحمت کشیدهاند.
ولی این مشکل تمرکز حواس با هیچی حل نمیشه .
به نظرم این مقاله چیز جدیدی نگفته و فقط بدیهیاتی رو گفته که همینها هم نیاز به حواس خیلی جمعی دارن.
چندتا از دوستام میگفتن بنویس روی کاغذ از ذهنت میره
اما فرقی نداشت واسم
آره منم دو سه سالی هست این مشکل رو دارم حتی موقع خواب فکرم میره جاهای دیگه و اضطراب میگرتم و...........
اصلا نمیتونم بخوابم.:sq_7:
همه اینها با روانپزشک حل میشه اما فکر کنم شما هم ترس رفتن به اینجور جاها رو داری
من چند بار یه روش مشابه رو تست کردم:نقل قول:
هر بار که حواسم پرت میشد، روی یه کاغذ کوچیک یه خط میزدم
شما اگه این کار رو انجام بدید ممکنه به مرور سعی کنید تعداد چوب خطهاتون کم تر بشه
یا میتونید یه مقوا دم دستتون داشته باشد هر وقت حواستون پرت شد مقوا رو بذارید روی کتاب
نقل قول:
خوب داداش میخوای شماره یه جادوگرو بهت بدم بری ...:31:(شوخی کردم به دل نگیر)
خوب همین بدیهیاتو باید عمل کنی تا به نتیجه برس دیگه!درسته خیلی پیش پا افتادس اما اجراش سخته
سلام ، داوطلب کنکور 92 هستم
چندتا مشل دارم در مورد برنامه ریزی که امیدوارم بهم جواب بدین :
1. در یک هفته باید چند درصد وقت را روی دروس پایه گذاشت ؟ چند درصد روی دروس پیش ؟ (من مدرسه میرم)
2. من چطوری برنامه ریزی کنم ؟ مثلا شنبه که شد ، برای کل هفته برنامه پچینم ؟ (الان من اینجوری برنامه ریزی می کنم که مثلا فردا از ساعت 4 تا 6 شیمی بخونم بعدش از ساعت 7 تا 9 ریاضی بخونم و .... این جور برنامه ریزی را برای کل روز های هفته انجام میدم)
بستگی داره به خودت و تسلط به دروس پایه داره و اینکه بعد از عید مدرسه میرید یانه....اگه آزمون خاصی میرید مطابق برنامه ی اون عمل کنید اگه نمیرید که به نظرم 50-50(اولویت با دروس پیش)در هر حال بستگی کامل به میزان تسلط به دروس پایه داره.نقل قول:
اینجور برنامه ریزی ها از پایه غلطه...ممکنه شما امروز صبح از خواب پا بشی اصل حال شیمی خوندن نداشته باشی.شما باید اول تعیین کنید که چه مقدار میخواید درس بخونید...فرضا برای یک روز تعطیل در این ایام 10 ساعت ...بعد میاد میگید از این ده ساعت من 3 ساعت عمومی میخونم 7 ساعت اختصاصی بعد به ترتیب علاقه تون تا آخر هفته درساتون رو میخونید....مثلا میگید طی امروز و فردا من باید فصل سینیتیک شیمی رو بخونم حالا اگه حوصله داشتی امروز بخون نداشتی فردا بخون یا نصف امروز نصف فردا....در هر روز بین 3 تا 5 درس رو مطالعه کنید. البته این که هر روز چه "مباحثی رو تموم کنید رو کاغذ بنویسد...باید برنامتون سیال باشه.... اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم
پس من هرروز برای همون روز ( یا نهایتا فرداش) برنامه پچینم . درسته ؟
نه داداش ...شما باید اول هفته برنامه ریزی کنی.نقل قول:
مثلا امروز جمعس وشما میخوای در این هفته 5 فصل از هر یک از دروس فیزیک شیمی زیست و ادبیات رو بخونی.
اول روی کاغذ مینویسی که در هر روز چقدر میتونی درس بخونی.
بعد میای میگی من روز شنبه یک فصل از هر یک از دروس شیمی فیزیک و زیست رو میخونم و 50 تا تست ادبیات(ساعتش رو مشخص نمیکنی مثلا نباید بگی :از 5-7 فلان رو میخونم)
بعد میگی یک شنبه یه فصل از دروس ادبیات زیست و شیمی رو میخونم و 100 تا تست فیزیک میزنم
.
.
.
بعد روز پنج شنبه مثلا از خودم آزمون میگیرم یا تست میزنم یا مرم قلمچی یا رفع اشکال......
در ضمن وقتی شما میگی امروز ده ساعت درس میخونم لازم نیست به صورت 2-4 4-6 و ... بعضی وقتی میبینی حوصله داری 5 ساعت پشت سر هم درس میخونی ...بعضی وقتی درس زود تموم میشه زود تر استراحت میکنی.... البته توصیه اکید میکنم بازه های درس خوندنتون دو یا سه ساعته باشه
در ضمن ترتیب فصل هایی که میخونین مهم نیست اما سعی کنین یه جوری بخونین کهه همه ی فصل های سخت با هم نیافتن :D
راهی نیست.ساعت مطالعه رو طولانی کن بهتر جواب میده اما کم کم بهتر میشه.بازه ی زمانی 2 یا سه ساعت.نقل قول:
بچه ها سلام
تو رو خدا من سریع راهنمایی کنین
من سال 90 کنکور دادم
الان دوباره می خوام کنکور بدم اما هیچ کتابی ندارم می خوام برم کتاب بخرم
از کجا بفهمم چه تغییراتی کردن کتاب ها و چه کتاب هایی باید بگیرم
رشته ام هم تجربی هست
خواهشا راهنماییم کنید وقت ندارم
بجز شیمی پایه و فیزیک پایه باید تقریبا همه کتاب ها رو تازه کنی. البته فیزیک پیش تغیرات کمی داشته ولی بازهم کتاب جدید تهیه کنی بهتره. ادبیات پایه و پیش کلا تغیر زیاد داشتن. دین و زندگی هم زیر و رو شده ! شیمی پیش تغیراتی داشته که باید کتاب های جدید رو بگیری ( توصیه میکنم خیلی سبز بگیری ). زیست شناسی هم همینطور مخصوصا حذفیات زیاد داشته هم در پایه هم در پیش. البته زیست 1 تغیراتش کم هست ولی بهتره اونم جدید رو بگیری. ریاضی هم که چه پایه و چه پیش کاملا عوض شد همشون رو باید کتاب های جدید تهیه کنی. زبان ولی تغیرات آنچنانی نداشته. و مهمتر از همه قیمت کتاب هم نسبت به سال 89 و 90 تقریبا 2.5 الی 3 برابر شده.نقل قول:
مرسی
یعنی من بایدکتاب های پیش چاپ 91
سوم چاپ 90
و دوم چاپ 89 رو بگیرم ؟
گیر میاد ؟
اخه هر جا پرسیدم کتاب های چاپ 91 داره فقط
میشه برا سوم و دوم کتاب های چاپ 91 بگیرم ؟
بله کتاب های جدیدتر مشکلی نداره. کتاب دین و زندگی گاج رو اگه بخری نیازی به خود کتاب درسی نیست همینطور کتاب های کلک معلم برای ادبیات . کتاب های ریاضی و فیزیک که اصلا کتاب درسی تاثیر چندانی نداره مطالب رو باید از کتاب های کمک آموزشی یاد گرفت که تمرین های مشابه تمرین های کتاب رو هم توی تست های تالیفی دارن. شیمی و زیست رو حتما هم کتاب های جدید و هم کتاب های کمک آموزشی جدید باید بخرینقل قول:
سلام
من بعد چند سال دارم برای کنکور میخونم
فصل 10 زیست سوم (رشد و نمو گیاهان) حذف شده؟
چرا کانون توی برنامه ی رشته تجربی این فصل رو کنار گذاشته؟
دوستان من همون طور که گفتم سال 90 کنکور دادم
الان دوباره می خوام کنکور تجربی شرکت کنم
هیچ کتابی هم ندارم
خواهشا کمکم کنید و بهترین کتاب ها رو بهم معرفی کنید
اینا چیزایی که تو ذهنم هست
برای ادبیات
ادبیات 2 و 3 و پیش کلک معلم
کتاب آرایه های ادبی کلک معلم
واژگان سطر به سطر کتاب درسی گاج البته برای این بین گاج و هامون سبطی موندم کدوم بهتره ؟
زبان فارسی نمی دونم چی بگیرم ؟
یه کتاب تست جامع هم می خوام که هم قرابت معنایی تستاش خوب باشه و هم کامل باشه و کل ادبیات و زبان فارسی رو پوشش بده
برای عربی
کتاب آموزش جامع عربی ایاد فیلی مبتکران
یه کتاب تست خوب هم معرفی کنید
برای دینی
فقط می خوام کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیرم دیگه کتاب درسی نمیگیرم براش
برای زبان
نمی دونم چی بگیرم البته زبانم خوبه
فقط فعلا کتابی که تو ذهنم گاج سفید هست
برای ریاضی
یه کتاب می خوام جامع از اول و پایه مطالب گفته باشه فقط مهر و ماه نباشه خوشم نمیاد از این کتاب
ریاضیم زیاد خوب نیست یچیزی باشه که خوب بفهمم درس
برای زیست
اول که کتاب درسی ها رو می خوام بگیرم
برای ژنتیک هم آرام فر
کتاب تست هم یچیزی می خوام هم تست خط به خط داشته باشه که وقتی می خونم می خوام تست بزنم ترکیبی نباشه بعدش هم تست های ترکیبی داشته باشه
برای فیزیک
اول از همه یه کتاب آموزشی خوب
بعد هم یه کتاب تست جامع خوب
برای شیمی
می خوام برا دوم و سوم و پیش مبتکران بگیرم
کتاب تست هم نمی دونم چی بگیرم
فقط یه چیزایی معرفی کنید که بتونم از الان تا کنکور روشون مسلط شم
و به نظرتون میشه از الان تا کنکور با تلاش زیاد رتبه ی خوب آورد ؟
و درخواست اخر ببخشید زیاد شد زود بهم معرفی کنید که دیگه بیشتر از این عقب نیفتم
کنکوری های 92 کجایین پس ؟
من رشتم ریاضیه چیزایی که به نظرم خوبه رو میگم:
ادبیات 2 و 3 و پیش.کلک معلم خوبه گاج سبزم خوبه تقریبا در 1سطحا ( خودم گاج دارم )
کتاب آرایه های ادبی: کلک معلم خوبه نشر الگو otn هم خوبه (خودم نشر الگو دارم)
یه کتاب تست جامع هم می خوام که هم قرابت معنایی تستاش خوب باشه و هم کامل باشه و کل ادبیات و زبان فارسی رو پوشش بده:کلک معلم خوبه نشر الگو otn هم خوبه (خودم میخوام نشر الگو بگیرم)
برای عربی کتاب آموزش جامع عربی ایاد فیلی مبتکران یه کتاب تست خوب هم معرفی کنید: من خودم ندارم دوستام otn دارن میگن خوبه
برای دینی فقط می خوام کتاب جامع دین و زندگی گاج رو بگیرم: بهترین انتخابه
برای زبان نمی دونم چی بگیرم البته زبانم خوبه فقط فعلا کتابی که تو ذهنم گاج سفید هست : به نظرم زبان انتشارات شبقره خوبه . (آقای رضا کیاسالار)
برای شیمی می خوام برا دوم و سوم و پیش مبتکران بگیرم کتاب تست هم نمی دونم چی بگیرم: همون مبتکران بهترینه
بقیه درساتم نمیدونم :sq_25:
موفق باشی
:sq_9:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببين برايه ادبيات وقتي ميخواي كتاب جامع هم بگيري ديگه لازم نيست هم 2 بگيري هم 3 چون به نظره من كتابايي كه فقط مخصوص ادبيات دوم (يا سوم هستن)به درده كنكوري نميخوره چون خيلي مباحث رو باز كردن كه براي كنكور لازم نيست
نظره من براي ادبيات جامع روي 2 تا كتاب اوليش كتاب ادبيات جامع ژرف انديشان كه كمتر كسي باهاش آشنايي داره چون تازه اومده ولي تستاش واقعا مختصر و مفيده و مباحث رو خوب پوشش ميده
دوميش ادبيات جامع الگو هست ... ميتوني خودت ببيني و مقايسه كني.
آرايه كلك واقعا بيخوده...براي آرايه نظرم رويه 2 تا كتابه اولي براي آموزش:كتاب همايش ادبيات هامون سبطي جلدي كه توش آرايه داره براي تست هم الگو
براي لغت و املا هامون سبطي رو بگير فقط.........ضمنا به ياد داشته باش كه لازم نيست خــــــــــــــــــيلي رو واژگان داخل متن(اونايي كه معنيش انتهاي كتاب نيومده ) حساسيت نشون بدي چون جديدا تو كنكور از اين واژه ها به ندرت استفاده ميشه چون سر معنا كردنشون اختلاف نظر پيش مياد
زبان فارسي فقط 5 بحث الگو.........كتاب هامون خيلي مفصله و آدمو يه جاهايي گيج ميكنه... الگو واقعا كتاب خوبيه خيلي مختصر و مفيده
برايه تست عربي بانك تست خيلي سبز خوبه
اگه زبانت خوبه مبتكران بگير
براي فيزيك: اگه اموزش مفصل ميخواي براي پيش دانشگاهيي فار عاليه.. اگه نميخواي خيلي هم مفصل باشه الگو...براي اول سبز دوم و سوم نظري ندارم ولي الگو بد نيست...
شيمي وقتي مبتكران ميگيري ديگه تست نميخواد بگيري كه(نكنه منظورت كتاب آموزشيه مبتكرانه؟؟؟؟)
اره منظورم آموزشی شیمی مبتکران
برا ادبیات کلک معلم خوبیه واسه آموزش. تست هم کتاب سبز(البته دیگه خیلی وارد جزییات شده)نقل قول:
در کل پیشنهاد میشه ادبیات رو مبحثی بخونید.
برای مبحثی خوندن کتاب های کوچک "تب کنکور" کلک معلم توصیه میشه.به رنگ نارنجی (به ویژه لغات و تاریخ ادبیات)
برای زبان فارسی کتاب 5 مبحث نشر الگو خوبه.خلاصه و مفیده...
برا عربی: اگه یه ذره عربی بلد باشی فوت و فن خیلی خوب جواب میده.برا تست هم کتاب آبی قلمچی پیشنهاد میشه(البته جواب تشرحی خوبی نداره)بیشتر برا تمرین خوبه.همون فوت هم تست داره اما با نکات خوده کتاب حل میشه.
اساسا ریاضی تجربی کتاب فوق العاده نداریم.به نرم کتاب نقره ای گاج از همش بهتره.همون که دو جلده.
برای زیست اول کتاب سبز بعدش اگه وقت کردی 8000 تست گاج. در ضمن گیاهی آرامفر خیلی خوبه.
برا فیزیک آموزش بلد نیستم ولی تست سفید گاج.شاید تست هاش ساده به نظر برسه ولی از همون تیپ سوالا تو کنکور میاد.اگه سخت تر میخوای کتاب سبز.
برا شیمی همون مبتکران کافیه کتاب تستش رو بگیر توش آموزش کامل هم داره.
آره دوست عزیز از الآن فرصت خیلی زیادی هست تا کنکور.با تلاش خیلی راحت رتبت زیر 2000 میشه.
دفعه ی بعدی سوالاتت رو در مورد کتاب ایجا مطرح کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا واقعا کسی نمیدونس یا مارو قابل ندونستین؟نقل قول: