در کل بین مارکهای دیگه هم پیشنهادی ندارین؟نقل قول:
Printable View
در کل بین مارکهای دیگه هم پیشنهادی ندارین؟نقل قول:
میتونید WD my passport ultra و یا Seagate backup plus Slim هم انتخاب کنید .نقل قول:
سلام
هارد 2 ترابایت اینترنال می خوام برای فایل سرور (سروری که فایل ها روش به اشتراک گذاشته شده ) هارد فعلی سرور western dijital caviar black هستش
می خوام سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه .
قیمتش هم زیاد مهم نیست .
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه قیمت برای شما زیاد مهم نیست میتونید WD Re بخرید که سرعت خوب و کیفیت خوبی دارند . البته این مدل برای دیتاسنترهای بزرگ مناسب هست ولی میتوان روی سرورهای کوچک هم نصب کرد . محدود به این مدل نیستید یعنی اگر بتونید WD Se پیدا کنید احتمالاً در هزینه شما صرفه جویی میشود . از سری اینترپرایز سیگیت هم میتونید Seagate Constellation را انتخاب کنید .
سلام
آقا عطا ممنون از زحماتی که اینجا میکشید
چن تا سوال دارم اگر لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم
1- امکان داره کمی در مورد SSHD ها توضیح بدید.
آیا تو بازار ما چیزی غیر از سیگیت پیدا میشه؟
بلک2 رو دیدم از 120 گیگ SSD استفاده کرده بود اما با سیگیت فرق میکرد و مثله اینکه امکان دسترسی کاربر به SSD رو فراهم میکرد آیا اون هم روی SSD کش میکنه؟
اگر قرار باشه خود کاربر هرجوری که خواست از اون SSD استفاده کنه و به عنوان کش هارد نباشه خب اگر یه هارد جدا و یه SSdه جدا بگیریم بازم که همین کار رو میتونیم بکنیم پس خریدن بلک2 چه حسنی داره
آیا بلک2 تو بازار ایران پیدا میشه؟
در مورد مقایسه تفوت سرعت SSHD با SSD و HDD بنچمارکی چیزی داری شما؟
آیا SSHDهای سیگیت سریالهای مختلفی داره؟ تفاوتی هم دارند؟
سلام
برای یک مورد مصرف دنبال خرید یک هاردم لطفاً بهترین گزینه رو معرفی بفرمایید
یک هارده 2 یا 3 ترابایتی که اگر قیمت خوب باشه 3 ولی اگر قیمت بالا بره مجبورم 2 بگیرم
برای یک کاربر که کارش گرافیک و فتوشاپ و کورل و اینهاست
بهتر بود که هارد اینترنال باشه اما کاربر میخاد بتونه هم با پی سی و هم با لب تاپ با این هارد کار کنه
برای ذخیره کردن تمام پروژه هایی که انجام داده و میخاد بده (که معمولاً فایلهای سنگینی هم هستند)
احتمالاً برای اینکه پروژه ها رو روی همین هارد ایجاد کنه و روی همین هارد باهاشون کار کنه و در آخر روی همین هارد هم آرشیوشون کنه
اما خیلی نمیخاد جا به جاش کنه
و دیگه اینکه هارد قابل اعتمادی باشه که اگر به صورت اصولی ازش مراقبت کنه بتونه اطمینان داشته باشه که پروژه هاش از بین نمیره
ممنون
سلام .نقل قول:
میتونید پست هفتم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید ؛ توضیحاتی در این مورد دادم .نقل قول:
1- امکان داره کمی در مورد SSHD ها توضیح بدید.
خیر ؛ هارد WD Black² کاملاً متفاوت از هارد دیسکهای هایبرید سیگیت هست . همانطوریکه خودتان هم گفتید کاربر میتواند بطور جداگانه به هر دو SSD و HDD دسترسی داشته باشد .نقل قول:
آیا اون هم روی SSD کش میکنه؟
همه لپتاپها دو محفظه جداگانه برای نصب هارد ندارند . در نتیجه دو درایو متفاوت در یک درایو میتونه یک گزینه عالی برای این لپتاپها باشد .نقل قول:
اگر قرار باشه خود کاربر هرجوری که خواست از اون SSD استفاده کنه و به عنوان کش هارد نباشه خب اگر یه هارد جدا و یه SSdه جدا بگیریم بازم که همین کار رو میتونیم بکنیم پس خریدن بلک2 چه حسنی داره
مدلهای متفاوتی موجود هست . مثلاً در نسل دوم NAND flash آنها از نوع SLC بود و اکثراً هم 7200rpm بودند . در صورتیکه نسل سوم MLC هست و هارد دیسکها 5400rpm هستند .نقل قول:
آیا SSHDهای سیگیت سریالهای مختلفی داره؟ تفاوتی هم دارند؟
سلام .نقل قول:
بنظرم Seagate Backup plus میتونه گزینه مناسبی باشه . چون در مقایسه با WD my book پرسرعت تر هست .
اطلاعات بیشتری در این خصوص میتونید ارائه کنید یا نمودارهای بیشتر؟نقل قول:
این تفاوت فقط تو همین دسترسی به اس اس دی ه یا چیز دیگه ای هم هست ؟ چه چیزی؟نقل قول:
اگر برای دسکتاپ بخوایم استفاده کنیم ، بلک2 چه حسنی داره؟نقل قول:
این سریال از کدوم نسله و کدوم نسل پرفورمنس بالاتری داره؟نقل قول:
Z1D8GHFH
اگر یه مای بوک بخریم بعد توش یه بلک بزاریم چقدر بهتر از سیگیته؟ به این مقدار هزینه کردن میارزه؟ (صرف نظر از قیمت هارد گرین داخل مای بوک و بدون درنظر گرفتن گارانتی گرین که از بین میره)نقل قول:
و آیا هیچ گزینه ی دیگری نداریم؟!
آقا عطا ممنون از پاسخ هایی که لطف میکنید
سوال دیگه ای هم از خدمتتون دارم
یک هارد 2 یا 3 ترابایتی برای آرشیو کردن فیلم و فایل های شخصی ولی جوری که زیاد به لپ تاپ و پی سی وصل باشه
مای بوک بهتره یا سیگیت؟
کدام سریال؟
باز هم ممنون
سلام
نظرتون در مورد
Western Digital My Cloud External Hard Drive - 4TB
چیه ؟
کارایی خوبی دارن ؟ عمرشون خوبه در کنار قیمت بالاشون ؟
نقل قول:مشخص هست كه ذخيره كردن تمام فايلهاي مربوط به يك نرم افزار و يا نصب سيستم عامل در قسمت SSD عملكرد خيلي بهتري در مقايسه با حالتي كه فقط قسمتي از اطلاعات پراستفاده در 4 یا نهایتاً 8 گیگ SSD هارد ديسكهاي هايبريد ذخيره ميشود .نقل قول:
این تفاوت فقط تو همین دسترسی به اس اس دی ه یا چیز دیگه ای هم هست ؟ چه چیزی؟
در مقايسه با يك هارد 7200rpm و SSD درايو كه بطور جداگانه نصب ميشوند شايد مزيت خاصي نداشته باشد . ولي به هر حال اين مدل بيشتر براي لپتاپها و يا موارد مشابه كه امكان نصب همزمان دو درايو بطور جداگانه ندارند مناسب هست .نقل قول:
اگر برای دسکتاپ بخوایم استفاده کنیم ، بلک2 چه حسنی داره؟
اين مدل نامبر نيست . احتمالاً سريال نامبر (SN) هست كه از روي آن نميتوان فهميد مربوط به كدام مدل هست . SN يك شماره انحصاري و غير تكراري (و ميشه گفت محرمانه) براي هر هارد ديسك هست.نقل قول:
این سریال از کدوم نسله و کدوم نسل پرفورمنس بالاتری داره؟
Z1D8GHFH
هارد هاي اكسترنالي هستند كه پرفورمنس بهتري داشته باشند (مثل My Book VelociRaptor Duo) . اگر سيستمهاي مورد نظر اينترفيس Thunderbolt دارد و اگر ميتونيد چنين مدلي را در بازار پيدا كنيد كه انتخاب مناسبي هست .نقل قول:
اگر یه مای بوک بخریم بعد توش یه بلک بزاریم چقدر بهتر از سیگیته؟ به این مقدار هزینه کردن میارزه؟ (صرف نظر از قیمت هارد گرین داخل مای بوک و بدون درنظر گرفتن گارانتی گرین که از بین میره)
و آیا هیچ گزینه ی دیگری نداریم؟!
به هر حال اگر هزينه اينكار و اگر باطل شدن گارانتي آن براي شما مهم نباشد و اگر كاري كه انجام ميدهيد صرفاً يك كپي پيست معمولي و مانند آن نباشد و اگر مشخصات سيستم شما (مثلاً نوع اينترفيس و كنترلر مربوط به آن) مطلوب باشد ، ميارزد .
این سوال Seagate Backup plus Desk یا WD my book همیشه پرسیده میشه . پیشنهاد میکنم اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد . چند مورد از تفاوتها و مزاياي هريك از ايندو مدل را توضيح دادم . هر كدام كه با نيازهاي خودتان بيشتر مطابقت دارد همان را انتخاب كنيد .نقل قول:
سلام .نقل قول:
این هارد اکسترنال در واقع یک نوع NAS هست . اگر میخوهید اطلاعات را بین چند سیستم (با استفاده از روتر) Share کنید و یا اگر میخواهید با استفاده از DLNA برای پخش فیلم و موسیقی استفاده کنید گزینه مناسبی هست .
ولی اگر قصد انجام چنین کاری ندارید توصیه میکنم یک هارد اکسترنال معمولی برای آرشیو دیتا بخرید . سرعت ترانسفر دیتا از طریق اینترفیس Gigabit Ethernet در مقایسه با usb3 پایین هست . پورت usb3 که در این دستگاه وجود دارد برای اتصال مستقیم به PC و یا لپتاپ نیست بلکه برای متصل کردن هارد اکسترنال دیگر و یا فلش مموری و ... به آن هست .
سلام
نظرتون در مورد
Western Digital My Cloud External Hard Drive - 4TB
چیه ؟
کارایی خوبی دارن ؟ عمرشون خوبه در کنار قیمت بالاشون ؟
تا رنج 800 تومن (ادابتور دار)بالاترین ظرفیتی که میتونم بخرم چیه ؟ چه مارکی ؟ کارایی و کیفیت و دوام خیلی مهمه برام ....
حدودا 3 سال پیشه یه 640 گیگ سامسونگ گرفتم usb2 به قیمت 92 تومن
ضربه هم زیاد خورده ولی تا الان مثل ساعت داره کار میکنه ....
راستی گارانتیش 3 ساله باشه :n02:
کاربردتان چی هست ؟ اگر هارد اکسترنال معمولی میخواهید در حال حاضر حداکثر چهار ترابایتی در بازار ایران موجود هست و میتونید WD my book را انتخاب کنید. همچنین Seagate Backup plus هم قابل انتخاب هست . ولی اگر NAS میخواهید همان مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست ولی برای چهار ترابایتی فکر کنم بودجه شما کم باشد .نقل قول:
کمپانی وسترن و سیگیت هاردهای اکسترنال پیشنهاد شده را به مدت دوسال گارانتی میکنند و در نتیجه فکر نمیکنم شرکت های ایرانی بیشتر از این مدت گارانتی کنند. هارد اکسترنال WD my book 4TB که خریدم دو سال گارانتی داره .
سلامنقل قول:
کاربرد من ارشیو فیلم و سریال + بازی های ps3:n02:
این wd my book که فرمودید از adata nh03 بهتره ؟
حدود قیمت و شرکت اصلی گارانتی کننده ؟
آقا عطا ممنون
مدل نامبر اون اس اس اچ دی سیگیت اینه
ST1000DX001
این از کدوم سریه
آیا بهترین از این هم داره؟
پس WD my cloud چندان مناسب کار شما نیست . همان مدلهای معمولی (WD my book یا Seagate Backup plus) را بخرید.نقل قول:
در مورد گارانتی ؛ شاید چندین شرکت این مدلها را گارانتی کنند ولی بنظرم سـازگـار بهتر هست .
در مورد ADATA NH03 ؛ میتونید همین مدل را انتخاب کنید (اگر امکانات ویژه ای داره و یا اینکه از شکل ظاهری آن خوشتان آمده و هر دلیل دیگر) ولی من همیشه این مدلها را در آخرین اولویت بعد از WD و Seagate قرار میدم .
1. حتماً میدونید که این مدل 3.5 اینچی هست و برای لپتاپها استفاده نمیشود .نقل قول:
2. فقط همین سری SSHD سیگیت تولید میشود و مدل یا سری دیگری وجود ندارد که در مقایسه با آن بگیم بهتر هست یا خیر .
آقا عطا ممنون از راهنمایی هاتون
انشاالله امروز-فردا سه تا سیگیت بک آپ پلاس میخرم (دوستام منتظر بودن بهترین مدل رو پیداکنم)
مدل نامبرهای متفاوتی که نداره؟ داره؟ اگر داره کدومش بهتره؟
اون اس اس اچ دی رو هم خریده بودم (بله برای دسکتاپم گرفتم)
باز هم ممنون از راهنمایی هاتون
راستی یه سوال
دیوایس هایی که از پورت ساتا استفاده میکنند (چه HDD و چه ODD ) رو مثله یو اس بی در زمان روشن بودن پی سی میشه وصل کرد یا جدا کرد؟
کابل برق رو یا کابل دیتا رو ؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
آیا کار خاصی قبلش باید کرد؟ (مثلن با نرم افزار خاصی اول خاموش کرد یا برق رو قطع کرد)
وصل کردنشون چطور
اگر مادربرد از AHCI پشتیبانی میکند میتونید هم HDD و هم ODD را بصورت Hot swapping متصل و یا جدا کنید . در مورد چگونگی انجام اینکار میتونید لینک زیر را مطالعه کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم هارد و هم DVD Writer را از طریق eSATA بصورت Hot Plug به لپتاپ روشن متصل میکردم و مشکلی هم نداشتم و با استفاده از آیکون Safely remove هم هارد دیسک را eject میکردم . به هر حال اینکار در مقایسه با حالتی که سیستم خاموش و سپس HDD و ODD نصب و به مادربرد متصل میشود ؛ کم خطر نیست. مثلاً در هنگام متصل کردن کابل برق ممکن هست در لحظه اول کانکتورها خوب به هم متصل نشوند و جریان برق چندبار قطع و وصل که میتواند به هارد دیسک آسیب وارد کند . همچنین دقت کنید که عمر کانکتورهای SATA در مقایسه با USB محدودتر هست و احتمال بیشتری هست که زودتر خراب بشوند .
سلام
می خواستم بدونم نحوه استفاده از هارد دیسک های شبکه به چه صورت هستش؟
مثل این لینک .
مثل اینکه خودشون به یه نود تو شبکه وصل می شن یا باید به یه سیستم وصلشون کرد؟. نحوه اتصالشون به سیستم به چه صورت هست ؟ سرعتشون چه طوری ؟ اگه تنها وصلشون می شه کرد پرمیژن های دسترسی فایل ها به چه صورت هستش ؟ چقدر ظرفیتشون هست ؟ چه کسی از این سیستم استفاده می کنه و سوال هایی از این قبیل
ممممممممممممممممنون
سلام
می خواستم بدونم نحوه استفاده از هارد دیسک های شبکه به چه صورت هستش؟
مثل این لینک .
مثل اینکه خودشون به یه نود تو شبکه وصل می شن یا باید به یه سیستم وصلشون کرد؟. نحوه اتصالشون به سیستم به چه صورت هست ؟ سرعتشون چه طوری ؟ اگه تنها وصلشون می شه کرد پرمیژن های دسترسی فایل ها به چه صورت هستش ؟ چقدر ظرفیتشون هست ؟ چه کسی از این سیستم استفاده می کنه و سوال هایی از این قبیل
ممممممممممممممممنون
سلام
من میخوام هارد اکسترال 2TB بخرم برای فقط ذخیره اطلاعات ولی نمیدونم چه مارکی و چه مدلی بهتره؟ شنیدم که western خوبه. کسی پیشنهادی نداره یه راهنمایی بکنه؟
سلام .نقل قول:
از برند Westen Digital میتونید WD my book بخرید البته اگر جابجایی ندارید . در صورتیکه خیلی جابجا میکنید شاید مجبور باشید با هزینه بیشتر انواع پرتابل مثل WD my passport ultra را بخرید . مدل دیگری که میتونید در نظر بگیرید Seagate Backup plus هست (پیشنهاد میکنم پست اول و دوم این تاپیک را هم مطالعه کنید).
اگه بخوام سیلیکون پاور بگیرم چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟نقل قول:
سایت Silicon power را چک کردم . دوترابایتی موجود نیست . اگر از این برند میخواهید بخرید پیشنهاد میکنم از سری Armor یکی از مدلها را انتخاب کنید .نقل قول:
سلام به همه
و ممنون از راهنماییهای آقا عطا
امروز سه تا هارد بک آپ پلس سه ترابایتی خریدم
قیافش که خیلیییی ضایعه . کیفیت ساختش مخصوصاً پورت یو اس بی هم از نظر ظاهری اصلاً جالب به نظر نمیرسه اما خب با توجه به صحبت های شما پرفورمنس اسن بالاست که مهم هم همین پرفورمنسه نه قیافه
آقا عطا تو سایت سیگیت مدل نامبری که زده بود با اینهایی که من خریدم فرق میکنه
سایت سیگیت زده STDT3000100
اما ماله اینها اینه SDTD3000200
اقا عطا ، چند روز پیش یه اس اس اچ دی یک ترابایتی سیگیت خریده بودم گرافهای بنچمارک اون رو میگزارم لطفاً یه نظری بندازید
سلام .نقل قول:
مدل نامبر STDT3000200 در واقع مربوط به رجیون Middle East/North Africa هست و STDT3000100 هم مربوط به رجیونهای دیگه مثلاً United States هست . در سایت سیگیت از قسمت بالا سمت راست باید رجیون Middle East/North Africa را انتخاب کنید .
زیبا بودن یا نبودن بستگی به سلیقه اشخاص دارد . من هم از شکل ظاهری مدلهای WD my book خوشم نمیاد چون مشکی براق هست و در نتیجه خط و خش و اثر انگشت بخوبی مشهوده ولی مدلهای قدیمی WD my book elite که مشکی مات هستند را واقعاً میپسندم گرچه usb2 هستند. پورت usb 3 این مدل از نوع Micro-B هست هاردهای اکسترنال WD my book هم همینطور هست.
بین دو هارد
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB
و
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
کدوم بهتره؟
واقعاً نميشه گفت كداميك بهترين هست ، هر كدام از ايندو مدل مزايا و معايبي دارند . مثلاً اگر ميخواهيد هارد اكسترنال را lock و ديتاها را رمزگذاري كنيد پس مدل اول بهترين انتخاب هست ولي مدل دوم مناسب براي كاربرهايي هست كه چندان دقت نميكنند و مثلاً هارد را زمين مياندازند يا روي ميز كار ، ليوان آب يا چائي ميگذارند !نقل قول:
معمولا از طریق یه کابل Lan cat6 به روتر يا سويچ وصل میشن و از بخش network تو my computer يا از طريق sambaتو گوشی یا تبلت قابل دسترسی قرار میگیرن. يه بدى كه دارن نميشه مستقيم به كامپیوتر وصلشون کرد(البته شايدم بشه ولى خودم تا بحال نداشتم تا با دستکاری ip و gateway صحت اين موضوع رو تائيد كنم)نقل قول:
برا بهره بردن كامل از كارائى اين هاردا بهتره روتر يا سوئيچتون مجهز به پورت Lan gigabit باشه وگرنه سرعتتون به 11MB/s محدود ميشه.
در كل گزینه عالی برا اشخاصیه که بخوان چندتا وسیله وایرلس رو با یه هارد گسترش حجم بدن. برا کاربری خونگی این گزینه خوبیه:
سلام احتیاج به برد تغذیه هارد سیگیت 1ترا ساتا دسکتاپ دارم کدام سایت انلاین میتونم خرید کنم معتبر باشه
سلام
من تو اين صفحات خيلى
گشتم ولى يکم گيج شدم دنبال يه هارد اکسترنال با سرعت 7200و usb3 هستم ميتونيد يکى برام پيشنهاد کنيد
مارک هم برام زياد مهم نيست
با تشکر
من هارد Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB خریدم وقتی بازش کردم توش یه فایل به اسم Activate Warranty هست باید باهاش چیکار کنم اگه اجراش کنم چی میشه؟
سلام .نقل قول:
اگر از انواع دسکتاپی میخواهید میتونید Seagate Backup plus Desk بخرید که به احتمال زیاد از هارد دیسکهای 7200 استفاده شده . ولی فکر نمیکنم بتونید مدلهای پرتابل 7200rpm را در بازار پیدا کنید . اگر کسی را میشناسید که میتواند مدلهای خاص را برای شما جور کند (مثلاً خرید از خارج از کشور و ارسال به ایران) میتونید مدلهایی مثل HGST Touro s بخرید .
برای رجیستر کردن در سایت Silicon Power هست که برای کاربران ایرانی کاربردی ندارد .نقل قول:
حالا ميتونيد يه هارد پر سرعت بهم معرفى کنين؟
اگر هارد اکسترنال دسکتاپی میخواهید همان مدلی که پیشنهاد دادم گزینه مناسبی هست . اما در مورد پرتابل ؛ مدلهای موجود در بازار اکثراً 5400rpm هستند و ویژگی برجسته ای ندارند که از لحاظ سرعت از سایر مدلها متمایز بشوند . میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus یکی را انتخاب کنید .نقل قول: