[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ماه تر نمیشه توضیح داد
Printable View
از این ماه تر نمیشه توضیح داد
اتفاقاً ضایعترین موبایلی که به عمرم دیدم Note هست.نقل قول:
واقعاً کنار گوش خیلی خیلی ضایع و آبروریزیه حالا هر چقدر هم امکانات میخواد داشته باشه.
من مشکل اصلیم اینه که دستام خیلی کوچیکه و فکر نمی کنم بتونم راحت S III رو بگیرم. می ترسم بخرمش، از دستم سر بخوره و به فنا بره!
ای کاش موبایل های خوب رو یه خورده کوچیک تر میساختن.
دیدم جالب بود مرسی... یعنی میشه صفحه نمایش اون گوشی ها انقد داغون باشه...؟ چجور آخه؟نقل قول:
نکسوسه که الان دستمه صفحه نمایشش خیلی عالیه روشناییش از SIII هم بیشتره... اون مشکلارو نداشت ولی مشکل نقطه های مشکی تر رو داره خوشبختانه بالا سمت چپ گوشیه و به صورت خطیه (چندتا نقطه بغل هم) که خیلی تلاش کردم تا پیداشون کنم....
----------------------------------------------------------------------
خیلی برام جالبه وقتی گوشی رو میزنم شارژ اصلا داغ نمیکنه حتی گرمم نمیشه(ولرم میشه:31:)
دارم کم کم عاشقش میشم اولش خیلی برام نچسب بود...
این ویژگی دایرک کال هم خیلی به درد به خوره انقدی که منی که عاشق گو اس ام اسو گو چتو امکاناتشم دلم نمیاد بیخیالش شم و برم گو اس ام اسو نصب کنم..
ولی هر دفه که به پشت گوشی نگاه میکنم تن خوارمادر صاب کمپانی تو گور میلرزه:31: باید یه گارد بگیرم براش گناه دارن بدبختا:31:
گیرنده ی gps گوشی خیلی قویه
در عرض 10 ثانیه قفل میکنه رو ماهواره ها
این گوشی شارژر بیسیم داره؟
یه کیت مخصوص واسه شارژ بیسیم هست که هنوز از طرف سامسونگ به بازار عرضه نشده
این هم مقایسه گلکسی اس ۳ با اپتیموس 4X HD
لطفا دوستان عزیز نظر یادشون
لینک مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب apoosh عزیز شما که با هر دو گوشی S III و Xperia S کار کرده اید، بنظرتون کدوم بهتره؟
یعنی از نظر کیفیت ساخت ، خوش دست بودن ، دوربین ، صفحه نمایش و قدرت GPS ، بطور کلی کدوم واسه خرید بهتره؟
ببین عزیز، شاید مقایسه این دو مدل خیلی با همدیگه منطقی نباشه چون اختلاف قیمت و قدرت نسبتا زیادی دارندنقل قول:
در بخش سختافزار و قدرت و این چیزها، شک نکن گلکسی اس ۳ یه سر و گردن بالاتره، اما آیا این بالا بودن به بهای قیمت اضافه اون میرزه و اصلا کاربرد مهمی برای یک یوزر داره؟
جواب من به این سوال در حال حاضر خیر هست و به همین خاطر اکسپریا اس رو انتخاب میکنم. در طراحی و شکیل بودن هم انتخاب اولم اکسپریا هست چون بعد از دو هفته که اکسپریام رو دستم گرفتم احساس خوبی داشتم و اصلا دلتنگ گلکسی نشدم. به احتمال فراوان گلکسی رو هم که بگیرم رد میکنم که بره چون علیرغم امکانات فوقالعادش، نتونست من رو چندان جذب کنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مقاله مقایسه گلکسی اس ۳ با اپتیموس ۴ ایکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه بار که تو خیابونی و از جایی که آخرین بار پیدات کرده دور باشی 1 دقیقه طول میکشه... امتحان کنید.نقل قول:
دیشب واسه من بیشتر از یه دقیقه طول کشید...
کل لذت گوگل مپ به آنلاین کار کردن باهاشه وگرنه اصلا کارایی نداره. آنلاین هم که باشی دو ثانیه ای پیدات میکنه..
دوستان شما کدومو پیشنهاد میدین !!!
اس3 یا اچ تی سی وان ایکس!!!
واسه مالتی مدیا دوربین و...!!! ظاهر هم مهم هست وقتی میخوای 1تومن بدی جای گوشی !
اگه واقعا ظاهر برات مهمه که وان ایکس واقعا قشنگترهنقل قول:
به نظر من هر دو گوشی از هر لحاظ فرق زیادی با هم ندارن فقط پردازنده ی اس3 قوی تره و اس3 یک سری نرمافزارهای کاربردی هم داره که حتما میدونی که چی هستن
چقد قوی تره پردازندش؟! چشمگیره یا نه ؟!
1.4 به 1.5 هست فک کنم؟!
دوربین...صدا...کیفیت ال سی دی اینا چطوره؟!
کلا از نظر فنی Gs3 قوی تره.
پردازنده ی GS3 چون از تکنولوژی 32 نانومتری ساخته شده قوی تره و کمتر گرم میشه و مصرف کمتری هم دارهنقل قول:
ولی پردازنده ی وان ایکس از تکنولوژی 40 نانومتری ساخته شده بنابراین ضعیفتره بیشتر گرم میشه و درنتیجه مصرف بیشتری هم داره
دوربین GS3 که واقعا محشره هم عکاسی هم فیلم برداری
صفحه نمایش هم که دیگه تعریف نمیخواد خداست
صدای گوشی هم در حد قابل قبول هست
اینم عکسی که با گوشی گرفتم:
چه فوکوس نازی کرده.
برادر اگه دوربین برات مهمه دور وان ایکسو خط بکش... برتری های وان ایکس ایناست : زیبایی. سنس. و بازی های اپتیمایز شده ی تگرا
بقیه موارد اس ۳
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آل دیجیتال 32 گیگ سفید آورده 1350
دوستان عزیز یک مقاله در سایت آی تی رسان دات کام (it resan) در ارتباط با مقایسه نمایشگرهای اچ دی گلکسی اس ۳، اپتیموس ۴ ایکس اچ دی و اکسپریا اس درج شده که میتونید برید ببینید
متاسفانه نمیدونم چرا لینک رو که می گذارم اسم سایت رو برمیداره و تنها راه چاره ورود مستقیم هست!
لطفا نظرات خوبتان را هم بدین
کدوم رنگ S III برای یه مرد جوون و جنتلمن قشنگ تره؟
سفید مرمری یا آبی ریگی؟
فکر کنم سفیدش بیشتر طرفدار داره. اما بنظرم رنگ سفید بدنه مانع تمرکز بیشتر به صفحه نمایش میشه.
هر چی رنگ بدنه تیره تر باشه تمرکز روی صفحه بیشتره. پس بهترین رنگ بدنه مشکیه که متاسفانه S III مشکی نداره.
با رنگ آبیش هم با اینکه تیره هست، زیاد حال نمی کنم. البته رنگ آبی رو تو عکسا دیدم شاید از نزدیک قشنگ تر باشه.
به نظرتون کدوم رو واسه خرید انتخاب کنم؟
به نظرم سفیدش خیلی شیک تره .
اون یک تیکه دورش میخواد حواس رو به 4.8اینچ پرت کنه ؟:دی
1- قاب نقره ای دور گوشی فلزه یا پلاستیکه (یا به قولی همون پلی کربنات)؟
2- خرید با گارانتی توصیه میشه یا بی گارانتی؟ چرا؟
کلا پلاستیکهنقل قول:
گارانتی پول دور ریختنه همون بدون گارانتی بخر
آقا مهدی الآن میشه چنین گوشی رو با مواردی مثل اون سوختگی که ازش گفته شده بدون گارانتی خرید؟!نقل قول:
دوست من، من تا حالا یدونه از گوشی هایی که داشتم گارانتی نداشته! (البته به خاطر اعتمادی که به برندش داشتم)
من بخوام این گوشی رو بگیرم با گارانتی میگیرم! مخصوصا که سامسونگ نسبت به برندهای دیگه گارانتیش این قدر بی در و پیکر نیست!
والا اون سوختگی همون یه مورد بود دیگه هم موردی پیش نیومدهنقل قول:
من که کلا پول بالا گارانتی نمی دم دیگه تصمیم با خودتونه
اگر اینطور باشه تا الان 4تا آیفون آتیش گرفته .
سامسونگ گارانتیش هنوزم که هنوزه بی پدر مادره
قیمتش هم بسیار بالاتره
اگر اختلاف 30-40تومنی داشت بله! اما نه 100تومنی
دوستان الان قیمت اس3 سفید و مشکی 16گیگ بدون گارانتی چنده کف قیمت؟!
در مورد رنگ به نظر من آبی زيباتر هستش چون صفحه نمايش های galaxy مشکی هستش و اگه مثلاً s2 سفيد با مشکی رو نگاه کنيد مشکی بخاطر اينکه با صفحه يک دست شده خيلی شيکتر و زيباتر از رنگ سفيد هست که دقيقاً آبعاد صفحه نمايش معلوم هستش
اینجاست که جای خالی نسخه مشکی مات حس میشه
انتخاب رنگ بین سفید و آبی چه سختــــــــه.
ممکنه بعداً رنگ مشکیش هم بیاد؟
اون سوختگی رو سامسونگ بررسی کرده به خاطر گوشی نبودهنقل قول:
گوشی قبل از اینک تو شارژ زده بشه کمی خیس شده بود و از شارژر غیر استاندارد ماشین استفاده کرده بود که آتیش گرفت
لینکشم داشتم پیداش نکردم
من یه موردی رو که کاملا نظر شخصی هست بگم به دور از کل کل، هرچند میدونم خود سامسونگی ها هم قبول دارند
کیفیت ساخت این گوشی با این قیمت میشه گفت خیلی پایینه
اتفاقا من یه سری خبر شنیده بودم در مورد رنگ آبی این گوشی که تو بدنه و تو ساخت دچار یه سری اشکالات فنی بوده به خاطر همین تولیدش متوقف و یا کم بوده (خبر دقیقش خاطرم نیست). علت نایاب تر بودن آبیش هم همین بوده
و اتفاقا یه عکس هم من از رنگ آبیش دیده بودم یه زمانی که اصلا آبیش تو ایران گیر نمیومد (یکی از اون ور آب سفارشی براش آورده بودن) حدود یه ماه پیش بیشتر بود. که قسمتی از بدنه ترک خورده بود. و طرف میخواست گوشیش رو بفروشه
من فقط به اون دوستمون میگم اگر اس3 رو بهترین گزینه دیده بیشتر روی رنگ سفیدش فکر کنه که خدای نکرده مشکلی واسش پیش نیاد و به خوبی هم مواظبش باشه
و شرایط گارانتی شرکتی رو هم کاملا ببینه چیه اگه گارانتی بدنه داره که خیلی میارزه با گارانتی خریدش..........
پیشاپیش هم مبارکش
نه سامی گفته گوشی توی مایکروویو بوده :دی ماهم باید باور کنیم دیگه . مطمئنا سامی چیزی به اون شخصی که گوشیش سوخته نداده که اینو بگه :دینقل قول:
آره منم الان دیدم :دینقل قول:
من کامنتتون رو خوندم از تعجب شاخ در اوردم
باو نوشته در معرض امواج ماکرویو یک مایکرویو بوده:دی
The only way it was possible to produce damage similar to the damage recorded within the owner's damaged device was to place the devices or component partswithin a domestic microwaveنقل قول:
دقیقا معنی کلمه ی whithin میشه در داخل! اگه اشتباه ترجمه میکنم بگین ولی گفته تنها راه ممکن برای بوجود اومدن آسیبی مشابه آسیبی که به دستگاه مالک این گوشی رسیده اینه که دستگاه یا قسمتها(اجزا ) در داخل یک مایکروویو داخلی(خانگی) قرار داده بشه.
منم کلمه داخل رو فهمیدم. ولی توی GSmarena کلمه Oven آورده شده. تو کامنت سامسونگ نه!
اگر واقعا منظورش داخل باشه. این دلیل از آپدیت نشدن گلکسی اس هم دلیل بدتری بود!
دوستانی که گوشی را خریدن از تجربیات خودشون بیشتر بنویسن
ممنون
کسی شرایط گارانتی پارس مایکروتل را برای این گوشی می دونه؟
مثلاً چه مواردی شامل گارانتی میشه و چه چیزهایی نمیشه؟