سرعت ارسال پست خیلی کمهههههه
اصلا نمیشه خوب فعالیت کرد:41:
Printable View
سرعت ارسال پست خیلی کمهههههه
اصلا نمیشه خوب فعالیت کرد:41:
سلام هنوز این متن رو فارسی نکردید Viewing برای تعداد نفرات بازدید هر انجمن
تو پروفایل دکمه نقل قول نیست که این خیلی بده!!!!!!!!!
1-در قسمت ارسال جواب سریع اکثر اوقات انواع مختلفی از کرش بوجود میاد بعضی اوقات سر سطر
اینتر میزنم سطرها در هم غیب میشن ............
در موقع ارسال بیش از حد مکث داره و صفحه قفل میکنه(در کروم+فایرفاکس+اکسپلورر تست شده)
2-مجبوریم بریم حالت پیشرفته که اون هم تا لود بشه با کلی مکث همراه که ارسال پست هم با مکث همراه
که سابق اینقدر مکث نداشت اینها باعث میشه وقت زیاادی از کاربرای سایت به حدر بره
سلام
در مورد ادیتور من از مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده میکنم مشکلی نمی بینم ...
در موارد خاص چنانچه مشکلی دارید میتونید از تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > حالت نمايش ويرايشگر > گزینه Standard Editor - Extra formatting controls رو انتخاب کنید که ادیتور ساده با دکمه های مربوطه رو فعال میکنه و قابلیت Full WYSIWYG Editing رو غیر فعال میکنه .
من در زمان ارسال پست هم وقفه خیلی زیادی نمیبینم و به نظرم با حجم کاربرانی که آنلاین هستن و منابعی که از سرور مشغول هست طبیعی به نظر میاد
با این همه من باز هم همه چیز رو بررسی میکنم
سعی ما اینه که تا اونجا که امکان داره انجمن رو بهینه و سرعت اون رو برای کاربران افزایش بدیم
با سپاس
راستش یه مشکل تو مرورگر فایرفاکس هست بطوریکه وقتی داری یه مطلب جدید می نویسی (حالت پیشرفته) بعد اینکه نت قطع بشه کلا می ایسته و نمیشه کاری کرد به نظرم باید پلاگین مربوطه رو دانلود کنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام گزینه Request a read receipt for this message موقع ارسال پی ام برداشته شده باشه. لطفا اگه میشه اینکارو بکنید.
تعداد استایل ها را زیاد کنید ممنون و استایلاتون ناقصه رسیدگی شود ودر قسمت زیرین انتخاب سریع را هز چه زود تر فعال کنید
سلام
تو یه وی بی 4 دیدم که وقتی تاپیک جدید میخوای بزنی عنوان رو که انتخاب میکنی تاپیک های مشابه رو نشون میده پایینش خیلی کاربردی و خوبه برای تکراری نشدن تاپیک ها لطفا اینکارو شما هم بکنید.
با تشکر
من که راضی هستم از همه چیز مخصوصا قالب انجمن که واقعا زیباست!!
وقتی روی منوی اطلاع رسانی کلیک میکنم اینطوری میشه و میفته زیر تبلیغ.واسه شما هم اینطوریه؟
نقل قول:
سلام..
با کروم و فایرفاکس تست شد این مشکل نبود.
یکبار کش مرورگر رو خالی کن کامل و بعد هم
فلش پلیر رو آپدیت کن .
با آرزوی بهترینها..
به نظر میرسه ویژگی قرار دادن لینک فعال داخل پروفایلهای کاربری هم قرار داده شده.
با آرزوی بهترینها..
سلام
مدیران محترم سایت واسه من قالب نمیذاره
اون پایین صفحه فقط یه VB4 default style هست و یه دونه هم مخصوص موبایل
دیفالت هم فوق العاده بد نشون میده ، یه راهنمایی بکنید چکار کنم
از یه مرورگر دگه استفاده کنید تست کنید.نقل قول:
یه بارم ctrl + f5 بزنید.
کش هیستوری مرورگر رو هم بپاکین.
ببینید چطور میشه.
موفق باشید/
سلام ...
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه جا منجمله خود انجمنها و سرچ آخرین پستهای کاربری هم اضافه بشه خیلی خوبه...ضمن اینکه بنظر غلط فارسی نویسی شده و بجای تاپیک در عنوان: به اولین تاپیک جدید بروید، پست درستتره...
من پیغام هایی که فرستادم (Private Messeges) و مثلا طرف جواب نداده رو چجوری ببینم؟
نمیشه؟:11:
این وسط چین اینا تو ارسال سریع نیست لطفا اضافه شه !!!!!!!!!!!
......................................نقل قول:
دوستان چرا انجمن یورو باز نمیشه؟
کو باز میشه که !! D:نقل قول:
اونی که بالاست، اطلاعیه هستش!! که اره خرابه ونمیره به انجمن.....نقل قول:
دوستان چرا انجمن یورو باز نمیشه؟
پایین پایین، تو بخش ورزش ها، یورو رو اضاف کردن!!
---------------------------------
از مدیریت خواهش دارم که تگ کد رو به پاسخ سریع اضافه کنن....من الان اگر بخوام لینکی چیزی بدم، از همین کوت استفاده میکنم و یه خورده ضایع هستش!! احساس میکنم که تازه کارم!!!!!!
نه از همون شرتکات بالا هم برای من قابل دسترسه..نقل قول:
(لینک آدرسش میره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تبدیل میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بچه ها من بازم پیداش نمیکنم...فک کنم واسه همه باز نیست...
شما الان روی ای لینک کلیک کنید ، باید به انجمن بازیهای یورو وارد بشید:نقل قول:
اگر وارد نشد و یا پیغام داد، به یکی از مدیران انجمن ورزش پیام بدید ببینید محدودیتی چیزی براتون وجود داره؟
دوستان من از مدیران ورزش کسی رو نمیشناسم...ممنون اگه یکی رو به معرفی کنین
سلام.
برای مایی که اغلب اوقات فارسی مینویسیم زیاد سخت نیست،
ولی کاربرین بخش زبان انگلیسی و برنامه نویسی و.. واقعا براشون
سخته که هربار برای زدن دکمه ی چپ چین وارد تنظیمات پیشرفته بشن.
با آرزوی بهترینها..
من پیغام هایی که فرستادم (Private Messeges) و مثلا طرف جواب نداده رو چجوری ببینم؟
نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19:
برو قسمت ویرایش اختیارات اینو Sent Private Messages: را بزار رویه Save a copy of sent messages in my [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] folder by default (تیکشو بزن)نقل قول:
مگه پ.خ رو پاک کردی؟نقل قول:
سوالت گنگه!
چتو اون دوستم فهمید؟ :27:نقل قول:
چرا نمیرفتی به پوشه ارسال شده ها!!! اون اولش فعاله من که خودم غیرفعال کردمش.نقل قول:
رفتم عزیزم آخریش مال قبل تغییر ورژن سایت بود:11:نقل قول:
همین الان یعنی ساعت 3.17 دقیقه ی بامداد روز 13 ژوئن 2012 ، داشتم افراده آنلاین رو میدیدم
که اینو دیدم به نظر شما عجیب نیست ؟؟؟ :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک باگی در سیستم پیش اومد، که از اواخر برج 5 تا اوایل 6 پستها رو در لیست آخرین ارسالها نشون نمیداد و همین جا هم صحبتش شد؟نقل قول:
من فکر میکنم این عدم نمایش صحیح مربوط به اونه...چون آخرین پستشون مربوط به قبل از این باگه و اگه یک پست بدن شاید برطرف بشه...
هیچ کس هم توضیح نداد اون اشکال چی بود . چرا حل نشد؟
سلام
کلا بعضی از آمار و ارقام با تاخیر به روز رسانی میشن ( به جهت جلوگیری از فشار به سرور و ... )
موضوع سرچ هم باید حل شده باشه
با سپاس
این سایت نت بینا واقعا شورشو دراوورده .از بس سرعت سرورش مزخرفه که حتی تو این فروم هم تاثیر گذاشته .شمایی که تبلیغاتش رو تو فرومت گذاشتی ، فروم لود میشه اما وقتی به جایی که تبلیغات و بنر های نت بینا قرار داره میرسه یه چند دقیقه ای اونجا گیر میکنه و نمیذاره سایت بالا بیاد
سلامنقل قول:
اوکی این مورد هم قابل حل هست و در اولین فرصت انجام میدم
تکمیلی :
الان همه آگهی ها بصورت فریم هستند و روی لود شدن فروم تاثیری ندارند .
یک مشکلی دارم در مرورگر فایر فاکس که خیلی عجیبه بدون اینکه دست به پلاگین ها و ... بزنم نمیتونم جواب ارسال کنم.اصلا نمیشه نوشت و صفحه سفید خای هست!مشکلم چیه؟