اوپس! امثال تو توی ایران کم نیستند و به این نتیجه رسیدم باهاتون بحثی نکنم.تصویر زیر رو ببین به دردت میخوره .ببین چند نفر از کامنتت تنفر گرفتند!! موفق باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوپس! امثال تو توی ایران کم نیستند و به این نتیجه رسیدم باهاتون بحثی نکنم.تصویر زیر رو ببین به دردت میخوره .ببین چند نفر از کامنتت تنفر گرفتند!! موفق باشینقل قول:
خب هر طور شده موفق شدم یه دست بازی کنم(اکثر نسخه ها مشکل دارن و موقعی که کرنر یا ضربات آزاد به نفعت میگیرن بازی کرش میکنه)
از همون اولش که وارد بازی میشی تغییرات رو احساس میکنی.لوگوی فیفا مثل سابق نیست و اینبار خیلی جذابتر معرفی میشه و مسی هم اینتروی خیلی قشنگی داره
منوی بازی به کل تغییر کرده و از رنگ سفید استفاده شده که منو رو خیلی قشنگتر و جذابتر کرده.قابلیت Matchday هم به بازی اضافه شده که اطلاعات به روز رو از سرورهای EA میگیره و جدیدترین اطلاعات بازیکن ها و تیمها رو نشون میده.مثلا نشون میده که منچسترسیتی در حال حاضر چندمه،فلان بازیکن رونده رو به رشدی داشته یا نه و همه اینا به روز میشن که فوق العاده جالب کرده بازی رو.
علاوه بر این توی تنظیمات هم میتونی ساعت برگزاری بازی رو تعیین کنی و با تغییر ساعت بازی کلا رنگ و حال و هوای بازی و استادیوم و چمن تغییر میکنه.به عنوان مثال اگه بازی رو ساعت 2 ظهر برگزار کنی رنگ ها روشنتر هستن و چمن سبزتره ولی اگه 5 عصر برگزار کنی رنگها و چمن بازی کدر تر میشن که خیلی برای خودم جالب بود و تغییر بسیار خوبیه
سیستم First Touchـی که به بازی اضافه شده یه انقلابی بوجود آورده.همین سیستم بازی رو چند برابر طبیعی تر کرده و هر بار به خودتون بستگی داره که یه توپ رو چطوری کنترل کنین و مثل نسخه های قبلی تحت هر شرایطی موقع استپ،توپ به پاتون نمیچسبه و باید خودتون توپ رو کنترل کنین و اگه این کارو اشتباه انجام بدین توپ لو میره.پاسکاری،سانتر و شوتزنی طبیعی تر و مخصوصا سانترها از نسخه 12 بهتر شده.موردی که خیلی برام عجیب بود سرعت بالای بازی بود.قبلا فیفا رو با سرعت نرمال و طبیعی گیم پلی میشناختم ولی توی این دمو سرعت بازی خیلی زیاد شده که رو اعصابه!
یه سری چیزهای دیگه به بازی اضافه شدن؛از جمله اینکه موقع ورود بازیکنا حرکات طبیعی دوربین رو میبینیم که میلرزه و حس طبیعی رو القا میکنه و تصویربردارها از کنار تصویر میگیرن.وقتی بازیکنی تعویض میکنی کمک داور چهارم تابلوش رو بالا میبره و شماره بازیکنای جدید روش نوشته شده.بازیکنای نیمکت نشین خودشون رو کنار زمین گرم میکنن و . . .البته بازیکنایی که خودشون رو گرم میکنن حالت مقوایی دارن به نظرم و زیاد طبیعی نشده
مورد دیگه ای که خیلی خوشحالم کرد راهنمای دکمه های بازی بود.توی نسخه 12 راهنمای دکمه ها بر اساس کنترلر XBOX بود و اگه میخواستی Player Bio رو ببینی باید چندین دکمه رو امتحان میکردی تا مثلا دکمه مورد نظر(به فرض مثال LB) رو پیدا کنی ولی توی این نسخه راهنمای دکمه ها بر اساس نسخه پی سی تنظیم شده و به جای LB و RT و . . . نوشته X،C،Q.
در کل بازی خوبی شده و تغییرات زیادی به خودش دیده و صد در صد به امتحان کردنش می ارزه.بی صبرانه منتظر انتشار نسخه نهاییش هستم
با عرض شرمندگی خدمت دوستان مشکل کرش برطرف نشده :31:
من فکر میکردم در هر شرایطی که توپ کرنر بشه بازی کرش میکنه و توپ رو به نفع حریف به اوت زدم و کرنر شد و دیدم مشکلی پیش نیومد برای همین اینجا اعلام کردم
ولی وقتی کرنر به سود من اعلام شد از بازی پرید بیرون !!!!
فعلا دارم میگردم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه.
باز هم شرمنده
آره درسته باید چند بار زدنقل قول:
اما با جهت ها چیکار میکنی؟ اونها اصلا ست نمیشن
شما مگه با چه کلیدهایی بازیکنهارو حرکت میدادی همیشه؟
ببین دو مدل تنظیم هست یکی classic یکی alterntiv (مطمئن باش املاش این نیست:31:) رو همون altere که بزاری جهت های صفحه کلید حرکت بازیکن رو کنترل می کنن... شما احتمالا رو کلاسیک تنظیم می کنی که w a s d حرکت بازیکن رو کنترل می کنننقل قول:
توی فروم های خارجی گفتن که اگر تنظیمات کلیدها رو تغییر بدین بازی کرش میکنه ولی اگر بدون تغییر دادن تنظیمات بازی کنین در ضربات کرنر و آزاد مشکلی پیش نمیاد.
ولی مشکلی که داره اینه که باید خودت رو به این کلیدها عادت بدی . فعلا راه دیگه ای برای جلوگیری از این مشکل اعلام نشده و تنها راه همینی است که اعلام شده.
بله کرشینگ لگینگ! برای من هم هست تازه میخواستم درایور بتای 306.02 رو برای رفع کرش معرفی کنم! که با تغییر کلید بازیها منم دچار کرش شدم....
چینش پیش فرض دکمه ها برای بازی با صفحه کلید هم یه چیزی شبیه جوکه آخه!!نقل قول:
سرعت : shift چپ
سانتر و تکل : Space
شوت : j
جهت ها هم برای حرکت
حالا یه نگاه به صفحه کلیدتون بندازید ببینید برای یک بازی چه عذابی باید آدم بکشه!!! احتمالا باید از انگشتای پا هم باید استفاده کرد:31:
موندم واقعا منطق اینا چی بوده؟!!!
با تنظیمات پیش فرض اصلا نمیشه بازی کرد. من تا اومدم با این حالت پیش فرض بازی کنم به دقیقه یک نکشیده گل خوردم ! اصلا نمیشه انگشت ها و دستت رو تنظیم کنی . انگشتها توی همدیگه گره میخوره .
وقتی هم که تغییرش میدیم چپ و راست کرنر و ضربه آزاد به نفع ما گرفته میشه .
این First Touch فوق العاده است . بازی رو از این رو به اون رو کرده . توی فیفا 12 تا پاس میدادی بازیکنت مثل آب خوردن توپ رو میگرفت و میرفتی برای حمله و تغییر جهت های سریع هم تاثیری رو روند حرکتی توپ و بازیکن نداشت.
ولی کافیه اینجا با یک بازیکن که کنترل توپ پایینی داره تغییر جهت سرعتی بدی اون موقع است که توپ از شما جلو میفته و تا بیای درستش کنی بازیکن حریف توپ رو گرفته .
توی حملات هم CPU خیلی خوب کار میکنه و تنوع توی حملات و حرکات اونا دیده میشه که دفاع کردن رو سخت میکنه و مثل نسخه 12 نیست که چپ و راست توپ به کناره ها بره و سانتر کنن.
حرکات بازیکنان خودی هم در فضاهای خالی به نظرم خیلی خوب کار شده . مخصوصا موقعی که ضد حمله میزنی این قضیه بخوبی خودش رو نشون میده.
فقط حیف این مشکل بازی رو PC وجود داره و نمیذاره بقیه نکات بازی رو کشف کنیم . فعلا هنوز نتونستم یک بازی کامل انجام بدم :31:
کسی از Complete Dribling استفاده کرده؟ چطوریاست؟
کار باهاش حال میده؟
انجامش سخته؟
آیا cpu هم ازش استفاده می کنه؟
با هر بازیکنی میشه زد؟
پیام مسئولان EA در رابطه با مشکلات اخیر نسخه دمو :
At EA Forums They Said:
"Some PC users are experiencing freezing issues while playing the FIFA 13 PC Demo with custom
keyboard configurations.
This issue will be resolved when the full game launches.
While we investigate, please use one of the preset keyboard configurations or a game-pad when playing the
demo. Thanks for your patience and understanding, everyone!"
در فروم EA مشکل کرش بازی و همچنین سختی هایی که برای تنظیماتی که پیش روی کاربران و همچنین کرش بازی بعد از تغییر کلیدها وجود داره عنوان شده بود.
یکی از مسئولان EA گفتن که در نسخه کامل بازی این مشکل برطرف خواهد شد.
زمانی که ما در حال رسیدگی به این مشکل هستیم , لطفا از یکی از حالت های پیش فرض کیبورد و جوی استیک موجود در نسخه دموی بازی استفاده کنید . از همه شما که بردباری به خرج دادید ممنونیم.
دوستان من دموی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دان کردم چجوری میشه ارجین رو فعال کرد ؟ اصلا ارجین چی هست؟ نمیشه بدون ارجین بازی کرد؟
اریجین نیازی نیست فقط کرک اسکیدرو رو کپی کن تو پوشه بازینقل قول:
از اینجا می تونی بگیری:
راجع به بقیه مشکلاتی که قرار در آینده واست پیش بیاد هم تو پستای قبلی بحث شده می تونی به اونا مراجعه کنی:31:
هیچ بازی جدیدی نسبت به فیفا13 اینقدر از CPU استفاده نمیکته
اصلا کاری به هسته های گرافیک شما نداره فقط CPU میخوره
نسبت به فیفا 12 هم 25 درصد بیشتر اشغال میکنه
این بازی برای کسایی که CPUی ضعیفی دارن کلا تعطیله
من رو باش که فکر میکردم الان میان و میگن یه پچ فیکس واسه بازی میدیم بیرون :|نقل قول:
بله با تمام بازیکنان در واقع حرکات موجود در فیفا استریت رو اینجا پیاده کرده منظورش از کامپلت دریبلینگ حرکات مانور با توپ هست که شما توی فوتسال می بینید. یه حالت رقص پا ایستاده روی توپنقل قول:
نه انجامش سخت نیست وای می ایستی و کلید LB رو هولد می کنی و با جهت ها نمایش می دی یعنی حرکات نمایشی همین چیز خاصی نیست و زیاد تاثیر نداره توی روند بازی
دموی pc رو میشه با دسته بازی کرد؟
ممنون من بازی کردم خیلی توپ شده همش احساس میکنی داری فوتبال جزیره رو میبینی سبک مثل فوتبال اینگلیس شده ...
فقط یه مشکل دارم نمیدونم چرا رو پایین ترین سطح گرافیکیه فایل تنظیمات گرافیک و ایناش باز نمیشه برام تا تنظیم کنم ... cpu i5 2500 کرافیک 6570 radeon فیفا 12 رو فول ht بازی میکنم ولی این ......
توی آرنا مود یک نکته ای که چشمم رو گرفت این بود که ضربات تکنیکی ( Finess shot ) به راحتی گل نمیشه . توی فیفا 12 میتونم بگم که 90% این ضربات رو وارد دروازه میکردم .
ولی الان فعلا یک بار بیشتر نتونستم با این حالت توپ رو وارد دروازه کنم . البته این رو هم بگم که از بیشتر از راه دور ضربه زدم . چونکه توی فیفا 12 از راه دور هم میشد به این ترتیب گل زد.
کلا این مسئله بدجوری روی اعصاب بود و با دوستان که بازی میکردم و وقتی بازی گره میخورد و بجایی نمیرسیدن اکثرا اینطوری ضرباتشون رو تبدیل به گل میکردن . دروازه بانان هم در نسخه قبل روی این ضربات به شدت کند عمل میکردن.
ولی الان عکس العمل ها خیلی بهتر شده و مهم تر این که همه ضربات توی چارچوب نیست و باید خیلی دقت به خرج بدی . (برعکس نسخه قبل)
به نظر من واکنش دروازه بانان هم خیلی بهتر شده . البته این قضیه هم در آرنا مود تست شده و شاید بخاطر رفلکس بالای جو هارت بوده. ولی در کل عکس العمل ها خیلی منطقی تر و سریعتر و مطمئن تر از گذشته شده.
ولی همچنان در حسرت یک بازی کامل موندم :31:
من وقتی بازی رو اجرا میکنم دست و پام میلرزه:دی.یه کم با منو ور میرم و خارج میشم از بازی:دینقل قول:
ولی همچنان در حسرت یک بازی کامل موندم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال که لگ داشت و اعصاب نذاشت برامون،امسالم که از قبل بدتر شده و کرش میکنه:41:.حالا کو تا 2 هفته دیگه . . .
من نه مشکل کرش دارم و نه لگ... از دانلود ها گرفتم و کرک اسکیدرو رو هم خودم از سایت اسکیدرو دانلود کردم. شما هم امتحان کنید شاید درست بشه.
اما در مورد بازی....
بسیار بسیار بسیار بسیار راضی هستم من. فوق العاده روون و شناور شده بازی... پاس کاری ها فوق العاده شدن! یعنی در حدی خوب شده که اگر گل درست و حسابی بزنین تا 10 دقیقه همینجوری فقط کیف می کنین!:دی سیستم پاسکاری جدید امکان بازی به سبک بارسلون و آرسنال و اینها رو میده.... توپ رو میتونین روی زمین فوق العاده به حرکت در بیارین.
حرکات توی عمق بازیکن ها معرکه است... فضاهای لای دفاع رو خیلی عالی باز می کنن....
اما به نظرم هنوز بعضی وقت ها استیل دویدن بازیکن ها یکم مشکل داره.... البته یکم فقط
در مجموع عجیب حال کردم با دمو. از دموی 12 فوق العاده بهتر بود! پس وای به روزی که بازی نهایی بیاد چون با اینکه دموی 12 خوب نبود ، ولی خود بازی معرکه بود! پس اینکه دموش اینقدر خوبه ، وایییییی به بازی نهایی.... بی صبرانه منتظرم!
شما تنظیمات کیبرد رو عوض کردی و بعدش وارد بازی شدی که میگی مشکلی نداره؟!نقل قول:
من با دسته Xbox بازی می کنم.نقل قول:
یه جا می خوندم برای انجامش نیازه که LT و RT رو هم زمان بگیریم و از Left Stick برای انجام حرکات استفاده ببریم. ولی شما نظر دیگه ای دارید.نقل قول:
بله با تمام بازیکنان در واقع حرکات موجود در فیفا استریت رو اینجا پیاده کرده منظورش از کامپلت دریبلینگ حرکات مانور با توپ هست که شما توی فوتسال می بینید. یه حالت رقص پا ایستاده روی توپ
نه انجامش سخت نیست وای می ایستی و کلید LB رو هولد می کنی و با جهت ها نمایش می دی یعنی حرکات نمایشی همین چیز خاصی نیست و زیاد تاثیر نداره توی روند بازی
اگه فقط به درد نمایش می خوره که مفت نمی ارزه. انتظار داشتم که تو نبردهای تن به تن خیلی کمکم کنه. بخصوص برای شکافتن خطوط دفاعی. ( یه لحظه یاد علی کریمی سال های دور افتادم. یادش بخیر!)
چند تا سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدید:
1. آیا cpu بهتر و جذاب تر از قبل بازی می کنه؟ تنوعی در بازی تیم ها مشاهده کردید؟
2. آیا تا حالا گلی زدید/خوردید که تو فیفاهای قبل نمونش رو ندیده بودید؟ آیا چیز تازه ای در گل هایی که زدید/خوردید مشاهده کردید؟
3. آیا دروازه بان جلوی کرنر شدن توپ های نزدیک به خودش رو می گیره؟
4. Attacking AI چه تاثیری گذاشته بر روی حمله کردن شما؟
5. آیا دفاع CPU مثل فیفا 12 ، به هنگام دفع توپ ، شوت هاش غیرطبیعی، کند و بیش از اندازه دقیقه؟ یا طبیعی تر شده؟
6. آیا واکنش دروازه بان نسبت به شوت های محکم از فاصله ی نزدیک، باز هم فرا انسانی و غیر طبیعی ایه؟
7. آیا بهبودی در صداگذاری تماشاگرها مشاهده کردید؟
8. آیا حس و حالی که بعد از پاس دادن و شوت زدن بهتون دست میده، تغییری کرده نسبت به فیفا 12؟
9. آیا حس می کنید که نحوه ی بازی کردنتون نسبت به قبل تغییری کرده؟ چه تغییری؟
فعلا همین!
1- cpu خیلی خوب بازی می کنه ، البته هنوز هم به نظرم یکم بیش از حد قویه!نقل قول:
2- بسیار زیاد! حرکات جدید خیلی زیاد شده
3- من 1-2 صحنه دیدم که توپ رو گرفت! یعنی نزاشت کرنر بشه
4- مثل فیفا 12 باز هم خیلی خوب دفاع می کنن
5- دفاع cpu طبیعی تر شده... راحت تر گول میخوره...
6- من 1 صحنه دیدم که جو هارت یه موقعیتی رو عجیب گرفت!!! عجیبب!!! خیلی قشنگ بود....رفلکس فوق العاده داشت...
7- به صدا گذاری دقت نکردم
8- پاسکاری و شوت فوق العاده بهتر شده! توپ وزن پیدا کرده و از پاس دادنتون لذت می برین.
9- تغییری نکرده! ولی کلا توی 13 بازی از عمق خیلی حال میده... البته سانتر ها هم فوق العاده تغییر کردن
در ضمن ، complete dribbling فقط برای نمایش نیست... فوق العاده موثره.... میتونید باهاش توپ رو از فضاهای تنگ و شلوغ در بیارین و حفظ توپ کنید. واسه بازی تاخیری هم عالیه... یعنی که توپ رو نگه دارید تا یه بازیکن از عقب زمین حرکت کنه و بزنه به عمقو
خوب بالاخره قسمت شد منم این دمو رو برم!
گفتنی ها رو دوستان گفتن ولی منم برداشت خودم رو میگم
بیس کار که همون نسخه 12 هست ولی تغییرات وجود داره اونم تغییرات مثبت
یعنی موقع بازی هم حس فیفا 12 رو داشتم هم یه نسخه جدید
جالب بود که تو همین 3 تا بازی تقریبا تمام مواردی که توی تریلر e3 دیده بودم بهش برخوردم
ضربه ترکیبی برای شروع مجدد
complete dribbling
حرکت به موقع و صحیح یار سوم در موقع حمله (که خیلی برام لذت بخش بود!)
درگیریهای مدافع با مهاجم صاحب توپ
فرصت طلبی مهاجمین در ارسالها (همون موردی که مدافع به ماست بودن متهم شد! ولی تو بازی من دیدم که این مهاجمه که از پشت سر مدافعی که انتظارش رو نداره میتونه بیاد و توپ رو با سر بزنه)
یه سری تغییرات بود که قابل پیش بینی بود (مثلا انیمیشن تعویض ها ) ولی یه مورد تو همین نیم ساعت بازی کاملا منو غافلگیر کرد
از پشت محوطه شوت زدم که داخل 18 قدم خورد به مدافع و به نظر اومد که توپ به دستش خورده ولی داور ادامه داد
نکته غافلگیرکنندش واکنش تماشاگرا بود که در همون لحظه برخورد یه واکنش نشون دادن (به خاطر از دست رفتن موقعیت) و بعد اون هم 2-3 ثانیه سوت ممتد رو به نشان اعتراض به داور از طرف تماشاگرها اومد که دیگه غافلگیر شدم واقعا!
نکات دیگه ای که برای من جالب بود یکی تمرین های پیش از شروع بازی بود که تو 12 تو رو میده به بازیکن میگه برو گل بزن! ولی اینجا تمریناتی رو کار میکنیم قبل بازی، که واقعا تیمهای واقعی تمرین میکنند مثل حرکت مارپیچ بین موانع (فقط امیدوارم تنوع کافی داشته باشه این بخش)
دویدن بازیکن ها بیش از پیش طبیعی شده و چشم نواز
سانترها خیلی بهتر شده از نظر من؛ جوری که من تو نسخه 12 99% توپهای جناحین رو سانتر نمیکنم ولی تو این دمو همش سعی میکردم برم از کنار سانتر کنم :31:
خط حملۀ وحشتناک قوی من سیتی از نکات قابل اهمیت دیگه بود!!
یه چیز یگه به ذهنم اومد این بود که بازی کمی و فقط کمی فانتزی شده یعنی رفته به سمت حال و هوای pes
منتها من این فانتزی شدن فیفا رو به آرکید شدن فورزا تشبیه میکنم یعنی هم لذت بخش تر برای منه گیمر هم حساب شدس
اصلا قرار نیست توپ رو با دفاع آخر برداری از وسط مدافع های حریف رد کنی بری ولی کلا یه ذره فانتزی شده دیگه
همه اینها دمو بود باید واستاد و فیفا 13 رو دید
همین کامپلت دریبلینگ توی فیفا 12 هم بود به قول شما LT و RT رو وقتی همزمان می گیری یه حرکت کنترلینگ رو انجام می ده این جدید نیست نه تنها فیفا 12 بلکه توی فیفا 11هم این حرکت بود که البته توی فیفا 13 بهش عنوان کمپلت دریبلینگ داده... چیزی که جدید هست و توی فیفا های قبلی نبود همون کاری بود که گفتم... بحث نظر دیگه نیست این واقعا هست... اگه دوست داشتید براتون ویدیو بذارم ببنید.نقل قول:
یه جا می خوندم برای انجامش نیازه که LT و RT رو هم زمان بگیریم و از Left Stick برای انجام حرکات استفاده ببریم. ولی شما نظر دیگه ای دارید.
البته می گم چون همین حرکت دقیقا توی فیفا استریت بود برام تازگی نداشت ولی برای PC گیمر ها که نتونستند فیفا استریت رو تجربه کنن می تونه جذاب باشه
دوستانی که با gamepad بازی می کنن برای اینکه Skill ها رو بتونید انجام بدید، تنظیمات خاصی انجام دادید؟
ببخشید این match Day که به بازی اضافه شده تو این نسخه ی کرک شده هم کار میکنه یا حتما باید ارجینال باشه بازی ؟!
برای این نسخه هم کار می کنه..در واقع کرکی برای بازی درست نشده..فقط اسکیدرو یه میانبر درست کرده که بدون نیاز به اجرای اریجین هم بازی اجرا بشهنقل قول:
ویرایش: البته من خودم اریجین رو دارم... و از کرکم اسفاده می کنم..الان یه لحظه خودم شک کردم که اطلاعات رو از طریق سرور اریجین می گیره یا مستقیما دریافت می کنه؟!:31:
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
هر موقع امسال خواستید حتی فیفا رو تک نفره بازی کنید سعی کنید انلاین باشید و بازی کنید.وقتی میخواستین با دوستاتون یه دست دو نفره بزنید حتما آنلاین باشید و بازی کنید تا اون موقع بفهمید EA چی براتون آماده کرده!! در این حالت گزارشگر بازی دقیقا شما رو در جریان اتفاقات واقعی دنیای فوتبال میذاره و مثلا در مورد تیمتون و نتایجش و ... واستون در حین بازی حرف میزنه!!
خیلی جالبه وقتی میخوای تیم انتخاب کنی وضعیت تیم رو نوشته مثلا نوشته منچستر سیتی الان توی لیگ چهارمه دو تا بازی آخرش رو باخته ،فلان بازیکنانش گلزنی کردند و ... بعدش با فلش قرمز و سبز رنگ میزان پیشرفت و پسرفت رو نسبت به هفته قبل تعیین میکنه و این موضوع هر هفته آبدیت میشه.وقتی وارد بخش ترکیب میشی کنار هر بازیکن بازم فلش قرمز و سبز وجود داره که میزان پیشرفت و پسرفت رو نشون میده.مثلا چون Tevez هفته قبل واسه منچستر سیتی گلزنی کرد اورالش از 86 به 89 افزایش یافت و یک فلش سبز رنگ و با علامت +3 کنارش درج شد.منتظر نمرات طلایی گیم اسپات و IGN باشید
این مورد برای فیفایی که میخواد کرک بشه هم صدق میکنه ؟نقل قول:
هر موقع امسال خواستید حتی فیفا رو تک نفره بازی کنید سعی کنید انلاین باشید و بازی کنید.وقتی میخواستین با دوستاتون یه دست دو نفره بزنید حتما آنلاین باشید و بازی کنید تا اون موقع بفهمید EA چی براتون آماده کرده!! در این حالت گزارشگر بازی دقیقا شما رو در جریان اتفاقات واقعی دنیای فوتبال میذاره و مثلا در مورد تیمتون و نتایجش و ... واستون در حین بازی حرف میزنه!!
یعنی میشه آنلاین شد و بازی رو آپدیت کرد ؟
از کدام قسمت میشه سرعت بازی رو کم کرد ؟!
Game Settings ، مورد یکی مونده به آخر (Game Speed)نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز.
من به یه مشکلی برخوردم.
این fifa config اجرا نمی شه و من نمیتونم به Settings بازی دسترسی پیدا کنم.رزولیشن رو هم نمی تونم بالا ببرم.
چه کار کنم؟
یک روش ابتکاری واسه بیرون نیفتادن موقع کرنر و ضربه آزاد تو پی سی از خودم در کردم:31:
چون فقط موقع ضربات آزاد و کرنر تیم خودی که دوربین میره پشت بازیکن از بازی می پره بیرون،
مواقعی که کرنر یا خطایی به نفع شما اعلام میشه سریع esc بزنید(قبل از این که دوربین بره پشت بازیکن) و از select side کنترل بازی رو به کامپیوتر واگذار کنید، یعنی علامت کیبورد وسط باشه،
دیگه از بازی نمی پره بیرون:8: حالا تا بازیکن ضربه رو زد کنترل رو از select side به خودتون منتقل کنید
به همین راحتی:31:
با این روش مشتی محکم بر درهان اون دسته از دست اند کاران ea خواهید زد که می خوان بزور pc بازها رو مجبور کنن یا کنسول بگیرن یا دسته xbox:31:
:12:
این مشکل از اون مشکلات قدیمیهنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو fificonfig.exe کلیک راست کن برو propeties.... تو سربرگ compatibility تیک runthis programin..... رو بزارو از اون منوی ابشاری win xp sp3 رو انتخاب کن بعد ok
اگه با روش بالا درست نشد فایل fifasetup_default.ini داخل همون پوشه رو با نوت پد باز کنن بصورت دستی اعداد رزولوشن رو تغییر بده بعد سیو
مشکل کرش بازی برا من بالاخره حل شد.یه بار بازیو حذف کردم دوباره فایلارو اکسترکت کردم و کرک ریختم و همه چی به خیر و خوشی تموم شد و چند بار هم بدون مشکل بازی کردم.برا تنظیم کلیدها هم فایل فیفا 11 رو گداشتم و مشکلی هم به وجود نیومد.
دقیقا خواستم همین الان اینو بگم.نقل قول:
برای دسته من فایل فیفا 12 رو (نوت پد) قسمت کلید هاشو توی فایل فیفا13 پیست کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.یه بار هم کرنر شد اما کرش نکرد.