نقل قول:
تغییر رو باید حضوری بری مخابرات!
Printable View
نقل قول:
تغییر رو باید حضوری بری مخابرات!
نامحدود می خوای؟نقل قول:
نوشته شده توسط oOomid.M
عجب برای مردم دردسر درست کردننقل قول:
مگه مخابرات نامحدود میده!نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
چرا اینطور کردن ؟هر روز دزد تر میشن اینا !
بچه گرگانی ها تبادل آرشیو فیلم و سریال هر کی بود بهم پیام بده.
داداش اره نامحدود میخام ..فیبر نوری ام هستم ..مخابرات که نامحدود نمیده ...نقل قول:
یک هفته است سرعت به شدت اومده پایین اینترنتم یک مگ حجمی هستش
سلام دوستان. سرعت دانلود شما هم پایینه ؟ واسه من از 120 بالاتر نمیره ! در حالیکه قبلا حدود 250 بود !
سلام علی جان ( اگه اسمتو درست گفته باشم )نقل قول:
اگه سرویس 1 مگ داری باید خدمتت بگم که دزدی جدید به این صورته که مخابرات اعلام کرده سرویس 1مگ 120 بالاتر نره
در صورتی که قبلا تا 250 هم میمومد.
آره درست حدس زدید :دینقل قول:
این چه مسخره بازی هست دوباره ؟
زنگ میزنم 2020 اصلا به روی خودشون نمیارن میگن کندی سرعت نداریم نویز خطت باید بررسی بشه !
پس واسه شماها هم اینجوریه ؟
شاید عوض کنم برم های وب بعد از 5 سال مخابرات دزد.
جدی میگی؟چه مسخره اخه یعنی چی ؟!هر روز یک بامبولی در میارننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستم زنگ زده بود خودشون بهش گفتن. سرویس 1 داره
سرویس8 مگ ساعت رایگان نداره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش سرويس با حجم بالاکليه مشتريان متقا ضي سرويس اينترنت نامحدود تا اطلاع ثانوي مي توانند از سرويس جايگزين با حجم بالا استفاده نما يند جهت اطلاع بيشتر به عاملين مجاز فروش مراجعه شو
نت شما هقطعه؟ ازدیشب نت قطع شده! 2020 زنگ میزنم همش بوق اشغال میزنه!.
منظورشون چیه؟نقل قول:
سرعتارو آووردن پایین
حیف خطم فیبر نوری هست وگرنه یه رو هم از این مخابرات دزد سرویس نمیگرفتم
دقت کردین ساعت سیستم سرویس دهی با ساعت واقعی اختلاف داره؟! کلاهبرداری جدید!!!
منظورشون از حجم بالا اینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان..خواستم بدونم مخابرات گرگان اینترانت ارایه میده؟ چه سرعتی و چه قیمتی؟ و مهمتر از همه اینکه نامحدوده دیگه نه؟ ممنون
دوستان سلام
امروز تو خیابون تبلیغ نت نامحدود اسیاتک رو دیدم...
چون مخابرات نامحدود نمیده باید جالب باشه..
قیمت 1 مگ ماهانه نامحدودش 62 هزار تومن بود...حالا 2 تا سوال دارم...شما از کیفیتش خبر دارین ؟ مثلا ا مگ اسیاتک با چه سرعتی دانلود میشه کرد؟ با مخابرات حدود 120 تا 130 هست...
و اینکه چون نامحدوده اگه شب و روز دانلود کنیم که محدودمون نمیکنه؟:n02: و از این بامبولا ندارن که.
و اینکه من 1 ساله 1 مگ از مخابرات الان دارم..اگه بخوام به اسیاتک تغییر بدم امکانش هست؟
سلام تا به حال به ساعت پنل پلوتون دقت کردین؟ جالبه اگر با همین ساعت دانلود منیجر رو تنظیم کنید و فردا صبح هم تنظیم کنید از حجمتون کم نمیشه اما اگر با همون ساعت 1 تا 7 دانلود کنید کم میشه
دزدی با کلاس به این میگن
سلام.نقل قول:
یعنی چجوری؟ ساعتش که درب و داغونه:n02:میشه توضیح بدین؟
من 1 و ربع میزارم تا دقیقا 7...
چجوری کم میشه در این حالت؟ فوقش زیاد که کم نمیشه.
درواقع سایت مخابرات هست که تعیین کننده شروع و پایان دانلود رایگان هست درسته؟ نه ساعت کامپیوتر ما پس خیلی راحت میتونه با دستکاری ساعت سیستم زمانبندی دانلود رایگان رو به هم بزنه! مثلا من این اواخر چک میکردم متوجه شدم که تا ساعت 1:40 ساعت پلوتون 12:59 رو نشون میده و چند بار امتحان کردم به این صورت که حجم باقی مونده رو مینوشتم و بعد 1:40 دانلود رو شروع میکردم و صبح ساعت 6:30 بیدار که میشدم (برای رفتم به محل کار) باز هم چک میکردم تا این موقع ساعت پلوتون 5:50 رو نشون میداد اما وقتی ساعت 7 دوباره چک میکردم ساعت پلوتون با ساعت رسمی یکی میشد!!!نقل قول:
سلام یکی از گرگان میتونه از ۴.۲.۲.۴ یه پینگ بگیره بزاره ؟ ممنون
دوستان سه چهار روزه سرعتم خیلی پایینه صفحه رو به زور باز میکنه بقیه هم این مشکل رو دارند؟
بله ما هم خسته شدیم از این سرعتنقل قول:
جالبه وقتی به پشتیبانی هم زنگ میزنی با کمال پررویی میگن معلوم نییت کندی سرعت تا کی ادامه داره
Sent from my C5303
امروز متوجه شدم فقط برای بار اول دانلود شبانه داریم
و دفعه دوم که مثلا شش ماهه تمدید میکنی دیگه دانلود شبانه تعطیل
دزدی جدید با اطلاع ندادن
Sent from my C5303
من ۶ ماهه تمدید کردم هنوزم شبانه رایگان دارمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ای بابا الان یک هفته اینطوری شده من فکر میکردم برای خط من یا سیم های تلفنم مشکلی پیش اومدهنقل قول:
آقا چرا امروزا سرعت اینقد پایینه
از ۷۰ ۸۰ بالاتر نمیره اونم اگه بره
بعضی وقتام به ۲۰ ۱۰ میرسه
آقا چرا امروزا سرعت اینقد پایینه
از ۷۰ ۸۰ بالاتر نمیره اونم اگه بره
بعضی وقتام به ۲۰ ۱۰ میرسه
سرعت ۱ مگ
معلوم نیست باز چی شده سرعت اومده پائین .(احتمالا کابل پاره شده:n25:)
خیر سرمون یک ساله گرفتیم دانلود کنیم
خودش 5 ساعت رایگان بیشتر نیست اونم کلا سرعت تعطیل :n34:
سرعت یک هفته اینجوری شده.سرعت شبانه تون چنده؟ برا من که از 12 شب به بعد سرعت 10 20 کیلوبایت میشه!:n22:
مال منم همونه بین 10 تا 20 :n41:
به احتمال 100 درصد کسی که میتونه مشکل رو حل کنه رفته تعطیلات عید شما ببین اگر بعد تعطیلات درست نشد:n35:
خداییش هستن کسایی که هنوز از مخابرات سرویس بگیرن ، اگر خطتتون مشکلی نداره ، پیشنهاد میکنم هر چی زودتر برید از یکجا دیگه بگیرید ، یک مشت دزد با سرویس بی کیفیت ، من خودم یک ساله از مخابرات بیرون امدم ، (پارسال همین موقع بود که نامحدود رو برداشتن)
دوستان ساعت دانلود شبانه چند تا چنده؟