سلام دوستان
نسخه ی توتال سکوریتی بیتدیفندر 2014 چه طوریاست؟!
مشکل سرعت دانلود و اینترنت توش حل شده؟؟
آنتی ویروس سبکی هست یا اینکه سنگینه!!؟
سلام دوستان
نسخه ی توتال سکوریتی بیتدیفندر 2014 چه طوریاست؟!
مشکل سرعت دانلود و اینترنت توش حل شده؟؟
آنتی ویروس سبکی هست یا اینکه سنگینه!!؟
نسبت به ورژن قبلی با توجه به تکنولوژی Photon خیلی سریعتر شده :n09:
من که مشکل سرعت دانلود توش ندیدم البته اینترنتم سرعتش 512M شاید از اونه :n13:
اما هر دقیقه چیزی حدود 1 تا 2 مگابایت به یکی از سرورهاش تبادل می کنه خودش می گه که مربوط به cloud میشه :n22:
در کل تا خودتون رو سیستمتون نصب نکنید متوجه نمیشید چون هرکسی سرعت اینترنتش و نرم افزارهایی که اجازه دسترسی به اینترنت بهشون داده و مشخصات سیستمش با فرد دیگه فرق میکنه :n09:
دوستان برا آنتی ویروس از چه کرک یا سریالی استفاده کنم؟
اگه 2013هنقل قول:
BD2013.TR.Setup-BBs
بنظرم برا راحتیه کار اگه آپلود کنین و در انجمن قرار بدین بهتر میشهنقل قول:
باتشکر
دوستان من 30 روزم تموم شد حالا کد میخواد تا فعال شه ! راهی هست بشه دور زد ؟! :n02: یعنی با پچ یا چیز دیگه ای فعالش کرد ؟! مث IDM که با پچ درست شد !
سلام
من با ابزارBitDefender2013_Uninstall_Tool انتی ویروس رو حذف کردم اما تو محیط بوت من هنوز انتی ویروس مونده .چطوری انتی ویروس رو از محیط بوت میتونم حذف کنم؟ (2 بار نصب و حذف کردم. هردو بارش موند)
دوستان راهی نیست ؟؟؟!!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو محصولات 2013 ,2014 کار می کنه :n09:
سلام چند روزی میشه بیت دفندر آنتی ویروس رو نصب کردم .آپدیت افلاین انجام دادم.ولی میزنم آپدیت انلاین انجام بده 140 مگ میخاد دانلود کنه.حجم دانلود این آنتی ویروس زیاده یا ماله من اشکال داره؟در ضمن سرعت دانلود آپدیت خیلی کمه خیلی.
دوستان؛
یه شرح حال از ورژن جدید اینترنت سکوریتی و توتال سکوریتی بیتدینفدر میشه بدید اونایی که استفاده کردن؟!
سبکه؟مشکل سرعت اینترنتش حل شده؟! براش میشه لایسنس گیر آورد به راحتی ؟
کار کردن و تنظیماتش چطوره؟یه کاربر حرفه ای رو میطلبه یا تنظیم کردنش راحته؟
سلامنقل قول:
من الان رو سیستم بیت دیفندر توتال سکیوریتی دارم
سرعت سیستم رو زیاد نمیگیره البته بستگی به سخت افزار داره تا خودتون نصب نکنید متوجه نمیشید
کاهش سرعتی در اینترنت نداره حداقل واسه من اینجوری بوده
بله مشکل لایسنس داره سریال براش خیلی کم گیر میاد اما تریال ریست تو صفحات قبل هست
تنظیمات پیچیده ای نداره یه کاربر معمولی میتونه به راحتی ازش استفاده کنه کلا بیت دیفندر انتی ویروسی سایلنتی هست
سلام
من نسخه اورجینال total security دارم ولی قسمت anti spam خاموشه و روشن نمیشه...
چی کار کنم روشن شه؟؟
و آیا نسخه 2014 اصلی اومده؟؟
من هم همین مشکل رو دارم و در حالت downloading میمونه.من بعد از نصب بیت دیفندر اینترنت سکوریتی،آپدیت آفلاین رو هم که صد و خورده ای حجم داشت نصب کردم اما الان حجم آپدیت رو که میخواد دانلود کنه میزنه 230 مگ
اون سرور رو هم تست کردم.با قیلترشکن هم تست کردم ولی باز هم همون وضعیته.در حالت prompt for downloading هم گذاشتم آپدیتها رو شناسایی کرد که باز در حالت دانلود میمونه.در event-->update هم گزارشی ثبت نشده(دو سه بار هم ریستارت کردم)
مشکل از کجاست؟
سلام من میخوام بیت دفندر نسخه توتال 3 کاربره بخرم الان یک تخفیف خوب داده که قیمت مناسبه ولی من دوتا کامپیوتر دارم یک لانسیس دیگه رو کسی میخواد ؟
65 پولش هست که تقسیم بر سه میشه نفری 22 اگه کسی میخواد pm بده ( خرید من 100 درصد نیست و شاید چند روز دیگه بگیرم فقط میخوام بدونم اگه سه کاربره بگیرم یک لانسیس دیگه دستم باد میکنه یا نه :n02:)
دوستان بیت ورژن 2014 بتا هست یا رسمی ؟
رسمی هستش...نقل قول:
چرا نصب نمیشه ؟ این ارور رو میده یکی کمک کنه لطفا
رو سیستم قبلا چه انتی ویروسی داشتی ؟نقل قول:
برو انتی ویروس قبلی رو کاملا پاک کن
بولگارد . کمودو و اوریا .360 . نورتون . روبو اسکن . شید . پادویش و...نقل قول:
همه پاک شده هستن
هم نسخه 2013 هم 2014 این ارور رو میده لطفا کمک کنید.
این همه انتی ویروس رو سیستم نصب داشتی معلومه قاطی میکنننقل قول:
بیتی به برنامه e trust گیر داده این برنامه رو از رو سیستم پاک کن
ندارم این برنامه رو . الان باهشاون دارم چت میکنم میگن این برنامه یک فیک انتی هست و بهم یک ایمیل هم دادن و یک برنامه بهم دادن تا باهاش مشگل هارو پیدا کنم و برای اونا بفرستم ببینم چکار میکنند
سلام محمد جاننقل قول:
من کاربر دایمی بیت دیفندر نیستم فقط هر سال با اومدن نسخه جدید چند روزی نصب میکنم طبیعتا در مورد مشکلات بیت دیفندر اطلاعات چندانی ندارم
منم چند روز پیش بیت دیفندر نصب کردم دقیقا همین مشکلات وجود داشت بعضی وقتا تو اتصال به سرورمشکل داره
در مورد ثبت نشدن گزارش باید بگم عجیبه تا اونجایی که من میدونم به محض باز کردن بیت دیفندر کلی گزارش تحویلم میده
دقیقا نمیدونم تو سیستم شما چه مشکلی وجود داره به نظر من اخرین نسخه رو دانلود کنید و به صورت انلاین اپدیت کنیداما این مراحل رو انجام بدید ببنید مشکل برطرف میشه:
تو run تایپ کنید ncpa.cpl و کلید اینتر بزنید
بر روی کانکشن اینترنت راست کلیک کنید و Properties انتخاب کنید
در تب networking بر روی tcp/ip v4 دابل کلیک کنید
در بخش use the following dns server addres این ادرس وارد کنید:
8.8.8.8
8.8.4.4
=========
در تب networking برای ip v 6 هم این ادرس وارد کنید
2001:4860:4860::8888
2001:4860:4860::8844
بعد از وارد کردن ادرس dns سیستم رو ریستارت کنید
اپدیت رو به صورت دستی انجام بدید
اگر از پر و کسی استفاده می کنید اونو غیر غعال کنید
تاریخ و ساعت و زون تایم سیستم تنظیم کنید
اگر مشکل برطرف نشد تنظیمات dns به حالت پیشفرض برگردونید و دوباره اقدام به اپدیت کنید!
اگر مشکل باز هم برطرف نشد بیت دیفندر پاک کنید و دوباره نصب کنید .
خوب به من یک نرم افزاری دادن که از کامپیوتر من گزارش گرفت و حدود 10 مگابایت شد در حالت zip بعد گفت اونو برای ما بفرست منم فرستادم الان بهم گفتن دارن انالیز میکننش و تا 48 ساعت دیگه به من جواب میدن
ممنونم علی جان.بیت رو روی ویندوز دومم دارم،راه حل شما رو تست خواهم کرد.نقل قول:
من از سرور خود بیت دیفندر دانلود کردم این نسخه 2013 بود.2014 مگه رسمی نشده؟
منم بخاطر تست فعلا نصب کردم.تنظیماتش چقدر کمه :دی یاد nod32 افتادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومده انگار :n09:
سلام
دوستان کسی کرک یا راه حلی سراغ نداره این بیت دفندر به طور دائم رجیستر بشه؟
من الان internet security رو دارم نسخه 2013.ولی 30 روزه هست و بعد 30 روز دوباره باید 30 روزه فعالش کنم
کسی راهی داره؟:n13:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ها براشون سوال بود که این سایت معتبر هست یا نه . اینم جوابش از خود بیتدفندر که میگه این سایت یکی از سایت های خودشون هست و کاملا معتبر میباشد .
درسته.من لایسنس نسخه موبایل رو از همین سایت خریدم.در تماسهایی هم که داشتم پشتیبانیش هم خوب بوده.نقل قول:
دوستان با این تخفیف 75% میارزه یدونه یک کاربره رو بگیرم یا با همین Comodo Free Antivirus سر کنم؟؟
کاربرم هم بیشتر گشتن تو اینترنت هست و امنیت برام مخصوصا تو کارای بانکی که با اینترنت انجام میدم مهمه.
سلام دوستان
یه سوال
تو سایت بیتدینفدر (رسمی) ورژن 2014 گذاشته واسه فروش دانلود
چرا در سایت ایرانی این فروشگاه فقط فقط محصول های 2013 بیتدیفندر رو میفروشن؟؟؟؟؟؟
به مناسبت ماه رمضان بیت دفندر تخفیف خیلی عالی گذاشته وسوسه شدم که بخرم ولی میگن نفس سیستم رو میگیره آیا درسته دوستانی که تست کردند سرعتشون اومد پایین؟ نسخه 2013 هم همینطوره؟
کاری نداره.شما نسخه 30 روزشو دانلود کن و نصب کن.یه مدت داشته باش اگه خوشت اومد نسخه کاملشو بخر.نقل قول:
حالا نفس کامپیوتر رو میگیره یا نه؟
من رو حساب این مقایسه میگم ولی در عمل ممکنه فرق داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی به سخت افزار داره ,مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه؟
سلام
این بیت دیفندر محیط مجازی " سندباکس " داره ؟
حجم اپدیت اولیه چقدری هست؟
ممنون