مگه اعصابت خرابه از من میشنوی بیخیال مخابرات شو هر جا دیگه هم خواستی برو یکم تحقیق کن فقط مخابرات نه . تو این یک سالی که گرفتم (گزینه ی دیگری برام وجود نداره) فقط یک ماه خوب بود !!!!نقل قول:
خود دانی!!!
Printable View
مگه اعصابت خرابه از من میشنوی بیخیال مخابرات شو هر جا دیگه هم خواستی برو یکم تحقیق کن فقط مخابرات نه . تو این یک سالی که گرفتم (گزینه ی دیگری برام وجود نداره) فقط یک ماه خوب بود !!!!نقل قول:
خود دانی!!!
تنها مزیت مخابرات ، ترافیک بالا و هزینه ی کم هست دوست خوبم! در مورد دانلود باید عرض کنم که فعلا" به طور میانگین شبی 500M میشه دانلود کرد ، در مورد پینگ باید بگم که اخیرا" تایم اوت زیاد شده ؛ ولی تو حالت عادی پینگ سرور های داخلی ( مثلا" Shatel.ir ) میانگین 42 هست ! الان Speedtest یه تست می گیرم ، شبم یه دونه دیگه. همین جا می ذارم! شاد باشی! :11:نقل قول:
از تمامی دوستان متشکر ..
ای بابا این که 1 ماهخ قبل خوب بود الان از شانس من خراب شد !
سلام دوستان . من از بعد عید دل خوشی از این مخابرات ندارم. (بابل)
سرعت فوق العاده افت داشته.
اصلا نمیشه مدم رو رو حالت نت کانفیگ کرد(چند تا مودم تست کردم) اما حالت بریدج میشه. اما خب نمیشه با تبلت و موبایل ازش استفاده کرد.
قطعی ها خیلی زیاد شده. زمان ه ترافیک رایگان هم اصلا نمیشه سایت باز کرد چون ملت میریزن دانلود مجانی کنن!!!!!
پشتیبانی ضعیف
اما اوایل عالی بود. من تا 750کیلوبایت ریسیو داشتم.
چند مین پیش زنگ زدم ، مخابرات گفته به خاطر زیاد شدن یوزر هاست و پهنای باند کم میاد. برای همین پهنای باند خریدیم اما هنوز اعمال نشده. ایشالا که همین روزا ردیف شه.
در مورد عیدی هم که دوستان گفتن باید بگم کسی ترافیک عیدی نگرفته و زیاد شدن ترافیکشون ناشی از ایراد در برنامه اکانتینگ مخابرات هست =))
الان یه چند روزیه خوب شده هم از لحاظ قعطی و هم از لحاظ دانلود شب!!!!
یا باید لینک زیاد داشته باشه تا دانلود کنی ، یا اگه لینک کم داری ، کلا " دانلودو بیخیال شی! :31: سیستم مخابراته دیگه! نیس سرعتا خوبه ، مشتریارو تشویق میکنه بیشتر دانلود کنن! :27:نقل قول:
دیشب سرعت بهتر شده بود ! تقریبا" 1.5گیگ دانلود شد! :20: ولی باید بگم که پینگ روزانه بالا رفته یه مقدار + اینکه من قول داده بودم Speedtest شبانه رو بذارم ؛ ولی متاسفانه سایتشو اصن نمی تونه بالا بیاره ، چه برسه به اینکه تست بگیره!
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز، سه شب متوالي شش/6 گيگ دانلود ميکنم، مشکل شما مطمئناً طبيعي و نرمال نيست، از قبل خرابيهاي چند روز اخير مخابرات هم سرويس شما مشکل داشت
قبلاً سرويسهاي ديگه اي غير از مخابرات هم داشتيد؟ اونا چطور بودند؟ طبيعي و نرمال؟ شخص ديگه اي تو منطقه مخابراتي شما وجود داره که همچين مشکلاتي داشته باشه؟
يه لينکي به شما ميدم تست کنيد ببينيد سرعتش امشب چطوره؟(خصوصي ارسال ميکنم)
موفّق باشيد
سلام
تو اخبار شنیدم که میگفتن قراره پهنای باند مازندران از 2.5 گیگ به 10 گیگ افزایش پیدا کنه.
افزایش پهنای باند و چند کار دیگه جزو پروژه هاییه که قرار شده تا پایان سال 91 انجام بشن.
سرعت حال حاضر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب یه مقداری سرعت بهتر شده بود اما بعد ساعت 2 دوباره افت شدیدی پیدا کرد.
تا ساعت 2 تقریبا 500 مگ دانلود کرد و از 2 تا صبح 650 مگ که کلا دیشب 1.150 گیگ دانلود کرد.
بعد از چندین شب سرعتِ پایین، دیشب بالاخره 4.2 گیگ دانلود شد
امیدوارم مشکل رو برطرف کرده باشن
یه مورد دیگه اینه که ممکنه منطقه ی مخابراتی شما خلوت باشه که 3 شبه این مقدار دانلود میشه! منطقه ی ما ( بابل - مرکز دانشگاه ) یکی از شلوغ ترین مراکز مخابراتیه !!!!!نقل قول:
خوشحالم تا الان چن نفر گفتن سرعتاشون بهتر شده! شاید به زودی مشکل همه رو برطرف کنن! :12:نقل قول:
این تستی هست که 2 روز پیش انجام دادم ، 2-3 بار تست گرفتم ، بهترینشو گذاشتم:
این تست و الان گرفتم ( بهترین تست از بین 3 بار ) :
دقیقا
مرکز دانشگاه بابل فوق العاده شلوغه من هم دی شب 2 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم.
سلام و عرض ادبنقل قول:
بله دوست عزيز، چندين بار هم عرض کرده بودم، منطقه مخابراتي ما خيلي خلوته :21: ولي هميشه از صبح تا شب خرابه:37:، از شب تا صبح عاليه:38:
دوستان عزیز با رئیس مخابرات مرکزدانشگاه صحبت کردم هیچ ربطی به شلوغی نقطه ی خاص نداره سرعت ها و پهنا بطور کامل اشتراکی هست ! این مورد رو خیلی ها فکر میکنن به شلوغی ربط داره ولی اینطور نیست ... مسئله ی اصلی اشتراک شما با اون 8 یا 10 نفری هست که با هم در حال استفاده هستید ! به نفع شماست که مشترکینی که با شما 1 به 8 یا 1 به 10 هستن اهل دانلود نباشن :)) البته این کاهش سرعت های این 2 ماهه کاملا بحثش جداست :(
بعد گذشت 1 ماه دیشب بهترین شب بود،1.5 گیگ دانلود داشتم.
اینم تست حال حاضر،سرعت مثل قبل شده.
نقل قول:
مشکل از رتور منطقه تون هست پیگیری کنید با کارشناس شبکه تون تا عوضش کنند مشکل حل میشد
من در مورد پهنای باند کل منطقه ( مرکز دانشگاه ) صحبت کردم ! شما فرض کن پهنای باند کل منطقه مثلا" 40 مگ باشه! اونوخ این پهنای باند باید بین هر 10 نفر به طور مساوی تقسیم بشه! پس این مقدار پهنای باند فقط جواب یه تعداد محدودی یوزر رو میده! حالا یه سوال :نقل قول:
مخابرات این محدودیت رو در نظر می گیره؟ :13: ینی مخابرات می فهمه که الان ظرفیت تکمیله و نباید یوزر جدید بگیره؟
جواب من : 1% فکرشو نکن! :39:
حرف ایشون در صورتی درسته که به ازای یوزر های جدیدی که اضافه میشن ، پهنای باند اضافه کنن! این یوزر های جدیدی که خارج از ظرفیت دارن اضافه میشن ، از پهنای باند کی دارن استفاده می کنن؟
+ اینکه همین آقایی که فرمودین ، 6 ماه به خاطر هیچ و پوچ ، منو معطل کردن تا خطمو از PCM خارج کنن! اولش می گفت اصن نمیشه ، بعد که رفتم از رئیس مخابرات بابل نامه آوردم ، 1 روزه خطمو خارج کردن! :27:
پس اگه من جای شما بودم در جواب بهش می گفتم : شما عسل نوش جان فرمودید اونم از نوع رویال کوهای سبلان! :31:
سلام آقا کیوان،چند تا از این سایتایی که ازش فیلم دانلود می کنی که سرعت لینکاش خوبه،برای من پیغام خصوصی می ذاری،با تشکر
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
بحث من اتفاقا" همین بود که پهنای باند به گفته ی این آقا بصورت منطقه ای تفکیک نمیشه ... و پورت ها سراسری در هر شهر بطور مساوی در هر منطقه واگذاری میشه :))نقل قول:
حالا نمیدونم ایشون درست میگن یا نه :)
داداش این دیگه از اون حرفا بوداااا!!!نقل قول:
آخه 20:30 هم شُد مرجعِ رسیدگی؟!! :44:
اینا که سابقه شون روشنه، خبرهاشون هم معلومه چجوری و با چه اهدافیه
اونوقت بیایم از دُزد به دُزد شکایت ببریم؟!
این صفحات و حرف ها همش دل خوش کُنَکِه که من و شما رو گول بزنن
بشنو و باور نکن
اینم تست امروز غروب
سلام.
سرعت امشب ساعت 1:05
من شکایت نوشتم .
سنگ مفت گنجیشک مفت از هیچی که بهتره!!!1
شما هم اقدام کنید زیاد وقتتون رونمیگیره!!
مخابرات مازندران داره ترافیکهاش کمتر میکنه مثل 128 4گیگ بود میشه 2گیگ خبرهای تکمیلی 20 مردادماه خودتون وقتی وارد سامانه کاربریتون شدید متوجه میشید عزت زیاد
خبر جدبد انیه که کلیه سرویسهای مخابرات ترافیک روزانشون شده 2 گیگ! قیمت هر گیگ شده 2500 ! دیگه سرویسی به نام 512 با 16 گیگ ترافیک وجود نداره،به جاش 512 با 2 گیگ شده ماهی 14000 تومان.با این اوصاف خداحافظ مخابرات،من دوباره بر می گردم آسیاتک.
نقل قول:ای نا مردا! اومدن این همه یوزر گرفتن ، حالا می خوان ترافیکو کم کنن! اونم نه 2-3 گیگ ، 14 گیگواسه سرویس 512 ؟! :18: من اصن باورم نمیشه! البته الان نه تو سایت شرکت چیزی نوشته ، نه تو سامانه مشترکین!! فقط اون صفحه ورودی نوشته : سامانه پرداخت الکترونيک جهت ارتقاء تا 20/5/1391 غير فعال خواهد بود.نقل قول:
از پشتیبانی سوال کردم،ترافیک کلیه سرویسها شده 2gb ، مثلا" 512 ترافیکش شده 2gb با ابونمان می شه ماهی 14000 تومان،دیگه با این شرایط بعید می دونم کسی از مخابرات سرویس بگیره.منم می رم آسیاتک،تازه اونجا تورنت هم مشکل نداره یا میرم داتکنقل قول:
سلام دقت کرده باشین تا 2 ماه پیش اگه ترافیک مازاد میگرفتی میتونستی واسه دوره بعدی استفاده کنی اما الان اگه دوره تموم بشه و استفاده نکنی میسوزه . نامردا 600 مگ رو برام سوزوندن.
قیمت سرویس های نامحدود:
قیمت سرویس های محدود:
منبع خبر؟؟؟نقل قول:
آقا کارمون ساختس پس! من هنوز 1 ماه هم نشده اومدم مخابرات ، 2 باره باید برم؟؟؟! :41: فقط اینجا 2 تا هزینه نصب افتادم! عجب داستانیه ایتنرنت کشور! مملکت گل و بلبل همیته دیگه! همه چیش ثانیه ای تغییر می کنه! :4:نقل قول:
فکر کنم سرعت سرویس های نامحدود رو واقعی کنند مثل تهران؛ که در این صورت برای وبگردی و حتی دانلود میتونه مناسب باشه. (به شرطی که سرعتش در تمام طول روز ثابت باشه).
شاید هم بیان بگن چون ضریب اشتراک 1 به 10 هست؛ پس سرعت شمایی که 512 دارید؛ موقع دانلود باید حداقل 6.4 و حداکثر 64 باشه. که در این صورت نوسان خواهد داشت و به درد نخواهد خورد.
20 مرداد تعرفه های جدید اعمال می شه،پشتیبانی گفت.
جالب اینجاست،الان که حساب کردم دیدم اگه مخابرات سرویس 512-2gig به ما بده 14000 تومان و ما 8 گیگ اضافه بخریم با قیمت هر گیگ 2500 تومان.قیمتش دقیقا" با سرویس آسیاتک 10gig یکی می شه،یعنی مخابرات عملا" قیمتا رو مثل شرکتای خصوصی کرد.!
عزیز برو کلاتو بنداز هوا که 600 مگ داشتی و سوخت،من چی بگم؟به کی بگم؟آدم میسوزه والا... 9.5 گیگ از ترافیکم مونده بود...دود شد رفت هوا :42:نقل قول:
آخه 2 گیگ رو باهاش چیکار میشه کرد،نقل قول:
من اصلا با ترافیکم دانلود نمیکنم ماهی 6 گیگ مصرف دارم.
واقعا که.
ابلهی بیش نیستن.